Hva du skal gjøre hvis Android-enhet ikke er oppført etter ADB Devices Command

For en god stund siden skrev vi et innlegg om hva ADB er og hvordan du installerer det. Hvis du til og med er litt eventyrlysten med Android-enheten din, vet du sannsynligvis hva ADB er og hvorfor det er så viktig. Overklokking? Xpose? Egendefinert ROM? Rooting? Det er bare mulig etter at du har installert ADB på skrivebordet. Nå er det ganske enkelt å installere det, og du trenger bare å lese guiden vår for å bekrefte det selv, men å installere det er egentlig den enkle delen. Når du begynner på reisen din for å roote en Android-enhet, lære terminologiene og laste ned de seriøst store filene som trengs for å endre enheten din, vil du også støte på de mange rare feilene som tilsynelatende oppstår uten grunn eller årsak. Noen av disse feilene stopper deg effektivt fra å fortsette med det du gjør, og du ender opp med å lete etter en løsning på dem i stedet. Et slikt problem er når adb devices-kommandoen utført i ledeteksten ikke viser enheten din når den tidligere gjorde det. Her er en rask løsning for å fikse det.

  Metal Slug Defense utgitt for Android og iOS [Review]

Kjør følgende sjekkliste;

Kontroller at utvikleralternativene er aktivert på enheten din, og det samme er USB-feilsøking
Kontroller at datakabelen fungerer og er riktig tilkoblet
Sørg for at Android SDK er installert på skrivebordet ditt
Sørg for at SDK-en er oppdatert

Du kan like gjerne spørre hvorfor denne sjekklisten er nødvendig til å begynne med hvis enheten din fungerte helt fint før og bare bestemte seg for å stoppe. Svaret er at du ikke kan forutsi eller vite alle utfall av å endre en enhet. En oppdatering kan ha slått av en innstilling, eller kanskje du på et tidspunkt gikk tilbake til et eldre bilde av operativsystemet ditt som ikke hadde SDK-en installert.

  Bruk eksponerings- og fargepunktkontroll for å lage unike filtre [Android]

Hvis du går gikk denne listen og alt sjekket ut, men enheten er fortsatt ikke oppført når du gir adb devices-kommandoen, åpne Enhetsbehandling. Du bør se enheten din oppført under Android. Hvis den ikke er det, indikerer dette ett av to problemer; enten er ikke SDK-en riktig installert eller driveren for enheten din er ikke installert. Windows søker vanligvis etter og installerer driveren når du kobler til enheten, men du kan også installere den manuelt hvis du vil. Hvis du hadde dette problemet, burde installering av driveren og/eller installasjon av SDK ha løst det. Kjør kommandoen på nytt for å se om enheten din vises.

  ZDlock er en Android-applåseløsning fra ZDBox-teamet

Det er mulig at til tross for at alt sjekkes ut, gir adb devices-kommandoen ikke en enhet. Åpne Enhetsbehandling, utvid alternativet Android-enhet, velg Android Composite ADB Interface og trykk på Delete-tasten. Sørg for at enheten ikke er koblet til systemet.

Når den er slettet, kobler du til enheten igjen og venter på at Windows skal installere driveren for den på nytt. Når det er gjort, kjør kommandoen på nytt, og den skal vise enheten din.