En smart oppgaveplanlegger som synkroniserer med iCal og Google Kalender [iOS]

Påminnelser og gjøremålslister er det vi henvender oss til, så vi ønsker å holde oversikt over ting som må gjøres. Timeful er en gratis iOS-app som er en gjøremålsliste krysset med en planlegger. Det hjelper deg å huske viktige ting du vil gjøre, men lar deg også registrere repeterende oppgaver og finne tid til å gjøre dem daglig. Kort sagt, det er ikke din gjennomsnittlige liste eller notatapp, og det er heller ikke en påminnelsesapp. Det er mer en oppgaveplanlegger der du legger til ting du trenger for å få gjort, og deretter passer det inn i tidsluker på en kalender.

Du må opprette en konto for å begynne å bruke appen. Synkroniser den med kalenderen din, og velg deretter én vane og en oppgave for å komme i gang. Du kan redigere oppgaven eller vanen senere.

  Parse e-post- og meldingstekst i en gjøremålsliste på iOS-enheten din [Paid]

Du vil bytte til appens innebygde kalender. Oppgavene og vanene du legger til, vises øverst på skjermen, og du kan dra og slippe dem til ønsket tidsluke. For å legge til en ny oppgave, trykk på plussknappen nederst i kalenderen. For å se og redigere gjeldende gjøremål og vaner, faner du haken. Vaner og gjøremål sorteres separat.

Trykk på en for å passe den inn i dagens timeplan og for å redigere den. Du kan endre hvor ofte en vane skal gjøres og planlegge en økt med den samme dagen, neste dag eller på en bestemt dato.

  Slik setter du fokus og justerer eksponeringen i iOS 8-kameraappen

Å legge til en ny vane eller gjøremål er enkelt nok. Trykk på pluss-knappen og velg om du legger til et gjøremål eller en vane. Velg en farge for den. Hver farge representerer oppgavens natur. Standard blå representerer personlige ting, grønt er for jobb, og rødt er for viktige ting. Elementene vises i denne fargen slik at når du ser på kalenderen din, vet du hvilke viktige oppgaver du har på gang og om de er personlige eller arbeidsrelaterte. Du kan filtrere hvilke oppgaver du ser ved å gå tilbake til oppgavelisten (trykk på haken) og deretter trykke på kalenderknappen øverst til høyre. Filtrene lar deg bestemme hvilke oppgaver som skal vises i kalenderen.

  Hvordan iOS 13s "Stille ukjente oppringere" vil stoppe telefonsøppel

Sist, men ikke minst, appens innstillinger som lar deg velge den mest produktive tiden på dagen for deg. Når du sover og hvilke arbeidsdager og timer du har. Appen bruker all denne informasjonen for å foreslå når du bør gjøre en bestemt oppgave. Du kan angi oppgaven eller vanetiden manuelt, men det fine med TimeFul er at den gjør dette for deg. Du kan styre hvor ofte det foreslår noe for deg å gjøre. Appen synkroniseres med Google Kalender og iCal.

Appen er veldig godt utført, og vi er litt mer enn overrasket over at den både er gratis og uten annonser.

Installer TimeFul fra App Store