Få lydveilede instruksjoner for å ta selfies med bakkameraet [Android]

Mens jeg skriver dette innlegget, vet jeg at jeg er med på å fremme selfie-epidemien som plager denne generasjonen, men Smart Selfie er en app det er vanskelig å gå glipp av. Det er en Android-app som hjelper deg å ta en selfie med det bakre kameraet i stedet for det fremre, som på mange enheter har lavere oppløsning enn det andre. Smart Selfie spør hvor mange personer som er på et bilde, og hvilken retning det blir tatt i. Appen gir deretter lydinstruksjoner for å flytte enheten opp, venstre, høyre, nærmere og bort til alle er med i bildet, og så tar den selfien.

  Her er noen sikkerhetsforbedringer i Android 5.0 Lollipop

Start appen og endre innstillingene slik at de passer til selfien du skal ta. Hver gang du tar et bilde, viser appen deg gjeldende innstillinger med alternativer for å redigere dem. Av innstillingene må antall personer på bildet og orienteringen til enheten være riktig for bildet du tar, ellers vil ikke appen fange det. Zoom-innstillingen er også verdt å nevne her. Den lar deg ta et nærbilde.

Under flere innstillinger finner du to tilleggsinnstillinger; en for volum og den andre for fokusmodus. Voluminnstillingen omdirigerer deg til enhetens standard lydinnstillinger. Fokusmodus er imidlertid noe som avhenger av enheten du bruker og om kameraet støtter det eller ikke. Fokusmodusene som støttes av appen er Infinity, Auto, Macro, Continuous Video og Continuous Picture.

  Foreldrekontroll-appen TimeAway lar deg administrere barnas enhet [Android]

Når du har konfigurert appen, holder du enheten slik at du tar et bilde med det bakre kameraet og lytter etter appens lydinstruksjoner. Den vil først kunngjøre, etter å ha funnet riktig, antall personer på bildet. Du kan ha opptil fire personer i ett bilde. Appen vil da fortelle deg å flytte enheten til venstre eller høyre. (Sidenotat: det som høres ut som at appen sier «løft», er faktisk appen som sier «venstre». Svar deretter). Den vil også fortelle deg å flytte enheten opp, bort eller nærmere. Til slutt ber appen deg om å «Hold» og låser deg fast på posisjonen din. Til slutt ber den deg om å si ost (selv om du egentlig ikke trenger det med mindre du vil ha en lite flatterende hilsen i ansiktet ditt på bildet) og bildet er tatt. Den er lagret i Smart Selfie-mappen i galleriet ditt, og du kan dele den fra appen. Resultatene er ganske bra.

  SwiP er en gratis profilbytteautomatiseringsapp for Android

Installer Smart Selfie fra Google Play Store