tipsbilk.net

6 kreative måter å lage e-postmaler på

Er du ute etter å lage en effektiv e-postmal for deg eller din bedrift? Se ikke lenger. I denne artikkelen skal vi utforske noen forskjellige måter å lage en e-postmal på, slik at du kan halvere arbeidsmengden. Spar tid for deg selv og teamet ditt ved å oppdage kreative måter å bygge en e-postmal på.

1. Lag en e-postmal ved hjelp av ChatGPT

En av de raskeste og enkleste måtene å generere en e-postmal på er ved hjelp av AI. ChatGPT er avhengig av en stor språkmodell (LLM) som er trent til å produsere menneskelignende tekst.

Siden ChatGPT er avhengig av spådommer basert på treningsdatasettet, er det ikke alltid 100 % nøyaktig. Så det er noen viktige fremgangsmåter for å sikre at malen best gjenspeiler stilen og tonen din. Som et eksempel, her er noen nyttige ting å fortelle ChatGPT om et salgs- og markedsføringspitch:

 • Definer dine mål og målgruppe.
 • Beskriv hvilke ferdigheter du kan tilby.
 • Gi tilbakemelding og foreslå endringer i malen din.

Det er ingen skade å fortelle ChatGPT forskjellige elementer du vil inkludere i malen. For eksempel kan du oppgi i forespørselen, «Inkluder en handlingsfremmende oppfordring på slutten av malen for å sette opp et Zoom-anrop.» Beskrivelse er din beste venn. For ytterligere veiledning, sjekk ut vår liste over spørsmålsteknikker for å forbedre ChatGPT-svarene dine.

2. Design en e-postmal i Canva

Hvis du eller din bedrift kjører et ukentlig nyhetsbrev på e-post, er denne metoden egnet for deg. Canva tilbyr en rekke kreative e-postmaler som du enkelt kan tilpasse. Du kan finne dusinvis av gratis maler inni Canvas e-postmalbibliotek—maler med et kroneikon krever et Canva Pro-abonnement.

  8 beste PrestaShop-hosting for nettbutikken din

Canva tilbyr en rekke malstiler som passer best for din virksomhet. Du kan filtrere søket ditt basert på malens stil, tema eller emne. Alternativt kan du starte fra bunnen av ved å klikke på alternativet Opprett tomt.

Det er enkelt å gjenspeile merkevareidentiteten din, takket være Canvas imponerende tilpasningsfunksjoner. Du kan redigere skrifter, legge til bilder og bruke grafikk. Det er til og med et spesialisert merkesett hvor du kan legge til merkevarens fonter og logo. For siste finpuss kan du enkelt endre malstørrelsen ved å bruke Canvas Magic Switch-funksjon.

3. Bruk en HTML-e-postmalbygger

Hvis du er programmerer eller har erfaring med koding i HTML, kan du bruke kunnskapen din til å bygge en e-postmal. Stripo er en gratis HTML-e-postmalbygger med en dra-og-slipp-editor for sømløs e-postproduksjon.

Klikk på Ny mal-knappen for å komme i gang, eller bla gjennom biblioteket med eksisterende maler. For å forhåndsvise HTML-koden, trykk på Kode-knappen på den øverste navigasjonslinjen. Det er enkelt å gjøre endringer i Stripo. Du kan klikke på et hvilket som helst element for å forhåndsvise en kodeblokk separat fra andre elementer. Du kan også endre kodevinduets skriftstørrelse for å redusere belastningen på øynene.

Stripo lar deg også redigere innhold ved hjelp av CSS – bare trykk på CSS-knappen øverst til høyre i kodevinduet for å redigere malens utseende. Du kan se hvordan malen din ser ut på både stasjonære og mobile enheter når som helst ved å trykke på forhåndsvisningsknappen. Du kan også sende opptil fem test-e-poster for å sjekke om malen din er i god stand.

  Hvordan se om Zoom kjører en hemmelig webserver på Mac-en din (og fjern den)

4. Få tilgang til Gmails innebygde maler

Med utallige integrasjoner, inkludert integrasjoner med Googles andre apper og tjenester, er det en sterk grunn til at Gmail er et toppvalg for bedrifter som en e-posttjeneste.

For å forbedre arbeidsflyten din kan du bygge maler i Gmail og spare tid. Det første trinnet er å aktivere e-postmaler i Gmail. Slik gjør du det:

 • Trykk på innstillingsikonet og velg Se alle innstillinger.
 • Naviger til fanen Avansert.
 • Klikk på Aktiver ved siden av alternativet Maler, og trykk deretter på Lagre endringer.
 • Nå er det på tide å lage en mal som du kan bruke på hvilken som helst e-post. Klikk på skriv-knappen og skriv inn en mal du ønsker å duplisere. Nå kan du lagre e-postutkastet som en mal ved å følge trinnene nedenfor:

 • Klikk på menyen med tre prikker nederst i e-postvinduet.
 • Hold musepekeren over Maler fra listen over alternativer.
 • Velg «Lagre utkast som mal», og velg deretter «Lagre som ny mal.»
 • For å legge til en eksisterende mal i en e-post, klikk på de tre prikkene igjen. Etter å ha svevet over Maler-alternativet, vil du se en liste over dine lagrede maler. Klikk på tittelen på en mal for å bruke den på en ny e-post.

  5. Bruk en nettleserutvidelse

  Det kan være tidkrevende å bygge e-postmaler, spesielt hvis du trenger flere maler med mye personalisering. Typedesk er et produktivitetsverktøy tilgjengelig for Windows, macOS og som en nettleserutvidelse for å hjelpe deg med å bygge e-postmaler raskt.

    Bambuspapir går endelig på flere plattformer og vi tok det på tur

  Du kan se og redigere malene dine når som helst ved å gå til dashbordet. Typedesk gjør det enkelt å søke gjennom malene dine – bare bruk snarveien Alt + C. Snarveier er en toppfunksjon i Typedesk og kan brukes i Gmail, Outlook og flere andre e-posttjenester.

  Ved å skrive enkle kommandoer i e-poster kan du sette inn maler umiddelbart. Du kan også tilpasse elementer før du setter inn en mal, for eksempel mottakerens navn, firmanavn og firmanavn.

  Last ned: Typedesk for Windows | Mac (Gratis, abonnement tilgjengelig)

  6. Oppdag kalde e-postmaler på nettet

  Hvis du finner måter å bruke teknologi for å øke produktiviteten i virksomheten din, kan du finne flere kalde e-postmaler på nettet. Jeger er et nettbibliotek med dusinvis av kalde e-postmaler, alt fra salg og markedsføring til rekruttering til nettverksbygging.

  Uansett hvilken bransje du er i, har Hunter en rekke godt organiserte maler. Du kan søke ved å bruke hovedkategoriene eller utforske underkategorier for mer spesifikke e-poster. Du kan også få innsikt i hvilke pitches som er mest effektive, takket være Hunters vurderingssystem for liker og ikke liker.

  Hunter vet at du ikke kommer til å bruke en mal bare én gang. Du kan lagre favorittmalene dine ved å opprette en gratis konto og bruke dem umiddelbart. Hvis du står fast på hvordan du lager overbevisende maler, er Hunter et flott startsted.

  Oppdag måter å lage en e-postmal og øke produktiviteten din

  E-postmaler kan være til stor nytte for deg og virksomheten din, redusere tid og la deg fokusere på viktigere ting. Ikke kast bort tid på å skrive inn den samme informasjonen på nytt – utforsk disse forskjellige metodene for å generere effektive e-postmaler og multiplisere produktiviteten din hjemme eller på jobb.

  x