5 datingapper for LGBTQ+-fellesskapet

Dating kan være vanskelig å navigere i, men enda mer for LHBTQ+-samfunnet. Folk som ikke forstår eller aksepterer identiteten din, kan diskriminere, trakassere eller avvise deg på enkelte apper. Den gode nyheten er at det er spesifikke datingapper som imøtekommer din seksualitet eller kjønnsidentitet og kan hjelpe deg med å finne din ideelle partner.

Her er fem av de mest inkluderende datingappene å sjekke ut for skeive mennesker som søker kjærlighet.

Hun er en av de mest populære lesbiske, bifile og skeive datingappene der ute. Det er mer enn bare en sveipebasert app. Appen har et inkluderende fellesskap der du kan snakke, møte nye mennesker og delta i arrangementer. Det er et alternativ til Tinder som spesifikt henvender seg til det skeive samfunnet.

Du kan også begrense matchene dine basert på din seksualitet, kjønnsidentitet, forholdspreferanser og mer. Den er gratis å laste ned og bruke, men du kan betale for et premium-medlemskap for å få tilgang til funksjoner som å se hvem som likte deg og surfe i inkognitomodus.

Last ned: Henne for Android | iOS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

  8 beste selvvertsbaserte e-postmarkedsføringsplattform

Hornet er en homofile, bi, trans og skeive menns sosiale nettverk og datingapp. Den har over 35 millioner medlemmer globalt og gir et sikkert og hyggelig miljø for folk å samhandle. Som med Facebook kan du legge ut historier, bilder og samhandle med andres innlegg.

Du kan også utforske profiler, snakke, sende klistremerker og bli med i grupper basert på interessene dine. En funksjon som er flott er Hornets nyhetsseksjon hvor du kan lese om LHBTQ+-kultur, helse, reiser og andre emner. Folk kan også opprette og bli med i direktesendinger, ha en videosamtale og mer.

Last ned: Hornet for Android | iOS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

Lex er en annen sosial nettverks- og datingapp for lesbiske, bifile, ikke-binære, trans, genderqueer, intersex, aseksuelle og skeive mennesker. Det var en app designet av og for det skeive samfunnet.

Med Lex kan du lage innlegg om deg selv og livsoppdateringer, følge andre og til og med starte gruppediskusjoner. Den har flotte funksjoner som ubegrenset rulling, enormt justerbare søkefiltre og mer. Den er også designet med en minimalistisk estetikk som fokuserer på ord i stedet for bilder. Hvis du begynner å date igjen etter et brudd, kan du til og med snakke om det og finne nye måter å forholde deg til andre på.

  8 nettbaserte portskannere for å finne åpne porter på server og IP

Lex er foreløpig bare tilgjengelig for iOS-brukere.

Last ned: Lex for iOS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

Feeld er en dating-app for frisinnede par og single til alternative opplevelser. Det er et inkluderende sted å utforske din seksualitet og fantasier uten å dømme eller skam.

En flott ting med Feeld er at det kan være til nytte for par som leter etter en datingapp å bruke for å koble mer. Hvis du er i et forhold som krever litt gjenopplivning, eller hvis du ønsker å finne andre likesinnede som deler dine kinks og ønsker, er Feeld et trygt sted å utforske.

Feeld er også svært imøtekommende og aksepterende for alle kjønn og seksuelle legninger. Du kan også bli med i eller opprette grupper avhengig av interessene dine i appens fellesskap.

Last ned: Kjenn etter Android | iOS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

Taimi er en dating- og sosial app for LHBTQ+-personer av alle slag, og merker seg selv som en app «fri fra hetero-grenser». Den har over 19 millioner registrerte brukere og kan skryte av høy sikkerhet og verifisering. Du kan opprette profilen din, chatte med andre brukere, videosamtale, live-streame og bli med i grupper basert på dine hobbyer og lidenskaper.

  Reparer PS4-feil CE 42555 1 utgave

Appens unike funksjoner som Taimi-kort, Rainbow Likes, Throwbacks og profiløkninger gjør den til en fremtredende verdi som garanterer sin plass på denne listen. Disse funksjonene hjelper deg med å finne nye måter å koble til og nå din perfekte datingpartner.

Last ned: Taimi for Android | iOS (Gratis kjøp i app tilgjengelig)

Sveip til høyre for kjærlighet

Dette er bare noen få datingapper som er skreddersydd for LGBTQ+-fellesskapet. Enten du søker kjærlighet, vennskap eller noe midt i mellom, finnes det en app for deg. Bare sørg for å alltid være på utkikk etter røde flagg og oppdage svindlerne før det er for sent.

Det bør imidlertid ikke stoppe deg fra å sette deg selv der ute fordi disse dating-appene er mer inkluderende enn noen gang og har gode sikkerhetstiltak for å holde deg beskyttet og elsket.