Få et fem sekunders vindu for å ta tilbake et pinlig Facebook-innlegg

Vi har alle gjort det på et tidspunkt i livet; enten det var i et raserianfall, et lidenskapelig hjertesorg, eller bare å være ren rus, har vi alle på et tidspunkt i livet lagt ut noe på Facebook bare for å angre på det senere. Det er det samme med e-poster, tweets og tekstmeldinger, og det er svært få tjenester som tilbyr oss en måte å ta det tilbake på, eller revurdere beslutningen vår. Gmail er flott ved at den har en funksjon for forsinket sending du kan aktivere som venter et minutt før du sender e-posten selv etter at du har trykket på Send-knappen. Facebook, kjernen i vårt sosiale liv kan gjøre med noe lignende, og Facebook Undo gjør akkurat det. Det er en Chrome-utvidelse som fungerer i bakgrunnen og gir deg fem sekunders nedtelling for å revurdere å legge ut en oppdatering etter at du har trykket på Post-knappen.

  Planlegg Facebook-innlegg, skjul nettstatus og mer [Jailbreak]

Facebook Angre vil endre Facebook-grensesnittet etter at du har klikket «Legg ut». Bortsett fra det vil det ikke bli gjort noen endringer i Chromes grensesnitt eller til Facebook. Installer utvidelsen, gå til Facebook og skriv et upassende innlegg. Klikk «Legg ut» og knappen endres til å lese «Angre» med en tidtaker som teller ned fra 5 sekunder. Klikk på knappen før tidtakeren går ut og innlegget vil bli avbrutt.

Oppdater Facebook, eller åpne den i en ny fane (lukk forrige forekomst) for at utvidelsen skal tre i kraft. Hvis fanen fortsetter å laste, aldri stoppe når den skal, lukk den, deaktiver og aktiver deretter utvidelsen på nytt. Problemet bør forsvinne ved all påfølgende bruk.

  Hvordan lage en meningsmåling på Facebook

Facebook Angre har ingen tilpasningsalternativer, noe som betyr at vinduet ditt for å redde deg selv fra forlegenhet og offentlig latterliggjøring er fem sekunder og ikke et nanosekund mer. Bruk dem godt. Siden utvidelsen er ny, kan vi håpe kanskje utvikleren vil øke tilbaketrekningstiden på et innlegg, eller kanskje legge til en funksjon som lar oss identifisere personer (les eks-kjæreste) som utvidelsen skal hindre oss i å sende meldinger eller skrive på veggene hvis timen er forsinket. Det ville være utenfor rekkevidden av en enkel returfunksjon, som Facebook Angre hevder å gi deg, men vi kan håpe.

  Slik går du live på Facebook

Installer Facebook Angre fra Chrome Nettmarked