9 The Isle Game Hosting Servere for å være vert for din egen Jurassic World

Isle-spillvertsserverne tilbyr en utmerket måte å spille spillene dine med mer spenning ved å bruke pålitelige funksjoner og muligheter uten avbrudd.

Overlevelsesspill er i ferd med å bli en mani blant mennesker over hele verden. Ulike overlevelsesspill introduseres nå for tiden, hver med en egen fanbase, enestående grafikk, imponerende konsepter og kule funksjoner.

Så hvis du elsker å spille Survival-spill, kan The Isle bli din nye favoritt.

For å spille et så kraftig spill med en realistisk utsikt over trær, fjell osv. trenger du en pålitelig og høyytende spillserver.

Derfor er det lurt å leie en server fra en anerkjent leverandør for å gjøre spillingen enda kraftigere, gi nødvendig kontroll og ha mer moro uten forstyrrelser.

La oss diskutere The Isle-spillet, hvorfor man skal leie en spillserver, og topp The Isle-serverleverandører.

Hva er øya?

The Isle er et online-videospill for overlevelse i åpen verden. Den ble utviklet og publisert av Afterthought LLC 2. desember 2015.

I dette spillet kan du oppleve voldsom redsel når du prøver å overleve på en øy fylt med dinosaurer. For å overleve må du jakte, samle, vokse og overleve. Dette vil minne deg om Jurrasic Park-filmer du kanskje har sett og likt.

Gameplay

The Isle er en uforsonlig øy designet for å være et surt overlevelsesskrekkspill. Som spiller utforsker du store landskap med åpne sletter, tette skoger, forræderske fjell og mørke sumper. Skjult i spillet er de plutselige ruinene av hva som kommer først. Den ene tingen du må huske på og ta som mål er å overleve i spillet.

Når du blir med på The Isle, kan du spille som en hvilken som helst unik skapning, fra planteetere som Dryosourus til kjemper som Allosaurus eller T.Rex. Som dinosaur må du være smart, utspekulert og glupsk. Du kan bruke dine naturlige sanser og evner til å holde deg unna angrepet og vokse deg sterkere og mer dyktige skapninger.

Engasjer deg i et forhistorisk økosystem når du blir byttedyr eller rovdyr; alle er farlige og sultne på samme tid. En enkelt feil kan være årsaken til din bortgang.

Hvorfor trenger du en spillserver?

Å være vert for spillet ditt med de vanlige nettverks- og serverressurser vil ikke være tilstrekkelig for kraftige spill som The Isle. Som et resultat vil du møte hyppige nedleggelser, nedetider og andre problemer og ende opp med å bli irritert.

Men hvis du leier en robust spillserver, får du den nyeste maskinvaren og programvaren, nok serverressurser, pålitelig sikkerhet og mange flere funksjoner for å jevne ut spillopplevelsen.

Noen av funksjonene inkluderer:

 • Høy nettverkstilgjengelighet: Serveren bruker den nyeste teknologien CPUer og ultraraske SSD-stasjoner for å vise topp ytelse.
 • DDoS-beskyttelse: Servere er plassert på forskjellige globale steder for å sikre at du får lavest ping.
 • Sikkerhet: DDoS-beskyttelse for å beskytte dataene dine og serveren og holde den tilgjengelig 24/7.
 • Bytt mellom spill: Bortsett fra The Isle kan du bytte til andre tilgjengelige spill og drepe kjedsomhet.
 • Sikkerhetskopier: En sikkerhetskopimappe vil samle dine lagrede spill og filer og lagre dem i en egen mappe. Så under enhver katastrofe kan du gjenopprette dataene dine fra den mappen.

Minimum systemkrav

For å spille The Isle må du ha:

 • 64-bits prosessor
 • Windows 7 eller nyere OS
 • AMD-prosessor eller Quad-core Intel på 3,0 GHz eller raskere
 • 8 GB RAM
 • AMD Radeon R9 280X-serien eller NVIDIA GeForce eller høyere
 • DirectX versjon 11
 • 25 GB lagringsplass
  Topp 8 nedtellingsapper for å hjelpe deg med å planlegge for din viktige begivenhet

Nå skal vi dykke inn i noen av de beste The Isle-spillvertsleverandørene på markedet.

Nitrado

Lei The Isle-spillservere fra Nitrado og bygg din egen Jurassic World. Den tilbyr enkel administrasjon og fleksibilitet; du kan installere mods og plugins. La vennene dine administrere serverne dine sammen ved å dele tilgang og konfigureringstillatelser i henhold til dine krav.

Nitrado tilbyr de korteste Internett-rutene, og muliggjør de laveste pingene. Den gir en sikkerhetskopimappe for dine lagrede filer og spill for å sikre dataene dine. Videre bruker den feilsikker og høyytelses servermaskinvare.

Nitrado har datasentre av høy kvalitet i forskjellige deler av verden for å muliggjøre høy nettverkstilgjengelighet. Med hver server vil du finne robust DDoS-beskyttelse som beskytter serveren din mot uønskede angrep. Serverne vil være tilgjengelige 24/7, slik at du kan kjøre spillet ditt når du vil.

Hvis du ønsker å spille et annet spill bare for å endre humøret ditt, kan du enkelt bytte til et annet tilgjengelig spill ved å heve en billett. I tillegg kan du oppgradere/nedgradere serveren din når som helst.

Med det forhåndsbetalte systemet kan du komme i gang umiddelbart. Velg en plan som starter fra 4 til 20 plasser. Hvis du vil ha flere spilleautomater, kan du lage din egen konfigurasjon og velge dine egne spilleautomater og varighet.

Pingperfekt

Få The Isle serverhosting fra Pingperfect, som tilbyr en verdensomspennende serverutleie med praktisk støtte 24/7. Systemene er automatiske, så serveren din vil være klar i løpet av minutter etter at bestillingen er fullført.

Pingperfect har verdens beste datasentre. Derfor vil du få de beste tjenestene uansett hvor du er. Den tilbyr et brukervennlig spillpanel med en intuitiv design og enkel konfigurasjon som lar deg administrere og endre innstillingene til serveren din.

Det interne sikkerhetskopieringssystemet er en ekstra fordel på grunn av at du kan lagre dine lagrede filer i en egen mappe og gjenopprette den samme når du vil. Avanserte brukere vil få full tilgang til filnettleserprotokoller og FTP.

Du kan bytte til et bestemt spill når som helst, hvor som helst, tilgjengelig på serveren din. Den bruker den nyeste maskinvaren, en ultrarask SSD-stasjon og en kraftig CPU. Nettverket inkluderer DDoS-beskyttelse for datasikkerhet. Du kan også dele kontrollen med vennene dine og la dem administrere serveren din.

Bestill The Isle-spillserveren nå og be om en 48-timers gratis prøveversjon.

GTXGaming

GTXGaming er en av premium hosting-leverandørene av The Isle-servere. Den vil tilby deg avanserte innstillingsmuligheter og kraftfulle funksjoner. Den har integrert hver funksjon i kontrollpanelet for å hjelpe deg med å endre og administrere innstillinger med et hake og enkelt bruke rullegardinmenyen.

Serverne deres kommer med dedikerte kjerner og ubegrenset minne i henhold til spillets krav. GTXGaming dekker steder inkludert Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore og Sydney. Hver server har DDoS-beskyttelse for sikkerhet og for å holde den alltid tilgjengelig.

GTXGaming bruker kraftige Intel-prosessorer fra E3 til i7 eller i9-prosessorer. Den bruker også AMD Ryzens for å gjøre spillingen din jevn. Du vil finne splitter nye Dell-maskiner som skiftes ut hvert år for å holde tritt med den nyeste teknologien og legge til nye funksjoner og funksjoner.

Konfigurer planen din og sjekk tilleggene før du kjøper abonnementet ditt.

Shockbyte

Forbedre overlevelsesferdighetene dine ved å leie The Isle-serveren fra Shockbyte. Den tilbyr automatiske oppdateringer som kjører i backend for å holde spillet i gang hele tiden. Alle serverne er fullt konfigurerbare. Dermed kan du endre og administrere innstillinger ved å bruke det robuste kontrollpanelet i henhold til din bruk.

  10 Online Traceroute-verktøy for å feilsøke nettverksproblemer

Superbrukere vil få tilgang til FTP og filnettleserprotokollen fullstendig. Shockbyte bruker kraftige prosessorer, ultraraske SSD-er og tilstrekkelig lagringsplass for mods, plugins, lagrede filer, spill og konfigurasjoner.

Shockbyte hevder 100 % oppetid og lav ventetid med sine nettverk spredt over hele verden. Hvert datasenter inkluderer fullt funksjonell DDoS-beskyttelse. Oppsettet er umiddelbart, så du kan begynne å spille The Isle innen få minutter etter registrering.

Du vil få en brukervennlig serverkonsoll som lar vanlige og avanserte brukere administrere serverne sine. I tillegg får du en gratis MySQL-database, et underdomene og støtter for Multicraft CP.

Start din egen spillserver i dag og opplev dinosaurenes virkelige verden.

Strømlinjeforme servere

Få spillserveren din fra Streamline Servers og opplev powerplay-spill. Når du har fullført bestillingen, vil du finne serveren klar i løpet av minutter. Nettverkene på bedriftsnivå er designet av spillere for spillere, og gir en spillopplevelse uten forsinkelser.

Få et ett-klikks installasjonsprogram for å installere plugins, mods eller tilleggsprogrammer du ser egnet for serveren din. Strømlinjeservere tilbyr et fleksibelt designkontrollpanel for din bruk, og gir deg full kontroll over serverne. Det sparer deg derfor tid som du kan bruke til å spille spillet.

Strømlinjeservere er tilgjengelige på forskjellige steder over hele verden, inkludert Nord-Amerika, Canada, Europa, Oseania, Asia, Sør-Amerika og Afrika. Alle datasentre inkluderer DDoS-beskyttelse på bedriftsnivå.

Konfigurasjonsredigerere lar deg redigere innstillingene. Få serverstatus, for eksempel omstart, start og stopp. The Isle er tilgjengelig for 20-125 spillere. Dermed kan du ta tak i vennene dine og begynne å utforske de tette skogene, de forræderske fjellene og mer.

Lei The Isle-serveren nå til en startpris på $1/slot, og nyt å spille med venner.

4 Nettspillere

Overlev de farlige skogene med en pålitelig spillserver fra 4Netplayers. Den lar deg jakte på øya og samle tyvegods med venner med sine kraftige og raske servere. Etter bestilling er oppsettet øyeblikkelig som lar deg starte spillingen i løpet av minutter.

4Netplayers har en skyspillserver som inneholder over 120 spill og mods. Du kan velge hvilket som helst spill under abonnementet ditt og bruke fritiden din godt. Den tar seg av alle oppdateringene, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å laste ned den nyeste versjonen hver gang den utgis.

Du kan angi Steam Workshop-IDen din hvis den støttes, og serveren installerer moden automatisk for deg. Administrasjon av serveren din er enkel som lar deg redigere serverinnstillingene dine enkelt. 4Netplayers bruker den nyeste maskinvaren for sin server, høyhastighets CPUer, mye RAM og SSD. Serverne utnytter Intel Xeon-prosessorer som muliggjør lynhastighet.

Alle serverne gir pålitelige sikkerhetskopier for dine lagrede konfigurasjoner og spill, slik at du aldri mister noen data. Den huser nettverket sitt over hele verden for å tilby fantastisk og feilsikker ytelse. Hver server kommer med DDoS-beskyttelse, og de har inngått samarbeid med Corero SmartWall, som tilbyr ytelsesfiltre i flere trinn.

Bestill spillserveren din i dag til en startpris på $5,48/måned for 10 spilleautomater og automatiske sikkerhetskopier. Hvis du vil utforske mer, kan du gå for høyere abonnementer.

1GServerHost

Hvis du er en overlevelsesspillentusiast og ser etter en høyytelses spillserver å leie for The Isle-spillet, er 1GServerHost et flott alternativ. Den tilbyr et øyeblikkelig oppsett for å begynne å spille spillet ditt uten å vente lenge. Den tilbyr også et ubegrenset spilleralternativ i planen din.

Bytt mellom ulike tilgjengelige spill på serveren din for å unngå kjedsomheten din. 1GServerHost gir et robust kontrollpanel som lar brukere administrere og endre serverinnstillinger når de vil.

  Slik legger du til, sletter og omorganiserer PowerPoint-lysbilder

Hver server kommer med et sikkerhetskopieringsalternativ. Dette vil hjelpe lagre de lagrede filene og spillene dine automatisk, slik at du kan gjenopprette det igjen fra sikkerhetskopimappen under ethvert datatap. Angi serverstatus enkelt på spillpanelet, inkludert omstart, stopp og start.

1GServerHost jobber med oppdateringer. Den installerer den siste oppdateringen så snart den utgis, slik at du kan nyte den nye versjonen. I tillegg vil du få konfigurerbare redigeringsskjemaer som lar deg velge serverplassering, varighet, spor, tillegg og mer.

Du vil få høyytelsesservere med en 5,2 GHz MD Ryzen 9-prosessor, 128 GB DDR4 med 32000 MHz dual channel RAM og 7000 MB/s hastighet på NVMe PCI GEN 4.0. Videre støtter serveren DLC-er, mods og kart.

Velg serverplanen din som best oppfyller dine krav til en startpris på $15/måned. Betal for lengre varighet og få rabatter.

AGS Hosting

Skaff deg en rimelig spillserver og spill favorittspillet ditt uten avbrudd. AGS Hosting tilbyr fantastiske funksjoner og kraftig servermaskinvare som kan gjøre serveren feilsikker og pålitelig.

AGS Hosting bruker den nyeste maskinvaren, inkludert i7 5 GHz, 10 GB nettverk og NVMe-støtte som gir kraft til spillingen din. Den lar deg enkelt legge til spillmods og installere plugins. I tillegg inneholder det superenkle å bruke kontrollpanelet mange funksjoner som selv en vanlig bruker enkelt kan administrere og endre innstillinger.

Du vil få en 100 % oppetidsgaranti med lav ping og høy ytelse. Den er vert for sine servere over hele verden slik at du kan få den nærmeste plasseringen for spillet ditt. Alle datasentre har DDoS-beskyttelse på bedriftsnivå, som har 5 lag med beskyttelse.

Lei din The Isle-server i dag til en lav pris og benytt deg av 72-timers pengene-tilbake-garantien.

LAV.MS

LOW.MS tilbyr en høyytelses hostingløsning for The Isle. Det gir også et gratis migreringsalternativ for spillserveren din fra andre verter og en minnekvote på 10 GB til null kostnad. Du kan starte med en grunnleggende plan og oppgradere når du vil.

Alle spillserverne kommer med kraftfulle funksjoner så snart betalingen er fullført, begynner LOW.MS å sette opp spillserveren, slik at du kan begynne å spille spillet. Den bruker de nyeste Intel-prosessorene på opptil 5 GHz kombinert med Intel SSD-er og DDR4-minne.

Prosessorene inkluderer de nyeste AMD Ryzens-, Intel Xeon E-series og Intel i9s-prosessorene. LOW.MS er nå 11 byer sterk, inkludert Bend, Los Angeles, Dallas, Miami, Ashburn, London, Nürnberg, Helsinki, Warszawa, Singapore og Sydney. Ta en ping-test for å vite hvilken plassering som er best for deg å velge The Isle-serveren.

Alle lokasjonene har DDoS-beskyttelse som tåler angrep på opptil 100 Gbps, og holder serveren din trygg og tilgjengelig 24/7. LOW.MS garanterer 99,9 % nettverkstilgjengelighet, noe som gjør serveren din pålitelig og gir lav ventetid.

Velg din spilleautomat fra 50 til 500 og konfigurer serveren din. Bestill den nå og begynn å spille.

Siste ord

Å spille videospill er i dag en lidenskap for alle andre. Alle har sin egen favorittsjanger. Men å spille et spill med høyere grafikk på systemet ditt krever mer nettverks- og serverressurser. Du får normalt ikke dette med ditt vanlige nettverk og datamaskin.

En praktisk løsning for å overvinne disse problemene er å leie en spillserver. Det vil tilby deg høy ytelse, den nyeste maskinvaren og programvaren, den laveste pingen, en høy nettverkstilgjengelighetsgaranti og andre fantastiske funksjoner for å spille hvilket som helst spill du vil uten forstyrrelser.

Velg derfor en pålitelig spillserver fra listen over leverandører og fortsett å spille The Isle-spillet med mer kraft og kontroll.

Trenger du å spille inn spillene dine? Sjekk ut disse spillopptaksprogramvarene.