Slik legger du til voice-over mens du tegner på Android-enheten din

Tegneapper er ikke noe vi dekker så ofte, men med Clarisketch kunne jeg ikke dy meg. Det er ikke den neste store tingen i tegneapper når det gjelder å lage imponerende kunst på Android-enheten din (selv om det er subjektivt for kunstnerens ferdigheter). Det er en tegneapp som lar deg spille inn en voice-over mens du tegner. Gitt at du har en enhet med stor nok skjerm, kan du lage tegneveiledninger på enheten. Hvis du ikke er interessert i å tegne, kan du ta et bilde fra kamerarullen og tegne over den, mens du fortsatt spiller inn en voice-over. Børstestørrelsen, opasiteten og fargen kan tilpasses, men det ser ut til at fargevalget er begrenset for øyeblikket.

  CamFind bringer sin fantastiske bildesøk og gjenkjenning til Android

Start appen og velg om du vil tegne en fersk skisse, tegne over et bilde importert fra enheten din, eller ta et nytt bilde og tegne på det. Trykk på penneknappen ved siden av for å velge vekt, opasitet og farge på børsten og begynne å tegne. Det er også et rullebørsteverktøy som du kan bruke til å tegne. Appen tar opp automatisk mens du tegner, men du kan sette den på pause, lagre opptaket og gjenoppta det senere når som helst. Du har zoom- og sletteverktøy nederst på skjermen. Bare trykk på opptaksknappen når du er ferdig.

  Still inn en timer for å sove enheten din og slå av musikk [Android]

Når du sletter en linje med sletteverktøyet, sletter ikke appen bare delen du drar fingeren over. Det sletter hele slaget du har laget. Jeg vil ikke si at dette er en dårlig funksjon, men det bør også være et konvensjonelt viskelær som bare sletter det fingrene våre forteller det til.

Skissen lagres på enheten din og kan deles til Clarisketch-nettstedet. Du kan gjenoppta opptaket eller, hvis du tok opp i et støyende rom, kan du justere omgivelsesstøyen. Under opptak kan du trykke på mikrofonen for å dempe den og bare få en video av hvordan tegningen ble laget.

  Nye funksjoner i Firefox 33 for skrivebord og Android

Videokvaliteten er ganske bra, men videoene kan ikke nås fra Galleri-appen, noe som betyr at du må bruke en filutforsker-app hvis du vil bruke videoene utenfor Clarisketch. Dette er ikke en stor sak fordi de fleste vil ha en filutforsker-app på enheten. Jeg tar gjerne imot flere farger å tegne med og kanskje muligheten til å dele videoen min på Facebook, Twitter osv.

Installer Clarisketch fra Google Play Store