Hold en videokonferansesamtale der ingen trenger en konto

Når du jobber i et stort team, er effektiv kommunikasjon nøkkelen til å få noe gjort. Du trenger at hvert medlem av teamet vet hva som egentlig skjer, derfor blir et sentralt sted å chatte den åpenbare løsningen. Chatterom har eksistert i flere tiår nå, og oppfyller alle typer formål. Men de fleste slike tjenester krever at du først registrerer deg for en konto og deretter betaler en høy månedlig avgift, og det er der ting begynner å bli skikkelig rotete. Appear.in er imidlertid en annerledes versjon av videochat som skiller seg ut fra mengden ved å la deg lage gratis chatterom og dele dem med opptil 8 personer, slik at alle kan delta i videokonferanser uten å opprette en konto.

  Slik skanner du dokumenter og legger til bilder umiddelbart på Mac-en ved hjelp av kontinuitetskamera

Den trolig største fordelen Appear.in tilbyr fremfor andre videokonferanseapper og -tjenester er at du ikke trenger å installere noe på datamaskinen din. Chatterommet ditt opprettes etter noen få trinn, og du kan starte videokonferansen din rett fra nettleseren din. Tjenesten støtter i dag Internet Explorer, Firefox og Google Chrome, og fungerer helt uten utvidelser.

Etter å ha besøkt Appear.in-nettstedet, skriv ganske enkelt inn chatteromnavnet ditt i inndatafeltet på nettsidens hjemmeside og klikk på Opprett. Du kan gi chatterom et hvilket som helst navn du ønsker.

Tjenesten ber deretter om tillatelse til å bruke PC-ens mikrofon og kamera for å komme i gang. Bare klikk på Tillat popup-vinduet i nettleseren din, så er du ferdig.

  Slik bruker du OG- og ELLER-funksjonene i Google Sheets

Appear.in oppretter deretter en unik lenke med chatrommet ditt i den, som du kan distribuere ut til chat-deltakerne. For eksempel, hvis chatteromnavnet er wdzwdz, vil URL-en se ut som noe sånt som www.appear.in/wdzwdz (det er ingen her).

Ved å klikke på denne koblingen kan deltakeren bli med i chatterommet, forutsatt at de har et webkamera og at de har gitt tilgang til Appear.in selvfølgelig. Som nevnt tidligere, kan chatterom-lenken din distribueres til opptil 8 personer totalt. Chatteromområdet lar deg se alle videofeedene fra hver deltaker. Ikke bare kan du holde en videokonferanse med dem, men også sende tekstmeldinger hvis du vil. Ethvert videovindu kan også byttes til fullskjerm i farten.

  Puslespillvekkerklokke får deg til å løse gåter og sjekker om du er våken

Appear.in lar deg også gjøre krav på et rom permanent ved å registrere dets URL og navn med e-postadressen din. Dette gir eieren mer kontroll og fleksibilitet over rommet, for eksempel å tilpasse bakgrunnsbildet, angi romnøkler og distribuere til bestemte personer, og noen ekstra fordeler. Appear.in er for øyeblikket tilgjengelig for nettet og iOS.

Besøk Appear.in