Slik fikser du familiedeling på YouTube TV som ikke fungerer

YouTube har en premium/betalt versjon kalt YouTube TV. Du kan se filmer på den, og velge innhold/programmer fra YouTube-kanaler. Den er bare tilgjengelig i utvalgte land og koster $65, noe som ikke er billig. Fordi YouTube TV er så dyrt, er det Family Sharing som lar brukere dele et enkelt abonnement med familienumre.

Familiedeling på YouTube TV fungerer ikke

Et YouTube TV-abonnement har familiedeling som lar brukere dele abonnementet med seks familiemedlemmer. Det må settes opp av kontoen som ble brukt til å kjøpe abonnementet.

  Hvordan sende en melding på YouTube

Konfigurer familiedeling på YouTube TV

Du kan konfigurere YouTube TV-familiedeling fra skrivebordet. Sørg for at du allerede har kjøpt abonnementet ditt.

Besøk YouTube og logg på kontoen din.
Klikk på profilikonet ditt øverst og velg Innstillinger fra menyen.
Velg Familiedeling.
Klikk på Fortsett og deretter på Fortsett igjen.
Velg vennene eller familiemedlemmene du vil legge til, og klikk Send.
Familien/vennene vil motta en invitasjon de må godta og bli med i familien din.

Hvis du har konfigurert familiedeling på YouTube TV, men familiemedlemmene dine ikke kan bruke abonnementet, kan du prøve løsningene nedenfor. Har du problemer med å få YouTube TV til å fungere? Prøv disse rettelsene.

Forlat andre familiegrupper

Når en konto godtar en invitasjon til en YouTube-familiedelingsgruppe, legges de i hovedsak til en familiegruppe. Normalt kan en bruker ikke være del av mer enn én familiegruppe. Hvis du har blitt med i andre familiegrupper, må du fjerne deg selv fra dem.

  Hvordan fikse YouTube TV nede akkurat nå

Besøk denne link i nettleseren din.
Logg på med Google-kontoen din.
Klikk på hamburgerknappen øverst til venstre og velg Family Management.
Velg Forlat familiegruppen.
Bekreft at du vil forlate.

Sjekk kontokravene

For å bli lagt til en familiegruppe må kontoen din oppfylle visse krav. Hvis den ikke gjør det, vil du ikke kunne godta en invitasjon som sendes til deg. Sørg for at Google-kontoinnstillingene sier at du er;

13 år eller eldre.
Ha samme postadresse som kontoinnehaveren (samme land, by, by osv.).
Ikke en del av noen andre familiegrupper.

Sjekk plassering/VPN

Mange brukere prøver å bruke en VPN for YouTube TV, og det fungerer. Når det er sagt, kan en VPN svikte når som helst, eller den kan bli blokkert. Hvis du ikke er i riktig/støttet region, vil du ikke kunne se YouTube TV via en familiegruppe.

  Slik bruker du adblock på YouTube [Chrome]

Hvis du bruker en VPN, prøv å bytte til en annen. Hvis den andre VPN-en fungerer, betyr det at den du opprinnelig brukte har blitt blokkert.

Konklusjon

YouTube TV er uten tvil en av de dyrere strømmetjenestene, og den har lite å vise til. Gratisfilmene er neppe verdt den månedlige prislappen. Sammenlignet med dette kan du få både Hulu og Disney+ for mindre.