7 Topp visuelle kundestøtteplattformer for bedre engasjement

I dagens digitale tidsalder er det viktigere enn noen gang å tilby utmerket kundeservice. Og en av de beste måtene å yte utmerket kundeservice på er gjennom visuell kundestøtte.

Visuell kundestøtte revolusjonerer hvordan selskaper tilbyr kundestøtte og gir en mer engasjerende og interaktiv opplevelse for kundene.

Bedrifter kan bruke visuell kundestøtte for å skape en personlig forbindelse med kundene sine, noe som fører til bedre kundeengasjement og -tilfredshet.

Du har landet på rett sted hvis du også ønsker å integrere visuell kundestøtte i virksomheten din. Denne artikkelen vil belyse hva visuell støtte betyr, dens fordeler, brukstilfeller og en liste over de beste verktøyene.

Innholdsfortegnelse

Hva er visuell kundestøtte?

Visuell kundestøtte er en type kundestøtte som bruker visuelle hjelpemidler for å hjelpe kunder med deres henvendelser eller problemer. Det kan inkludere bruk av diagrammer, diagrammer, bilder eller til og med videoer for å forklare et konsept eller feilsøke et problem.

Visuell kundestøtte kan være mer effektiv enn tradisjonelle kundestøttemetoder, for eksempel tekstbaserte kundestøttefora eller telefonstøtte, siden det er en mer intim måte å samhandle med kundene én-til-én.

Det er et kraftig verktøy for bedrifter som ønsker å forbedre kundeengasjementet. Du kan skape en personlig og interaktiv kundeopplevelse ved å bruke denne helt nye støtteteknikken. Når bedrifter bruker tid på å gi kundene klar og nyttig informasjon, bygger det kundenes tillit og tillit.

Totalt sett er visuell kundestøtte et verdifullt kundestøtteverktøy som kan brukes i ulike situasjoner. Når den brukes riktig, kan den bidra til å forbedre kundetilfredsheten og redusere tiden som trengs for å løse kundehenvendelser.

Hvordan er visuell kundestøtte nyttig?

Visuell kundestøtte kan være svært nyttig på flere måter, inkludert:

Utvikle et positivt forhold til kunder

Visuell kundestøtte lar bedrifter levere en personlig og tilpasset kundeopplevelse, noe som resulterer i å utvikle et godt forhold til dem.

Når du samhandler en-til-en, kan du danne en personlig forbindelse med kunden gjennom sanntidsinteraksjon som vil hjelpe deg å bygge en rapport for fremtidig lesing.

  Skykostnadsoptimaliseringsløsninger for AWS, Azure, GCP og mer...

Kommunikasjon på neste nivå

Implementering av visuell støtte kan hjelpe bedrifter med å fylle kommunikasjonsgapet. Samarbeid med kunder over videosamtaler gjør det mulig for representanter å forstå og løse problemer raskt og effektivt.

Visuell kundestøtte hjelper tydelig og konsistent interaksjon på tvers av alle kundekontaktpunkter, og bedrifter kan skape en sterk og sammenhengende merkevare som kundene vil gjenkjenne og sette pris på.

Bidrar til å opprettholde merkevareimage

Det er ingen hemmelighet at kundeoppbevaring er bedre og enklere enn anskaffelse. Til tross for tilstrekkelig innsats, har bedrifter problemer med å beholde kundene sine og opprettholde merkevarebildet på grunn av den økende konkurransen.

Visuell kundestøtte kan være løsningen på sårene dine; ved å inkorporere denne løsningen kan bedrifter sikre at de får kontakt med kundene til rett tid og tar opp problemene personlig gjennom en-til-en. På denne måten kan du sikre at kundene får en positiv opplevelse med merkevaren din.

Ta opp samtaler for fremtidig lesing.

Visuelle kundestøtteverktøy kommer med en innebygd opptaksfunksjon som lar deg gjennomgå kundeinteraksjoner og løse problemer senere som kan ha oppstått under samtalen. De innspilte samtalene kan også trene kundeservicepersonell ved å gi en referanse for beste praksis.

Hjelper med å forklare virksomheten og produktene dine

Kundestøtte gjennom telefonsamtaler kan noen ganger være utfordrende, spesielt når du har å gjøre med komplekse produkter eller tjenester.

Visuell kundestøtte kan hjelpe bedrifter med å forklare virksomheten og produktene sine bedre. Du kan bruke bilder, videoer og andre visuelle elementer som hjelper kunder med å få en bedre forståelse av produktet/tjenestene dine.

Det kan være spesielt nyttig når bedrifter har å gjøre med kunder som kanskje ikke er kjent med produktene eller tjenestene.

Samhandle med globale kunder personlig

Visuell kundestøtte er en måte bedrifter kan samhandle med sine globale kunder på et personlig nivå. Representantene dine kan komme i kontakt med kunder i forskjellige deler av verden gjennom videokonferanser, chat og andre visuelle midler.

Denne typen støtte lar bedrifter skille seg fra sine konkurrenter og bygge positive relasjoner med kundene sine. Det kan også hjelpe bedrifter til å holde kundene fornøyde ved å tilby en mer praktisk og personlig måte å samhandle på.

Hva er bruken av Visual Customer Support?

Teknologi

Visuell kundestøtte er et viktig verktøy for teknologi- og programvarebedrifter, da det kan hjelpe dem å forklare produktet sitt effektivt ved å tilby bilder, presentasjoner og samhandle på video med klienter. Det kan være svært nyttig for kunder som er nye til produktet eller ikke er teknologivennlige.

Bedrifter kan få kontakt med brukerne i sanntid gjennom visuell støtte og gi kundene personlig hjelp for å bedre forstå programvaren.

Personlig støtte kan hjelpe brukere til å føle seg trygge på å bruke en bestemt programvareapplikasjon, og det kan også bidra til å bygge tillit mellom et selskap og dets brukere.

Helsevesen

Helsepersonell kan tilby en-til-en-konsultasjoner og umiddelbar veiledning på skjermen til sine pasienter ved hjelp av visuell kundestøtte. Det kan gjøre det ekstremt enkelt for pasienter å forstå behandlingsprosessen og sikre at ingen misforståelser.

En annen fordel med å integrere visuell støtte i helsevesenet er at pasienter kan få den hjelpen de trenger umiddelbart i stedet for å vente på tilbakeringing eller avtale.

Kundeservice

Visual Customer Support kan brukes i kundestøtteindustrien for å gi kundehjelp i sanntid ved å dele representantens skjerm og videointeraksjon.

  Hvordan se spanske filmer på Kodi

Denne metoden bruker bilder og videoer for å hjelpe kunder med å løse problemer og kan brukes til å gi skreddersydde opplevelser for kundene.

I tillegg kan visuell kundestøtte legge til et personlig preg, og skape en forbindelse mellom kunden og kundestøtterepresentanten.

Bank, finansielle tjenester og forsikring (BFSI)

Bank-, finans- og forsikringsselskaper ser alltid etter måter å forbedre kundeservicen og redusere kostnadene ved å implementere visuelle kundestøtteløsninger.

Visuelle kundestøtteløsninger lar banktellere, finansielle rådgivere og forsikringsagenter sette seg inn i kundenes sko for å forklare produktet.

I tillegg hjelper visuell kundestøtte bedrifter med å tilby bedre tjenester og sanntidsstøtte og redusere ventetider; kunder vil være mer sannsynlig å gjøre forretninger med disse selskapene. Her utforsker vi de beste visuelle kundestøtteplattformene for bedre engasjement.

Viewabo

Viewabo er en visuell kundestøtteplattform som hjelper bedrifter med å forbedre kundeengasjementet, redusere behandlingstiden og gi kundene en ultimat opplevelse.

Det er best kjent for sine evner til å integrere denne løsningen med forretningsapplikasjonene dine uten problemer med å laste ned applikasjonen.

Med en opptaksfunksjon, sanntids videosamtaler og ett enkelt nettbasert dashbord, er Viewabo en one-stop-løsning for bedrifter for å holde kundene i forkant.

Det beste med Viewabo

 • Videoassistert kundestøtte gjør det enkelt og praktisk for både kunder og representanter å kommunisere.
 • Dette verktøyet kommer med funksjoner som å ta opp, sette på pause eller gå tilbake til kundesamtaler.
 • Den lar agenter ringe umiddelbart med bare én lenke uten noen kompliserte plugins eller nedlastinger.

Den tilbyr to betalte planer, inkludert grunnleggende, som starter fra $20 per måned per lisens, og standard, som koster $40 per måned per lisens.

Immerss er den første av sitt slag for live shoppingopplevelsesplattform som fokuserer på å gi kundene den beste virtuelle shoppingopplevelsen.

Den har en løsning fokusert på detaljhandel for å humanisere kjøpsopplevelsen, markedsføringsteknologi for å forbedre kjøpsopplevelsen og virtuelle salgsassistenter.

Det beste med Immerss livestream-shopping og digital kundeløsning

 • Det gir en-til-mange interaksjoner for shopping på Livestream, noe som betyr at du kan samhandle med flere potensielle kjøpere samtidig
 • Den gir en produktkarusell for å hjelpe forbrukere med å se katalogen din.
 • Plattformen gir detaljert statistikk som live salgstall, sanntidsanalyse og provisjonssporing.

Det er en fullverdig e-handelsopplevelse visuell støtteplattform som tilbyr to løsninger for live stream shopping og digital klientell; hvis du ser bredden deres i det visuelle støttedomenet for e-handel, tenker du kanskje det samme.

Assistbox

Assistbox gjør det mulig for bedrifter å koble til, kommunisere og analysere kundeinteraksjoner på tvers av alle kontaktpunkter ved å tilby omfattende og skreddersydde kundestøtteløsninger.

Det beste med Assistbox

 • Det gir sanntidsinteraksjoner gjennom banebrytende videosamtalefunksjoner med skjermdelingsalternativer.
 • Assistbox kan settes opp sømløst og integrert, noe som sikrer problemfri planlegging og distribusjon av verktøyet.
 • Det gir tilgang til innsiktsfulle dashboards og KPIer for å se på kundeinteraksjoner.

Plattformen gjør det mulig for bedrifter fra ulike domener å tilby en-til-en eksterne kundestøttetjenester globalt. Bedrifter i alle størrelser kan bruke dette fantastiske verktøyet til å øke produktiviteten gjennom økt synlighet i kundesamtaler.

Viibe

Viibe gir en kombinasjon av visuell støtte og engasjementsovervåkingsløsninger som kan brukes til å optimalisere kundekontaktpunkter.

Dette visuelle kundestøtteverktøyet tilbyr funksjoner som et visuelt grensesnitt, live chat og saks- og kunnskapsbehandling. Viibe gjør det mulig for virksomheter å akselerere sine forretningsstrategier ved hjelp av kundedata innhentet gjennom samtaler.

Det beste med Viibe

 • Den har on-demand og planleggingsmuligheter.
 • Det letter kommunikasjon gjennom merknader som får kundesamtaler til å samhandle
 • Viibe kan hjelpe deg å gjøre data om til fruktbar innsikt som gir deg et altomfattende syn på kundene

Den gir deg tre visuelle kundestøttepakker som kommer med gratis prøveversjoner. Du kan også få en tilpasset pakke med dem tilpasset dine behov.

Teamsupport

Teamsupport gir bekvemmeligheten ved å gi bedrifter mulighet til å løse problemer med høy innsats gjennom videochatter og samtaler.

Teamsupports visuelle kundestøtteverktøy er flott for å humanisere samtaler og levere eksepsjonell kundeservice. Det gir høyoppløselige bilder til justerbare skjermvisninger til fleksible videoalternativer for kundesentrerte virksomheter.,

Det beste med Teamsupport

 • Videovisningsfunksjonen er perfekt for produktbaserte virksomheter for å vise frem og forklare produkter
 • Hjelper med å bruke en strategisk forretningstilnærming gjennom samtaleopptak og tilgang til kundehistorikk

Teamsupport har en haug med forskjellige betalte tilbud. Tilbudene deres starter vanligvis fra så lavt som $29.

Fjernanrop

Remotecall tilbyr en rekke forskjellige planer designet for å hjelpe forskjellige størrelser av virksomheter. Deres utvalg inkluderer fire pakker avhengig av funksjonene og antall enheter.

Dette visuelle støtteverktøyet gir funksjoner som videodeling, interaktive tegneverktøy, bildedelingsalternativer, øktdeling, GPS-posisjonsoverføring, strekkodegjenkjenning og dokumentdelingsalternativ.

Den beste delen med Remotecall

 • Remotecalls smarte administrasjonsverktøy utstyrer deg med alle nødvendige funksjoner som øktoverføring, personlig tilkoblingsside, sømløs nettverksovergang og manuell fokusalternativ.
 • Ingen hodepine av plugins eller nedlastinger. Du kan koble til med en klikkbar lenke umiddelbart i en nettleser.

Snakkesalig

Talkative er et godt valg for bedrifter som trenger en robust kundestøtteløsning og ønsker å øke salgstallene sine ved å utnytte sanntidsinnsikt og data.

Ved hjelp av Talkative kan du sikre at representantene dine engasjerer seg med kundene til rett tid med riktig informasjon.

Det beste med Pratsomhet

Bemerkelsesverdige funksjoner ved disse verktøyene er PCI-kompatibel videoopptak, agentytelsestyringssystem, forbedret chat, dynamiske hermetiske meldinger og smartskjermfunksjoner med et videoalternativ i kø

 • Pratsomt kan integreres på tvers av ulike enheter og plattformer, inkludert mobiltelefoner, stasjonære datamaskiner, nettbrett, etc.
 • Det gir bedrifter en smartere måte å koble til og samhandle med kunder gjennom deres neste generasjons visuelle støtte.
 • Den lar deg tilpasse kontroller for å gi den beste kundeopplevelsen når det passer deg.

Talkative tilbyr tre pakker med videokundestøtte avhengig av bedriftens behov. De har en teampakke, en forretningspakke og en tilpassbar pakke fra så lavt som $199 per måned.

Konklusjon

Kundeservice er en viktig del av enhver virksomhet, og det er like viktig at kundeproblemer håndteres raskt og effektivt.

Med en visuell kundestøtteplattform kan bedrifter gi kundestøtte på den mest praktiske måten for sine kunder. Og med funksjoner som skjermdeling og skjermopptak, vil støtten du gir være mer effektiv.

Du kan også utforske noen kundeserviceplattformer for å øke oppbevaringsraten.

x