Slik aktiverer du automatisk rulling på TikTok for håndfri visning

Denne hendige funksjonen er flott hvis du vil at TikTok automatisk skal rulle gjennom videoer for deg.

Enten du ønsker å multitaske eller knaske på snacks mens du ser på videoer, har TikTok en hendig automatisk rullemodus. Når den er vekslet, vil plattformen automatisere rulleprosessen, og du trenger ikke å sveipe opp manuelt etter hver video.

Den automatiske rullemodusen på TikTok kan la deg nyte endeløse TikToks uten å samhandle med enheten din. Slik kan du se TikTok håndfri:

  Hvordan få full TikTok på Instagram Story
 • Sørg for at du kjører den nyeste versjonen av TikTok. Åpne nå appen, gå til FYP og begynn å se en video. Hold deretter nede på skjermen for å vise videokontrollene. Du vil se et alternativ merket Automatisk rulling til høyre med et pilikon. Trykk på den for å aktivere automatisk rulling.
 • Når du har aktivert automatisk rulling, vil TikTok automatisk laste og spille av neste video når den første er ferdig. Denne automatiserte funksjonen vil imidlertid ikke fungere på bildeinnlegg, og du må sveipe gjennom dem manuelt for å gjenoppta automatisk rulling.
 • En pil med et bindestrek-ikon dukker opp øverst til høyre i feeden din når du aktiverer automatisk rulling. Bare trykk på dette ikonet for å slå av automatisk rulling.
 •   Finnes det en barneversjon av TikTok?

  Det er verdt å merke seg at noen ganger kan det hende du må bla manuelt gjennom én eller to videoer før dette alternativet dukker opp. Disse kontrollene kommer heller ikke opp hvis du holder skjermen når et sponset innlegg spilles.

  Denne automatiserte rullingen vil også fungere når du bruker bilde-i-bilde-modus på TikTok, så mulighetene for multitasking er bokstavelig talt uendelige. Manuelle kontroller er fortsatt på, så du kan alltid sveipe opp eller ned for å hoppe over eller spille av en video på nytt.

  Det har aldri vært enklere å nyte en kontinuerlig strøm av TikToks

  Automatisk rulling på TikTok er en spillveksler for brukere som elsker overstadig se på videoer, men anser den endeløse sveipen for kjedelig. Med bare noen få trykk kan du aktivere eller deaktivere automatisk rulling, noe som gir deg friheten til å velge hvordan du vil utforske appen.

    Hvordan blokkere noen på TikTok