9 Venn Diagram Makers for å sammenligne og visuelt organisere data

Vet alt om Venn Diagram, hvordan du lager dem, og noen maler som kan komme godt med.

Data er en av de vanligste faktorene som bedrifter bruker til deres fordel. Spesielt å konvertere rådata til noe nyttig og kuratere det for å få innsikt. Når data vises i presentasjoner eller grafisk format, er det lett å forstå.

Datavisualisering kan skje på flere måter, for eksempel grafer, diagrammer og Venn-diagrammer for å gi mening om det. Men hvorfor Venn Diagrams?

Et Venn-diagram er en visuell representasjon som fokuserer på konseptene og deres forhold. En sirkel eller annen form representerer et sett med elementer og markerer de vanlige konseptene med det overlappende området. For noen er Venn-diagrammer enkle, mens for andre er det komplisert avhengig av kravene.

Det er en utmerket metode for å representere data og visualisere konsepter på en lettfattelig og tydelig måte som er populær i den profesjonelle og akademiske verden. Brukerne kan enkelt lese de visuelle dataene og analysere dem basert på forskjellene og likhetene, som dekker begreper og tall.

Venn-diagram er vanligvis av tre typer, nemlig:

  • 2-sett Venn-diagram er to sirkler eller ovaler som overlapper hverandre.
  • 3-sett Venn-diagram er fullpakket med tre sirkler for å gi en forståelse av elementer.
  • 4-sett Venn-diagram er fire sirkler som kan være komplekse og vanskelige, men ovaler kan fungere for representasjonen.

Det er trekanter, diamanter, stjerner, OL, flerlags, nestede, buede, sirkler med alternativ størrelse, bildebaserte, blandede og Euler Venn-diagram. Brukere kan velge den ideelle passformen basert på deres krav.

De virkelige anvendelsene av Venn-diagrammer inkluderer vitenskap, litteratur, lingvistikk, virksomhet og psykologi. Mange brukere jobber med Microsoft Word, Google Docs og online Venn-diagrammaker for å utvikle en ideell representasjon.

Med dette sagt, la oss lede deg gjennom noen kjente online Venn-diagrammakere.

Lucidchart

Lucidchart Venn diagrammaker er et visuelt arbeidsområde som har gjort det enklere å samarbeide med teamet. Den tillater datavisualisering og kombinerer diagrammer for å drive innovasjon og akselerere forståelse.

Lucidchart Venn diagram generator er elementær å bruke. Bare følg trinnene nedenfor:

1. Start med en mal som kan gjøre det enkelt å visualisere kontraster og sammenligninger. Brukere kan velge forskjellige maler eller skreddersy dem basert på deres krav eller ideer. Det er mulig å dra sirkelformer eller sett og endre størrelse og duplisere former.

  Hvordan beregne margin [+ Margin Calculators]

2. Tilpass malen, dens stil, rediger og formater teksten og formene slik at de fungerer med kanter, størrelser, fonter, gradientnivåer, farger osv. Brukere kan lage overlappende etiketter eller sirkler, understreke etiketten eller legge til tekst i figurene .

3. Skriv inn dataene for å liste unike elementer i hvert sett og kryss. Man kan bruke formater som lister og kuler for å peke ut informasjonen.

Når det er gjort, kan brukere publisere resultatet med populær integrasjon fra hvor som helst, for eksempel Slack, Jira, Microsoft Suite, Google Suite og Confluence.

Canva

Canva Venn-diagram er en online og gratis måte å visualisere data på samtidig som den representerer forskjellene og likhetene. Det er den enkleste måten å utvikle det ideelle diagrammet ved å bruke forskjellige typer grafer å velge mellom, enkle dra-og-slipp-verktøy, legge det inn i presentasjonen og sånt.

Canva leveres med flere Venn-diagrammaler som brukere kan velge mellom og tilpasse for å få resultatene. Brukerne kan følge trinnene for å starte med Venn-diagrammer:

1. Logg inn på Canva-kontoen din og gå til Venn-diagrammer for å sjekke malene. Velg malen som fungerer for deg, for eksempel sirkler, ulike temaer, datavitenskap, faglig utvikling, markedsføring osv.

2. Prøv forskjellige funksjoner som bilder, fargekombinasjoner, font, bakgrunner, illustrasjoner, elementer og grafer. Inkluder teksten der det er nødvendig, legg til en beskrivelse eller tittel.

3. Tilpass designet med sære klistremerker og animer designet for å hekte publikum.

Ved ferdigstillelse kan brukere dele Venn-diagrammet på Google Drive, Facebook, LinkedIn, nettside osv. Det er også mulig å laste ned designet og skrive det ut for visittkort, flyers, brevpapir og brosjyrer.

SmartDraw

SmartDraw Venn-diagram programvare har gjort det enklere og raskere for brukere å utvikle en perfekt løsning. Den lar brukere lage et design som kan passe deres behov ved å bruke innebygde maler.

SmartDraw kommer med et kraftig verktøy som har gjort det enklere å designe grafikk for presentasjoner og rapporter uten noen profesjonell erfaring. Den er fullpakket med intelligent formatering som å legge til eller fjerne delinger, ordne elementer, justere på nytt og klikke på enkle kommandoer.

App.Diagrammer

App.Diagrams er en online flytskjemaprodusent som er fullpakket med flere funksjoner. Det lar brukere samarbeide i sanntid, redigere tilkoblingspunktene og bruke GitHub-lagre. Den elektroniske diagrammakeren er enkel å bruke og har en nettbasert tavle for alle komplekse diagrammer.

  Hvordan redigere bilder i Google Slides

App.Diagrammer er satt sammen av flere former som man kan velge mellom når det gjelder å lage et Venn-diagram. Man kan enkelt dra og slippe figurene for å begynne å designe. Verktøyet dekker hovedfunksjoner fra UML til Entity Relation, Flytskjema til Arrow.

Visme

Hvis du vil gå med et gratis og brukervennlig verktøy, kan Visme Venn diagrammaker være det du trenger. Det hjelper med å designe vakre Venn-diagrammer som kan møte brukernes krav. Programvaren er kompilert med flere maler og eksempler for å danne vakker datavisualisering.

Visme kommer med tilpassbare maler som man kan legge til sine prosjekter og dele med andre. Malene inkluderer sosiale nettverk, hvordan finne en lønnsom nisje, Euler-diagram og multisett. Brukere kan tilpasse former, farger og fonter for å matche designet og dele filen på sosiale medier.

Det er enkelt å dra-og-slippe, flere former og hundrevis av bilder eller ikoner. Man kan utnytte diagrammer og data Viz-verktøy som datawidgets, flytskjemaelementer, diagrammer og andre tilpassbare eiendeler og illustrasjoner, ikoner, bilder, animert grafikk for å gjøre det unikt.

Kreativt

Kreativt er fullpakket med et omfattende formbibliotek og industristandardmaler for å få innsikt fra data. De enkle dra-og-slipp-verktøyene gjør det enkelt å opprette en forbindelse og visualisere datasett. Den frie formen gjør det også mulig for et uendelig lerret å lage og tenke på omfattende design.

Creately lar brukere jobbe i sanntid med tavle og videokonferanser. Man kan importere dataene fra CSV, Google Spreadsheets og Microsoft Excel for å sentralisere data og strømlinjeforme gjennomgang, dele og redigere med flere tilgangsnivåer. Den inline-kommentaren gjør det enkelt å gi frihet og forenkle diskusjonene for å legge til forslag og innspill.

Det er også enkelt å bygge inn diagrammet i ark, lysbilder eller dokumenter i alle formater som PDF, JPEG, PNG og SVG. Multiperspektivene er et annet fremtredende trekk ved programvaren som gjør den til et ideelt valg.

Online visuelt paradigme

Online Visual Paradigm Venn diagramverktøy lar brukere lage vakre og nøyaktige design. Den er kompilert med flere funksjoner, for eksempel rask innsetting av punkter ved hjelp av dra-og-slipp-metoden for å lage en tekstetikett og gi den et navn.

  Hva er G Suite, uansett?

Online visuelt paradigme er fullpakket med fritt bevegelige og roterbare former som kontrollerer utseendet til punktene eller sirklene som passer til kravet. Den kommer med flere eksempler som URM, SysML, tallsett og formasjon. Funksjonene inkluderer enkel diagramtegning, MS Office-integrasjon og tegning med tilpassede former.

Vizzo

Hvis du leter etter en gratis kartmaker, start med Vizzlo, som beriker rapporter og presentasjoner som fungerer i PowerPoint, fungerer online og Google Slides. Brukerne kan enkelt lage et Venn-diagram (også kjent som et Logic- eller Set-diagram).

Vizzo er fullpakket med flere funksjoner som ubegrensede sirkler eller sett, tilpasse størrelsen, legge til streker, endre lysstyrke, rotere sett, bruke maler, valgfrie detaljerte beskrivelser og fremheve kryss. Målet er å øke produktiviteten til tillegg og tillegg.

Appy Pie

Appy Pie Venn diagramgenerator er enkel å bruke og er fullpakket med ferdiglagde tilpassbare maler. Den er ideell for brukere som ikke er teknisk kunnskapsrike og trenger noe enkelt.

Appy Pie kommer med hundrevis av tilpassbare maler som krever minimal innsats. Den er fullpakket med flere elementer, som klistremerker, former osv. som man kan dra og slippe. Man kan legge til logoer, merkefarger og andre elementer for å gi det et nytt utseende. Teamsamarbeid er også lettere med dette teamet for å heve nivået som kommer i forskjellige formater.

Konklusjon

Dette er noen populære valg for Venn-diagramgeneratoren som kan bidra til å oppnå ideelle resultater. Målet er å organisere informasjon logisk, ordne ideer, holde den konsistent, bruke farger for å skille elementer, unngå klønete sjargong og minimere rot for å lage attraktive og intuitive Venn-diagrammer.

Å lage Venn-diagrammer kan være en informativ og morsom måte å representere data på. Det er praktisk, og en online Venn-diagrammaker kan gi et klart bilde av data.

Du kan nå se på noen av de beste flytskjemaprodusentene.

x