Reparer Yahoo Mail sluttet å vise bilder

Yahoo Mail er en e-posttjeneste som ble lansert i 1997. Det er en av de største e-posttjenesteleverandørene på internett for millioner av brukere over hele verden. Yahoo Mail lar også brukere opprette en engangs-e-postadresse som kan kobles til kontoene deres. Denne skybaserte meldingsløsningen hjelper folk til å holde kontakten med e-posten sin med bare et enkelt trykk. Selv etter å ha vært den eldste og en av de beste e-postleverandørene i byen, har Yahoo Mail stått overfor noen problemer med e-postvedlegg. Hvis du eier en Yahoo-konto og har problemer med å laste inn bilder i e-posten, har du kommet til rett sted. I dagens guide vil vi diskutere hvordan du kan fikse at Yahoo Mail sluttet å vise bilder. Yahoo Mail som ikke viser bilder i Chrome er sannsynligvis et vanlig problem som Yahoo-brukere kommer over, spesielt Yahoo Mail som ikke viser bilder på Android. Så hvis du ønsker å løse dette problemet med en gang og ønsker å få uavbrutt e-post på plattformen, så la oss begynne med å utforske alt om bilder som ikke vises i Yahoo-e-poster med en gang.

Hvordan fikse Yahoo Mail sluttet å vise bilder

Fortsett å lese for å vite om den mulige løsningen på at Yahoo Mail sluttet å vise bildeproblem.

Hva er årsaken til at bilder ikke vises i Yahoo-e-poster?

Du kan komme i en situasjon der e-post ikke klarer å vise bilder i Yahoo-e-postkontoen din. I så fall kan det være noen årsaker bak dette problemet:

  • Det er mulig at Yahoo Mail har blokkert bilder ved mottak av e-post fra venner og familie.
  • Yahoo Mails unike bildefiltreringsverktøy blokkerer vanligvis spam, men dette verktøyet kan også forhindre at bilder i den mottatte e-posten automatisk lastes inn ved åpning.
  • Yahoo Mail har også en sikkerhetsfunksjon som hindrer meldinger fra å laste inn bilder.
  • En feil kan også hindre deg i å se bilder i Yahoo mail.

Feilsøkingsmetoder for å løse Yahoo Mail sluttet å vise bilder

I tilfelle du ikke klarer å laste inn bilder på e-posten din, kan du prøve noen feilsøkingsmetoder for å løse problemet, da det kan forårsake ytterligere skade. Så det er bedre å sjekke kontoinnstillingene og løse problemet.

  Årets 32 beste nettapper 2014

Metode 1: Prøv inkognitomodus

Du kan prøve å bruke inkognitomodus for å løse Yahoo Mail-bildeproblemet. Å gå inkognito hjelper deg med å blokkere informasjonskapsler, skjule søkehistorikk og surfe fritt på ønsket nettside uten å møte feil. For å vite mer om hvordan du går til inkognito, kan du sjekke guiden vår om Hvordan aktivere inkognitomodus i Chrome og fikse Yahoo Mail som ikke viser bilder i Chrome-problemet.

Metode 2: Privat nettlesingsøkt

Du kan også prøve å laste inn siden med en privat nettlesingsøkt for å sjekke om problemet utløses på grunn av nettleserens lagrede filer. Du kan også bruke anonyme nettlesere til å utføre privat surfing for å se bilder i Yahoo Mail. For å gjøre det, sjekk vår guide på Topp 10 anonyme nettlesere for privat surfing.

Metode 3: Aktiver JavaScript i nettleseren

En annen fin måte å løse problemet med Yahoo Mail-bilder som ikke laster inn, er ved å aktivere JavaScript i nettleseren din. JavaScript hjelper deg med å kjøre ulike interaktive funksjoner som lydinnhold, animasjoner eller annonser. Så å aktivere det kan hjelpe deg med å løse problemet. Du kan utføre denne metoden ved å ta hjelp av vår guide Hvordan aktivere eller deaktivere JavaScript i nettleseren din.

Metode 4: Tøm nettleserbufferen og informasjonskapsler

Det er også mulig at den lagrede hurtigbufferen og informasjonskapslene i nettleseren din har blitt korrupte og forårsaker problemer med Yahoo Mail-kontoen din. Buffer og informasjonskapsler er kjent for å bremse nettleseropplevelsen, og derfor er det viktig å tømme dem regelmessig fra nettleseren din. Hvis du ikke vet hvordan, vil veiledningen vår om hvordan du sletter buffer og informasjonskapsler i Google Chrome hjelpe deg med å løse problemet med Yahoo Mail som ikke viser bilder i Chrome.

Metode 5: Deaktiver annonseblokkere

Annonseblokkere er verktøy som bidrar til å forbedre nettleseropplevelsen. Selv om disse er flotte for en uavbrutt tjeneste, kan de noen ganger bli et mareritt for enkelte nettstedsbrukere, i dette tilfellet Yahoo Mail-brukere. Dette er fordi disse annonseblokkerende utvidelsene kan forårsake problemer med at bilder ikke lastes inn på plattformen. Så de må være deaktivert for å løse problemet med Yahoo Mail som ikke viser bilder i Chrome.

1. Åpne Google Chrome-appen ved å bruke søkefeltet nederst. Klikk på Åpne.

2. Klikk på de tre vertikale prikkene øverst til høyre på siden, klikk på alternativet Flere verktøy, og klikk deretter på alternativet Utvidelser i menyen ved siden av.

3. Slå av alle unødvendige og annonseblokkerende utvidelser for å deaktivere dem.

  7 beste selvvertsbaserte S3-kompatible objektlagringsprogramvare

Metode 6: Bruk en annen nettleser

Mange brukere som mottok denne Yahoo Mail sluttet å vise bilder feil oppdaget at det kan være nettleser-spesifikk og ingenting mye kan gjøres med det. Hvis ingen av metodene fungerer for deg, kan du prøve å bruke en annen nettleser for å unngå denne feilen.

Hvordan fikse Yahoo Mail sluttet å vise bilder

Yahoo Mail kan møte noen problemer med å vise bilder i meldingene. Meldingen kan inneholde et blokkert bilde som ikke er synlig for kontoinnehaveren, men grafikken til bildet kan gjøres tilgjengelig etter justering av noen få innstillinger. I et slikt scenario kan du prøve å aktivere bilder i Yahoo Mail ved å bruke trinnene nedenfor:

1. Logg på Yahoo Mail-kontoen din på PC-en.

2. Velg nå alternativet Vis bilder i e-postteksten for å vise bildet, eller velg Vis alltid bilder for å vise alle bildene umiddelbart.

3. Klikk deretter på Innstillinger øverst til høyre i vinduet.

4. Klikk deretter på alternativet Flere innstillinger i Innstillinger-menyen.

5. Velg nå Vise e-post i menypanelet til venstre.

6. Nå, under Vis bilder i meldinger, velg Alltid, unntatt i spam-mappen.

7. Til slutt oppdaterer du siden og lagrer endringene.

Når innstillingene til Yahoo Mail-kontoen din er endret, vil du kunne se alle bildene i e-posten din.

Hvorfor viser ikke Yahoo Mail bilder på Android?

Hvis du har en Android-telefon og mens du får tilgang til Yahoo Mail-kontoen din fra enheten din, kan du ikke laste inn bilder vedlagt e-posten, så kan hovedskyldigen bak det være feil. Dette problemet kan også skyldes et bildefiltreringsverktøy som forhindrer spam og til slutt blokkerer media på Android-enheten din. Problemet med bilder som ikke kan lastes kan også skyldes sikkerhetstiltaket på Android-telefoner. Derfor må du justere kontoinnstillingene dine. En annen grunn som kan utløse bilder som ikke lastes, er Yahoo-kontobildet som viser funksjonen som er slått av på Android-enheten din.

Hvordan fikse Yahoo Mail som ikke viser bilder på Android

For å fikse problemer med bildelasting på Android, kan du sjekke Yahoo-innstillingene og sørge for at du ikke har endret dem for å forhindre at bilder vises i e-posten din. Du kan justere appinnstillingene ved å bruke trinnene nedenfor:

1. Start Yahoo Mail-appen på Android-enheten din.

2. Logg nå på Yahoo Mail-kontoen din i den.

3. Deretter trykker du på profilikonet øverst på skjermen.

4. Trykk nå på Innstillinger-ikonet.

5. Slå til slutt av alternativet Blokker bilder i den.

Kan jeg blokkere bilder i Yahoo?

Ja, det er mulig å deaktivere bildelasting i Yahoo. Hvis du ikke vil se noen bildevedlegg, kan du deaktivere dem i innstillingene ved å bruke trinnene nedenfor:

  Hvordan sette opp Tor Browser Bundle på Ubuntu

1. Logg på din Yahoo Mail konto fra nettleseren på skrivebordet.

2. Klikk nå på Innstillinger øverst til høyre.

3. Velg deretter alternativet Flere innstillinger nederst.

4. Klikk nå på Vise e-post fra venstre sidepanel.

5. Nå, under Vis bilder i meldinger-alternativet, velg Spør før du viser eksterne bilder.

6. Til slutt oppdaterer du siden og lagrer endringene.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan kan jeg se et bilde i Yahoo Mail Basic?
Ans. Hvis du bruker Yahoo Mail Basic, vil ikke bilder vises i en e-post umiddelbart. I stedet for det vil du få et lenkeikon med en Lagre-knapp under. Når du klikker på den, vil en fil lastes ned til datamaskinen din som du kan se med en applikasjon.

Q2. Kan jeg aktivere bildefunksjonen i Yahoo Mail Basic?

Ans. Du kan ikke aktivere bildefunksjonen i Yahoo Mail Basic. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i de nyeste versjonene av Yahoo Mail.

Q3. Hvorfor kan jeg ikke se vedlegget med Yahoo Mail?

Ans. I tilfelle du ikke kan se et vedlegg med en e-post på Yahoo-kontoen din, kan det skyldes flere årsaker, inkludert den store størrelsen på vedlegget. Hvis vedlegget er lagret i Yahoo-databasen, eller hvis vedlegget er slettet fra mottakerens datamaskin.

Q4. Hvorfor kan jeg ikke se bilder i e-postene mine?

Ans. Manglende evne til å se bilder i e-poster kan skyldes inkompatibiliteten til e-postklienten din for å støtte bilder. Hvis du bruker en e-posttjeneste som ikke støtter bilder, kan det være lurt å oppgradere til en ny versjon av tjenesten. Noen e-postservere er også kjent for å blokkere bilder fra å bli sendt ut.

Q5. Hvor kan jeg finne Yahoo-bildene mine?

Ans. Hvis du har lagret bilder på Yahoo-kontoen din, kan du finne dem i Bilder-mappen på Yahoo-kontoen din, i Google Disk-kontoen din eller i Mine bilder-mappen på den eksterne harddisken.

***

Vi håper at dagens dokument på Yahoo Mail sluttet å vise bilder var vellykket i å svare på alle tvilene dine angående manglende evne til å laste inn bilder i Yahoo Mail-kontoen din, årsakene bak dette problemet og trinnene for å fikse det. Hvis du har andre spørsmål om et annet emne, kan du legge dem igjen i kommentarfeltet nedenfor.

x