Slik aktiverer eller deaktiverer du Alltid på skjerm i iPhone 14 Pro

Med lanseringen av iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, ga Apple endelig en alltid på skjermen til millioner av iPhone-brukere over hele verden. Apples implementering er imidlertid annerledes enn det du ville ha sett på Android-telefoner de siste mange årene. I stedet for å slå av skjermen og bare vise klokkeslettet og varslene, har Apple tatt ting et skritt videre og i stedet dimper skjermen og senker oppdateringsfrekvensen til 1Hz. Så enten du liker iPhone 14 Pro AOD og vil aktivere den, eller om du misliker den og vil slå den av, her er hvordan du aktiverer eller deaktiverer Always on Display i iPhone 14 Pro (og Pro Max).

Aktiver/deaktiver iPhone 14 AOD-funksjon

Personlig liker jeg ikke den alltid på skjermen implementert slik Apple har gjort det. Det føles mer distraherende, og det må absolutt være et batterisvin. Mens vi skal diskutere hvordan du aktiverer alltid på skjermen først, hvis du er som meg og bare vil slå den av, kan du bruke innholdsfortegnelsen nedenfor for å hoppe videre til den delen.

  Hvordan endre språket i Microsoft Word

Slå på iPhone 14 Alltid på skjermen

Alltid på skjerm er aktivert som standard på iPhone 14 Pro. Men hvis den ikke er slått på for deg, eller hvis du ved et uhell slo den av, er det her hvordan du aktiverer AOD i iPhone.

  • Gå til Innstillinger -> Skjerm og lysstyrke.

  • Her må du kontrollere at bryteren ved siden av «Alltid på» er aktivert.

Nå, når du låser iPhone-skjermen, blir den ikke helt tom. I stedet vil den senke lysstyrken og redusere oppdateringsfrekvensen til 1Hz for å spare batterilevetid.

Slå av AOD på iPhone 14

Hvis du er som meg, og du vil deaktivere AOD-funksjonen på iPhone, gjør du det slik:

  • Gå til Innstillinger -> Skjerm og lysstyrke.

  • Her aktiverer du bryteren ved siden av «Alltid på».

Nå vil ikke iPhone 14 bytte til alltid på-visningsmodus når du låser skjermen og setter iPhone i dvale. Dette er flott i tilfelle du synes den nye AOD-funksjonen er distraherende og mer trøbbel enn den er verdt.

Beste bakgrunnsbilder å bruke med Always On Display

Siden dette er Apple vi snakker om, er overgangen fra skjermen slått på til den alltid på skjermen veldig jevn og har et par pene animasjoner. I tillegg er det noen bakgrunnsbilder som fungerer veldig bra med de alltid på skjermen. Så her er noen av de beste bakgrunnsbildene du kan bruke med iPhone 14 Pros AOD:

  Hvordan skjule meldinger på iPhone

Pride Bakgrunn

Pride-tapetet er det desidert beste tapetet du kan bruke med AOD. Ikke bare ser det helt nydelig ut, det endres når AOD-en slås på, og animasjonen ser veldig kul ut. I tillegg, når du låser opp iPhone, flyter den jevnt opp med låseskjermen.

Astronomi

Astronomy-bakgrunnene fungerer også veldig bra med de alltid utstilte. Det er subtile animasjoner av jorden (eller månen) når skjermen går mellom de to faser, og klokken beveger seg fra bakgrunnen til forgrunnen også.

ofte stilte spørsmål

Sp. Slår den alltid på skjermen seg av automatisk?

iPhone AOD slår seg av automatisk under to forhold. Når du legger din iPhone i lommen, slår den av skjermen som alltid er på. I tillegg, hvis du har på deg en Apple Watch og du går bort fra iPhone, vil den også slå av den alltid på skjermen. Dette er flott for å sikre at bakgrunnen og widgetene dine ikke er synlige for noen ved et uhell når du er borte fra iPhone.

Sp. Kan jeg tilpasse iPhone Alltid på skjermen?

Per nå tilbyr ikke iOS 16 noen tilpasning for alltid på skjermen. Du kan enten aktivere eller deaktivere det, og det er alt. Forhåpentligvis vil Apple tillate brukere å tilpasse sin AOD med fremtidige oppdateringer, men det er Apple, så dette kan bare være en drøm.

  Hvordan koble fra EA-konto fra Xbox

Sp. Påvirker AOD batterilevetiden?

I vår begrensede testing så langt kan vi ikke definitivt si om den alltid på skjermen påvirker batterilevetiden til iPhone 14 Pro. Imidlertid vil det sannsynligvis være en ganske tydelig innvirkning på batterilevetiden med AOD fordi Apple Watch alltid på skjermen også påvirker batterilevetiden ganske mye.

Kontroller enkelt AOD på iPhone

Vel, det er slik du enkelt kan aktivere eller deaktivere alltid på skjermen i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Enten du alltid vil være klar over klokkeslettet, varsler og widgets på iPhone, eller du vil presse ut den lille ekstra batterilevetiden, er det godt å vite at Apple i det minste ga brukerne muligheten til å velge om de vil AOD på deres iPhones eller ikke. Så, hva synes du om den alltid på skjermen i iPhone 14 Pro-serien? Gi oss beskjed i kommentarene.

x