Hvordan legge til eller endre TikTok-miniatyrbilde

Som en TikTok-videoskaper bør du aldri overse viktigheten av et effektivt videominiatyrbilde. Den fungerer som en teaser og fremhever et samlet glimt av en video som skaper et inntrykk for seerne.

Selv om det sies at man ikke dømmer en bok etter omslaget, er virkeligheten annerledes i TikTok-riket. Her gjør seerne raske vurderinger basert på den visuelle representasjonen av et videominiatyrbilde. Et iøynefallende miniatyrbilde kan sikkert gjøre inntrykk og vekke seerens nysgjerrighet for å klikke på det.

Et attraktivt miniatyrbilde er ikke det eneste elementet for suksess i TikTok, det er kvaliteten, kreativiteten og autentisiteten som betyr noe.

Men et meningsfylt miniatyrbilde fungerer som det første kontaktpunktet som skaper et inntrykk og øker engasjementet. I denne artikkelen vil vi nevne fordelene med miniatyrbilder i TikTok og veilede deg gjennom prosessen med å legge til og endre miniatyrbilder.

Viktigheten av miniatyrbilder i TikTok

Sørg for at videoen leverer det den lover seerne for å opprettholde engasjement og tilfredshet. Deretter kan du bruke litt tid på å velge miniatyrbildet av TikTok-videoen din.

Dette er nødvendigheten av et miniatyrbilde når det gjelder å lage en effektiv TikTok-video:

Visuell attraksjon

Miniatyrbildet fungerer som et primærtrinn for visuell kontakt før du klikker og ruller en TikTok-video. Når miniatyrbildet ditt overgår seernes forventninger, vil de først klikke på videoen din. På denne måten skiller innholdet seg ut blant mengden og trekker flere seere til innholdet ditt.

Oppmuntrende nysgjerrighet

Et fengslende miniatyrbilde skaper nysgjerrighet i seernes sinn og motiverer dem til å klikke og se på TikTok-videoene dine. Derfor må du lage et miniatyrbilde som er godt designet og nøyaktig representerer det seerne forventer. Fordi det vil hjelpe deg med å generere seerengasjement og forventet antall visninger.

Generell utmerkelse

TikTok er en svært konkurransedyktig plattform som er full av videoinnholdsskapere som prøver å imponere publikum. Så, et fengslende miniatyrbilde kan få videoen din til å skille seg ut fra konkurrentene. Du kan gjøre miniatyrbildet mer effektivt ved å bruke livlige farger, sterk skrift eller særegen grafikk. Som et resultat vil det øke seernes sannsynlighet for å legge merke til og engasjere seg i innholdet ditt.

  Hvordan blokkere noen på TikTok

Viralitet via deling

Interessante miniatyrbilder vil gjøre TikTok-videoene dine virale siden de blir mer delbare. Brukere er mer tilbøyelige til å dele et fascinerende miniatyrbilde med andre TikTok-brukere og på forskjellige sosiale nettverkssider. Dessuten øker videoens eksponering og rekkevidde gjennom denne organiske delingen.

Merkevaregjenkjenning

Konsekvent oppretting av attraktive miniatyrbilder kan hjelpe deg med å etablere merkeverdien din og få troverdighet. Dermed kan du etablere en visuell profil som brukere kan ligne på og koble til innholdet ditt. Du bør bruke visuelle komponenter i miniatyrbildene dine, for eksempel farger, fonter, emojier og logoer. Over tid kan dette resultere i en økning i publikums lojalitet og anerkjennelse.

Oppdagbarhet av innhold

Miniatyrbilde har også en avgjørende del i søke- og oppdagelsesalgoritmene implementert av TikTok. Kvalitetsminiatyrbilder øker sannsynligheten for at videoene dine vises i søkeresultatene eller anbefalingene når besøkende ser etter et bestemt emne eller ruller gjennom et bestemt materiale.

Dessuten kan du øke synligheten til videoen din ved å optimalisere miniatyrbildet for målrettede søkeord og design. Nå skal vi utforske prosessen med å legge til miniatyrbilder til en TikTok-video:

Legge til et TikTok-miniatyrbilde

Å legge til et miniatyrbilde til TikTok er ikke et obligatorisk trinn for å lage og laste opp videoer i TikTok. Derfor hopper skapere over dette trinnet uten å vite viktigheten av miniatyrbildet. Men som skaper bør du alltid legge til et miniatyrbilde, og her er prosessen med å legge det til videoen:

#1. Start TikTok-appen på mobilenheten din og logg på når det er nødvendig.

#2. Finn +-knappen nederst i midten av TikTok-hjemmeskjermen og trykk på den. Dette tar deg til grensesnittet for videoproduksjon.

#3. Begynn å ta opp en ny video avhengig av dine preferanser. Klikk på den innsirklede røde knappen nederst i midten av skjermen.

#4. TikTok inkluderer ulike kreative verktøy og alternativer for å forbedre videoen din. Du kan enkelt bruke filtre, legge til spesialeffekter, justere videohastigheter, legge ved overleggstekst og deretter starte opptaket.

#5. Når opptaket er fullført, trykker du på Avmerkings-knappen, som tar deg til neste skjermbilde. Her vil du få alternativer for å legge ut videoen til historien din eller trykke på Neste for å fortsette.

  Hvordan komme seg rundt et TikTok-forbud

#6. Ved å klikke på Neste-knappen kommer du til innleggssiden hvor du kan skrive inn bildetekster, hashtags, merke personer, legge til plassering og endre miniatyrbildet.

#7. TikTok genererer automatisk et miniatyrbilde for videoen din, men du kan endre den ved å trykke på Select Cover-alternativet. Velg omslagsalternativet er plassert øverst til høyre på skjermen.

#8. Etter å ha trykket på Select Cover-alternativet, vil du kunne endre miniatyrbildet fra videoopptaket ditt. I tillegg kan du legge til forskjellige typer tekst med effekter i miniatyrbildet.

#9. Etter å ha fullført miniatyrbildet, trykk på Lagre-alternativet øverst til høyre. Nå kan du se gjennom videodetaljene dine.

#10. Når du er klar, trykker du på Post-knappen for å publisere videoen din med det valgte miniatyrbildet.

Endre et TikTok-miniatyrbilde

Når du har lastet opp videoen i TikTok, vil ikke plattformen tillate deg å redigere miniatyrbildet. Det automatisk genererte miniatyrbildet, eller det du velger gjennom opplastingsprosessen, blir fikset. Dette indikerer at det er viktig å velge miniatyrbildet riktig før du laster opp innholdet ditt til TikTok.

Men hvis du fortsatt er villig til å endre TikTok-miniatyrbildet til videoen din, her er et alternativ du følger:

#1. For å endre et miniatyrbilde må du lagre videoen du la ut tidligere.

#2. For å komme inn på TikTok-profilen din, trykk på profilikonet nederst til høyre. Her kan du finne videoinnholdet ditt.

#3. Velg videoen du vil lagre og endre miniatyrbildet for.

#4. Trykk nå på de tre prikkene i menyen til høyre.

#5. En meny vil dukke opp med ulike alternativer hvor du vil få alternativet Lagre video plassert nederst i venstre hjørne. Videoen din er nå lagret på TikTok-plattformen.

#6. Trykk på +-ikonet nederst på midten av skjermen.

#7. Trykk på Last opp-alternativet ved siden av den røde sirkelknappen.

#8. Velg videoen du lagret tidligere.

#9. Nå vil du få opp Story and Next-knappen.

#10. Trykk på Neste-knappen og velg deretter alternativet Velg omslag.

#11. Velg ønsket miniatyrbilde og gjør endringer i det fra alternativet Velg omslag.

#12. Etter å ha valgt og redesignet miniatyrbildet ditt, kan du ganske enkelt legge det ut på nytt.

Ideelle ToikTok-miniatyrbilder

Det er ingen universell formel for å lage det perfekte TikTok-miniatyrbildet. Uansett hvilken stil du foretrekker, er det viktig å opprettholde sammenhengen for å skape en jevn visuell balanse i feeden din og oppmuntre seerne til å utforske innholdet ditt videre.

  Slik finner du likte videoer på TikTok

La oss ta inspirasjon fra noen vellykkede TikTok-kanaler og skapere som mestret det unike og oppnådde suksess med sine forlokkende TikTok-deksler.

Action Shot: Velg et miniatyrbilde fra videoen din som perfekt uttrykker et spennende øyeblikk. Dette kan være et dansende trekk, et sprang i luften eller en hvilken som helst annen dynamisk posisjon som fanger bevegelsen og intensiteten til innholdet ditt.

Nærbilde: Velg et nærbilde som formidler følelser ved å bruke et emosjonelt nærbilde. Dette kan være et strålende smil, en intens holdning eller en uttrykksfull respons som umiddelbart tiltrekker interesse og vekker nysgjerrighet.

Lys og iøynefallende bakgrunn: Velg et forsidebilde med en fargerik bakgrunn. Fet toner eller mønstre kan få miniatyrbildet ditt til å poppe opp når folk blar gjennom siden deres og fanger oppmerksomheten deres.

Tekstoverlegg: Legg til et meningsfullt og fengende tekstoverlegg til miniatyrbildet. Dette kan være en overbevisende overskrift, et provoserende spørsmål eller en sterk påstand som tvinger folk til å klikke og se videoen din. Sørg dessuten for at teksten er lesbar og kan skilles fra bakgrunnen.

Skille før og etter: Bruk et delt skjerm-miniatyrbilde side ved side hvis filmen din har en transformasjon eller sammenligning. Denne taktikken kan vekke interesse for overgangen i videoen og vekke seernes nysgjerrighet.

Kort men meningsfylt: Lag kort overskriftstekst for miniatyrbildet, som inneholder effektiv tekst og beskriver videoen meningsfullt. Kort overskrift gjør det mulig for publikum å skumme gjennom tekstene dine enkelt og villig se innholdet ditt.

Avsluttende tanker

Enten du velger det automatisk genererte eller det valgte videominiatyrbildet, må det være unikt. Dessuten bør den koble seg til publikum på riktig måte og overbevise dem om å se innholdet ditt. Her er tipsene for å velge et miniatyrbilde for TikTok-videoen din:

  • Sørg for at miniatyrbildet er tydelig og lett å se.
  • Bruk et bilde av høy kvalitet.
  • Miniatyrbildet skal være relevant for innholdet i videoen din.
  • Miniatyrbildet skal være iøynefallende og vekke oppmerksomhet.

Nå er det din tur til å lage et TikTok-miniatyrbilde som driver innholdet ditt til nye høyder, akkurat der du ser for deg at det skal være.

Du kan også utforske TikTok Influencer-søkeverktøy for å øke merkevarens rekkevidde.