tipsbilk.net

7 plattformer for å få de beste Photoshop-handlingene

Foruten å gi bildene et profesjonelt utseende, tilbyr Photoshop Actions flere andre fordeler. La oss se på fordelene ved å bruke Photoshop Actions som vil få deg til å bli forelsket i dem.

Adobe Photoshop er det mest foretrukne bilderedigeringsverktøyet blant designere på grunn av dets omfattende funksjoner og verktøysett. Photoshop er et allsidig program som lar deg vise frem eksepsjonelle bilderedigeringsferdigheter og lage virtuelle fotodesign.

Photoshop er imidlertid sofistikert programvare som krever betydelig ekspertise for å redigere bilder. Heldigvis kan du bruke forhåndsdesignede Photoshop Actions for å fremskynde bilderedigeringsprosessen og få uanstrengte resultater.

Photoshop-handlinger er en bunt med kommandoer tatt opp av photoshop-eksperter som gir effekter til bildene. Som makroer i Excel, kjører disse filene sekvensielt de forhåndsinnspilte trinnene på bildene og bruker de tiltenkte effektene. Disse Photoshop-handlingene er nyttige for amatørdesignere som ønsker å forbedre det visuelle utseendet til bildene sine.

Fordeler med å bruke Photoshop Actions

Lett å bruke

Photoshop-handlinger er et utrolig valg for nybegynnere som ikke er dyktige nok til å lage eksepsjonelle design. Handlinger lar deg også lære Photoshop, noe som er en annen fordel for nybegynnere. Det faktum at bildene ser imponerende ut til tross for at du mangler Photoshop-ferdighetene, gjør Photoshop Actions til det beste for deg.

Lær Photoshop

Ettersom du vil bruke Photoshop-handlinger i prosjektene dine, vil du bli mer kjent med mutterne og boltene i Photoshop. Disse handlingene gir deg også friheten til å utforske konseptene til Photoshop ved å kombinere forskjellige handlinger. Dette bidrar til å øke din kompetanse og skjerpe ferdighetene dine. Når du bruker forhåndsdesignede Photoshop Actions, må du forstå hvert trinn nøye. Dette vil gi en idé om verktøyet, og du vil forstå hvordan du designer dine egne Photoshop Actions.

Du trenger ikke å gjenta trinnene

Hvis du redigerer bilder i bulk, kan det bli slitsomt, spesielt hvis du må gjenta de samme trinnene flere ganger. Heldigvis kan du ta opp trinnene for første gang mens du redigerer bilder som Photoshop Action, og du kan bruke handlingene på andre bilder for å unngå gjentatte redigeringstrinn.

  En veiledning for å generere og bruke strekkode ved hjelp av Google Sheets eller Excel [+4 Tools]

Forbedre bilder med et knappeklikk

Å redigere bilder er faktisk en tidkrevende oppgave, men hvis du velger Photoshop Actions for å redigere bilder, kan du redigere bildene med et knappeklikk. Alle trinnene i Photoshop Actions gjelder umiddelbart for bildet og gir deg bemerkelsesverdige bilder. Handlinger gir deg mye tid til å redigere flere og flere bilder.

Spare tid

Å spare mye tid er en annen åpenbar fordel du vil få ved å bruke Photoshop Actions i designprosjektene dine. Dette er nyttig når du har mange oppgaver til rådighet og svært lite tid. Handlinger reduserer også skjermtiden ved å gjøre det samme monotone arbeidet gjentatte ganger.

Profesjonelle resultater

Photoshop Actions hjelper deg med å levere profesjonelle bilderedigeringsresultater selv om du ikke er godt kjent med Photoshop. Etter å ha brukt handlingene, vil du få den samme effekten sett i forhåndsvisningen laget av en ekspertdesigner.

Flere plattformer lar brukere laste ned og bruke Photoshop Actions, enten gratis eller ved å betale en minimal pris. Nedenfor har vi satt sammen en liste over nettsteder der du sannsynligvis vil finne de beste photoshop-handlingene som kan ta dine bilderedigeringsferdigheter til neste nivå.

Envato

Støttet av et fellesskap av dyktige designere, tilbyr Envato et hav av høykvalitets Photoshop-handlinger og forhåndsinnstillinger som du kan bruke direkte eller hente inspirasjon fra. Disse handlingene er klassifisert i fire kategorier, Handlinger og forhåndsinnstillinger, Børster, Lagstiler og Paletter, noe som gjør det enkelt å finne det du leter etter.

Envato tilbyr photoshop-handlinger for alle de populære plattformene, inkludert Adobe Photoshop, Adobe Lightroom og Adobe Illustrator.

Den nydelige samlingen av håndplukkede handlinger funnet på Envato er i stand til å bringe designprosjektene dine til live. Siden Envato fortsetter å legge til nye ressurser hver måned og tillater ubegrensede malnedlastinger, trenger ikke abonnenter å bekymre seg for å gå tom for alternativer.

PanosFX

Designere som leter etter noen av de beste Photoshop Actions kan besøke PanosFX, som gir tonnevis av gratis og premium Photoshop-handlinger. Brukere har tillatelse til å bruke disse Photoshop-handlingene i personlige og kommersielle prosjekter. Du vil også finne videoopplæringer på plattformen som er nyttige for alle som ønsker å lære å bruke Photoshop Actions i prosjektet. Dessuten hjelper flere videoer med brainstorming ideer for å bruke photoshop-handlinger kreativt.

  Slik aktiverer du tillegg og koblinger i Outlook

Du kan laste ned alle gratis Photoshop Actions som ZIP-filer. Før du laster ned en Photoshop Action, kan du sjekke versjonsdetaljene for å unngå kompatibilitetsproblemer. Noen av premium-handlingene er tilgjengelige som en prøveversjon, mens de avanserte kun er tilgjengelige når du kjøper et abonnement.

GraphicRiver

Lag bedre og raskere designprosjekter med tonnevis av Photoshop Actions tilgjengelig på GraphicRiver. Alle Photoshop-ressursene du finner her er en del av Envato Market og fungerer som en inspirasjon for de neste prosjektene og hjelper deg med å levere fantastiske resultater. Du kan bruke filter- og sorteringsalternativene på nettstedet for å søke etter passende photoshop-handlinger klassifisert som fotoeffekter, teksteffekter eller verktøy.

Alle Photoshop-handlingene som er tilgjengelige på plattformen har detaljer som rangeringer, antall foretatte salg, navnet på designeren og prisen. GraphicRiver ber deg om å registrere deg på plattformen før du foretar et kjøp. Noen av ressursene her er til salgs, så du vil sannsynligvis gjøre en god handel på plattformen.

PixelBuddha

PixelBudda er hjemsted for mer enn 300 håndplukkede Photoshop-handlinger, og du vil finne en som kan legge til fantastiske effekter til ditt neste design. Noen av Photoshop-handlingene på plattformen er tilgjengelige gratis, og de andre er tilgjengelige som en del av plussressursene. Du må kjøpe pluss-medlemskapet for å få tilgang til Photoshop Action-biblioteket av høy kvalitet.

Samlingen på PixelBuddha oppdateres ukentlig, og photoshop-handlingene som er tilgjengelige her kan konvertere tekst og bilder til elegante kunstverk. Photoshop Actions tilgjengelig på PixelBuddha er kompatible med Adobe Photoshop, Illustrator og Lightroom og er enkle å bruke med et klikk på knappen, og forbedrer dermed arbeidsflyten din.

Avvikende kunst

Avvikende kunst er det største kunstfellesskapet på internett. Det er populært blant kunstentusiaster på grunn av de iøynefallende designressursene, inkludert de veldig kreative og nyttige designressursene. Photoshop-handlingene som er tilgjengelige her er delt inn i flere kategorier som lar deg finne den rette for prosjektet ditt uten mye innsats.

Mer enn seksti tusen Photoshop-handlinger er til stede på plattformen, og miniatyrbildet viser side-ved-side før og etter-bilder, slik at du kan velge riktig photoshop-handling.

Innholdet du finner her er bidratt av flere designere som er en del av fellesskapet. Ved å klikke på en Photoshop-handling kommer du til siden til den medvirkende designeren, og du ser også hvor mange ganger handlingen ble sett og likt. Hvis du har tenkt å laste ned noen av designressursene fra plattformen, må du først registrere deg på plattformen for å starte det. Mens noen av photoshop-handlingene som er tilgjengelige her er betalte, kan du enkelt finne et gratis stykke for deg selv.

  Slik fikser du "Denne videoen er foreløpig ikke tilgjengelig for å se på din plassering"

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud er en annen plattform som tilbyr flere Photoshop-handlinger som automatiserer bilderedigeringsprosessen uten at du trenger å ha ekspertise. Du finner mer enn 400 handlinger her, og alle viser forhåndsvisningen av handlingene på miniatyrbildet. Detaljer som støttede plattformer, nedlastingsstørrelse og versjonsinformasjon kan sees etter å ha valgt en bestemt handling.

Mer enn 40 grunnleggende photoshop-handlinger er tilgjengelige for gratis nedlasting, og hvis du ønsker å bruke noen av de avanserte photoshop-handlingene, vil du bli bedt om å registrere deg for premium-medlemskapet. Å gjøre det vil gi tilgang til mer enn 400 premium photoshop-handlinger, som lar deg jobbe raskere og retusjere bildene dine uten å gjøre repeterende arbeid.

Finessefx

Til slutt har vi Finessefx på listen hvor du kan finne noen av de beste Photoshop-handlingene du kan bruke i personlige eller kommersielle designprosjekter. Du vil finne mer enn 70 fantastiske Photoshop-handlinger som forbedrer dine naturskjønne og fotografiske bilder.

Mens det meste av innholdet som tilbys på nettstedet er gratis, er noe premiuminnhold også tilgjengelig, noe som gir et profesjonelt preg på bildene dine. Plattformen fortsetter å legge til nye ressurser regelmessig, både gratis og betalt.

Bortsett fra de fotospesifikke Photoshop-handlingene, er noen av teksteffektene Photoshop Actions også tilgjengelige på plattformen som produserer topografiske effekter. Forhåndsvisningen på nettstedet gir en kort ide om hvordan Photoshop Action vil fungere og hvilken effekt den vil ha på målbildet. Når du velger en Photoshop-handling, vil du se en kort beskrivelse av Photoshop-handlingen, navnene på kompatible plattformer og filstørrelsen.

Bunnlinjen

Photoshop Actions eliminerer de repeterende trinnene, og reduserer dermed tiden brukt på designprosjekter. Alle plattformene nevnt ovenfor er gode steder for å få de beste Photoshop Actions og produktivt redigere bilder. Disse nettstedene tilbyr både gratis og premium Photoshop Actions. Det anbefales å sjekke kompatibiliteten og ta demoen før du kjøper noen premium Photoshop Action.

x