Fjern iCloud-aktiveringslås med disse verktøyene

Apple-enheter har et av de strammeste sikkerhetssystemene som finnes, og du kan nesten ikke gå galt med det.

Et fantastisk element i sikkerheten deres er iCloud Activation Lock. Det den gjør er at når du eier og setter opp en iPhone, kobles den til en unik Cloud ID.

Det gir bare deg privilegiet til å ha kontroll over dataene dine. Selv om iPhone-en din blir stjålet, ville ikke tyvene kunne bruke den fordi den vil ha aktiveringslåsen din tilknyttet. De trenger kombinasjonen av brukernavn og passord til Apple-ID-en din for å få tilgang til den.

iCloud-aktiveringslåsen fungerer hånd i hånd med «Finn min iPhone», som er en annen sikkerhetsfunksjon som lar deg finne den manglende enheten din. Begge disse funksjonene er aktivert som standard på alle iPhones og bør beholdes slik.

På en sidenotat, hvis du vil se om «Finn min iPhone»-funksjonen er aktivert på enheten din eller ikke, kan du gå over til:

settings > YOUR NAME > iCloud > Find My iPhone

Mens iCloud Activation Lock-funksjonen definitivt er nødvendig og gjør en strålende jobb, kan det være en situasjon der du kan føle deg litt hjelpeløs. Et slikt eksempel er når du kjøper en brukt/brukt iPhone og ikke skjønner at den var låst.

I en slik situasjon kan du bruke de nevnte verktøyene som hjelper deg med å fjerne iCloud Activation Lock sømløst.

La oss hoppe rett inn. 🙂

Tenorshare 4MeKey

Du kan enkelt fjerne iCloud Activation Lock ved å bruke Tenorshare 4MeKey hvis du har glemt passordet ditt eller kjøpte en låst enhet, som diskutert ovenfor. Du trenger ikke engang Apple ID for det, og du kan logge inn i appbutikken umiddelbart etter å ha omgått aktiveringslåsen.

Etter å ha lastet ned denne løsningen til datamaskinen din, er alt du trenger å gjøre å koble til IOS-enheten, trykke på «Start Jailbreak» og du er ferdig med prosessen.

Følg trinnene nedenfor for å fjerne iCloud-aktiveringslåsen fra IOS-enheten din:

Trinn 1: Last ned og finn programvaren på datamaskinen din.

Trinn 2: Når du har installert og startet den, kan du muligens se en skjerm som dette som sier «Laster ned Apple Driver» i tilfelle du ikke allerede har den installert. Vent noen minutter til det er helt ferdig.

Trinn 3: Nå vil du ha en skjerm som dette. Les forholdsreglene og trykk «Start». Når du har gjort det, vil du bli bedt om å godta deres vilkår og betingelser, som åpenbart må aksepteres for å fortsette videre. Gjør det og gå til neste trinn.

  Enkel valutaomregner sporer valutakurser og konverterer valuta

Trinn 4: I dette trinnet må du koble IOS-enheten til datamaskinen din hvis du ikke allerede har gjort det, for å starte opplåsingsprosessen.

Trinn 5: Når du kobler til enheten din, vil du se en skjerm som dette som ber deg om å jailbreake enheten. Du kan enten gjøre det selv eller følge opplæringslenken som er gitt på skjermen for å bli veiledet trinn for trinn. Når det er gjort, trykk «Neste».

Trinn 6: Nå må du vente en liten stund til fjerningsprosessen følger. Når det er gjort, bør du se noe slikt.

Trinn 7: Det er omtrent det. Du har fjernet iCloud-aktivering fra IOS-enheten din. Nå kan du sjekke enheten din og logge på App Store med din nye Apple-ID.

Denne løsningen er kompatibel med iOS-enheter fra iPhone 5s til iPhone X. Du kan også bruke den med andre Apple-enheter med iOS 12 og 14 som iPad og iPad PRO.

Tenorshare 4MeKey er tilgjengelig for både Windows og Mac.

iRemove programvare

iRemove-teamet tror på retten til alle eiere av Apple-enheter til å gi sin iPhone, iPad, Mac et nytt liv. Selskapet utvikler ett-klikk iCloud bypass-programvare som gjør livet enklere for mange nye, gamle og brukte iOS- og macOS-enhetseiere.

Serien med bypass og låse opp programvare laget av iRemove støtter alle mulige låser av Apple-enheter:

  • iPhone og iPad omgå iCloud aktiveringslås;
  • iPhone og iPad SIM-lås bypass;
  • Passkode deaktivert låse opp iPhone og iPad;
  • Mac låser opp verktøy for EFI Firmware Passcode, Find My Mac Activation Lock Screen, iCloud System PIN-lås.

Hver løsning er enkel, rask, tilgjengelig eksternt og imponerende brukervennlig.

iRemove iCloud bypass-verktøysettet krever ingen spesielle ferdigheter eller Apple ID-passordet. Denne profesjonelle programvaren gjør alt for brukeren, løser problemet i løpet av få minutter, og gir en livstidslisens for gjenbruk av samme løsning i fremtiden. Programvaren er avhengig av CheckM8-utnyttelsen, den samme som brukes til Checkra1n Jailbreak.

Fordel med iRemove Software og iCloud Bypass Service

iRemove iCloud bypass-verktøysett har flere fordeler enn bare å være en 2-i-1-løsning. Den er kompatibel med:

  • iPhone 5s til X (GSM + MEID)
  • iPad 2013-2018-modeller (WiFi + mobilnett)
  • Støttet iOS 12.0 og nyere
  • SIM-låst iPhone og iPad

Denne brukervennlige programvaren omgår iCloud-aktiveringslåsen og får den kompatible iPhone eller iPad til å fungere fullt ut igjen. Enheten kan foreta og motta telefonsamtaler, bruke mobilt Internett, koble til Wi-Fi og la brukere logge på med Apple-ID, iTunes iD, laste ned apper osv.

  Hvordan lage en avstemning i Telegram på en PC eller mobil enhet

iRemove iCloud Activation Lock Screen Bypass Software er rangert høyt på Trustpilot.

Hvordan bruke iRemove iCloud Bypass Tool?

Å omgå iCloud-aktiveringslåsen på iPhone eller iPad er raskt og tar bare tre trinn.

Dette er de enkleste tingene å gjøre eksternt:

Trinn 1. Sjekk Apple-enheten

Det er nødvendig å laste ned iRemove iCloud Activation Lock Bypass-verktøyinstaller den på en datamaskin og kontroller kompatibiliteten til Apple-enheten.

Trinn 2. Betal for livstidslisensen

Kvalifiserte brukere kan legge inn bestillingen sin online og få en livstidslisens for å bruke den valgte iRemove-programvaren.

Trinn 3. Omgå iCloud-låsen

Programvaren kommer med veiledninger på skjermen og en enkelt «Start»-knapp. Klikk på den for å omgå iCloud-låsen på iPhone eller iPad.

Bypass-tjenesten er enkel og rask. Den aktiverer alle funksjoner og funksjoner på en kompatibel enhet. Og den er klar til automatisk å låse opp SIM-låste iOS-enheter med iCloud-låsbypass, slik at brukere kan koble til en hvilken som helst operatør over hele verden.

Verktøysettet iRemove iCloud Bypass er et godt valg som mange brukere over hele verden stoler på. Det garanterer raske løsninger og pålitelige resultater, men det fungerer bare på macOS-datamaskiner for øyeblikket. De eksterne omkjørings- og opplåsingsprosessene er helautomatiserte og klare til å gi full glede for alle kvalifiserte kunder.

Dr.Fone

Med ingen teknisk kunnskap nødvendig, Wondershare’s Dr.Fone lar deg omgå iCloud-låsen i løpet av sekunder på iPhone og iPad. Den kan låse opp telefoner med et 4-sifret og 6-sifret passord, samt ansikts-ID og berørings-ID.

Så lenge enheten din kjører på IOS 11.4 og tidligere, kan du enkelt fjerne låsen. Bare installer programvaren, klikk på noen få knapper, og du er ferdig. Så enkelt er det. De har også en haug med nyttige artikler relatert til opplåsing av IOS-enheter, som du bør lese.

Dr.Fone er tilgjengelig for både Mac og Windows.

iPhoneIMEI

Et verktøy som har kraften til å fjerne iCloud-aktiveringslåsen gjennom en AppleCare-godkjent metode, iPhoneIMEI kunne ikke ha gitt en mer «legit» måte å utføre prosessen på.

Selv om de fleste av de andre verktøyene i denne listen også gir en mulighet til å låse opp IOS-enheten din ved hjelp av IMEI, gir det faktum at dette verktøyet har hele sitt fokus på denne metoden deg bare en forsikring om hvor godt det fungerer hver gang.

  Hvordan bygge og installere den nyeste cURL-versjonen på CentOS og Ubuntu?

Trinnene for å fjerne aktiveringslåsen med iPhoneIMEI er superenkle. Bare skriv inn IMEI-nummeret ditt for verktøyet for å oppdage telefonmodellen og nettverket. Deretter sletter den gjeldende iCloud-kontoen, som er låst og ber deg opprette en ny.

Når du har gjort disse 3 enkle trinnene, vil du ha en ny iCloud-konto og en tilgjengelig IOS-enhet uten å ugyldiggjøre AppleCare-garantien.

iMyFone iBypasser

iMyFone iBypasser hjelper deg omgå iCloud Activation Lock uten å ha Apple ID eller passord. Du kan også bruke dette for iPhone, iPad og iPod. Etter at du har fjernet iCloud-aktiveringslåsen, vil du kunne få tilgang til enheten, men ikke telefonsamtale, mobilnettverk og iCloud til din nye Apple-ID. Så det er noe å huske på.

Det gode er at så lenge du har lisensen til denne løsningen, kan du bruke den så mange ganger du vil for den samme enheten. Uansett om du har glemt passordet ditt, Apple-ID-en din ble hacket, eller du kjøpte en annenhåndslåst enhet, fungerer iMyFone iBypasser i alle scenarier.

ApowerUnlock

Sist men ikke minst, ApowerUnlock gjør også en ganske fantastisk jobb med å låse opp iPhone og iPad umiddelbart uten passord. Du kan også låse opp ansikts-ID og berørings-ID.

Enten skjermen din ble sprukket, du kjøpte en låst brukt telefon, du glemte passordet ditt, passordet angitt av andre utilsiktet, eller fordi du ble låst ute etter å ha forsøkt passord for mange ganger, fungerer ApowerUnlock i alle disse scenariene.

Dette er en pålitelig og superenkel å bruke løsning med et enkelt grensesnitt. Prisplaner starter fra bare $19,95.

Konklusjon

Jeg håper ved å bruke løsningene ovenfor, vil du enkelt kunne fjerne iCloud-aktiveringslåsen og få tilgang til iOS-enheten din.

Oppdatering: hvis du trenger en løsning for Android-smarttelefon, sjekk ut denne artikkelen for å fjerne Android-låseskjermen.

Deretter kan du sjekke ut noen av de beste antivirus og brannmurer for Apple-enheter.

Sliter du med støyreduksjon på AirPods? Slik slår du den av og på.

x