6 SIM-opplåsere for iPhone/Android-enheter

Å kjøpe en SIM-låst telefon kan holde deg lenket til én spesifikk telefontjenesteleverandør, og det er ikke det du vil ha i det lange løp.

Vi ombestemmer oss alle med tiden, så det er lurt å ha frihet over hvilken transportør du kan velge, selv på et senere tidspunkt. Hvis du ikke har en SIM-låst telefon, er det en god avgjørelse. Men hvis du gjør det, vil jeg foreslå å låse den opp.

Heldigvis er prosessen enkel og vil ikke ta mye lengre tid. Du kan enten gjøre det gjennom selve operatøren eller, for å gjøre det enklere, bruke et av SIM-opplåsingsverktøyene for iPhone og Android som jeg vil nevne i denne listen. Før vi dykker inn i det, la oss først få det grunnleggende riktig.

Hva er et låst SIM-kort?

Å ha en SIM-låst telefon betyr at enheten din er underlagt en begrensning om ikke å kunne bytte telefontjenesteoperatør. Så uansett hva, uten å fjerne låsen, ville du ikke kunne bruke en annen mobiloperatør på telefonen din.

Hvorfor er SIM-kort noen ganger låst med telefonene du kjøper?

Noen ganger introduserer telefonoperatørtjenester en rabattert pris for enheter under forutsetning av at du må fortsette å bruke tjenesten deres så lenge du bruker telefonen.

Dette kan være en vinn-vinn-situasjon for deg hvis du elsker å bruke deres operatørtjeneste. En rabattert pris bør imidlertid ikke hindre deg i å bruke en annen operatørtjeneste. Og det er nettopp derfor det er en god idé å ha en helt SIM-ulåst telefon.

  Automatiser veksling mellom egendefinerte profiler på Android med TF-profil

Hvorfor er SIM-låsing så populært å gjøre?

Hovedgrunnen til at det er så populært, er at det gir så mange fordeler. Og det faktum at uten å låse den opp, ville du ikke kunne bruke den internasjonalt, bidrar bare til de mange grunnene til at du bør låse den opp.

En SIM-ulåst telefon er også lettere å selge når du føler at du trenger en oppgradering fordi personen som kjøper telefonen din ville vite at de ville ha friheten til å bruke en tjenesteleverandør etter eget valg.

Med alt det til side, la oss hoppe rett inn i listen.

iToolab SIMUnlocker

Tilgjengelig for alle transportører, iToolab SIMUnlocker kan sette telefonen fri uten chip og uten tap av data eller behov for tilbakestilling til fabrikk. Den utfører opplåsingsprosessen jevnt og raskt, og tar bare 5 minutter av tiden din.

Den kan fjerne alle typer SIM-begrensninger på telefonen din i bare 3 enkle trinn. Men husk at jailbreaking av enheten din er ett av de tre trinnene for å lykkes med å låse opp SIM-kortet ditt. Når du har gjort det, er alt du trenger å gjøre å trykke på en enkelt knapp for å få jobben gjort.

Totalt sett er iToolab SIMUnlock rask, sikker og gir førsteklasses støtte.

Direkte opplåsinger

Direkte opplåsinger er et annet verktøy som ikke tar mer enn 3 trinn for å SIM-låse opp din iPhone og Android-enhet.

Opplåsingen vil gjøres uten å ugyldiggjøre garantien din, ettersom hele prosessen er gjort lovlig. Faktisk er metoden som denne løsningen bruker, den nøyaktige metoden som brukes av nettverksoperatørene selv.

Resultatet er permanent, så telefonen din vil ikke gå tilbake til å bli låst igjen. I løpet av prosessen har du også lov til å bruke telefonen uten begrensninger. For ikke å nevne, prosessen er rask og tar ikke evigheter å fullføre.

  Få tilgang til og juster lydinnstillinger på Android

De har et interessant tilbud, der hvis du sender dem en video hvor du snakker om hvordan du likte tjenesten deres etter å ha låst opp telefonen med den, får du tilbake 50 % av beløpet du brukte på den.

Lås opp Apple iPhone

Som navnet tilsier, Lås opp Apple iPhone er spesielt for Apple-enheter, men den kan låse opp alle typer SIM-kort. Den huser et team av dyktige teknikere som er sertifisert i alle Apple-produkter, slik at du kan være sikker på at telefonen din er i de riktige hendene.

Den låser vanligvis opp enheten umiddelbart, men i noen tilfeller kan det ta lengre tid. Siden den bruker IMEI-opplåsingsmetoden, vil den ikke forårsake ytterligere problemer for deg ved å ugyldiggjøre garantien.

Apple iPhone Unlock er vurdert til 4,8/5 stjerner basert på over 1900 anmeldelser fra brukere over hele verden.

legeSIM

Etter å ha vært på markedet i 15 år, legeSIM låser opp enheten din trygt for permanent bruk uten begrensninger. Den bruker den lovlige måten å låse opp SIM-kortet på, som anbefales av telefonprodusenter og operatører selv.

Denne løsningen har over 20 000 glade anmeldelser og vurderinger fra Google og TrustPilot til sammen. Det er fornuftig fordi de tilbyr kundestøtte hele dagen på ditt morsmål, og det faktum at det har et veldig godt grep om personvern og sikkerhet gjør ting enda bedre.

Bortsett fra SIM-opplåsing, lar doctorSIM deg umiddelbart fylle på eller lade hvilken som helst telefon. Det er også flere andre kule funksjoner som du gjerne vil sjekke ut.

UnlockBase

Med mer enn 29 000 mobiltelefoner støttet, UnlockBase har alt dekket når det gjelder SIM-låsing av enheten din. Den har samlet inn tusenvis av sertifiserte anmeldelser fra myndighetskilder for den eneste grunnen til hvor god tjenesten den er.

  Chat-lås hindrer tilgang til Facebook, Messenger og Whatsapp [Android]

Noen av de viktigste fordelene ved å bruke dette verktøyet inkluderer:

  • Kjapp levering
  • 100 % pengene tilbake-garanti hvis i tilfelle prosessen mislykkes
  • Gratis SMS-varsler
  • Personlig statistikk om kontoaktivitet
  • Venteliste for å vite nøyaktig hva status på prosessen er
  • 2-trinns autentisering for å sikre kontoen din

UnlockBase går alltid en mil lenger for å være bedre enn konkurrentene, så hvis du noen gang finner en bedre pris enn dem andre steder, bare gi dem beskjed, og de vil gjerne forhandle med deg.

Mobil ulåst

Sist på listen, men like bra som de andre, Mobil ulåst er en løsning som er kjent for å fjerne SIM-låsen fra telefonen på et blunk mens du bruker den mest passende metoden. Vanligvis låser denne løsningen opp telefonen innen 24 timer.

Denne SIM-opplåseren fungerer med alle typer telefoner og nettverksoperatører og gir deg en live ordresporingstjeneste slik at du kan holde deg oppdatert om prosessen.

Konklusjon

Jeg håper løsningene ovenfor vil gjøre slutt på SIM-låsens elendighet for deg i løpet av veldig kort tid. De fleste av dem fungerer for alle typer enheter og nettverksoperatører og gjør jobben helt fint.

Du vil kanskje også lese hvordan du fjerner iCloud-aktiveringslås.

x