OneDrive-integrasjon i Windows 10; Alt du trenger å vite

Ingen tvil om at du har hørt at Windows 10 vil ha en dypere OneDrive-integrasjon. Microsoft presset skystasjonen til brukerne tilbake i Windows 8, og med hver påfølgende versjon av den tekniske forhåndsvisningen av Windows 10 ser vi hvordan flere funksjoner kommer til å se ut og oppføre seg i den endelige versjonen. OneDrive har noen nye innstillinger på plass, du kan fortsatt ikke slå av tingen helt, og det har gått over Dropbox-metoden for å synkronisere filer etter å ha lyttet til tilbakemeldinger fra brukere som ikke var så fornøyde med hvordan skrivebordsappen fungerte i Windows 8 Her er en rask titt på OneDrive for Windows 10.

  Hvordan endre lydutgangsenheten for forskjellige programmer [Windows or Mac] – arkiv

Appen kjører i systemstatusfeltet og en grønn fremdriftsindikator rett under appens ikon viser når den synkroniserer filer eller kobler til kontoen din. Høyreklikk for å få tilgang til appens innstillinger og administrere lagring. Alternativene for lagringsadministrasjon åpner OneDrives innstillingsside i nettleseren din. Hvis du vil administrere lagring på den bærbare datamaskinen eller nettbrettet, går du til PC-innstillinger> OneDrive> FileStorage.

Klikk på ikonet for å se når det sist ble oppdatert, for å se synkroniseringsfremdrift og for å åpne OneDrive-mappen.

Du kan velge hvilke mapper som skal synkroniseres med OneDrive, og dette er en ganske stor endring fordi OneDrive har endret måten den synkroniserer filer på. Tidligere holdt den bare et miniatyrbilde på din lokale stasjon, og når du prøvde å få tilgang til den, hentet OneDrive den faktiske filen for deg. Nå vil alle filer synkronisert med OneDrive være tilgjengelige til enhver tid, akkurat som med Dropbox. Dette kan også bety at du ender opp med å synkronisere mange filer til stasjonen din, så velg det du synkroniserer fra Innstillinger>Velg mapper. Bare synkroniserte mapper vil vises i OneDrive i filutforskeren (ikke noe mange er glade for for tiden).

  Hvordan fikse dårlige sektorer i Windows 10

OneDrive vil integreres med Office-apper og gi deg muligheten til å synkronisere dokumenter, regneark og presentasjoner fra appene. Appens innstillinger er mer eller mindre uendret, og som du kan gjette, kan du ikke koble fra enheten fordi du er logget på med Microsoft-kontoen din.

Den store endringen er selvfølgelig hvordan filene skal synkroniseres nå; i stedet for «plassholder»-filene, vil filene dine alltid være tilgjengelige.