Hvordan skrive ut en liste over e-poster fra en Outlook-mappe

Det er enkelt å skrive ut en enkelt e-post, men hva med en liste over e-poster som viser informasjon som hvem som sendte dem og når? Slik skriver du ut en liste over e-poster fra Outlook, inkludert all synlig informasjon.

Først må du gjøre alle e-postene du vil skrive ut synlige i samme mappe. Det er flere måter å gjøre dette på, inkludert å flytte alle e-postene til samme mappe, men den enkleste måten er å utføre et søk ved å bruke søkeboksen rett under båndet.

Hvis du ser etter spesifikke kriterier – e-poster sendt av en bestemt person, inkludert spesifikke ord, eller sendt i en bestemt tidsramme – så er det bedre å bygge en dynamisk søkemappe. Dette lar deg bygge søkeord som spenner fra det veldig enkle til det veldig komplekse. Søkemapper er enkle å bruke hvis du aldri har laget en før.

  Slik gjør du Mac-tastaturets utmatingstast nyttig igjen

Uansett, når du har listen over e-poster du vil skrive ut, er neste trinn å sørge for at all riktig informasjon vises. Tross alt, hvis den kritiske informasjonen er hvem e-postene ble sendt til, men det ikke vises i mappen, er listen ganske ubrukelig. Heldigvis er det raskt og enkelt å endre de synlige kolonnene, så gå til denne artikkelen for å finne ut hvordan.

Når du har lagt til eller fjernet hvilke kolonner du vil, er du klar til å skrive ut. Når du skriver ut denne listen vil den være i den rekkefølgen som vises i mappen din, så ikke glem å bestille dem slik du ønsker.

  Overvåker RAM- og CPU-bruk, avinstallerer apper En Masse

For å skrive ut en liste over alle e-postene i mappen din, klikk på «Fil» øverst til venstre i Outlook.

Deretter klikker du på «Skriv ut» i menyen på venstre side.

Som standard er utskrift satt til «Memo Style», som betyr at den valgte e-posten vil være den eneste som skrives ut. Endre dette til «Bordstil.»

Utskriftsinnstillingene, med

På høyre side ser du forhåndsvisningen. Denne forhåndsvisningen skal nå vise listen over e-poster med alle kolonnene du vil skrives ut. Du kan klikke på forhåndsvisningen for å gjøre den større hvis den er litt liten.

Sjekk at alt ser riktig ut. Hvis den ikke er det, klikker du på tilbakepilen øverst til venstre over menyen for å gå tilbake til Outlook og endre de synlige kolonnene og kolonnebreddene til hvordan du vil at de skal se ut.

  Slik skjuler du telefonnummeret ditt i Telegram

Når forhåndsvisningen ser riktig ut, velger du skriveren din (vi bruker Windows innebygde funksjonalitet for utskrift til PDF) og klikker på «Skriv ut».

Du vil nå ha en utskrift av listen over e-poster i mappen, komplett med all kolonneinformasjon.