Hvordan designe visittkort ved hjelp av Microsoft Word

Hvis du trenger visittkort laget, men mangler erfaring med sofistikert designprogramvare som InDesign og Photoshop, kan du bruke Words visittkortmal. Ser du ikke en mal du liker? Design kortene dine fra bunnen av.

Designe visittkort i Word

Før vi dykker ned i utformingen av visittkortet, er det viktig å forstå hvilket innhold du bør legge til. Selv om innholdet på kortet kan være litt forskjellig basert på din bransje, her er det grunnleggende:

Fornavn og etternavn
Jobbtittel
Adresse
Telefonnummer
nettside-URL
E-post
Firmalogo

Nå er det på tide å velge et visittkortdesign. Åpne Microsoft Word, gå over til «Fil»-fanen og velg deretter «Ny» fra venstre rute.

  Aktiver T9-inngang på iPhone 5s Dialer [Jailbreak]

I søkefeltet øverst i vinduet, søk etter «Visittkort».

Et stort utvalg av maler vil dukke opp.

Bla gjennom biblioteket med visittkortmaler og velg den du liker best. Når den er valgt, vises et vindu som gir deg en forhåndsvisning og beskrivelse av malen. Klikk «Opprett.»

Visittkortene dine vises nå. Alt som gjenstår å gjøre er å skrive inn informasjonen din.

Lage visittkort fra bunnen av

Hvis du ikke fant en mal du liker, kan du lage ditt eget design gjennom en blanding av å lage en tabell, legge til bilder og formatere tekst.

Åpne et tomt Word-dokument, gå over til «Sett inn»-fanen, og klikk deretter på «Tabell».

  Slik deler du Apple Maps Live ETA på iPhone

En rullegardinmeny vises. Lag en 2×4-tabell ved å holde musepekeren over og velge den respektive blokken. Du kan lage flere rader hvis du foretrekker det, men 2×4 får plass på en enkelt side.

Tabellen vil nå vises i Word-dokumentet ditt, og du må justere noen innstillinger. Høyreklikk på bordets utvalgte trådkors og velg deretter «Tabellegenskaper» fra menyen.

Vinduet Tabellegenskaper vises nå. På «Tabell»-fanen, velg «Center» i «Alignment»-delen. Dette vil hjelpe deg å holde kortene dine fine og jevne på siden.

Gå deretter over til «Row»-fanen. Her merker du av for «Spesifiser høyde», gjør høyden to tommer, og velg deretter «Nøyaktig» for radhøyden.

  Slik ser du alle blokkerte numre på iPhone

La oss nå gå over til «Kolonne»-fanen. Merk av for «Foretrukket bredde», gjør bredden tre tommer, og klikk deretter på «OK».

Bordet ditt vil nå endres for å matche standard visittkortstørrelse. Imidlertid vil du kanskje legge merke til at bordet vårt er litt bredere enn hva marginen vår tillater.

For å fikse dette, gå over til «Layout» -fanen og klikk deretter på «Margins» -knappen.

Velg «Smal» fra rullegardinmenyen.

Visittkortene dine vil nå være innenfor sidemargen.

Nå er alt du trenger å gjøre å legge til informasjonen din i tabellen, bruke formateringsverktøyene til å formatere teksten, legge til et bilde, og du er i gang!