9 SMS-tjenester med kort kode for å styrke meldingene dine

Bedrifter kan holde kontakten med sine forbrukere gjennom SMS-systemer. Ofte leser folk tekster for å bekrefte bestillinger, minne dem om bestillinger, gi spesielle kampanjer og gi oppdateringer.

Tekstmarkedsføringstjenester lar deg sende meldinger til kunder direkte eller automatisere det slik at de får tekstmeldinger basert på din bestillingskalender, markedsføringsliste eller andre integrerte tjenester. I tillegg kan kundene dine svare deg direkte, noe som gjør det enklere å svare på kundenes tekster.

Så hvis du vurderer å gå utover standard tekstmeldingstjenestene på telefonen din, vil vi gi en oversikt over de mest effektive kortkodeteksttjenestene.

Hva er Short Code Texting?

«Short code texting» innebærer å sende og motta meldinger gjennom et 5- eller 6-sifret nummer. Mange bedrifter bruker kortkoder for å varsle kunder om kampanjetilbud, varsler og annen viktig informasjon. Kortkoder gjør det også mulig for bedrifter og enkeltpersoner å kommunisere i en toveismodus via kundeservice.

Hvorfor er kortkodeteksting viktig for bedrifter?

 • Kostnadseffektivitet: Kortkodetekstmetoden er praktisk og kostnadseffektiv for å nå alle kundene dine samtidig.
 • Rettidig: Tekstmeldinger med kort kode lar bedrifter sende meldinger umiddelbart til kundene sine slik at de kan svare raskere på dem, og kundene kan vite statusen til bestillingene deres når og når de behandles, sendes osv.
 • Økende engasjement: Bruken av tekstmeldinger med kort kode lar bedrifter sende regelmessige meldinger til kundene sine, som ordrestatus, nye produkter, rabatttilbud osv., for å holde dem engasjert med merkevaren deres.
 • Sporbar: Bedrifter kan spore kundesvar med kort kodetekst for å avgrense meldingene og målrette mot de riktige personene. Det gjør det også mulig å sjekke åpningsraten, klikkfrekvensen osv. for å se hvem som engasjerer merkevaren mer.
 • En personlig opplevelse: Du kan lage personlige opplevelser for kundene dine ved å sende dem meldinger skreddersydd etter deres preferanser. Det er enkelt og raskt for bedrifter å kommunisere med kunder ved hjelp av kortkoder.

La oss nå se på de beste kortkode-teksttjenestene.

Enkel teksting

SimpleTexting-tjenesten gjør det enkelt for bedrifter å sende korte tekstmeldinger.

Bedrifter kan bruke dedikerte korte koder for å lage merkede og minneverdige nøkkelord for automatisering, massemeldinger og engangsvalg. Du kan sende bilder, GIF-er og videoer med SimpleTextings kortkode og spore suksessen til kampanjene dine.

Dessuten bruker bedrifter SimpleTextings kortkodemeldingstjeneste for å kommunisere med kunder og markedsføre merkevarene sine til spesifikke målgrupper. Denne plattformen tilbyr også gratis tilpassede integrasjoner for premiumkunder.

SimpleTexting-priser – En SimpleTexting-plan starter på $29 per måned.

Nøkkelegenskaper

 • Analytics – SimpleTexting lar deg spore klikkfrekvensen og det totale antallet klikk på koblingene dine.
 • Skjemaer og bilder for nettregistreringer – Det lar deg legge inn bilder på nettstedet ditt og bygge tekstlisteregistreringsskjemaer.
 • Integrerte løsninger – Hvis du har en plan som inkluderer mer enn 7500 meldinger, kan SimpleTexting lage en tilpasset integrasjon.

Alt i alt gjør disse funksjonene, pluss din dedikerte kontoadministrators evne til å lage tilpassede meldinger, SimpleTexting til det beste.

  21 beste nettsteder som Omegle

SlickText

SlickText er en kort tekstmeldingstjeneste som gjør det enkelt for bedrifter å holde kontakten med kundene sine. Det er en rimelig tekstmeldingsmarkedsføringstjeneste med automatiserte verktøy, tilpassbare søkeord og et brukervennlig grensesnitt.

Et dedikert telefonnummer eller nøkkelord gjør det mulig for bedrifter å kommunisere enkelt med kundene sine angående de nyeste produktene, spesielle kampanjer og annen relevant informasjon.

SlickText-priser – Betalt plan starter på $29 månedlig (inkludert 500 tekstmeldinger per måned).

Nøkkelegenskaper

 • Automatiserte meldinger – SlickText tilbyr automatiserte meldingsverktøy slik at bedrifter kan sende personlige meldinger til kunder. Kunder kan bli varslet basert på deres oppførsel når de kjøper eller abonnerer på et nyhetsbrev.
 • Registreringsskjemaer – SlickText lar kunder registrere seg for tekstmeldingskampanjer med påmeldingsskjemaer. På denne måten kan bedrifter raskt bygge opp sin kundebase og informere kundene om den siste utviklingen.
 • Tilpasning – SlickText tilbyr tilpassbare funksjoner som lar bedrifter tilpasse tekstmeldingenes utseende og følelse. Dette hjelper bedrifter med å skape en unik merkeidentitet og sikre at budskapene deres skiller seg ut.

Med SlickText-kortkode-tekstkampanjer kan du måle kundeengasjement og ta mer informerte meldingsbeslutninger.

Twilio

Twilios SMS Short Code Service lar bedrifter snakke med kunder og sende reklamemeldinger. Disse kortkodene er enkle å huske, og lar bedrifter sende tekstmeldinger med opptil 1000 tegn, inkludert dynamiske data som navn og adresser.

Dessuten har Twilio en SMS API som lar deg integrere med alle nettsteder, applikasjoner eller arbeidsflyter. Den lar deg også filtrere etter datoperiode, kanal, operatør, land og leveringsstatus.

Twilio-priser – Du kan starte med en gratis prøveversjon. For å oppgradere spenner planene fra betal-per-bruk til bedrift. Twilios tjenester er $0,0075 per SMS eller MMS-melding eller $0,0025 per minutt for taleanrop.

Nøkkelegenskaper

 • Voice – Twilios API lar deg bygge høykvalitets talekommunikasjonsapplikasjoner som IVR-er og anropsruting.
 • Video – Twilio API-ene gjør det mulig for utviklere å lage videokonferanse-, streaming- og chat-applikasjoner.
 • Autentisering – Twilio-plattformen tilbyr tofaktorautentisering for økt sikkerhet.

Twilio Studio lar markedsførere og utviklere lage personlige kundeopplevelser. Den lar deg automatisere kampanjer, arbeidsflyter for callsenter, autosvar, SMS-undersøkelser, dryppkampanjer og avtalepåminnelser.

Du kan også gjøre det omnikanal ved å integrere flere kanaler (som e-post, tale og WhatsApp).

MessageMedia

MessageMedia lar bedrifter sende og motta tekstmeldinger ved hjelp av korte numre. Det er enkelt å sende SMS-tekstmeldinger over nettet, e-post eller API. MessageMedia har kortkodetjenester for alt fra markedsføringskampanjer til kundeservicehenvendelser til avtalepåminnelser.

Det er påminnelser, varsler, varsler, kampanjer, fakturering og betalinger i MessageMedia, pluss bemanningsverktøy. Du kan bruke den til å sende, se på svar og videresende meldinger. Den lar deg slå sammen datafelt til SMS-meldinger for en tilpasset kampanje.

MessageMedia Pricing – Tentativ plan starter på $49 månedlig, inkludert kundestøtte, MMS og et dedikert nummer.

Nøkkelegenskaper

 • Kort SMS-koblingssporing – Forkort automatisk tekstmeldingens URL-er til bare 22 tegn og spar SMS-kreditter. Spor hvilke mottakere som klikket på en lenke.
 • MMS og SMS – MessageMedia støtter SMS- og MMS-meldinger slik at bedrifter kan kommunisere med kunder i det beste formatet.
 • Valg for tilpasning – MessageMedia lar bedrifter tilpasse meldingene sine for å møte hver kundes behov.
  Slik slår du på inkognito på Google Maps

MessageMedias SMS API lar deg sende meldinger fra CRM-er og forretningsapper. Meldingsetiketter lar apper se hvilke meldinger som følger med hvilke svar. Folk kan også sende meldinger via innkommende numre til svarapplikasjonen.

Klikkatell

Clickatells kortkodeteksttjeneste lar bedrifter sende og motta tekstmeldinger ved hjelp av en unik 5-6-sifret kode.

Det gjør det mulig for bedrifter å kommunisere enkelt med sine kunder og potensielle kunder, siden det gjør dem i stand til å sende personlige meldinger til dem. Clickatell-kortkoder lar bedrifter nå mange mennesker samtidig, for eksempel med kampanjetilbud og kundeservice.

Clickatell-priser – Clickatell-kortkoder kommer i pakker som varierer fra $500 til $25 000, avhengig av hvor mange meldinger du vil sende. Hver pakke har en etableringsavgift og en månedlig avgift. Den tilbyr også en gratis prøveversjon for å forbedre opplevelsen.

Nøkkelegenskaper

 • Enkel å bruke – Clickatell-tjenesten tilbyr et brukervennlig grensesnitt for å administrere SMS-kampanjer.
 • Dybdeanalyse – Et omfattende sett med analyser er tilgjengelig gjennom Clickatell, slik at du kan måle effektiviteten til kampanjene dine.
 • Opprettholde sikkerhet – Å sende meldinger på Clickatell-plattformen er sikkert, og beskytter dataene dine mot uautorisert tilgang.

Denne tjenesten gjør det også lettere for bedrifter å måle suksessen til kampanjer og spore svar.

CallHub

CallHub tilbyr skybaserte tekstmeldingstjenester med kort kode. Du kan sende og motta SMS- og MMS-meldinger ved hjelp av kortkoder. Tekstmeldinger med kort kode lar organisasjoner nå et stort publikum raskt og effektivt, slik at de kan nå kunder og støttespillere.

CallHubs kortkodeteksttjeneste har nøkkelordgjenkjenning, som lar bedrifter lage automatiserte svar basert på søkeordbruk. I tillegg kan organisasjoner bruke analyse- og rapporteringsverktøy for å måle ytelsen til tekstkampanjene sine.

CallHubs kortkodeteksttjenester overholder bransjeforskrifter som Telephone Consumer Protection Act (TCPA) og Cellular Telecommunications Industry Association (CTIA), slik at organisasjoner kan sende tekster på lovlig vis.

CallHub-priser – Du kan prøve det gratis. For flere funksjoner tilbyr CallHub betal-per-tekst og månedlige kortkodetekster som starter på $0,005.

Nøkkelegenskaper

 • Oppringingsautomatisering – CallHubs automatiske oppringer kan foreta tusenvis av samtaler samtidig slik at du kan nå ut til mange mennesker.
 • Vedlikeholde kontakter – CallHub-kontaktadministrasjonssystemet forenkler prosessen med å organisere, administrere og spore kontakter.
 • Ta opp samtaler – CallHub-anropsopptaksfunksjonen lar brukere ta opp og lagre samtaler for fremtidig referanse.

Derfor lar denne kortkode-teksttjenesten organisasjoner nå flere mennesker.

Clearstream

Clearstream lar bedrifter kommunisere med kundene sine via SMS, og gir bedrifter deres 5 eller 6-sifrede telefonnumre for å sende og motta tekstmeldinger.

Bedrifter kan bruke Clearstreams korte koder for å sende sine kunder markedsføringsmeldinger, varsler og påminnelser. De er perfekte for kampanjer, konkurranser og andre markedsføringskampanjer fordi de er enkle.

Clearstream-priser – Clearstream kommer med en 14-dagers gratis prøveversjon, hvoretter du kan velge Basic-, Pro- og Enterprise-planene deres. Grunnleggende planer starter på $49 per måned. Pro-planer starter på $49 per måned. Enterprise-planer starter på $99 per måned.

Nøkkelegenskaper

 • Spesialiserte kortkoder – Clearstream-plattformen lar kunder sende meldinger til store grupper via dedikerte kortkoder.
 • SMS-automatisering – Clearstream tilbyr automatiserte SMS-tjenester som lar kunder sende SMS med forhåndsinnstilte intervaller.
 • Gruppemeldinger – Clearstream-plattformen lar kunder opprette grupper og sende massemeldinger.
  Hvordan diagnostisere og fikse en USB-port som ikke fungerer

Disse kodene er også dedikerte, slik at bedrifter har mer kontroll over meldingene sine og vet at de vil skille seg fra konkurrentene. Clearstreams detaljerte analyse- og rapporteringsverktøy lar deg se hvordan kampanjene dine gjør det.

Nå Interactive

Reach Interactive gir bedrifter SMS-kortkoder som lar kundene deres sende tekstmeldinger og ringe dem umiddelbart. Disse kodene har mange bruksområder, inkludert kundeservice, markedsføringskampanjer, undersøkelser og til og med generering av potensielle kunder.

Reach Interactive tilbyr SMS-kortkodetjenester, inkludert oppsett, konfigurasjon, nøkkelordadministrasjon og analyser. Teamet hjelper bedrifter i alle størrelser med å maksimere potensialet til SMS-kortkoder.

Reach Interactive-priser – Kostnaden for Reach Interactives kortkoder avhenger av landet og typen kode.

Nøkkelegenskaper

 • Utforming av brukeropplevelsen – Reach Interactive gjør hvert prosjekt brukervennlig og intuitivt. Dette betyr at brukerne vil ha en hyggelig opplevelse av å bruke produktene deres.
 • Den responsive designen – Reach Interactive-teamet sikrer at designene deres er responsive og fungerer på mange enheter, slik at alle kan få tilgang til dem uansett hvor de er.
 • Dataanalyse – Reach Interactive sporer brukerinteraksjoner og optimerer produkter med dataanalyse. Dette vil hjelpe dem å identifisere hvor de kan forbedre seg.

Tjenestene som tilbys av disse hurtigkodeleverandørene er pålitelige, sikre og kostnadseffektive for bedriftseiere.

Tekst hvor som helst

Text Anywhere tilbyr SMS-tjenester til bedrifter og organisasjoner. Du kan bruke 5-sifrede tall for tekstmeldingsmarkedsføringskampanjer og tilbakemeldinger fra kunder.

Et selskap kan opprette en SMS-kortkode som kunder kan bruke til å kontakte dem via tekstmelding ved å bruke Text Anywheres SMS-kortkodetjeneste. Text Anywheres SMS-kortkodetjeneste gir sanntidsrapportering, avvisningshåndtering og automatiske svar på innkommende meldinger.

Text Anywhere-prising – Text Anywhere-prisklasse starter på £25 per måned for 500 tekstmeldinger.

Nøkkelegenskaper

 • Skylagringstjeneste – Du kan lagre og få tilgang til meldingene og kontaktene dine fra hvor som helst med Text Anywheres sikre skylagring.
 • Automatiseringsverktøy – Automatiseringsverktøy i Text Anywhere forenkler meldingsprosesser, som automatiske svar og tidsplaner.
 • Tilpasningsalternativer – Du kan tilpasse meldingene dine med tekstformatering, emojier og lenker i Text Anywhere-appen.

Videre følger tjenesten fullt ut alle relevante forskrifter og retningslinjer, inkludert den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) og loven om telefonforbrukerbeskyttelse.

SMS-kortkodetjenesten fra Text Anywhere lar bedrifter engasjere seg med kundene sine og utvikle merkevaren sin gjennom tekstmeldinger.

Forskjeller mellom tilfeldige kortkoder og forfengelighetskortkoder

ParameterTilfeldige kortkoderVanity Short CodesDefinisjonVanligvis dyrere enn vanlige kortkoder. En forfengelighetskortkode er et sekssifret tall eller en bokstav som gjør det lettere for folk å huske telefonnummeret til en bedrift eller organisasjon.KostEn kostnadseffektiv sikkerhetsløsning.Den kan ikke tilpasses for en bestemt organisasjon.TilgjengelighetDe er vanligvis tilgjengelige på nettsteder som selger dem.Tilgjengelig etter førstemann-til-mølla-prinsippet og er underlagt restriksjoner.LengdeDen kan ha mellom 4 og 8 alfanumeriske tegn. De fleste forfengelighetskortkoder er syv sifre lange.TilpasningDet kan tilpasses for en organisasjon.Brukes for spesialtilbud, kampanjer, rabatter og forsterke merkevaregjenkjenning.BrukBrukes i SMS-markedsføringskampanjer.Brukes for spesialtilbud, kampanjer,rabatter og forbedret merkevaregjenkjenning.

Siste ord

Tekstmeldinger med kort kode er en veldig effektiv måte for bedrifter å kommunisere med kunder på. Den enkleste måten å kommunisere med store eller små grupper på er å sende meldinger raskt og enkelt.

Fordeler med kort tekstmelding inkluderer økt kundeengasjement, tilfredshet og mer salg. Sørg derfor for at meldingstjenesten din passer for bedriften din for å øke kundelojalitet og -tilfredshet.

Deretter kan du sjekke ut det beste SMS API for å sende meldinger til brukerne dine.