Oops! AppLock bruker et volumtastmønster for å forhindre tilgang til apper [Android]

Android Lollipop, når den endelig ruller ut til massene, har en veldig interessant og usedvanlig nyttig funksjon som lar deg opprette gjestekontoer på telefonen. Denne gjestekontoen har begrenset tilgang og er en fin måte å overlevere enheten din til et barn eller en venn uten frykt for at de skal rote rundt eller slette noe viktig. Inntil den ruller ut, og det kan ta betydelig lang tid før den gjør det for enkelte enheter, vil vi fortsette å holde våre personlige eiendeler trygge på en annen måte. Oops! AppLock er en gratis Android-app som låser apper du velger. Nøkkelen til å låse opp appene og få tilgang til dem er det som skiller dem. Der brukere normalt vil fikle med sveip eller trykk på skjermen, koder eller mønstre, låser denne appen opp fra volumtastene.

  Call Planner er en app som planlegger telefonsamtaler med påminnelser [Android]

Start appen og les gjennom de enkle instruksjonene som vises ved første oppstart. Trykk på Forstått for å fortsette, og du vil bli ført til appens innstillinger der du må aktivere den. Som et ekstra sikkerhetstiltak kan du få appen til å låse appene når skjermen slår seg av. Det er også her du kan endre opplåsingsnøkkelmønsteret. Som standard vil du låse opp volum opp-knappen tre ganger. Oops! AppLock og alle apper som er låst.

Hvis noen trykker Oops! AppLock, vil den vises som en notatapp (selv om navnet ikke er kamuflert) og går bare tilbake til sin faktiske tilstand etter at du har tastet inn passordnøkkelen.

  En meldingsapp for Android med Facebook som flytende bobler

For å låse apper, sveip dem til venstre i den ulåste listen, og de blir lagt til i den låste listen. Bytt til Låste-listen og sveip ned for å oppdatere den. Når du prøver å få tilgang til en av de låste appene, kommer du så langt som til landingsskjermen, og du kan ikke trykke på noe eller bytte til andre skjermer i den appen med mindre du skriver inn passordet.

Oops! AppLock fungerer uten problemer, men det er et lite problem med det; når en app er låst, Oops! AppLock vil vise bannerannonser over den. Dette er sannsynligvis en død gave til alle som vet at en bestemt app (som Dropbox) faktisk er annonsefri. Jeg kan forstå behovet for å tjene penger på en app, men hvor Oops! AppLock vurderer å velge en ukonvensjonell opplåsingsmetode for å unngå enkel tilgang, den må også finne en løsning på dette.

  3 Android-funksjoner som (sannsynligvis) aldri kommer til iOS

Installer Oops! AppLock fra Google Play-butikken