Lumosity bringer sin hjernetrim-tjeneste til Android

Å spille hjernetrimspill er en av de beste måtene å slappe av og forbedre dine kreative og kognitive ferdigheter raskere. Hjernetrim tester oss med en rekke spørsmål og gåter for å sjekke hvor problemløsningsferdighetene våre ligger, og hjelpe til med å forbedre hukommelsen vår. Lumosity er et så populært nettsted, med 60 millioner aktive brukere, som lover å trene hjernens forskjellige områder relatert til hastighet, oppmerksomhet, hukommelse etc. ved å bruke nevrovitenskapelig forskning som grunnlag. Den har vokst i popularitet, mye takket være iOS-appen. Lumosity har lansert sin offisielle Android-app som bringer tjenesten til Googles mobile OS. Appen har ulike hjernetrimøvelser, sporter elegant brukergrensesnitt og er gratis.

  Samle og ordne utklippstavletekst i en enkelt melding [Android]

Lumosity er ikke bare en gammeldags metode for å forbedre hjernen din med enkle matematiske ligninger. Når du registrerer deg – som angivelig er obligatorisk for å spore fremgangen din – spør appen hvilke områder du er mest opptatt av, dvs. minne, oppmerksomhet, hastighet, fleksibilitet og problemløsning, og du kan velge alternativene som passer. Tidligere blir du også bedt om å velge kjønn og utdanningsnivå, hvoretter Lumosity presenterer sin startskjerm der du kan trykke på kom i gang for å begynne å spille ditt første spill.

Appen legger ut en rekke daglige hjerneøvelser. Den fører deg også gjennom en veiledning for hver aktivitet for å gjøre deg kjent med hvordan hver øvelse faktisk fungerer. Mens du jobber hver dag, kan du sammenligne poengsummene dine og se om du holder deg godt med fremgangen din.

  Ikke sett på pause Autodemper Android-varsler under musikkavspilling

Hvert av disse daglige treningsregimene består av fem spill som bør ta omtrent femten minutter å fullføre. Ett spill krever at du sammenligner symbolet med tidligere dukket opp, for eksempel, og du må svare ved å trykke på Ja eller Nei. Det er et annet spill som ber deg velge det største tallet blant to alternativer.

Etter hvert spill vises det totale poengtellingen din, og Lumosity lar deg til og med sammenligne resultatene dine med andre på nettet. Du kan også gå tilbake og spille et tidligere spill på nytt for å forbedre din nåværende poengsum. Lumosity er for øyeblikket tilgjengelig gratis, men den tilbyr begrensede funksjoner. Hvis du trenger flere fordeler og tilgang til flere spill, kan du registrere deg for et betalt abonnement som består av $11,95/måned eller $59,95/år.

  En meldingsapp for Android med Facebook som flytende bobler

Totalt sett er Lumosity for Android en strålende app som kan hjelpe deg med å forbedre tankeferdighetene dine og trene hjernen din.

Installer Lumosity fra Play Store