8 måter å forbedre sosiale signaler og deres innvirkning på SEO

Sliter du med å vokse på sosiale medieplattformer, men det er ingen resultater? Vi dekker deg og bringer frem de beste måtene å få fart på veksten din.

I dagens æra av informasjon og teknologi, kjører hele verden på sosiale medieplattformer. Alt har dukket opp på nettet, fra å lese aviser til å delta på klasseromsforelesninger, fra medisinske konsultasjoner til å bestille billetter.

Sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram og Twitter har hjulpet med å finne nye veier og muligheter for folk til å vokse i karrieren og virksomheten. Det har til og med gjort det lettere for folk å vise frem talentene sine, presentere sine synspunkter, dele ideer og tjene penger. Men dette er ikke nok hvis man ønsker å opprettholde sin karriere gjennom slike sosiale medieplattformer.

Internett fungerer på spesifikke algoritmer der man regelmessig må være synlig på nett med innholdet deres for å høste fordelene av sosiale medier. Folk tar til og med kurs i sosiale medier for å bli bedre på det.

Det er enorme faktorer som påvirker rangeringer i Google direkte eller indirekte. Imidlertid kan sosiale mediers synlighet økes med økningen av sosiale signaler. Før du starter med temaet hvordan du kan forbedre det, la oss lære om hva disse sosiale signalene er, hvordan de kan påvirke veksten til et individ, og hvorfor det anses som en rangeringsfaktor.

Senere, etter å ha gravd gjennom alle disse emnene, vil vi dykke ytterligere inn i måtene vi kan improvisere sosiale signaler for SEO på.

Hvordan hjelper likes, delinger og visninger veksten av innhold?

Ønsker du å øke fansen på sosiale medier med ekte følgere? Lurer du på hvordan du kan tiltrekke deg interesserte seere? Så her er svaret. Antallet likes, delinger og visninger kan påvirke veksten din på sosiale medieplattformer. La oss se hvordan.

Du må samle flere publikum for å lykkes mer med markedsføringen din. Jo flere personer du når med innholdet ditt, desto mer populært vil innholdet ditt bli. Det er imidlertid noen måter du kan heve popularitetsnivået ditt på. Nyere medier kan heve suksessraten enormt. Men å tilbringe noen timer med innholdet ditt og holde deg engasjert kan øke rekkevidden din.

Videre kan maksimering av seere, likes og delinger bringe innholdet ditt til et stort publikum. Høyere rekkevidde er alltid bedre for veksten av innholdet på sosiale medier.

For eksempel, hvis en bruker ofte liker innholdet ditt, er det mer sannsynlig at brukeren vil bli foreslått innholdet ditt på feeden sin. På samme måte påvirker flere delinger og synspunkter også et stort publikum.

  21 innovative småbedriftsideer å starte

Hva er egentlig de sosiale signalene?

Sosiale signaler er ganske enkelt folks svar på nettinnholdet som flyter på sosiale medieplattformer. Dette er liker, misliker, visninger, delinger, kommentarer, tweets og retweets. Jo flere slike innspilte svar, jo mer populært og vanlig innhold er. Derfor må man forbli synlig på internett for å få flere slike reaksjoner.

Dessuten, fra et SEO-perspektiv, er sosiale signaler signalene som improviserer søkemotorer og gjør en person kjent med identiteten, populariteten og påliteligheten til profilen eller innlegget deres. For ulike plattformer er det imidlertid en rekke beregninger som kan kalles sosiale signaler.

Hvordan påvirker sosiale signaler SEO?

Sosiale signaler indikerer i hvilken grad et bestemt innhold som flyter på nettet har nådd målgruppen. For eksempel sender en person en video på Instagram som deler viktig informasjon om Covid-19-sykdommen.

Antallet likes og visninger han får på videoen vil indikere innholdets relevans og viktighet. Jo flere meninger og preferanser, jo mer synlig vil innholdet være i toppsøk på internett, da det indikerer innhold av høy kvalitet.

Til syvende og sist jobber søkemotorer sitt beste for å gi kvalitetsinnhold til brukerne, som er i henhold til brukernes reaksjoner. Derfor er sosiale signaler avgjørende for SEO. De bidrar til å generere trafikk på bestemt innhold, og signaliserer nettalgoritmen for å skape resultater.

Derfor har sosiale signaler en indirekte innvirkning på SEO-ytelse. Selv om studier og eksperimenter fortsatt pågår for å finne den nøyaktige virkningen, har de ikke blitt avslørt ennå.

Sosiale signaler rangeringsfaktorer for Google

Når et spørsmål dukker opp i hodet vårt, eller vi ønsker å få informasjon om noe, googler vi det umiddelbart. Google prøver å gi brukerne de mest relevante og verdifulle svarene gjennom ulike lenker og nettsteder. Slike nettsider er ordnet etter de mest besøkte.

Ifølge Google tilbyr disse nettstedene kvalitetsinformasjon til brukerne. Disse nettstedene har generert god trafikk gjennom seernes tidligere registrerte svar som vi kaller sosiale signaler. Sosiale signaler spiller derfor en nøkkelrolle i Googles rangeringer og SEO.

Dessuten, for Google er hvert innhold på nettet verdifullt, men det det verdsetter høyest er innholdet som har fått flest svar. Google erklærer imidlertid ikke offisielt sosiale signaler som en rangeringsfaktor, ettersom mange faktorer påvirker Googles rangeringer direkte.

Disse inkluderer tilbakekoblinger, søkehensikt, innholdskvalitet, friskhet og mange flere. Men vi kan ikke avvise det faktum at mer sosialt engasjement resulterer i mer synlighet av sosiale innlegg.

Å gi litt tid kan ha en positiv innvirkning på SEO og rangering i Google. Husk å fokusere på synlighet og merkekjennskap mens du legger ut innlegg. Dette kan hjelpe deg gjennom reisen på sosiale medier.

Siden vi nå har en bedre forståelse av sosiale signaler og deres betydning for SEO, la oss diskutere hvordan vi kan forbedre sosiale signaler for SEO. Bortsett fra å engasjere seg på sosiale medier, er dette tingene du kan gjøre hver gang du legger ut innlegg.

  11 Ringenes Herre (LOTR) varer å kjøpe denne sesongen

Koble nettstedet til sosiale medier-profiler

Å koble et nettsted til dine sosiale medieprofiler er en enkel, men viktig måte å øke nettrafikken og forbedre SEO. Profilen din får flere sjanser til å bli sett når du kobler til nettstedet i profilen din. Ikke bare dette, ved å legge ved lenker i profilen forbedrer brukeropplevelsen også. Ved å koble til nettsteder i profilene dine på sosiale medier introduserer seerne direkte til nettsiden din.

Videre søker Google også å koble nettsteder til sosiale mediekontoer. Å koble til nettsteder kan forbedre brukeropplevelsen din. Men å erstatte nettsteder med sosiale medier-plattformen din kan øke rekkevidden til innholdet ditt. Dessuten vil det gjøre det lettere for folk å lese det øvrige innholdet ditt. Derfor gjør koblinger delingsprosessen enklere og mer praktisk.

Optimaliser sosiale medier-profiler

Din sosiale medieprofil bør være slik at den oppfyller søkemotorenes raske krav. Det er dette optimalisering handler om. Hvis du for eksempel har en nettside eller et blogginnlegg, kan bruk av passende søkeord gjøre innlegget ditt mer synlig på søkemotoren for personen som leter etter det.

På samme måte bør sosiale medier-profiler være tilstrekkelige til å gi all relatert informasjon brukerne ønsker.

Dessuten kan nøyaktige søkeord hjelpe Google med å forstå forholdet mellom nettstedet ditt og søkeordene enkelt. En optimalisert profil på sosiale medier vil positivt drive trafikk, øke e-postabonnenter og øke salget, mens en uoptimalisert profil på sosiale medier ikke kan.

Du må imidlertid tiltrekke deg flere publikummere for å unngå å hindre virksomhetens vekst. Denne målgruppen vil til slutt bli genuint interesserte kunder.

Her er noen måter du kan optimalisere profilen på sosiale medier på:

  • Tydeliggjør merkenavnet – Dette vil bidra til å fange brukerens oppmerksomhet og holde dem engasjert i innholdet ditt.
  • Last opp et profilbilde av god kvalitet – Husk at profilen din skal representere merkenavnet ditt. Ikke la bildet stå tomt for å gjøre det enkelt for folk å stole på deg.
  • Bruk riktige hashtags – Disse vil tillate brukere å søke etter deg lettere. Disse merkevarerelaterte hashtaggene sorterer innholdet ditt etter kategori.

Publiser jevnlig på sosiale medier

Sosiale medier handler om innhold. Jo oftere du legger til innhold, jo mer vil det bli anerkjent av internettbrukere. Men å legge ut noe fungerer ikke. Innholdet ditt er mer sannsynlig å motta likes og kommentarer hvis det er engasjerende for nettbrukere og profilen din blir mer synlig hvis du legger ut innhold regelmessig.

Legg ut relevant innhold

Selv om internett er fullt av innhold, må du ha faktainnhold for å ha en god SEO-rangering for innholdet ditt. Den skal være like engasjerende og skal gi relevant informasjon til brukerne. Posting av søppel og innhold utenfor brukerinteresse vil bli oversett.

Innholdet ditt bør være attraktivt nok til å tiltrekke seg et stort antall seere. Relevant innhold øker dets autentisitet, noe som også anerkjennes av søkemotorer.

Legg til sosiale delingsknapper

Hvis du vil at innholdet ditt skal bli sett og at mange skal dele det også på internett, gjør det enkelt for brukerne å gjøre det. Du kan gjøre dette ganske enkelt ved å legge til sosiale delingsknapper for innholdet ditt. Innholdet ditt vil ha flere sjanser for å bli delt hvis du gir deg muligheten til å gjøre det.

  Hva er Denuvo, og hvorfor hater spillere det?

For eksempel tilbyr de fleste sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram og Youtube alternativer for innholdsskapere å dele innleggene sine, og andre seere kan også dele dem videre.

Bruk av Schema Tags

For en god SEO-rangering for innholdet ditt, bruk åpne grafer og skjemakoder for å gjøre det mer synlig. Dette er mer nødvendig hvis du legger ut innholdet ditt på plattformer som Instagram, Facebook og Twitter.

Å legge til tagger hjelper innholdet ditt med å få flere seere, og til slutt forbedrer SEO-rangeringen. Fraværet av etiketter og åpne grafer gjør at innholdet ditt mindre sannsynlig blir klikket og får mindre brukeroppmerksomhet.

Vær aktiv på sosiale medier

Å legge ut innholdet ditt en gang i blant og så ikke gjøre det på flere dager er ikke bra for SEO. Du må legge ut innholdet ditt ofte på sosiale medieplattformer, for eksempel en gang om to dager, for å være synlig på nettet. Bortsett fra dette bør du aktivt svare på hva andre legger ut på nettet. Du kan også svare på andres innlegg.

Inkluder en skikkelig forfatterbiografi

Hvis du skriver et blogginnlegg for en forfatter, vil det være en god idé å nevne viktige detaljer om forfatteren også, eller til og med tagge profilen deres senere i blogginnlegget. Dette øker verdien av blogginnlegget ditt og øker dets pålitelighet. Ved å gjøre dette får folk ikke bare vite om forfatteren, men også om innleggsskaperen. Søkemotorer tar slike innlegg som autentisert innhold, og forbedrer dermed SEO.

Konklusjon

I et nøtteskall, godt innhold er det alle ser etter. Det er enhver innholdsskapers ansvar å gi verdig informasjon til folk. Jo mer verdifulle dataene er, jo mer vil de bli foretrukket. Nøyaktige data vil hjelpe innholdet ditt til å opprettholde en god rangering på internett. Internett er et hav av innhold.

Husk punktene ovenfor hvis du vil at profilen eller blogginnlegget ditt skal være synlig. Disse punktene ovenfor vil hjelpe innholdet ditt til å opprettholde en god rangering på søkemotorresultatene, og dermed forbedre SEO. Et godt designet blogginnlegg henter et godt antall seere og deres svar.

Du kan utforske noen av de beste kalenderverktøyene og malene for sosiale medier.

x