6 nyttige måter å slette apper på iPhone

Har du opplevd treg ytelse på iPhone?

Hvis du sa ja, kan det å slette apper være løsningen du leter etter. Det kan være overveldende når enheten din er fylt med unødvendige apper og data, noe som gjør deg frustrert fordi du bruker et par minutter ekstra hver gang du prøver å navigere rundt på startskjermen.

Det er lett å samle en haug med forskjellige apper over tid på grunn av de mange alternativene vi har i appbutikken. Men med hver ny app installert, blir enhetens lagringskapasitet oppbrukt, og det blir mindre plass til viktige ting som bilder, videoer og dokumenter.

Heldigvis gjør iPhone det utrolig enkelt å slette appene du ikke lenger trenger. Det er flere måter å gjøre det på, slik at du kan velge den enkleste metoden.

Hvis du foretrekker å se en trinn-for-trinn veiledning av prosessen i stedet, her er en rask video:

Fordeler med å slette uønskede apper

Jeg kan diskutere dette i timevis fordi det har mange fordeler å rydde opp i enheten. Her er bare noen av dem.

#1. Reduser distraksjoner

Det er veldig lett å bli distrahert i dag fordi så mange ting inne i telefonene våre krever vår oppmerksomhet. Ved å slette unødvendige apper kan du redusere fristelsen til å skrolle gjennom sosiale medier eller bruke apper som ikke tjener deg noen hensikt.

  Hvordan koble fra EA-konto fra Xbox

Les også: Renere apper for å frigjøre plass på iPhone

#2. Beskytt personvernet ditt

Mange apper samler inn informasjon om deg når du tillater tillatelser under installasjonsprosessen, og dette kan utgjøre en risiko for personvernet ditt hvis den aktuelle appen ikke er en du kan stole på.

Du kan minimere eksponeringen for potensielle datainnbrudd og andre personvernbrudd ved å eliminere apper du ikke lenger trenger.

#3. Strømlinjeform ditt digitale liv

Tenk deg å slå på telefonen uten å bli overveldet. Det høres veldig enkelt ut, men denne bragden er vanskelig å oppnå med mindre du begynner å rydde opp i enheten. Og når du gjør det, kan du strømlinjeforme det digitale livet ditt til å faktisk bruke appene du liker.

#4. Forbedre ytelsen

Når du fjerner uønskede apper, får du en raskere ytelse som ikke henger like mye etter. Dette er fordi antallet apper som kjører i bakgrunnen reduseres når du sletter apper fra telefonen.

La oss gå inn i måtene å slette apper på iPhone.

Holde på en bestemt app på startskjermen

Dette er den enkleste måten å slette apper på iPhone. Start med å gå til startskjermen og finn appen du ønsker å slette. Deretter trykker du og holder på til du ser en liten meny vises. Trykk på Fjern app.

Du bør se en ny meny.

Hvis du trykker på Fjern fra startskjermen, skjuler den appen fra startskjermen, men enheten din vil fortsatt ha den lagret. For å slette den permanent, trykk på Slett app.

Holder på en tom plass på startskjermen

Når du trykker og holder på en tom plass på startskjermen til iPhone, vil du legge merke til at alle appene vil vippe. Du må se etter minusikonet (-) på toppen av appen du ønsker å slette.

  Hvordan bygge en mund-til-munn-markedsføringsstrategi som øker merkevarebevisstheten

Trykk på den, og du bør se alternativer som disse.

Til slutt, trykk på Slett app, og det er det.

Fra appbiblioteket

Appbiblioteket har alle appene som er installert på enheten din. For å slette apper fra den, fortsett å sveipe til venstre på startskjermen til du ser appbiblioteket.

Herfra kan du søke etter ønsket app eller fortsette å rulle til du ser appen du vil slette. Når du har funnet den, trykk og hold på til du ser en meny vises.

Trykk på Slett app for å fjerne den fra enheten din.

Fra App Store

Det er superenkelt å slette apper fra App Store, og i prosessen viser den deg også appene som krever en oppdatering. Gå over til App Store og trykk på profilikonet ditt.

Deretter ruller du ned til du ser en liste over de installerte appene dine.

Alt du trenger å gjøre er å skyve til venstre på appen du ønsker å slette, og du bør se Slett-alternativet.

Trykk på den, og du er ferdig.

Fra Innstillinger

Dette er en veldig enkel måte å fjerne apper og frigjøre plass på enheten din. Gå til Innstillinger > Generelt > iPhone-lagring.

Trykk på appen du vil slette.

Du bør se en skjerm som dette.

Trykk på Slett app nederst, og det er omtrent det.

Hvis du leter etter en avansert måte å rydde ut søppelet i iPhone, er det et bedre alternativ å bruke et tredjepartsverktøy. Dette vil spare deg for tid mens du utfører oppgaven effektivt. Her er noen av favorittalternativene mine du kan se nærmere på

#1. Dr.Fone Data Eraser

Du kan permanent slette valgte iOS-data med Dr.Fone Data Eraser. Den kan håndtere store og mindre filer som du ikke lenger trenger.

  4 måter å dele streng etter skilletegn i SQL

Alt du sletter med dette verktøyet kan aldri gjenopprettes av andre, noe som gjør det til et flott verktøy for folk som prioriterer personvern.

#2. iMyFone Umate Pro

Frigjør plass på iPhone ved hjelp av iMyFone Umate Pro.

Det er en app som har mange utmerkede funksjoner, for eksempel:

  • Slett skjulte filer som tidligere ble slettet
  • Slett apper permanent uten mulighet for å gjenopprette den
  • Slett private data, og sørg for at de ikke vises igjen i fremtiden
  • Slett fragmenter av tredjepartsapper

Du kan bestemme deg for å slette ønskede data med bare ett klikk.

#3. Stellar Eraser

Stellar Eraser lar deg slette alle typer filer fra iPhone, inkludert unødvendige apper som har sittet på enheten for lenge.

Det er en flott løsning å bruke når du vil gjøre iPhone helt ny igjen og akselerere ytelsen ved å gjøre den lettere.

Er det mulig å slette forhåndsinstallerte apper på iPhone?

Alle apper som kommer forhåndsinstallert med iPhone er nyttige fordi de lar deg utføre spesifikke vitale oppgaver.

Men hvis du tror en eller flere av dem er ubrukelige, kan du slette dem hvis enheten din kjører på iOS 10 eller høyere.

Noen forhåndsinstallerte apper kan fortsatt ikke fjernes, for eksempel Safari og Messages, men du kan enkelt skjule dem.

Hvorfor dukker noen apper opp igjen?

Du må ha lagt merke til at noen apper dukker opp igjen selv om du har slettet dem flere ganger. Vanligvis skjer dette når automatiske nedlastinger er aktivert i App Store. For å fikse dette problemet, må du slå det av.

Gå til Innstillinger og trykk deretter på App Store.

Sørg for at alternativet Automatiske nedlastinger er slått av.

Fra nå av vil ikke de slettede appene dukke opp igjen på enheten din.

Avsluttende tanker

De ovennevnte måtene å slette apper på iPhone vil hjelpe deg med å rydde ut søppelet og gjøre enheten så god som ny. Å opprettholde en rotfri enhet er nøkkelen til å holde den fungere problemfritt.

Deretter kan du lære hvordan du skjuler apper på iPhone.