9 beste plattformer for bedrifter å ombord og betale entreprenører

I jakten på operativ smidighet og produktivitet, omfavner et økende antall virksomheter bruken av frilansere og entreprenører for å møte deres ulike prosjektkrav. Engasjementet av eksternt talent gir mange fordeler, som omfatter kostnadseffektivitet, spesialisert ekspertise og fleksibiliteten til arbeidsstyrkestyring.

Ikke desto mindre utgjør den effektive ombordstigningen og betalingshåndteringen til disse beredskapsarbeiderne særegne utfordringer for bedrifter.

Heldigvis er en mengde spesialbygde plattformer lett tilgjengelige for å imøtekomme de spesifikke behovene til bedrifter; når det kommer til sømløse onboarding- og betalingsprosesser for entreprenører. Ved å utnytte disse plattformene kan bedrifter sikre en strømlinjeformet og effektiv opplevelse for både seg selv og deres entreprenører. Derved pleie sterkere samarbeidsrelasjoner.

Denne artikkelen tar sikte på å fordype seg i de mest prisverdige plattformene som er omhyggelig utformet for å styrke bedrifter i jakten på effektiv introduksjon av kontraktører og betalingsadministrasjon.

Forenkling av utfordringene ved å administrere flere entreprenører

  • Strømlinjeforming av kommunikasjon og politikkbevissthet for entreprenører: Det er viktig å sikre at entreprenører har en grundig forståelse av selskapets retningslinjer. Etablering av transparente kommunikasjonskanaler, tilby omfattende onboarding-materiell og gjennomføring av grundige orienteringer gjør det mulig for virksomheter å innrette forventninger og øke klarheten.
  • Bruk av sentraliserte kontraktørstyringsplattformer: Å utnytte sentraliserte entreprenørstyringsplattformer forenkler koordineringen. Disse plattformene tilbyr funksjoner som dokumentdeling, oppgavetildeling og sanntidskommunikasjon, som effektiviserer samarbeid.
  • Effektiv betalingsbehandling og fakturering: Automatiserte betalingssystemer og faktureringsverktøy effektiviserer økonomistyringen. Ved å bruke funksjoner som automatisert fakturering, sikre betalingsgatewayer og grundig journalføring, kan bedrifter forenkle betalingsbehandlingen og redusere administrative byrder.

Fordeler med Contractor Management Platforms

Her er noen av fordelene med entreprenøradministrasjonsplattformer.

✅Forbedret kommunikasjon: Entreprenøradministrasjonsplattformer muliggjør jevn og effektiv kommunikasjon mellom bedrifter og entreprenører. De tilbyr sanntidsmeldinger, delte prosjektkalendere og funksjoner for oppgavetildeling, som fremmer effektivt samarbeid og reduserer kommunikasjonshull.

✅Compliance and Policy Management: Leverandøradministrasjonsplattformer sikrer overholdelse av selskapets retningslinjer og juridiske krav. De gir verktøy for entreprenører til å erkjenne og signere nødvendige avtaler, spore policyerkjennelser og vedlikeholde dokumentasjon for revisjonsformål.

✅ Ytelsessporing og evaluering: Entreprenøradministrasjonsplattformer inkluderer ytelsessporingsverktøy. Dette gjør det mulig for bedrifter å overvåke entreprenørens ytelse, spore prosjektmilepæler og gi tilbakemelding. Dette letter løpende evaluering og bidrar til å optimalisere entreprenørallokering for fremtidige prosjekter.

✅Rapportering og analyse: Mange entreprenøradministrasjonsplattformer tilbyr rapporterings- og analysefunksjoner. Som gir verdifull innsikt i entreprenørens ytelse, prosjektkostnader og ressursallokering. Denne innsikten støtter datadrevet beslutningstaking og forbedrer overordnede entreprenørstyringsstrategier.

✅Strømlinjeformet betalingsbehandling: Disse plattformene strømlinjeformer betalingsprosessene ved å tilby integrerte betalingsfunksjoner. Bedrifter kan enkelt generere fakturaer, spore betalinger og administrere entreprenørkompensasjon. Automatiserte betalingspåminnelser og sømløs integrasjon med betalingsgatewayer forenkler økonomistyringen.

Nå, for å gjøre prosessen enklere for deg, her er noen av de beste plattformene for bedrifter å ombord og betale entreprenører. La oss utforske!

Produktbemerkelsesverdige funksjonerDeelHåndterer skatte-, tillatelses- og samsvarsdokumenter, etc.Upwork Any HireTilbyr klassifiseringsbeslutninger for enklere ansettelse av passende personell.FjernkontrollOnboarding, kontraktsignering, betalingsgodkjenning og frigjøring alt på én plattform.RemoFirstFakturering og betalinger i lokal valuta slik at du kan betale internasjonale entreprenører på samme faktura.WorkSuiteBrukervennlig grensesnitt, kan tilpasses med pålitelig kundestøtte.På toppenTar på seg det juridiske ansvaret for å ansette og betale entreprenørerWorcaGir landsspesifikke kontrakter som er innenfor lønns- og skatteregler.LanoForenkler internasjonale entreprenørtransaksjoner med lave valutakurser.ViaTillater også betalinger gjennom kryptovaluta.

  Beste Apple TV-spill og årsaken til deres popularitet

Deel

Deel er en plattform som forenkler prosessen med å ansette og administrere entreprenører over hele verden. Sikre samsvar med lokale lover og forskrifter.

Med Deel kan bedrifter ansette, ombord og gi fordeler til entreprenører fra hvor som helst i verden, og effektivisere viktige oppgaver.

Deel forenkler ombordstigningsprosessen ved å administrere skatte-, tillatelses- og samsvarsdokumenter, og sikre at entreprenører er klare til å jobbe i samsvar fra dag én.

Plattformen automatiserer skatteinnleveringer og fakturagenerering, og sparer tid og krefter for bedrifter.

Upwork Any Hire

Upwork er en hvilken som helst leie er en løsning designet for å forenkle prosessen med å ansette og jobbe med fagfolk utenfor Upworks plattform. Det gjør det mulig for bedrifter å ansette talenter fra hvor som helst i verden med tillit, og tilbyr fleksibilitet og operasjonell støtte.

Med Any Hire kan bedrifter få tilgang til en global pool av talenter som spenner over 190 land for å finne den som passer best for deres behov. Plattformen hjelper bedrifter med å overholde lokale lover uten problemer, og tar seg av kompleksiteten knyttet til ansettelsesklassifisering og kontraktshåndtering.

Det gir også et sentralisert knutepunkt for å administrere onboarding, kontrakter, betalinger og dokumenter for hele teamet. Any Hire sikrer at bedrifter kan ta lufttette avgjørelser ved å anbefale passende stillingsklassifisering og generere kompatible kontrakter i løpet av sekunder.

Dessuten står Upwork Any Hire bak sine klassifiseringsavgjørelser, og tilbyr opptil $50 000 i erstatning i tilfelle juridiske henvendelser relatert til feilklassifisering.

Fjernkontroll

Fjernkontroll eliminerer bryet med manuelt papirarbeid, e-postutvekslinger og bekymringer om overholdelse av lokale arbeidslover.

Den tilbyr funksjoner som automatisering av oppgaver som onboarding, lokaliserte og kompatible kontrakter, ett-klikks-fakturagodkjenninger og -betalinger, og raske internasjonale utbetalinger. Remote sikrer at virksomheter effektivt kan administrere sine internasjonale entreprenører ved å strømlinjeforme hele prosessen.

Entreprenører kan være ombord, kontrakter kan signeres, fakturaer kan mottas og godkjennes, og betalinger kan sendes, alt innenfor plattformen. Entreprenører betales i sin lokale valuta, noe som gjør betalingsprosessen sømløs.

Fjern først

Fjern først er en alt-i-ett-plattform som forenkler global entreprenøradministrasjon. Det lar bedrifter ombord, administrere og betale entreprenører over hele verden gjennom én strømlinjeformet plattform.

Med Remofirst kan bedrifter automatisere administrative oppgaver, redusere overholdelsesrisiko og sikre rettidig betaling til entreprenører i land der de ikke har en lokal enhet.

Plattformen tilbyr enkel fakturering og betalinger i lokal valuta, slik at bedrifter kan betale entreprenører fra forskjellige land med samme faktura.

Remofirst tilbyr også effektive kontraktsadministrasjonsfunksjoner, strømlinjeformer innføringsprosessen og sikrer overholdelse av lokale lover. Plattformen er klarert av Fortune 500-selskaper og startups globalt, og tilbyr dedikert kundestøtte og personlige tjenester.

Trenger du hjelp til å sjonglere virksomheten din og «n» antall oppgaver? Administrer forretningsoppgavene dine effektivt med monday.com!

  Å kjenne Next.js vs. React for utviklere

WorkSuite

Arbeidssuite er en omfattende og tilpassbar løsning designet for å hjelpe bedrifter med å vokse og organisere deres entreprenørnettverk. Med Worksuite kan bedrifter enkelt skaffe, integrere, administrere og betale entreprenører, og effektivisere hele prosessen. Plattformen tilbyr en rekke funksjoner for å forenkle entreprenøradministrasjon.

Inkludert å finne topptalenter, automatisere onboarding-prosesser, sentralisere arbeidsstyrkedata og eliminere behovet for regneark og manuelt administrativt arbeid. Det er klarert av over 350 000 brukere og toppmerker over hele verden.

Plattformen har blitt rost av kunder for sin innvirkning på frilanseradministrasjon. Som inkluderer forbedret synlighet, ansvarlighet, forenklede prosesser og bedre forhold til frilansere.

Worksuite er kjent for sitt brukervennlige grensesnitt, tilpassbare arbeidsflyter og responsiv kundestøtte.

Worksuite tilbyr tre hovedprodukter: Freelancer Management System (FMS) for å administrere frilansere og prosjekter, Global Pay for strømlinjeformede betalingsoperasjoner i flere valutaer, og Global Engage for kompatible kontraktører i ulike land.

På toppen

Bedrifter kan enkelt ombord og betale internasjonale kontraktører og frilansere ved å bruke På toppen plattform. Med Ontop kan bedrifter raskt skalere teamene sine og ansette de beste talentene fra hele verden. Plattformen tilbyr smarte kontrakter og automatiserte prosesser, noe som gjør det raskt og effektivt å sette opp og administrere entreprenører.

En av de viktigste fordelene med Ontop er den superraske oppsettsprosessen. Bedrifter kan ombord på teamene sine i løpet av minutter gjennom den brukervennlige plattformen, som automatiserer hele prosessen.

I tillegg tilbyr Ontop konkurransedyktige fordeler skreddersydd for ansattes preferanser og behov, og hjelper til med å engasjere og beholde dem.

Overholdelse av gjeldende lover er en prioritet for Ontop. Plattformens team av advokater gjennomgår regelmessig kontrakter og praksis for å sikre at virksomheter er beskyttet. On top gir to forretningsmodeller: «You Sign» lar selskaper bruke sin egen juridiske enhet til å ansette og betale entreprenører, mens «Ontop Signs» tar på seg det juridiske ansvaret og signerer på vegne av selskapet.

Plattformen har blitt klarert av en rekke bedrifter og har mottatt positive tilbakemeldinger fra kunder. Ontops tjenester har hjulpet bedrifter ombord på arbeidstakerne sine raskt og effektivt, administrere lønn for deres globale arbeidsstyrke og utvide virksomhetene sine på en enkel måte.

Worca

Designet for å øke effektiviteten ved å ansette og betale globale kontraktører og frilansere, samtidig som man sikrer overholdelse av lokale arbeidslover, Worca er din beste løsning.

Plattformen tilbyr en rekke funksjoner som forenkler entreprenøradministrasjon, inkludert automatisert overholdelse, lokaliserte kontrakter, ett-klikks betalinger, strømlinjeformet fakturering, utgiftsadministrasjon og en entreprenørportal.

Med Worca kan bedrifter dessuten enkelt administrere sin globale entreprenørarbeidsstyrke. Fordi plattformen tar seg av overholdelse ved å generere landsspesifikke kontrakter som overholder lokale skatte- og lønnsbestemmelser.

Betalinger blir problemfrie ettersom bedrifter kan gjennomgå og betale alle sine entreprenører i deres respektive lokale valutaer med bare ett klikk. Faktureringsprosesser er automatiserte, noe som sparer tid og krefter for bedrifter. Entreprenører drar nytte av åpenheten og bekvemmeligheten ved å spore og se betalingene deres gjennom entreprenørportalen.

Worca henvender seg til både bedrifter og entreprenører. For bedrifter tilbyr plattformen trygghet ved å sikre overholdelse og forenkle lønnsprosessen. I tillegg tilbyr Worca rekrutteringstjenester, onboarding-støtte, global lønnsstyring og arbeidsgiver-av-rekord-tjenester, noe som tilrettelegger for internasjonal ekspansjon av arbeidsstyrken.

  Hva er PESTEL-analyse? Definisjon og maler

Dermed får entreprenører tilgang til et bredt spekter av jobbmuligheter over hele verden og mottar rettidig betaling i deres lokale valutaer.

Lano

Lano forenkler prosessen med å ansette og betale globale kontraktører og frilansere samtidig som man sikrer overholdelse av lokale arbeidslover. Den tilbyr en omfattende løsning for å administrere entreprenører, kjøre global lønn og betale eksterne team.

Lanos plattform tilbyr funksjoner som automatisert overholdelse, lokaliserte kontrakter, ett-klikks betaling i flere valutaer, strømlinjeformet fakturering, utgiftsstyring og en entreprenørportal for online betalingssporing.

Ved å bruke Lano kan bedrifter enkelt ansette, ombord og betale internasjonale kontraktører, sikre overholdelse og minimere risiko og unødvendige kostnader. Plattformen gjør det mulig for bedrifter å bygge et fleksibelt drømmeteam mens de holder seg i samsvar i land over hele verden.

Lanos lokaliserte kontrakter beskytter bedrifter, og dets strømlinjeformede betalingssystem forenkler internasjonale transaksjoner med lave valutakurser. Med Lano har hvert teammedlem en flott opplevelse. Entreprenører har tilgang til gratis faktureringsverktøy og en digital lommebok for å administrere betalinger i flere valutaer.

Plattformen er klarert av over 2000 selskaper på tvers av ulike bransjer og roller, og tilbyr løsninger for HR- og personaldrift, økonomi og juridiske team, samt startups og oppskaleringer.

Via

Via er en digital plattform som forenkler prosessen med å ansette og administrere entreprenører globalt. Det gir løsninger for ombordstigning, ansettelse og betaling av kontraktører i over 100 land, og sikrer overholdelse og eliminerer administrative problemer. Med Via kan selskaper automatisere betalinger i fiat eller kryptovaluta, og tilby raske og enkle transaksjoner i enhver valuta over hele verden.

Plattformen hjelper bedrifter å opprettholde samsvar ved å tilby fleksible kontraktsvilkår som er i tråd med lokale arbeidslover. I tillegg tilbyr Via ytterligere fordelsalternativer for å beskytte entreprenører, for eksempel helsetjenester.

Bedrifter kan også sømløst overføre kontraktører til heltidsansatte og administrere en blandet arbeidsstyrke.

Videre er Vias oppdrag å bygge en mer tilkoblet verden ved å gjøre det mulig for selskaper å ansette globalt. Plattformen tar sikte på å forenkle prosessen med å ansette entreprenører, utvide virksomheter på tvers av landegrensene og skape arbeidsmuligheter av høy kvalitet på forskjellige lokasjoner.

Siste ord!

Den raske veksten i gig-økonomien og eksternt arbeid har gjort det viktig for bedrifter å finne pålitelige plattformer for å ta ombord og betale kontraktører selv når de administrerer ansatte. Denne artikkelen har utforsket de beste plattformene som er tilgjengelige for dette formålet. Hver plattform tilbyr unike funksjoner og fordeler, som tilfredsstiller ulike forretningsbehov.

Fra brukervennlige grensesnitt til strømlinjeformede betalingssystemer gir disse plattformene sømløse opplevelser for både bedrifter og entreprenører. Ved å bruke disse plattformene kan bedrifter effektivt ombord og administrere sine entreprenører, og sikre effektivt samarbeid og rettidige betalinger.

Videre gir allsidigheten og skalerbarheten som tilbys av disse plattformene bedrifter i stand til å tilpasse seg skiftende arbeidsstyrkedynamikk og utvide sin virksomhet. Med den rette plattformen kan bedrifter optimalisere entreprenøradministrasjonsprosesser og låse opp nye nivåer av produktivitet og suksess i det moderne arbeidslandskapet.

Deretter, for å gi mer synlighet og kontroll til virksomheten din, sjekk ut noen Spend Management Solutions.