Slik tilbakestiller du Google Nest Hub til fabrikkstandard

Google Nest Hub er en praktisk smarthjemenhet som lar deg kontrollere ulike smarthjemenheter, spille av lyder, se bilder, se videoer og mer.

Men hva om du vil flytte Google Nest Hub til et annet hus, eller migrerer til Alexa og ønsker å gi bort smartskjermen din trygt? Her er hvordan du tilbakestiller Google Nest Hub til fabrikkstandard og hvorfor du bør gjøre det.

Slik tilbakestiller du Google Nest Hub til fabrikkstandard

Det er ganske enkelt å tilbakestille Google Nest Hub; alt du trenger å gjøre er å trykke og holde begge volumknappene på høyre side (baksiden av skjermen) i 10 sekunder med to fingre. Når du gjør det, vil enheten tilbakestilles til fabrikkinnstillingene etter 10 sekunder, en melding vises på skjermen.

  Fiks Forza Horizon 5 fast på lasteskjermen

Google Nest Hub vil også advare deg vokalt og si: «Du er i ferd med å tilbakestille denne enheten fullstendig; slipp for å avbryte.» Etter 10 sekunder med å holde begge knappene, slås Google Nest Hub-skjermen av. Etter noen sekunder slås den på igjen og viser oppstartsskjermen.

Med det er Google Nest Hub nå tilbakestilt. Du må deretter konfigurere Google Nest Hub som om det var en ny enhet for å bruke den igjen.

Vær også oppmerksom på at du ikke kan bruke stemmen din eller Google Home-appen for denne prosessen. Du trenger fysisk tilgang til Google Nest Hub og trykk på volumknappene på baksiden av enheten for å starte tilbakestillingsprosessen til fabrikkstandard.

  Maler, verktøy, beste fremgangsmåter og mer

Hvorfor du må tilbakestille Google Nest Hub til fabrikkstandard

Selv om tilbakestilling av Google Nest Hub er en ganske enkel operasjon, hvorfor trenger du å gjøre det i utgangspunktet? Her er noen grunner.

Du vil gi bort Google Nest Hub

La oss si at du ikke er fornøyd med Google Nest Hub og leter etter den rette Google Nest-høyttaleren til hjemmet ditt. Ikke bare la Google Nest Hub samle støv i en skuff eller kast den som e-avfall. Gi det i stedet til noen som skal bruke det, eller du kan selge det som brukt.

Men før du gjør det, tilbakestill fabrikken for å sikre at den nye brukeren ikke har ekstern tilgang til smarthjemmet eller Google-kontoen din.

Du flytter Google Nest Hub til et nytt hus

Hvis du flytter til et nytt hus med et helt annet romoppsett og smartenheter, kan det være vondt å rekonfigurere Google Nest Hub. Så for å starte fra en ren tavle, bør du bare tilbakestille den og sette den opp som en ny enhet.

  Rett opp oppgavelinjen Høyreklikk Fungerer ikke

Google Nest Hub nekter å koble til Wi-Fi

Når du oppgraderer hjemmets Wi-Fi-nettverk, må du vanligvis koble til alle smartenhetene dine for Internett-tilkobling. Det kan imidlertid hende at Google Nest Hub foretrekker å koble til den gamle ruteren.

Hvis du støter på dette problemet og ikke får den til å koble til den nye ruteren, vil en tilbakestilling av fabrikken la deg fjerne den gamle tilkoblingen og tvinge Google Nest Hub til å velge den nye ruteren i stedet.

Tilbakestill Google Nest Hub for en rask løsning

Det er ganske enkelt å tilbakestille Google Nest Hub til fabrikkstandard – stort sett alle som er koblet til hjemmets Wi-Fi og har en Google Home-konto knyttet til hjemmet ditt, kan gjøre det.

Dessuten tar det ikke mye tid; det tar mindre enn fem minutter å tilbakestille Google Nest Hub og sette den opp igjen på det nåværende smarthjemmenettverket. Så hvis du har et problem med Google Nest Hub, vil en tilbakestilling av fabrikken rette det opp om kort tid.