8 beste SaaS HRMS for startups og bedrifter

HR er et folks yrke. Det er mennesker, bedre å si, ansatte som driver virksomheter.

Derfor er det avgjørende å holde dem motiverte og administrere dem klokt. Takket være teknologiske gjennombrudd som HRMS (Human Resources Management System) programvare som involverer kunstig intelligens og automatisering, har HR-prosesser blitt mindre utfordrende.

Etter hvert som virksomheten din vokser, dukker det opp ulike problemer som inkluderer skalering, administrasjon av prosesser og data, optimalisering av arbeidsstyrken og mer. Med det økende antallet ansatte blir det også komplisert å administrere menneskelige ressurser, fra screening, ansettelse, opplæring og lønnsstyring, til regelverksoverholdelse. Dessuten forblir den sensitive informasjonen din spredt på mange steder og mapper.

Følgelig forårsaker det HR-utbrenthet samtidig som den reduserer den totale effektiviteten.

Men med hals-til-hals-konkurranse, der tid er penger, har du ikke råd til ineffektivitet, spesielt i vekststadiet.

Så hvis HR-prosessen din fortsatt manøvrerer regneark og papirarbeid i arkivskapet ditt, går du glipp av noe!

Hva er løsningen?

HR Management Software eller HRMS!

Hva er HRMS?

Enkelt sagt er HRMS programvare som utnytter teknologiens kraft for å administrere HR-prosesser. Den har som mål å forbedre effektiviteten og produktiviteten til virksomheten din ved å automatisere manuelle og tilbakevendende oppgaver. Som et resultat kan HR-teamet ditt administrere prosessene godt og finne mer tid å bruke i andre viktige aktiviteter for forretningsvekst.

Programvaren dekker ulike aspekter av personalledelse, inkludert:

 • Planlegging av arbeidskraft
 • Rekruttering
 • Ombordstigning
 • Stillingsbekreftelsesprosess etter prøvetid
 • Informasjonshåndtering for ansatte
 • Håndtering av transaksjoner og permisjonspolitikk
 • Sporing av oppmøte og tid
 • Lønnsbehandling
 • Lønnsendringsberegninger
 • Oppsigelsesprosess
 • Kommunikasjon og administrasjon av regler og forskrifter
 • Ansattes engasjement
 • Lovfestet samsvar
 • Det melder MIS
 • Trening og utvikling
 • Prestasjonsvurdering
 • Suksesjonsplanlegging

Hvorfor trenger bedrifter HRMS?

Penn- og papirmodus kan hjelpe i de innledende fasene, men er ikke sunt for virksomheten din mens den vokser. For små og mellomstore bedrifter er det viktig å bruke et anstendig HRMS, siden det kan akselerere vekstprosessen ved å automatisere kompliserte oppgaver og samtidig eliminere mulige feil fordi selv mindre feil kan være fatale for produktiviteten din.

HRMS er fylt med nye teknologier som dataanalyse og automatisering fordeler ikke bare arbeidsgiverne, men også de ansatte og kundene ettersom riktig informasjon kan nå rett sted og til rett tid.

EN rapportere sier at det globale markedet for HR-programvare anslås å være hele 30 milliarder dollar innen 2030. Det anslår også en vekst på 9,4 % fra 2017 til 2025.

La oss sjekke ut noen av fordelene for moderne virksomheter.

Effektiv medarbeiderledelse

HR-teamet ditt kan overvåke tilstedeværelse og arbeidstid for ansatte for å sikre maksimal produktivitet og kompensasjon for overtid. Du kan også administrere opplæring, lønn, ytelse og bedre engasjement for ansatte slik at de kan føle seg knyttet til organisasjonen din.

KPI-overvåking

HRMS kan nøyaktig automatisere den overordnede prosessen med å overvåke Key Performance Indicator (KPI) for å vise effektiviteten til ansatte i å nå sine fastsatte mål. For dette kan den overvåke varigheten en ansatt blir i en rolle, fravær, tiden det tar å nå målene, etc.

Fremmer ansattes selvbetjening

En av de fineste egenskapene til HRMS er selvbetjeningen for ansatte, hvor de kan få tilgang til profiler og portal. Den inneholder detaljert informasjon om selskapets vilkår og betingelser, permisjonspolicy, lønn, oppsigelsesprosess, etc. slik at de ikke trenger å stille alle spørsmålene til HR-avdelingen. Dermed sparer det tid for begge parter.

For å søke permisjon trenger ikke ansatte lenger å skrive søknad. De kan bruke det gjennom selve systemet og også sjekke gjenværende permisjonsaldo, ferieliste, kommende arrangementer og flere funksjoner.

Eliminerer menneskelige feil

Automatisering eliminerer menneskelige feil som kan koste bedrifter når det gjelder overholdelse av regelverk, kostnader og tid. Det reduserer muligheten for feil og dupliserer oppføringer for å sikre feilfri oppgaveutførelse.

Datasikkerhet og personvern

Sikrer etterlevelse

Overholdelse av føderale og statlige lover er avgjørende for din bedrifts velvære. Hvis det ikke håndteres godt, kan det utgjøre alvorlige trusler mot virksomheten din når det gjelder omdømme og straffer. HRMS oppdaterer alle lovpålagte endringer regelmessig for å sikre samsvar.

  Fiks skjermspeiling Amazon Firestick-problemer

Hvorfor skybasert eller SaaS HRMS-programvare?

I stedet for å bruke tradisjonell lokal programvare der du må kjøpe alt, kan du gå for Software-as-a-service (SaaS)-programvare som er vert på skyen. Den er abonnementsbasert, noe som betyr at du ikke trenger å betale for hele programvaren. Tjenesteleverandøren gir deg autoritet til å bruke den en stund, avhengig av planen.

Ring en bjelle?

Ja, som Netflix!

I motsetning til lokal programvare krever SaaS-modellen ingen installasjon, ingen konfigurasjon. Alt er klart på forhånd, og du kan begynne å bruke det om en time eller to. Derfor kan du spare kostnader og tid uten å bekymre deg for vedlikeholdet.

SaaS-programvare som bor i et skymiljø gir deg bedre skalerbarhet ettersom du kan velge programvare basert på organisasjonskapasiteten din.

Så hvis du ønsker å innlemme et HRMS i organisasjonen din, bør du vurdere å ta i bruk SaaS-programvare. Og for å hjelpe deg med det, her er noen av de beste programvarene du kan utforske.

Freshteam

Koble et skritt nærmere med ansatte som bruker Freshteam å administrere alle HR-prosessene intelligent og ta effektive beslutninger. Med sitt søknadssporingssystem kan du hente kandidater, planlegge intervjuer og ansette de riktige kandidatene. Få dem fra jobbportaler, karrieresider, henvisninger til ansatte, leverandører, sosiale medier og mer.

Lag målkort for intervjuer, legg til ansettelsesteam, arbeidsflytstadier og tilpassede søknadsskjemaer for hver jobb. Du kan også oppbevare all informasjon om kandidatene, inkludert e-poster, CVer, poeng, interaksjonshistorikk, tilbakemeldinger osv. på ett enkelt sted med Candidate 360. Mens du planlegger intervjuer, kan du invitere panelmedlemmene dine og gi tilbakemelding. Programvaren lar deg også administrere jobbtilbud og konfigurere feltene, registrere beslutninger og utarbeide tilbudsbrev.

Med Freshteam kan du gjennomføre problemfri onboarding ved å starte prosessen på forhånd for å fullføre dokumentasjon og skjemautfylling. Det sparer den første dagen med snekkere, slik at de kan forstå sine jevnaldrende og organisasjonen. Etter å ha fått dokumentet signert, kan du laste dem opp til profilen deres, opprette oppgaver for dem, spore aktivitetene deres og sende påminnelser for å fullføre innføringsprosessen.

Dra og slipp skjemafelt for å lage medarbeiderinformasjon, og vedlikeholde organisasjonskart for å vise frem alle enhetene i bedriftsstrukturen med deres navn, avdelinger og stillinger. Lag og utøv avspaseringspolicyer for et kalenderår, og kart dem enkelt til bestemte team, lokasjoner, skift eller avdelinger i hele organisasjonen. Du kan også spore permisjoner, generere avspaseringsrapporter og oppdage fravær og permisjonstrender.

Med mobilappen som er tilgjengelig på iOS og Android, kan du utføre problemfri rekruttering ved å sende e-poster, sende tilbakemeldinger og ta avgjørelser. Søk om permisjoner eller godkjenn/avvis andres forespørsel med bare et trykk, og få tilgang til ansattes poster fra hvor som helst.

Bizneo HR

For å automatisere og optimere Human Resources-avdelingen og nå et annet nivå i ledelsen av personell og talent, er en av de beste løsningene Bizneo HR Human Resources Programvare. En suite dannet av mer enn 10 teknologiske verktøy som dekker og gir løsninger for å forbedre alle stadier som en arbeider går gjennom i en bedrift.

For det første de kraftigste verktøyene. De starter med å innovere og perfeksjonere rekruttering og utvelgelse av kandidater, evaluering og opplæring av arbeidere for å måle ferdighetene deres og utvikle deres prestasjoner for å nå sitt maksimale potensial.

Så er det flere funksjoner som gjør den daglige virksomheten enklere:

 • Tidsstyring og ferie og skiftledelse.
 • Onboarding og offboarding prosesser for å assistere integreringen av nye ansatte
 • Undersøkelser for å måle tilfredshet, engasjement, arbeidsklima mv.
 • Arbeidsflyter som automatiserer rutineoppgaver, varsler og kommunikasjon (slutt på kontrakt, møtedato for lønnsgjennomgang, meldinger om at den ansatte ikke har kommet på jobb…).

For ikke å snakke om evnen til å integrere med andre verktøy (integrasjon med lønn, tilgangskontroll, tilstedeværelse, ERP). Kort sagt, den beste teknologien for å gi et pluss til din Human Resources-ledelse og ta maksimalt vare på den største verdien av et selskap: arbeiderne.

  Hvorfor du ikke bør bruke MicroSD-kort i DSLR eller speilløse kameraer

Sage HRMS

Overvinn alle HR-utfordringene dine og ta smarte beslutninger med Sage HRMS for å øke effektiviteten til organisasjonen din. Det gir en dynamisk løsning for å administrere hele livssyklusen til dine ansatte fra ansettelse til pensjonisttilværelse. Programvaren er skalerbar for å fortsette å støtte deg med dine økende behov.

Ansett dyktige folk, behold de beste og identifiser interne ansatte enkelt for lederstillinger. Det hjelper deg også med å minimere medarbeideromsetning ved å øke engasjementet. Forbedre tidsstyringen for hver ansatt og dekk permisjoner og tilstedeværelse bortsett fra å administrere lønn, resultatgjennomganger, fordeler, selvbetjening og så videre.

Eliminer kostbare feil ved registreringer og dataregistrering samtidig som du unngår smertefullt papirarbeid knyttet til fordeler. Risikoanalysene lar deg måle ansatte basert på deres informasjon, statistikk, ferdigheter, ytelse, forsikring, demografi og mer.

Det gir omfattende klasser av instruktører og on-demand læring for å bruke programvaren på best mulig måte gjennom Sage University. Sage Knowledgebase, Sage City og Sage Resources er der for å utvide deres støtte 24/7 og hjelpe deg med å løse spørsmålene dine, og tilby de siste oppdateringene i programvaren så snart den utgis.

Velbehag

Gi tilbake tjenesten til ditt hardtarbeidende team ved å støtte dem med en omfattende HRMS, Velbehag. Alle prosessene fra ansettelse, ombordstigning og betaling, til ytelse og forfremmelse; alt er feilfritt ved bruk av programvaren.

Lag profesjonelle tilbudsbrev, ta med nye snekkere, unngå papirarbeid, og la dem fylle ut profilen sin. Du kan lagre alle dokumentene digitalt på programvaren for å holde orden. Dagene med smertefulle og risikable lønnsprosesser er over; bruk den forenklede lønnen til programvaren og arkiver skatter enkelt.

Den synkroniserer automatisk all data knyttet til tidsregistrering, fordelsplaner, nyansettelser og mer. Hold dine ansatte glade, sunne og forsikret ved å bruke den samme programvaren som kan mate planene dine i lønnslisten. Gi teamet ditt ressurser og verktøy med Gusto for å sikre deres økonomiske fremtid gjennom Gusto Cashout, pendlerfordeler, arbeidskompensasjon og 401(k) pensjonering og 529 høyskolesparing.

I tillegg tilbyr den andre verktøy som Small Business Financial Relief, Burn rate-kalkulator, Arbeidsgiverskattkalkulator, lønnssammenligningsverktøy og sjekkliste for nye ansettelser. Programvaren er kompatibel med HIPAA, ACA og ERISA. Den kan administrere COBRA-krav og sende e-post til ansatte for å fullføre papirene etter at de har forlatt organisasjonen.

Cezanne HR

Det spiller ingen rolle om organisasjonen din er liten, middels eller stor, Cezanne HR har fått ryggen til å effektivisere alle aspekter av HR-innsatsen din. Denne skybaserte moderne HR-suiten lar deg administrere og støtte arbeidsstyrken din effektivt ved å utnytte avanserte teknologier, automatiseringsverktøy og imponerende funksjoner.

Cezanne HR hjelper bedrifter i over 100 land, og tilbyr oversettelse til 10 forskjellige språk uten ekstra gebyrer. Den støtter også registrering av økonomiske data i din lokale valuta og forenkler flere kontorer over hele verden med dine egne godkjenningsflyter, kostnadssentre, HR-portaler og administratortillatelser. Systemet tilbyr optimal fleksibilitet til å utføre ulike oppgaver, fra å legge til ansatte til fjerning, og alt i mellom.

Den tilbyr en 24/7 nettportal fullpakket med ekspertartikler, veiledninger, oppsettsråd, opplæring, rådgivning, smarte varsler, innebygd rapportering, konfigurerbare skjemaer, effektiv arbeidsflytadministrasjon og implementeringstjenester. Engasjer godt med arbeidsstyrken din ved å bruke mobilappen sammen med nettbaserte verktøy for å øke samarbeid og effektiv kommunikasjon.

Ikke kast bort tid på vedlikehold fordi Cezanne tar seg av det bortsett fra periodiske oppdateringer. Alle dataene dine er trygge med avansert sikkerhet og databeskyttelse gjennom kryptering, passord og GDPR-overholdelse. Dessuten hjelper den åpne arkitekturen deg med å forbedre produktiviteten og muliggjør tilkobling til tredjepartsapper med letthet.

Mennesker HR

Er du lei av å kaste bort tid på monotone oppgaver?

Bruk Mennesker HR å automatisere disse prosessene og fokusere på områder som krever mer oppmerksomhet. Glem nå å spore sykdom, oppdatere ansattes data, godkjenne feriepermisjoner, kompilere omsetningsinnsikt og så videre. Ved å bruke søkersporingssystemet kan du ansette og beholde talenter som passer til din organisasjonskultur. Del ledige stillinger på tvers av forskjellige jobbportaler, samt identifiser og koble til personer som kan bidra til å vokse virksomheten din.

  Slik tilpasser du delingsarket på iPhone eller iPad

Presenter HR-informasjon med omfattende grafiske rapporter til bedriftsledere og søk anbefalinger og handlingsplaner. Lær av andre HR-fagfolk gjennom HRMS og forbedre beslutningstakingen din. Du kan også sammenligne HR-innsikten din med andre selskaper i din bransje for å finne ut hvilke områder som trenger forbedringer.

Få bedre kontakt med de ansatte og hjelp dem med å optimalisere potensialet sitt med det dynamiske ytelsesstyringssystemet. Finn dine beste prester, og de som trenger litt hjelp til å forbedre ytelsen. People HR lar deg jevnt migrere dataene dine inn i det nye systemet og gi ekspertopplæring for å utnytte programvaren til det fulle.

Selv uten god teknisk kunnskap kan du bruke denne programvaren på grunn av dens enkelhet og brukervennlighet.

Zenefits

Å administrere HR-prosesser er ikke en hodepine lenger hvis du har Zenefits som gagner virksomheten din på en mengde måter. Med et enkelt klikk kan du sende tilbudsbrev med alle viktige detaljer sammen med en lenke for nettbasert aksept av tilbud. For dette gir den utsøkte maler for tilbudsbrev eller et alternativ for å laste opp en separat.

Partneren Checkr utfører omfattende og raske bakgrunnssjekker fra programvaren. Det lar nye snekkere selv gå ombord ved hjelp av Zenefits mobilapp eller nettsted og spare problemer den første dagen. Programvaren lager digitalt skattedokumenter for snekkere basert på tilgjengelig informasjon.

Den oppfordrer deg til å bli papirløs ved å tilby den digitale signaturfunksjonen. Gjennom jevn integrasjon med Slack, Salesforce, Google Workspace osv. kan nye ansatte logge seg på kontoene sine automatisk. Den tilbyr dynamiske organisasjonskart og en medarbeiderkatalog med nødvendige detaljer for å forbedre tverrfunksjonell kommunikasjon.

Automatiser ansattes hendelser som forfremmelser, team-/avdelingsoverføringer, oppsigelser, oppsigelse og mer. Programvaren synkroniserer proaktivt data og eventuelle endringer utført i sanntid, slik at de kan reflekteres overalt. Det støtter ikke bare dine ansatte, men også en annen arbeidsstyrke, inkludert frilansere, uavhengige kontraktører og konsulenter. Overhold myndighetenes forskrifter ved å automatisere oppgaver.

Opprett og administrer PTO-policyen din, legg inn forespørsler, angi blackout-datoer og bruk dens automatiske PTO-balansekalkulator for å spare tid. Den støtter business intelligence ved å rapportere kompensasjonssammendrag, antall ansatte, statistikk for like muligheter, omsetningshastigheter og tildelte aksjeopsjoner.

BambooHR

Dine ansatte er bedriftens eiendeler og betyr mest. Håndter dem med forsiktighet ved å bruke BambooHR, som er alt-i-ett-programvare for å samle inn, organisere og analysere ansattes data. Forbedre den overordnede prosessen med rekruttering og ombordstigning, administrer kompensasjon på en smart måte og utvikle en bærekraftig bedriftskultur.

BambooHR lar deg lagre all informasjon i en enkelt, sikker database drevet av dynamiske redigerings- og rapporteringsverktøy for raskere arbeidsflyter. Styrer den ved hjelp av et nettsted eller en mobilapp som du kan få tilgang til når som helst og hvor som helst.

Tilpass formalitetene og papirene dine for å lette innføringsprosessen for en mindre stressende første dag. Den har e-signaturer slik at du kan administrere poster digitalt og forhindre at papir hoper seg opp på skrivebordet ditt. Sporing av tid, kraftuttak, fordeler, løpende lønn osv. er herlig med BambooHR.

Den lar deg få dypere innsikt i resultatstyring, medarbeidertilfredshet og annen viktig statistikk for å forme din neste handlingsplan. For tiden har den over 1,56 millioner aktive brukere over hele verden og tilbyr også syv dagers gratis prøveversjon for å få praktisk erfaring med programvaren.

Konklusjon

HR-prosesser er en av de mest kritiske aspektene ved moderne virksomheter, det være seg rekruttering, lønn, ytelse eller forfremmelse. Det krever en stor grad av nøyaktighet, og selv en liten feil kan vise seg å bli dyr. Men bekymre deg ikke mer; inkorporer et skybasert HRMS i organisasjonen din for å automatisere alle oppgavene uten feil.

x