21 beste nettsteder for å se Naruto Shippuden

Vi vet at du er her fordi du er en stor Naruto-fan som oss, og det er ingen løgn om det. Naruto Shippuden av Masashi Kishimoto er den mest populære anime-serien gjennom tidene. Selv om noen anime-fans ønsker å se dette mesterverket dubbet på engelsk. Som et resultat er vi her for å fortelle deg hvordan og hvor du kan se Naruto Shippuden dubbet i denne artikkelen. Det er mye til hovedpersonen Naruto og før vi diskuterer det beste nettstedet for å se Naruto Shippuden. La oss få vite litt om opphetet anime.

21 beste nettsted for å se Naruto Shippuden

Animeen er delt inn i to deler: hans før ungdomsårene og ungdomsårene. 3. oktober 2002 hadde showet premiere og kjørte i 220 episoder. Den ble sendt for siste gang 8. februar 2007. Den ble sendt på populære tegneserienettverk som Cartoon Network, Neon Alley, Disney XD og ABS-CN. Naruto: Shippuden er tittelen på den andre anime-sesongen. Den forteller om ungdomseskapadene hans mens han gjennomgikk masteropplæring. Animeens andre sesong er mer engasjerende, med 500 episoder, og ble sendt til 23. mars 2017. Følgende er en kort forklaring av handlingen.

  • Historien følger en ung ninja som reiser seg for å bli Hokage i sin hellige landsby, Ildlandet, et av Ninja-verdens fem store Shinobi-land.
  • Reisen er fascinerende på grunn av Narutos eksepsjonelle evner og kampene han pleier å bekjempe.
  • For å lære mer om Shinobi-universet og de andre karakterene, må du først se prologen.
  • Gjennom hele serien er Shippuden en betydelig karakter som holder deg interessert.
  • Filmen Baruto er oppfølgeren til Naruto. Filmens handling sentrerer rundt Baruto, sønnen til Naruto og Hinata, og hans utdannelse med den gåtefulle Mitsuki.

Nå har du lært nok om showet. Ta en titt på de beste stedene å se Naruto Shippuden online oppført nedenfor.

1. Narutospot

Narutospot er en av de sikreste og mest skadelige nettstedene, med alle Naruto-episodene som starter med episode 1. Fans av Naruto fra hele verden stoler på denne siden for å streame favorittepisodene deres. Alle episoder av Naruto, Naruto: Shippuden og Baruto kan finnes på nettstedet.

  • Narutospot tilbyr en søkelinje for å hjelpe deg med å finne episoden du leter etter.
  • For brukernes bekvemmelighet tilbyr den både dubbede og tekstede videoer.
  • Tjenestehastigheten til nettstedet er utmerket.
  • Denne siden er svært pålitelig og fri for uønskede popup-vinduer og spionprogrammer.

Narutospot.nets domene endres stadig fra disse funksjonene på grunn av opphavsrettsproblemer. Nettstedets opprinnelige adresse er www.Narutospot.net, ifølge tekniske data. Det er ti år siden domenet ble opprettet, og det blir fortsatt oppdatert. Nettstedet naruspot.me er ofte målet. Du kan bruke hvilket som helst av disse domenene da de vil omdirigere deg til det gjeldende domenet.

  7 mindre kjente men bemerkelsesverdige Muzei Live Wallpaper Extensions

2. Netflix

Netflix har fått den offisielle lisensen til å streame dubbede episoder i mange land. Men

  • I Sveits, Frankrike og Belgia kan du finne de 21 sesongene av Shippuden.
  • Det er bare 10 sesonger tilgjengelig i Canada og Tyskland.
  • Bare 5 sesonger finnes i Argentina, Brasil og Mexico.

Du kan bruke gunstige VPN-apper for å velge et spesifikt land for å matche ping og se den dubbede serien.

3. Vudu

Vudu samarbeider med VIZ MEDIA, utgiveren av den kalte Naruto-anime-serien, og distribuerer hele Naruto Shippuden-episoder på engelsk dubbet på nettstedet deres, som er lite kjent blant anime-entusiaster.

  • Du kan kjøpe og se alle 500 Shippuden-dubbede episoder i SD- og HD-oppløsning.
  • Showet koster $1,99 for en episode med standardoppløsning og $2,99 for en HD-episode.
  • Men hvis du velger å kjøpe hele sesongen, vil det koste deg $19,99 i SD og $28,99 i HD.

4. Zoro

Zoro er et gratis nettsted for å se anime i både dubbet og udubbet form. Det er ikke engang nødvendig å ha en brukerkonto for å se her. Siden har også alternative servere. Du kan bytte mellom servere hvis du ikke kan se serien på noen av serverne.

5. Hulu

Takket være samarbeidet med VIZ, Hulu har rett til å streame hver episode av den originale Naruto-serien.

  • Den har også hele sesonger av Naruto Shippuden.
  • Du kan se serien på engelsk dubbet og japansk med engelske undertekster.
  • Bare de første 140 episodene er dubbet, mens resten blir subbed.
  • Hulu har ennå ikke kunngjort når alle de 500 kalte Naruto Shippuden-episodene vil være tilgjengelig online.

Hvis ting fortsetter som de er, vil dagen komme før heller enn senere, ettersom mange fans er klare til å se Naruto Shippuden kalt hele episoder. Begynn å se fra den første episoden, og når du er ferdig med de nåværende dubbede episodene, kan du være heldig.

6. Crunchyroll

Crunchyroll’s nettstedet har et stort utvalg av anime tilgjengelig, inkludert alle de siste episodene. Nettstedet kan også hjelpe deg med å finne nye anime å se. Nesten alle episoder av Naruto Shippuden er tilgjengelige i engelsk dubbet form.

7. WCO Stream

Dette er et annet nettsted hvor du kan se anime gratis, pluss at du også kan se dubbede versjoner. Størstedelen av dubbingen foregår på engelsk, slik at alle fra hvor som helst i verden kan forstå og nyte dem. Du kan finne alle de 500 episodene på denne siden. Denne siden tilbyr også en alternativ server hvis noe går galt. For å se Naruto Shippuden dubbet, WCO Stream er et av de beste alternativene.

8. WCO For alltid

På grunn av den omfattende informasjonen WCO for alltid nettstedet er ganske populært blant besøkende. Du kan se anime dubbet på engelsk gratis og i HD-oppløsning. Denne siden har også en stor samling av andre populære animer.

9. Animalab

Merk: Nettstedet kan være geoblokkert for visse regioner. Du kan prøve å laste den ned fra Play Butikk i stedet.

  Hvordan stoppe Disney+-kontoen din fra å bli hacket

AnimeLabs støtte til Australia og New Zealand er en velsignelse. Det er en tjeneste i Crunchyroll-stil som lar deg se alle sesongene av Naruto Shippuden gratis, komplett med reklame. Du kan også se alle 500 episodene av Naruto Shippuden på engelsk i HD-oppløsning hvis du oppgraderer til premiumplanen. Du kan se gratis i 30 dager før du betaler $7,95 per måned for å fortsette å se anime.

10. Animeplanet

Brukere kan se både dubbet og tekstet anime på Animeplanet nettstedet. Brukergrensesnittet er enkelt, og det er ingen popup-vinduer eller flytende bannere, da det vanligvis er et fan-laget nettsted som drives for anime-fans gjennom Patreon-donasjoner. Du kan glede deg over å se alle episodene siden denne siden er lovlig og gratis.

11. Funimation

I Storbritannia og Irland streamer Funimation også hele 500-episoderne Naruto Shippuden Dubbed. Et medlemskap på $5,99/måned gir deg rett til å se episodene i sin helhet. Men ikke bekymre deg, alle 222 episodene av den originale Naruto anime-serien er nå tilgjengelig gratis med reklame i USA og Canada.

Hvis du har problemer med å logge på Animelab,

  • du kan bruke Funimation-siden med Animelab-detaljer.
  • eller last den ned fra Play Butikk.
  • eller last den ned fra App Store.

12. Voksensvømmer

Naruto Shippuden har blitt godt dubbet på engelsk og er tilgjengelig på Svømming for voksne Toonami blokk. Den dekker imidlertid bare episoder av sesong 6 og 7. Etter å ha logget på en av TV-tjenesteleverandørene kan du få tilgang til Adult Swim og se denne animeen gjennom de mest fremtredende kabel-TV-leverandørene, inkludert AT&T U-verse, Xfinity TV, COX, Spectrum, DIRECTV, Dish, Optimum, Suddenlink og Verizon. Adult Swim er for øyeblikket tilgjengelig på iOS, Android, Roku, Fire TV og Apple TV.

13. Gogoanime

Selv om det ikke er visuelt vakkert, Gogoanime er et av de mest pålitelige nettstedene for streaming av anime.

  • Du kan se alle episodene i både dubbet og subbed versjon.
  • Nettstedet inkluderer en database med alfabeter som strekker seg fra A til Å for å organisere animer.
  • Det er kun noen få annonser på siden, og designet er enkelt og lett å navigere.
  • Siden er utrolig responsiv og har ingen problemer med tilkobling.

14. Animefreak

Animefreak nettstedets estetiske appell er ikke stor, men du kan fortsatt se den på nettet. Selv om det er mye reklame, bør du prøve å se det på grunn av den nye anime-hverdagsfunksjonen. Alle episodene er kun tilgjengelige i subbed-versjon, og du finner ikke den dubbede versjonen av serien på denne siden. Denne siden gir deg også alternative servere for å bytte mellom dem.

15. Animeheaven

Animeheaven er en av de mest populære nettstedene for å se anime. Det er et annet beste nettsted for å se Naruto Shippuden.

  • Du kan se Naruto Shippuden-dubbede episoder på denne siden og også med engelske undertekster.
  • Den har en veldig systematisert og sortert episodeoppføring for Naruto.
  • Nettstedet er mer tiltalende på grunn av fargeskjemaet, brukergrensesnittet og reaksjonen.
  • Den ser ut som en nettside fra en Otaku-publikasjon.
  Slik tilpasser du delingsarket på iPhone eller iPad

På grunn av brukergrensesnittet vil det ikke være nedlatende for nye brukere. I følge brukeranmeldelser har den imidlertid tidligere vist noen tilkoblingsproblemer. Som et resultat, besøk nettstedet for å finne ut om nettstedet er brukervennlig for deg.

16. Animeshow

Med en moderne layout og enkelt brukergrensesnitt, Animeshow nettstedet har et tiltalende utseende.

  • Du kan finne alle Naruto Shippuden engelske underordnede episoder på denne nettsiden.
  • Nettstedet tilbyr også alternative servere for å bytte mellom dem for en bedre strømmeopplevelse.
  • Det er også en del på siden der du kan snakke med andre anime-fans og dele tankene dine.
  • Nettstedet er rent generelt, med miniatyrbilder for hver anime, selv om popup-vinduer kan oppstå etter hvert klikk.

17. Animehub

Du kan se alle episodene på Animehub nettstedet. Alle episodene finnes i dubbede og subbed-versjoner, noe som gjør det praktisk for brukerne i henhold til deres ønske. Selv om siden har et stort antall anime-serier, kan noen av de mest kjente titlene mangle. Selv om nettstedets estetiske appell ikke er spesielt tiltalende, vil det være nok hvis du ikke er en erfaren anime-seer.

18. Kissanime

Kissanime er et velkjent anime-nettsted. Hver anime i verden kan bli funnet der. Ja, det er tydelig at du kan se alle de kalte Naruto Shippuden-episodene på denne siden.

  • Nettstedet inkluderer alt fra serier til OVA-er til filmer til alt annet du vil se.
  • Selv om designet ikke er spesielt vakkert, vil det tjene deg godt på grunn av funksjonaliteten.
  • Siste oppdatering, Nye, Nylige tillegg og Mest populær er noen av delene på nettstedet.
  • Nettstedet viser animer i rekkefølge etter popularitet, har en rask videospiller og noen få annonser.

19. 4anime

Dette er nok et nettsted elsket av anime-fans på grunn av det skinnende grensesnittet. 4 anime er et sterkt nettsted som dekker nesten alle anime-serier og filmer med et enkelt brukergrensesnitt og sterk søkemotor. Som de som er nevnt ovenfor, vil du finne alle de 500 episodene av Naruto Shippuden kalt assortert med knapt noen popup-annonser. Selv om 4anime er et tredjepartsnettsted, er det vert for all anime gratis. Det er en av de beste nettsidene for å se Naruto Shippuden.

20. Dubbede filmer

Dubbede filmer er også et ganske godt administrert nettsted for å se Naruto Shippuden-episoder dubbet. Selv om de ikke har alle sesongene på seg, vil en god funksjon du får her være HD-kvaliteten som er tilgjengelig i de begrensede sesongene som er tilgjengelige. Du kan imidlertid se de dubbede episodene for en god opplevelse av de første sesongene.

21. Chia Anime

Brukergrensesnittet er enkelt når du besøker Chia Anime, selv om design og fargevalg ikke er spesielt tiltalende. Nettstedet har bare episoder fra 173 til 238 og bare den underordnede versjonen. Det er mange annonser og popup-vinduer, og det er grunnen til at de fleste brukere ikke foreslår det, men du kan ta et besøk.

***

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å kjenne noen av de beste nettstedene for å se Naruto Shippuden. Del favorittepisodene dine og hvordan du fikk dem i kommentarfeltet nedenfor. Hvis vi har gått glipp av noen av favorittnettstedene dine, del dem med fellesskapet i kommentarfeltet. Hvis du fortsatt sliter med å finne de dubbede episodene av Naruto Shippuden, ta kontakt med oss!