8 skannerapper for å digitalisere gamle bilder

Ta med dine gamle papirfotominner for å presentere med populære skannerapper.

Alle ønsker å bevare sine gamle minner i form av fotografier. Og derfor tar vi alle bilder ved alle spesielle anledninger. I dag finnes fotografier i både trykte og digitale formater. I de tidligere dagene ble imidlertid ikke smarttelefoner og avanserte digitale enheter introdusert. Selv om de fantes, var de sjelden tilgjengelige.

Du vil helt sikkert også ha minner fra barndommen eller de første dagene av livet ditt i de tradisjonelle albumene. Du har kanskje prøvd å ta bilder av disse fotografiene ved å bruke smarttelefonen for å digitalisere dem.

Men en vanlig kameraapp på smarttelefonen din vil ikke kunne gi så mange effektive resultater. For å få bedre resultater, må du prøve fotoskanner-apper. I denne artikkelen vil vi dekke de beste skanneappene for å digitalisere dine gamle fotografier.

Hvorfor digitalisere de gamle bildene dine?

Det kan være flere grunner til at du ønsker å digitalisere dine gamle fotografier. La oss finne det ut.

Hold minnene dine i årevis

De fleste refererer til de gamle fotografiene av sine forfedre som en av deres verdifulle eiendeler. I et slikt tilfelle er digitalisering den beste måten å sikre at disse eiendelene er trygge i årevis. Når du først har digitalisert dem, er det ingen frykt for at de skal falme. Selv om originalbildene dine blir skadet, vil disse forbli trygge.

Enklere å lagre og organisere

Ved å digitalisere bilder kan du lagre dem på datamaskinen, bærbar PC, smarttelefon, skylagring eller hvor som helst. Du kan lage et hvilket som helst antall kopier og lagre dem på flere steder. Digitale bilder er også ganske enkle og praktiske å lagre og organisere. Du kan også organisere fotografiene i henhold til anledninger, personer eller, i hvilken som helst rekkefølge og etikett etter din bekvemmelighet.

  Hvordan fikse 0x97-feilen på Epson-skrivere

Enkel deling

I denne epoken med sosiale medier vil du definitivt vise frem dine gamle fotografier til vennene dine. Digitaliserte bilder som er lagret på enheten din kan enkelt og raskt lokaliseres og deles på hvilken som helst plattform. Du kan lage presentasjoner, utklippsbøker og til og med trykte publikasjoner av dem når som helst.

Ta vare på slektshistorien din

Din slektshistorie kan effektivt gjenkjennes via dine gamle familiefotografier. Du kan lage en godt vedlikeholdt digital samling av dine gamle bilder. Dette vil hjelpe barna og barnebarna dine enkelt å få tilgang til dem og utforske dine gamle minner.

La oss nå utforske noen kule fotoskanner-apper som kan hjelpe deg med å digitalisere de gamle bildene dine.

PhotoScan fra Google Photos

PhotoScan er et fantastisk fotoskanner-appprodukt fra Google Foto. Google Photos har introdusert dette produktet spesielt for å la deg skanne dine gamle trykte bilder og digitalisere dem effektivt. Denne appen lar deg skanne og lagre favorittbildene dine ved hjelp av kameraet på smarttelefonen.

Den lar deg skanne et gjenskinnfritt bilde av det utskrevne bildet. Den kan oppdage kantene på det skannede bildet og dermed beskjære det automatisk. Den smarte rotasjonsteknologien holder bildet rett opp uavhengig av måten du skanner det på. Denne appen sikrer også sikkerheten til bildene dine, så vel som din personlige informasjon.

Photo Scan App fra Photomyne

Photo Scan er en fotoskanner-app fra Photomyne Ltd. som gir deg en rask måte å skanne dine gamle bilder. Denne AI-teknologibaserte applikasjonen kan skanne flere utskrevne bilder i en enkelt opptak. Som et resultat kan du skanne albumet ditt på få minutter med denne appen.

Skanneren kan automatisk oppdage grensene til bildene. Den kan beskjære, gjenopprette, rotere og fargelegge bildene automatisk i henhold til kravet. Denne appen er gratis å laste ned, men tilbyr kjøp i appen. Du kan når som helst bytte til premiumplanen og nyte flere avanserte funksjoner.

  13 beste vertsplattform for det britiske og europeiske markedet

FilmBox Film Negatives-skanner

FilmBox er en AI-basert negativ filmskannerapplikasjon som er utviklet av Photomyne. Hvis du har negativer tilgjengelig for dine gamle fotografier, kan den raskt skanne dem og gjøre dem om til digitale bilder på sekunder.

Skannealgoritmen som denne appen bruker kan avsløre og skanne negative bilder fullstendig. Den inverterer fargene og forbedrer bildekontrastene slik at du kan få best mulig skanning av negativene dine.

SlideScan – Slide Scanner App

SlideScan er en annen fantastisk fotoskanner-app fra Photomyne. Den lar deg skanne dine gamle trykte fotografier og komme opp med digitale bilder av høy kvalitet. Den AI-baserte teknologien lar den automatisk beskjære og forbedre skannede bilder.

Du kan lagre de skannede bildene på telefonen, datamaskinen eller en hvilken som helst enhet og dele dem enkelt med vennene dine. Denne appen er tilgjengelig for nedlasting på Google Play Store gratis. Du kan imidlertid nyte funksjoner som ubegrenset skanning og deling, sikkerhetskopiering av bilder osv. med en premium-plan.

Quisquee

Quisquee er en fotoskanner og fotoredigeringsprogram som i tillegg til å tilby fantastiske skannefasiliteter tilbyr flotte funksjoner. Skanneren kommer med en solid fotoskanningsalgoritme. Fotoredigeringsprogrammet har et stort antall rammer, klistremerker, forbedringer og effekter som du kan bruke på bildene dine.

Quisquee lar deg se skannede bilder akkurat som et galleri. Den lar deg slette eller dele bilder og angi dem som telefonbakgrunnsbilder.

Microsoft Lens

Microsoft Lens er et Microsoft-produkt som lar deg forbedre, trimme og dermed gjøre gamle bilder synlige. Den lar deg skanne bildene dine og dermed lagre dem på enheten din. I tillegg til fotografier, gjør den bilder av dokumenter og tavler lesbare. Den kan også skanne dokumentene dine til et mer lesbart og digitalisert format.

Den lar deg konvertere bildefiler til Word, PDF, Excel og PowerPoint og deretter lagre dem på din lokale enhet eller skylagring. Denne appen er ikke bare egnet for å skanne gamle fotografier, men er også ideell for studenter og profesjonelle.

  Slik abonnerer du på kalendere på Mac

Bildeskanner gull

Pic Scanner Gold er en fotoskanner-app for iPhone som kommer fullpakket med et stort antall funksjoner. Den kan skanne gamle fotografier og deretter beskjære og redigere dem automatisk. Du kan enkelt lage gratulasjonskort, lysbildefremvisninger og kalendere ved å bruke disse bildene.

Skanneren er i stand til å levere avansert skanning sammen med muligheten til å skanne flere bilder samtidig. Du kan også legge til bildetekster til de skannede bildene dine og eksportere disse filene til en hvilken som helst enhet eller nettlagring.

Photo Scanner Pro

Photo Scanner Pro er en kul fotoskanner-app designet for iPhone og iPad. Den kan umiddelbart oppdage, skanne og beskjære bildene dine på kort tid. Den lar deg bruke filtre for å gjenopplive de falmede fargene på de utskrevne bildene. De skannede bildene kan lagres på iCloud når som helst.

Den lar deg dele bildene dine direkte til Apple Photos, Facebook osv. Du kan lage et ubegrenset antall album ved å bruke dette. Det er en svært brukervennlig og rask skannerapp for iPhone.

Konklusjon

Så hvis du finner en ideell måte å oppbevare dine gamle minner på lenge, kan digitalisering av dem hjelpe veldig. Du kan prøve disse foreslåtte appene og skanne de trykte albumene dine og et digitalt galleri som er enklere å administrere, lagre og vise. Det kan også være lurt å utforske de beste gratis eller betalte iPhone-kameraappene du kan bruke.

x