4 gratis verktøy for å lage animerte GIF-er av høy kvalitet

I går var alle Imgur-brukere fiksert på Project GIFV. Imgur støtter nå større GIF-filer, og det viser seg at de spiller mye raskere, mye jevnere og er av bedre kvalitet. Jeg antar at folket hos Imgur skjønte hvor sprø brukerbasen dens er med GIF-er og bestemte seg for å gi dem noe å virkelig gå galt med. Nå som du har muligheten til å dele større, bedre GIF-er ved å bruke den mest populære bildedelingstjenesten, er det eneste spørsmålet som gjenstår, hvordan går du frem for å lage en GIF av superhøy kvalitet? Her er fire verktøy som lar deg lage flotte GIF-er fra skrivebordet ditt ved å bruke nettvideoer, bilder på datamaskinen eller webkameraet ditt.

Innholdsfortegnelse

Giff.fr

Gifff.fr er et flott nettverktøy for å lage GIF-er fra YouTube-videoer. Den lar deg administrere hastigheten og bildestørrelsen til GIF-en med bare én begrensning om at GIF-en ikke skal være lengre enn 15 sekunder. Det betyr ikke at du ikke kan bruke en lang video til å lage GIF-en, bare at sluttfilen ikke kan kjøre lenger enn 15 sekunder. Du kan legge til en bildetekst på toppen og bunnen av GIF-en som er en ekstra fordel.

  Hvordan trekke ut og endre ikoner på en Mac

Besøk Giff.fr

Recordit

Vi vurderte denne helt fantastiske appen for Windows og OS X for en stund tilbake, og ikke bare er det en fin måte å lage GIF-er fra skjermcaster på, den er også et flott produktivitetsverktøy. Du kan få tilleggsfunksjoner for $30 på OS X (passordbeskyttelse og bildefrekvenskontroll), men appen, som lager både video- og GIF-filer, er gratis ellers, og utdataene er en fil av høy kvalitet.

Last ned Recordit

Lag en GIF

Dette er et av de mest populære verktøyene på nettet for å lage en GIF, og det som gjør den så flott er dens evne til å lage GIF-er omtrent uansett mulig. Du kan lage en GIF fra en YouTube-video, fra en video på din lokale stasjon, fra flere bilder og fra webkameraet ditt. Den eneste haken er at hvis du vil ha en GIF av høyere kvalitet og uten vannmerke, må du registrere deg for tjenesten.

  10 enkle trinn for bedre iPhone- og iPad-sikkerhet

Besøk Lag en GIF

Gyfcat

Den ene tingen både Gifff.fr og Make GIF har til felles er at de støtter YouTube-videoer. Bortsett fra YouTube, støtter ingen av disse sidene andre populære videovertssider som Vimeo eller Daily Motion, så noen andre måtte gjøre det, og Gyfcat gjorde det. Den eneste ulempen er at GIF-ene ikke er av samme kvalitet som de som er laget av Gifff.fr. Ikke bare lager Gyfcat GIF-er, men du kan også bruke den til å komprimere dem.

Besøk Gyfcat

Hvilket verktøy eller tjeneste vil du anbefale for enkelt å lage GIF-er av høy kvalitet?

  Hvordan lage en oppstartbar klon av Mac-harddisken