9 beste videomarkedsføringsverktøy for å øke salg og merkevarebevissthet

Hver bedrift bør gjøre videomarkedsføring til en integrert del av strategien for å holde seg på kundenes radar.

I lekmannstermer er videomarkedsføring ganske enkelt prosessen med å bruke videoer for å vise frem produktet eller tjenesten din foran publikum. Det kan hjelpe bedriften din på mange måter, som:

 • Øke salget
 • Øk trafikken
 • Øk oppholdstiden på et nettsted
 • Engasjer publikum
 • Generer potensielle kunder
 • Forbedre forståelsen av produktet/tjenesten

Når det er sagt, er det ikke så lett å integrere effektiv videomarkedsføring i strategien din. Bare å lage en video og deretter dele den på sosiale medier vil ikke være nok. Det går mye mer med det, og jeg tror at de nedenfor nevnte verktøyene definitivt vil hjelpe deg i den forbindelse.

Hvis det høres interessant ut, la oss hoppe rett inn.

Animoto

Animoto lar deg lage oppsiktsvekkende videoer som kan hjelpe deg å drive trafikk, øke salget og engasjere publikum. Den har et enormt bibliotek med arkivvideoer, bilder, klipp, musikk og andre eiendeler som du kan bruke til å lage videoer for enhver bransje.

Du kan tilpasse videoene dine ytterligere, vannmerke dem og til og med dele dem på forskjellige sosiale medieplattformer i passende størrelser. Med bare ett abonnement kan du lage så mange videoer du vil, og det også i 1080p HD-kvalitet. Du kan enten bruke gratisplanen deres eller oppgradere for så lite som $5/måned.

Vyond

Med hundrevis av maler, tusenvis av eiendeler og en haug med tilpasningsalternativer, kan Vyond ta byrden med å lage fantastiske videoer. Fra nullpunkt til slutt har du full kontroll over det visuelle, fontene, lyden og alle filene. Faktisk er dette verktøyet bygget på en måte som hjelper deg å gjøre ideene dine om til interessante videoer.

Her er en eksempelvideo laget med Vyond:

Det faktum at videoene vil være animerte gjør det hele mye bedre fordi det er høy etterspørsel. Du trenger ikke engang å ha kunnskap om «animasjon». Alt du gjør er å velge en mal og leke med elementene og funksjonene for å komme opp med din egen profesjonelle forklaringsvideo.

  Hvordan kan du stoppe Roblox fra overoppheting

Brightcove

En komplett videomarkedsføringspakke, Brightcove, er enkel, men veldig effektiv for virksomheten din. Det er en alt-i-ett videomarkedsføringsløsning som lar deg gjøre:

 • Videoredigering
 • Live streaming
 • Filbehandling
 • Videopublisering
 • Omkoding
 • Analyser ytelse

Du kan sette sammen din egen videospiller og bygge den inn hvor som helst. Faktisk, i systemet deres kan du dele videoene dine på flere plattformer samtidig, uten å måtte logge på dem manuelt. Hvis du har Brightcove, er det svært færre ting du trenger å gjøre utenom det fordi de allerede har massevis av videorelaterte funksjoner innebygd.

Du kan komme i gang med deres gratis prøveversjon.

SproutVideo

Flott for å generere potensielle kunder og generere trafikk via videomarkedsføring, SproutVideo ble grunnlagt i 2010, men ble raskt et pålitelig alternativ.

Den har en haug med verktøy som du kan bruke til å superlade videomarkedsføringsspillet ditt, inkludert en avansert videospiller som har alternativer for sosial deling og innebygd kodedeling. Den har også innebygde CTA-er og sluttkort for å fange seernes interesse.

Jeg må si @spirevideo har DE BESTE kundeservice-/støttedokumentene på en hvilken som helst plattform jeg noen gang har brukt. Alltid en fornøyelse å bruke produktet deres og snakke med teamet deres!

— Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 15. august 2019

Bortsett fra det, kan du legge til et lead capture-skjema til videoen din som integreres med ledende plattformer som MailChimp og Hubspot.

Det er andre funksjoner ved det, som video SEO, ytelsessporing og mye mer. Du kan komme i gang gratis og ta det derfra.

BombBomb

Med mindre du er en profesjonell e-postmarkedsfører, kan det være vanskelig å holde leserne klistret til e-postene dine. Imidlertid med bruk av BombBomb, kan du i det minste gjøre ting mye bedre ved å legge til videoer i den. Det er som å legge til videomarkedsføring og e-postmarkedsføring sammen for et effektivt resultat.

Det hjelper e-postene dine å skille seg ut fra mengden fordi de fleste av dem bare vil være ren tekst. Alt du gjør er å installere BombBomb Chrome-utvidelsen og/eller mobilappen, ta opp videoen din gjennom den og deretter bygge den inn i e-postene dine. Du kan til og med velge hvilken som helst video fra biblioteket ditt hvis du ikke vil ta opp en ny.

  USB 4 vil gi Thunderbolt-hastigheter for mindre penger

Shakr

Du kan lage strålende videokampanjer for merkevaren din med Shakr. For å oppnå gode resultater fra sosiale medieplattformer, må du hele tiden legge ut nytt innhold og hovedsakelig videoer. Med det i bakhodet er Shakr bygget på en slik måte at du kan lage grupper med videoer mye raskere og på en effektiv måte.

Du kan gjengi videoer superrask, til et punkt hvor over 500 videoer kan gjengis i løpet av en brøkdel av tiden. Og etter det kan du aktivere kampanjene dine samme dag for å holde ting flytende.

Vidyard

En alt-i-ett-løsning for videomarkedsføring, Vidyard har bokstavelig talt alt du trenger. Mest sannsynlig trenger du ikke å begi deg ut for andre verktøy hvis du tar tak i dette.

Og hvorfor sier jeg det?

Det er fordi dette verktøyet lar deg:

 • Host videoer
 • Integrer videoer i e-poster og innhold
 • Legg til CTAer, sluttkort og skjemaer til videospilleren din
 • Optimaliser videoer for SEO
 • Lag en hub for de beste videoene dine
 • Inkorporer personlige funksjoner i en videospiller
 • Analyser ytelse på internett

Som en @HubSpot Marketing Pro & Sales Pro bruker, jeg har tilgang til Vidyard. Så langt så bra.

— 🤠 Randy Milanovic (@kayak360) 25. mars 2020

Vidyard er stolt på og hyllet av noen av de største navnene som LinkedIn, Microsoft og S&P Global. Sørg for å be om en gratis demo for å prøve dem ut.

Wistia

Hvis du sliter med å bygge en forbindelse med seerne, Wistia kan definitivt fikse det for deg. Først av alt lar den deg være vert for videoer på plattformen deres som har en av de høyeste avspillingskvalitetene. Du kan legge til en logo, endre farger og til og med sette sammen skjemaer, lenker og CTAer.

Du kan levere en annonsefri opplevelse til seerne dine og til og med lage en minikanal som viser frem de håndplukkede videoene dine. Bortsett fra det kan du automatisk spille av den ene videoen etter den andre for å øke dvaletiden.

  Frittstående Google Docs & Sheets-apper er nå tilgjengelig i Play Store

Når vi snakker om å bygge en forbindelse med publikummet ditt, lar de deg bruke seerens data til å nå nye mennesker og også målrette eksisterende på forskjellige plattformer. Du kan fange opp e-postadressene deres og holde dem varslet når en ny video kommer.

Bekymrer du deg for SEO?

Ikke gjør det.

Wistia optimerer videoene for søkemotoren ved å legge til skjemamarkering (JSON+LD) og gjør alt det harde arbeidet i bakgrunnen.

Til slutt kan du integrere CRM for å ta full kontroll over ting.

Vimeo

Vimeo har nylig virkelig hevet spillet og blitt mye bedre enn de var før. Faktisk har det nå blitt det beste valget for videovert for mange mennesker. Og hvorfor skulle det ikke være med alle de utrolige funksjonene?

Med Vimeo kan du:

 • Host videoer
 • Samarbeid med teammedlemmer
 • Gjennomfør de nødvendige markedsføringsstrategiene
 • Mål ytelse på et dypt nivå

Du får 7 TB lagringsplass for å laste opp videoene dine og organisere dem slik du vil. Videospilleren lar deg legge til CTAer, bygge inn hvor som helst, fange opp e-postadresser og integrere med din favorittprogramvare for e-postmarkedsføring. Det er mange flere funksjoner du gjerne vil utforske, så du kan komme i gang for så lite som $20/måned.

Konklusjon

Velg et av de ovennevnte videomarkedsføringsverktøyene for å lage fantastiske videoer, generere potensielle kunder, bygge engasjement og øke avkastningen din til himmels.

x