8 beste 7 dager å dø Serverhosting for alle

Med 12 millioner solgte eksemplarer over hele verden, setter 7 Days to Die den nye baren for overlevelsesspill. Og den beste serverhostingen for 7 Days to Die kan bidra til å ta spillopplevelsen din til et helt nytt nivå.

Hvis du er en gamer, vet du sannsynligvis om dette spillet, men hvis du ikke gjør det, la meg gi deg et raskt hint.

Er du en fan av zombie-videospill?

Hvis ja er svaret ditt, er dette spillet for deg.

Den vil ta deg inn i verden hvor du vil kjempe for å redde deg selv og menneskeheten din fra krypende zombier som alltid er klare til å drepe deg. Du vil få kjempe med dem og ville dyr og sette dine overlevelsesevner på prøve.

Virker det spennende?

La oss lære litt mer om dette spillet og finne ut den beste 7 Days to Die-serververten for å hjelpe deg å få mest mulig ut av dette spillet.

7 Days to Die: Alt om spillet

7 dager å dø (7D2D) er et zombie-overlevelsesvideospill satt i den åpne verden og utviklet og utgitt i 2013 av The Fun Pimps.

Dette sandkassespillet involverer verdensbygging og uovertruffen håndverk, og kombinerer unike egenskaper som førstepersonsskytespill, rollespill, overlevelsesskrekk og tårnforsvar. Den tar deg med til en verden av dødelige kamper, utforskning, håndverk, gruvedrift, karaktervekst og plyndring på en fascinerende måte som moderne spillere elsker.

Du kan spille 7D2D på Microsoft Windows, Linux og macOS X sammen med Xbox One og PlayStation 4 og nyere. Dette spillet er tilgjengelig i både enspiller- og flerspillervarianter.

Historie og spilling

7 days to Die finner sted i en nådeløs, postapokalyptisk brutal verden i kjølvannet av en atomvåpen tredje verdenskrig, som ødelegger de fleste deler av verden. Noen få gjenværende områder inkluderer Navezgane, Arizona – et fiktivt amerikansk fylke.

Som spiller er du en overlevende fra den krigen, og du må finne ly, vann og mat samtidig som du beskytter deg mot utallige zombier for å overleve. Disse zombiene kan ha vendt seg fra mennesker på grunn av atomkonsekvenser, og befolket Navezgane. Fylket består av flere biomer, inkludert ørkener, snødekte felt, svidde ødemarker og tempererte skoger du kan utforske.

Så hver spillers mål er å overleve maksimalt fra uønskede elementer, inkludert zombier, sykdom, skader og mangel på forsyninger. 7D2D er et voxel-basert spill som Minecraft og lar deg bygge eller ødelegge objekter i et simulert miljø. Du kan samle materialer, bruke våpen, jakte på dyrelivet for mat for å overleve (eller de vil jakte på deg), og drepe zombier som beveger seg sakte om dagen.

I tillegg må du være klar for Blood Moon-arrangementet, som finner sted hver 7. dag i spillet. Horder av infiserte ville dyr og zombier angriper deg i massevis, noe som trenger forberedelser. Så du må gjøre alt som står i din makt for å ikke bli til zombier og overleve spillet på lengst mulig tid.

Så det var alt om spillet, som er skummelt og eventyrlig på samme tid. Og hvis du vil spille dette spillet uten forsinkelser eller forstyrrelser, gå for den beste 7 Days to Die-serververten.

Hvorfor?

La oss finne det ut!

Hvorfor velge en plattform for spillvert i stedet for selvhosting?

Du kan faktisk spille 7D2D på maskinen din ved å bruke internettforbindelsen du har uten å betale en krone til noen. Men denne måten kan være vanskelig for deg.

Her er tingen – overlevelsesspill krever tilstrekkelige ressurser som CPU, RAM, minne, lagring, kraftige prosessorer, grafikk osv., og stabil tilkobling, som du kanskje ikke har. Å bruke et lokalt nettverk betyr at du allerede deler ressurser med mange andre som bruker samme server.

På denne måten forverres spillopplevelsen din; som et resultat får du hyppige nedetider, forsinkelser, krasjer og annet. Det tar bort entusiasmen du kom med for å spille spillet med. For å legge bensin på bålet, er overlevelsesspill best når de spilles flerspiller. Og når du inviterer folk til å bli med i spillet, går ytelsen ytterligere ned.

  Hvordan konfigurere hurtiglastende WordPress-side på Google Cloud?

Løsning?

En pålitelig 7 Days to Die-spillserverhosting, som vi skal snakke om neste gang.

De vil gi deg tilstrekkelige ressurser, kraft og stabil tilkobling med de nyeste prosessorene, datasenterplassering, lagring, minne osv., slik at du kan spille spillet uten disse forstyrrelsene. I tillegg kan du invitere familie og venner til å bli med i spillet ditt fra hvor som helst på kloden.

Ikke bekymre deg for sikkerhet; Spillverten vil ta seg av det ved å tilby de nyeste sikkerhetsfunksjonene som DDoS-beskyttelse, UDP-flomforebygging, etc., sammen med 24/7 kundestøtte for å løse problemene dine. De pådrar seg noen kostnader, men resultatene er verdt å prøve.

Så la oss finne ut noen av de beste 7 Days to Die-serververtstjenestene for å nyte spillet problemfritt.

Overlevelsesservere

Gal for 7 Days to Die?

Prøve Overlevelsesservere å være vert for dette spennende spillet og nyte å spille det til neste nivå. Med hver plan du velger, vil du få noen standardfunksjoner. Du kan umiddelbart sette opp serveren når du har kjøpt en plan og bytte plassering hvis du vil når som helst.

For profesjonelle spillere tilbyr Survival Servers full FTP-tilgang for å ha mer kontroll over spillingen. Du kan også automatisere serveromstart og varsler for å holde deg oppdatert. Den støtter Oxide og de nyeste versjonene av mods. I tillegg bruker de DDoS-beskyttelse for å beskytte serveren din.

Survival Servers har kraftige Intel/AMD CPUer og raske NVMe SSD-stasjoner for å tilby utrolig ytelse. Du kan enkelt installere plugins og mods og få tilgang til tredjepartsverktøy. Endre innstillinger med det tilpassede kontrollpanelet for å få viktige spill. Du kan velge mellom 7 datasentre som vert for serveren din – Frankrike, Tyskland, Singapore og USA (Los Angeles, Seattle, New York og Dallas).

Distribuer en 7 Days to Die-server umiddelbart og administrer serveren slik du vil. Oppgi detaljer som plassering, antall servere og antall plasser, og angi en faktureringssyklus for å leie serveren til en pris som starter på $10/måned.

Programleder Havoc

Få serveren din fra en av de førsteklasses spillserverne på markedet – Programleder Havoc – som gir deg full tilgang til å konfigurere serveren din etter eget ønske. Den opprettholder nettverkstilgjengelighet ved å være vert for infrastrukturen i de beste datasentrene for å tilby en 99,9 % oppetidsgaranti.

Datasentrene er spredt over 11 byer, inkludert Seattle, Los Angeles, Dallas, Atlanta, Chicago, New York, Montreal, London, Nürnberg, Amsterdam og Sydney, for å opprettholde et sterkt nettverk med ekte redundans. Erfarne brukere som foretrekker å administrere serverne sine selv kan bruke muligheten til FTP og nettbasert filbehandling for tilgang.

Host Havoc beskytter deg mot kildesøkingsangrep og UDP-flommer, ettersom de fleste angrepene fokuserer på å utnytte applikasjoner i stedet for å holde båndbredde. I tillegg tilbyr de DDoS-beskyttelse av Cloudflare. For mer sikkerhet, bruk Google Authenticator for å sikre kontoen din med 2-trinns autentisering.

Du kan konfigurere serverens startkommandolinje, og de gir deg friheten til å installere Oxide, plugins, Workshop-innhold og mer. Enten du er en superbruker eller en nybegynner, vil du få alle verktøy som er enkle å bruke uten kompleksitet eller problemer.

Alle spillserverne de er vert for er på TCAdmin v2-kontrollpanelet – en kraftig, konsistent og pålitelig kontrollsuite. Host Havoc tilbyr mange maler å velge mellom og lar deg nyte unike installatører og funksjoner.

Definer din nærmeste serverplassering, spor, RAM, CPU-prioritet, og legg til tillegg hvis det er tilgjengelig for å bestille kjøpet. Prisen starter fra $14/måned for 14 spilleautomater. Den inkluderer en 3-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan velge full refusjon hvis du ikke liker tjenestene.

Likegyldig brokkoli

Ingenting kjemper tilbake en horde av zombier mer enn … brokkoli? Likegyldig brokkoli er et topp vertsselskap for spillservere for å kjøre dine 7 Days to Die-servere. Unngå etterslep på Horde Night ved å stole på denne grønne, sunne maskoten.

Indifferent Broccoli tilbyr kvalitetsmaskinvare (dvs. minimal etterslep), et spesialbygget kontrollpanel for 7 Days to Die (pluss Discord-integrasjon), og førsteklasses kundeservice. Supportteamet deres er alltid tilgjengelig via Discord eller e-post, så hvis du får problemer med å konfigurere serveren din eller laste opp Darkness Falls, vil de svare raskt og effektivt.

  Slik slår du på eller av 2FA på en iPhone

Vårt favorittaspekt av Indifferent Broccoli: De tilbyr en to-dagers gratis prøveperiode. Du kan starte serveren din med ett klikk uten å angi betalingsinformasjon.

Indifferent Broccoli har servere i Texas, Washington DC, California, Quebec og Europa. Alle maskinene deres varierer fra 64 GB til 128 GB.

Prøv Indifferent Broccoli hvis du leter etter en vennlig, hjelpsom og effektiv serververt for 7 Days to Die-serverne dine. De tilbyr en to-dagers gratis prøveversjon, etterfulgt av $12 per måned for en 12-spillers 7D2D-server.

XGamingServer

Ta en prøvetur av XGamingServers dedikerte 7 Days To Die-servere og opplev det åpne verden-spillet. Panelet er basert på en pterodactyl og kommer med alle funksjoner. Dataene dine er alltid trygge med automatiserte sikkerhetskopier til AWS S3 Cloud Storage. Gjenopprett sikkerhetskopiene når som helst du trenger dem, så du slipper å tape data.

XGamingServer introduserer en enkeltklikk SFTP-startknapp som forbedrer filbehandlingen. Få alternativer som invitere brukere, MySQL-database, lage tidsplaner, etc., for å ha full kontroll over serveren. Opplev mange spillfunksjoner og utforsk spillet, lag våpen, bygg hus, samarbeid eller konkurrer med andre spillere, forbedre strategien, slåss med dyr, overleve, ødelegge, plyndre, søke, tilpasse og flere spennende alternativer.

XGamingServer vil alltid være klar til å beskytte serveren din mot DDoS-angrep. Du vil også få høyytende maskiner som sikrer at systemet ditt vil kjøre med samme hastighet under flerspillerspill uten å hemme ytelsen. I tillegg overvåker de serverne dine hele tiden for å sjekke systemstatus raskt.

Kom i gang med den gratis prøveversjonen for å oppleve plattformen.

Nitrado

Lei en Nitrado (bruk kampanjekode – GEEKFLARE15 for å få 15 % rabatt) server for 7 Days to Die uten noen kontrakt eller minimumsperiode. Som administrator på en 7D2D-server kan du bruke alle funksjonene i spillet uten noen begrensning. I tillegg kan du justere antallet vandøde i nettgrensesnittet ditt for noen få zombieskapninger.

Verden kan endres fra Navezgane til Random Gen hvis den ikke oppfyller dine forventninger. Bytt mellom tilgjengelige tjenester når du vil og administrer enkelt alle tjenestene på én enkelt konto. Få full tilgang via FTP, RCON og Nitrados nettgrensesnitt. Bytt mellom spill når som helst.

Du kan velge mellom 7 datasentre tilgjengelig for lave ping. Få MySQL-database gratis med kjøpet og få tilgang til den direkte via phpMyAdmin. Konfigurer enkelt alle grunnleggende innstillinger med museklikk. Du kan laste opp mods og filer via filleseren uten ekstra programvare. I tillegg vil du få feilsikker servermaskinvare av høy kvalitet og en 500 GBit rask forbindelse i Frankfurt.

Nitrado har direkte peeringer med UnityMedia/UPC, Deutsche Telekom, Tiscali, Telia Sonera og andre operatører. Den kobler til AMS-IX, LINX og DE-CIX for bedre ping over hele verden. Videre tilbyr den den beste skyserveren og webområdet, med lagringsplass fra 500 MB til 4 GB.

Nitrados forhåndsbetalingssystem lar deg få tilgang til det umiddelbart ved et vellykket kjøp etter at du har valgt en passende plan basert på budsjettet ditt. Få et tilpasset utvalg av spilleautomater og kjøretid, eller du kan velge fra andre eksisterende planer som starter på $5,20/måned for 4 spilleautomater.

GTXGaming

GTXGaming er den fremste serververten for 7 Days to Die og er lastet med spennende funksjoner og funksjoner for å gjøre spillingen din mer morsom og eventyrlig. Det gir deg full tilgang til å få tilpassede mod-pakker til serveren.

Nå kan du få en ett-klikks installasjonsfunksjon fra ModManager som sparer tid under installasjonen. GTXGaming drives med Intel-prosessorer, fra kraftige E3-prosessorer til de nyeste i7/i9-prosessorene. Nylig kommer en ny CPU inn i loopen – AMD Ryzen. Du kan bytte til et hvilket som helst annet spill som GTXGaming er vert for med bare et par klikk når du vil.

Alle serverne de tilbyr har DDoS-beskyttelse for å beskytte serveren og dataene dine mot angrep. Ved hjelp av Nitrogen World Generator kan du enkelt generere verdener for spillserveren din. Opprett en planlagt oppgave for å lagre mappen din på den eksterne sikkerhetskopieringsmaskinen der du kan beholde opptil 3 sikkerhetskopier til enhver tid.

  Hvordan fikse "BattlEye: Korrupte data" feil

Den vil rotere automatisk ved å legge til en ny og slette den eldste. Hver funksjon er integrert i kontrollpanelet, slik at du raskt kan endre innstillinger med «kryss for å aktivere» og rullegardinmenyer. De bruker nye Dell-maskiner som de erstatter hvert år for å holde seg oppdatert med den nyeste teknologien.

GTXGaming begrenser deg aldri i bruk av plugins; installer så mange plugins du vil som det gir dedikerte kjerner og ubegrenset minne. Du kan velge mellom forskjellige maler og også be utviklere om å legge til flere fantastiske funksjoner.

Nettverket deres dekker hele kloden – USA, Canada, Spania, Tyskland, Malaysia, Australia, England, Frankrike, Russland, Sverige og Singapore. Så velg det nærmeste datasenteret og lag en plan som passer best til dine behov. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du kreve refusjon innen 24 timer etter kjøpet.

logiske servere

logiske servere tilbyr 7 Days to Die spillserverhosting for alle spillere der ute. Deres 7D2D-serverleie gir gjenopprettings- og sikkerhetskopieringsfunksjonalitet, og serverne kjører på den nyeste servermaskinvaren av topp kvalitet.

Konfigurasjonsredigering lar deg sette opp serveren raskt, mens mod-støtten lar deg installere populære mods med et enkelt klikk. Du vil få Navezgane og Random Gen, Oxide og Allocs» serverfikser, stabile og eksperimentelle versjoner, tilgjengelighet av A16, A17, A18 og A19, 7D2D webgrensesnitt, og viktigst av alt, 4 Ghz+ prosessor med NVMe/SSD-lagring.

Spillserveren drives av et TCAdmin-kontrollpanel som er enkelt og raskt å bruke. I tillegg beskytter Logic Servers serverne dine mot DDoS-angrep. Når betalingen er vellykket, kan du begynne å bruke tjenestene deres og sette opp serveren umiddelbart.

Hvis en mod du liker ikke er oppført, kan du hente en billett, og Logic Servers kan installere den for deg. Det huser infrastrukturen sin globalt, som Europa, Nord-Amerika, Asia-Stillehavet og Sør-Amerika.

Du kan velge mellom mange planer fra $9,38/måned for 10 spilleautomater.

GPORTAL

GPORTAL er et utmerket vertsselskap for spillservere for 7 Days to Die. De bringer serveren din online i løpet av få minutter etter en vellykket registrering. Den bruker de nyeste NVMe SSD-harddiskene og maskinvaren for å levere høy ytelse, lav forsinkelse og hastighet.

Intel Xeon E5 2690V2-servere tilbyr optimal ytelse uavhengig av antall spillere som spiller om gangen. Den tilbyr også 50 GB backup-lagringsplass for lagrede konfigurasjoner og spill. I tillegg samarbeider GPORTAL med Corero for å beskytte serveren din mot DDoS-angrep, mens Gamecloud hjelper deg med å bytte mellom spill med mer fleksibilitet og hastighet.

Ved hjelp av Random Seeds Generator kan du generere verdener tilfeldig i nettgrensesnittet. GPORTAL gir deg bedre nettverksytelse og stabilitet med verdensomspennende rekkevidde. Datasentrene deres er lokalisert i Moskva, London, Montreal, Los Angeles, Dallas, Washington DC, Barcelona, ​​Singapore, Taipei, Tokyo, Sydney, São Paulo, Johannesburg og Frankfurt.

Etter det komplette oppsettet kan du begynne å bygge og lage din verden uten noen begrensninger. Du kan også benytte deg av live support via telefon, e-post, forum og wiki. Velg spilleautomatstørrelse, leieperiode og velg den nærmeste serverplasseringen for å kjøpe planen din. Prisen starter på $14/måned for 10 spilleautomater.

Konklusjon

Nyt det fantastiske videospillet 7 Days to Die for å utforske, jakte, kjempe med zombier og overleve i et ugunstig miljø. Multipliser spillopplevelsen din og få mest mulig ut av dette spillet ved å velge en pålitelig 7 Days to Die-spillserververt. Det vil hjelpe deg å spille med vennene dine med topp ytelse, sikkerhet og spenning uten problemer.

x