22 Arbeid hjemmefra (WFH)-verktøy for små og mellomstore bedrifter

Nå kjenner du allerede til hypen rundt å jobbe hjemmefra.

Faktisk er det bokstavelig talt timens behov. Med den nåværende pandemien har mange virksomheter blitt hardt rammet og er på randen av å smuldre sammen. Selv om det er ganske uheldig, ville den best mulige løsningen for dette være å bruke å jobbe hjemmefra.

Det sikrer at arbeidsflyten din forblir stabil, og at alle ansatte holder seg i aksjon også. For å effektivt integrere arbeid hjemmefra i virksomheten din, må du bruke de riktige verktøyene. Og selv om det er mye av det, har jeg valgt de beste vi har.

La oss dykke rett inn i listen.

🖥️ Programvare for ekstern støtte

TeamViewer

Beskyttet med 256-bit AES-kryptering, TeamViewer lar deg få tilgang til skrivebordet og mobile enheter fra hvor som helst, selv med en 3G Internett-tilkobling. Ved hjelp av deres integrerte RMM-løsning kan du holde øye med ulike aspekter ved de tillatte enhetene dine og også samle inn viktig informasjon.

Du vil også bli varslet når noe kritisk skjer. Det beste med dette verktøyet er den innebygde sikkerheten. Den vil gjøre alt for å holde IT-en din ryddig, ren og fri for noe farlig.

Zoho Assist

Du kan eksternt koble til kundenes skrivebord ved hjelp av Zoho Assist. Det er fullstendig skybasert og sikkert for begge ender. Du kan bruke den til å yte kundestøtte og gi IT-støtteavdelingen mulighet til å løse problemene deres.

Bortsett fra datamaskiner, kan du også få tilgang til mobile enheter, bærbare datamaskiner og servere. Så det er bokstavelig talt alt i ett. Alt du trenger er noen få sekunder for å begynne å dele skjermer og utføre en rekke oppgaver som å administrere, konfigurere og feilsøke problemer.

SupRemo

Blant de beste gratisverktøyene for å fjernstyre PC-en din finner vi SupRemo. Den kan brukes på Windows, macOS og Linux (via Wine), men også på smarttelefoner og nettbrett Android og iOS som ikke krever noen installasjon eller konfigurasjon. Dette gjør programvaren til det beste valget for brukere som ikke har noen tekniske ferdigheter og ikke kan installere VPN-er eller konfigurere nettverket for ekstern tilgang. I dette scenariet er SupRemo en kraftig, men likevel enkel å bruke løsning for hjemmearbeid.

Hvordan virker det?

Denne appen lar deg koble til datamaskiner eller servere eksternt bare ved å bruke IDen og passordet gitt av programmets grensesnitt. Når du starter programvaren på datamaskinen din og på den du vil kontrollere, trenger du bare å hente IDene og passordene til alle for å kunne starte tilkoblingen raskt og enkelt.

I denne forbindelse støtter SupRemo uovervåket tilgang – noe som er avgjørende for hjemmearbeid fordi det lar deg kontrollere eksterne enheter uten å være fysisk tilstede foran dem – en gratis ubegrenset adressebok, ekstern utskrift, automatisk oppdatering og flere andre funksjoner for fagfolk og små og mellomstore bedrifter.

Et viktig aspekt å fremheve er sikkerhet: SupRemo-brukere trenger ikke å frykte at data kan bli stjålet eller at noen kan få tilgang til datamaskinen din fordi programvaren fungerer gjennom en kryptert dataflyt med TLS 1.2-tilkoblingsprotokoll.

Hvis du trenger det for profesjonelle formål eller for langvarig bruk, er planene svært rimelige og skalerbare basert på det maksimale antallet samtidige tilkoblinger du trenger. I tillegg kan en lisens brukes på et uendelig antall PC-er og kan kjøpes på kvartals- eller årsbasis. Så du får maksimal fleksibilitet.

For å laste ned og begynne å bruke SupRemo gratis, trenger du ikke oppgi e-postadresser eller kredittkortnumre. Bare besøk nettsiden og Last det ned.

  UTF-8-konfigurasjon i WebSphere, WebLogic, Tomcat, TC Server, JBoss

💡 Treningsplattform

Tenkende

For å lage og være vert for opplæringsmateriell som videokurs og guider, Tenkende er en flott plattform å bruke. Den lar deg lage en fullverdig medlemskapsside for å være vert for kursene dine og til og med analysere de generelle resultatene til et dypt nivå.

Det er i bunn og grunn en alt-i-ett-plattform for å hjelpe deg med å utnytte kunnskapen din og dele med folk der ute som trenger det. Enten vi snakker om bare ti studenter eller 10 millioner, kan du være trygg på at denne plattformen kan håndtere det.

Lærbar

Veldig lik Thinkific, Teachable lar deg også lage og selge dine egne nettkurs. Du har full kontroll over prisene og studentenes data, noe som er ganske viktig for enhver instruktør.

Når du har registrert deg, får du alt du trenger for å sette opp din egen skole og begynne å markedsføre den til massene. Den er svært tilpassbar, og du kan få skolen din til å se akkurat slik du vil.

Den mest interessante funksjonen er også muligheten til å gi elevene en virtuell klasseromsopplevelse. Samlet sett er Teachable brukervennlig og godt optimalisert for alle enheter. Du kan komme i gang helt uten kostnad.

LearnDash

LearnDash er en WordPress LMS (Learning Management System)-plugin som du kan selge nettkurs med, dryppfeed-innhold og belønne studentene dine med sertifikater og prestasjoner. Du kan gjøre alt dette rett fra nettstedet ditt.

Dessuten kan du samhandle med elevene dine, kontrollere påmeldingen og til og med gruppere enkelte elever for bedre fremgang. Du får all fleksibiliteten til å tilpasse og kjøre kursene på dine egne premisser, enten det handler om prising eller markedsføring.

LearnDash brukes av noen av de største merkene som Digital Marketer, InfusionSoft og ProBlogger.

💬 Chat-programvare med bot

Freshchat

God kundestøtte er superviktig, og Freshchat yter full rett til det. Du kan engasjere og holde tritt med kundene dine på nettet, mobil og til og med sosiale budbringere.

Bortsett fra det kan du automatisere de vanlige spørsmålene ved hjelp av robotene deres og AI. Å sende målrettede utgående meldinger til brukere er heller ikke den vanskeligste oppgaven med Freshchat.

En annen interessant ting er at den lar deg sende proaktive kampanjer til kunder basert på brukeratferd, handlinger og andre indikatorer. På denne måten kan AI bokstavelig talt forutsi hva brukeren vil ha.

ChatBot

Du kan bygge din egen tilpassede AI-chatbot innen noen få minutter ved å bruke ChatBot. Så forvirrende det kan høres ut, er det bokstavelig talt ingen tekniske ferdigheter nødvendig. Du kan lage dem for nettsteder, Facebook-sider og meldingsapper.

Velg mellom forhåndslagde maler, dra og slipp elementer og koble ChatBot til tredjepartsapper, alt takket være deres åpne API.

Chatfuel

Dedikert til Facebook Messenger, Chatfuel kan hjelpe deg med å øke salget og engasjementet samtidig som du reduserer kostnadene. Det er flott for å kommunisere med kunder 24/7 og automatisere en rekke oppgaver som ellers ville kostet deg massevis av tid.

Du kan også la chatboten koble varme kundeemner til en salgsrepresentant for å hjelpe deg med å konvertere bedre. Selskaper som Levi’s, Adidas, Just Eat og ABC News er avhengige av Chatfuel for å lage og administrere chatbotene sine.

💁🏻 Helpdesk/Selvbetjening

Freshdesk

Det eneste som er så bra som live kundestøtte er en selvbetjeningsportal der kundene kan finne svar på alle problemene deres. Og Freshdesk er en flott løsning for å bygge nettopp det. Fra en selvbetjent portal kan kunder se gjennom kunnskapsbaseartikler, fora og bruke verktøy for å få svar på spørsmålene sine.

Noen av hovedfunksjonene til Freshdesk inkluderer:

  • Evne til å legge til en svarrobot for å lette prosessen ytterligere
  • Legg ved kunnskapsbaseinnhold til ulike kanaler, inkludert nettside, mobilapp og chat
  • Oversett innhold slik at kunder enkelt kan finne svar på deres språk
  • Endre og forny kunnskapsbasen etter din smak
  • Utnytt tidligere diskusjoner for å hjelpe nye kunder med å finne svar
  9 justerbare stående skrivebord for WFH i 2022

Alt dette bidrar til å lette byrden fra støtteteamets skuldre. Du kan komme i gang med å bruke deres 21-dagers gratis prøveperiode.

Helprace

Helprace gjør det enkelt for kunder å søke, oppdage og dele svar angående produktene/tjenestene dine. Du kan sette opp en kunnskapsbase, FAQ-side og anbefalingsområde for positive jungeltelegrafer.

Den lar deg også spore problemer til kundene dine og samle inn deres siste tilbakemeldinger. Bortsett fra det kan du:

  • Koble kunder til teammedlemmer gjennom samarbeidskanaler
  • Vis «relaterte emner» ved siden av kontaktskjemaet
  • Øk teamets produktivitet ved hjelp av ulike verktøy
  • Tilpass hvert enkelt element i Helprace

Det er sannsynligvis over 100 funksjoner til som jeg ikke har nevnt, og dette forteller oss hvor tett denne løsningen er. Det fungerer på alle enheter, og du kan komme i gang gratis ved å bruke deres 30-dagers prøveversjon.

HappyFox

Nok en imponerende selvbetjeningsløsning, HappyFox, kan hjelpe deg med å sette opp din 24/7 kundestøtte som drives fullt ut av kunder. Så bisarrt det høres ut, men det er faktisk slik det er. De kan spore støttebilletter, se gjennom kunnskapsbasen og til og med samhandle på fellesskapsfora.

Det er flott for indirekte å vise kundene dine veien til svarene deres, i stedet for å lede svare dem.

HappyFox har introdusert en interessant vri på hele denne «selvbetjeningsportalen», der kunder kan fortsette å hjelpe andre kunder. Bare forestill deg hvor gjennomførbart det blir for støtteteamet ditt.

📁 Lagringsstasjon

Google Disk

Det er mye enklere å dele filer og samarbeide Google Disk. Det er sikkert, og du kan lagre og dele alle typer filer med teamet ditt. En enkelt konto er også god nok til å synkronisere data på tvers av flere enheter.

Takket være deres Business- og Enterprise-utgaver kan du glede deg over fleksible lagringsalternativer uten avbrudd. For ikke å nevne, du kan nå organisere teamfiler på en delt plass for enklere tilgjengelighet.

Med basisutgaven får du 30 GB lagringsplass. Du kan imidlertid oppgradere når som helst hvis du overskrider.

Dropbox for team

Et annet veldig populært alternativ for lagring og samarbeid, Dropboxbidrar til å holde alt teamets arbeid på ett enkelt sted, synkronisert på tvers av forskjellige enheter.

Annet enn det kan du samle ideer, lage prosjekttidslinjer og tildele oppgaver. Siden kommunikasjon er viktig under samarbeid, kan du også tillate tilbakemeldinger/kommentarer fra medlemmer.

Dette verktøyet er fantastisk for å koordinere prosjekter og holde flyten i gang mellom medlemmene.

Eske

Selv om de to lagringsalternativene ovenfor er gode, kan det være lurt å sjekke ut Eske også for de ferdige funksjonene. Den som skilte seg mest ut for meg er muligheten til å lagre data lokalt.

Som i, oppfyller Box bostedsforpliktelser på tvers av flere geografier for å håndtere landspesifikke dataproblemer. Dette hjelper deg med å velge din egen fillagring i regionen og nyte sterk beskyttelse og personvern, uavhengig av hvilken region dataene dine er i.

Du kan også integrere den med over 1400 tredjepartsapper. Det er mange flere muligheter som jeg er sikker på at du kommer til å elske. ❤

👨‍💻 Teamchat og samarbeid

Klikk opp

Administrer en haug med ting som dokumenter, oppgaver, e-post og hendelser fra ett sted med ClickUp. Det er et utrolig verktøy som kombinerer produktivitet, samarbeid og bekvemmelighet, noe som virkelig gjør det til fremtidens arbeid.

Den har mange tilpasninger som lar deg gjøre appen om til noe unikt, i henhold til dine krav. Du kan for eksempel endre oppsettene, omorganisere elementer, endre farger og lage din egen visning.

Hvis du migrerer fra andre lignende apper, kan du umiddelbart importere alle dataene dine til ClickUp og sette sammen teamet ditt i et nytt miljø uten å kaste bort tid i det hele tatt.

  Legg til Ok Google-deteksjon på alle skjermer på enheten din [No Root]

Ved å bruke denne fantastiske appen trenger du egentlig ikke å lete etter andre tredjepartsverktøy, fordi den har alt du leter etter. Og ja, det inkluderer over 1000 integrasjoner.

Slakk

Hvis du har et lag du må styre, tror jeg Slakk er en av de beste (om ikke den beste) løsningene for å gjøre det effektivt. Det bringer alt, som kommunikasjon og verktøy, på ett sted og øker produktiviteten til medlemmene.

For eksempel, i stedet for en overfylt innboks, kan du gjennomføre samtaler i dedikerte rom kalt kanaler. Du kan også enkelt finne den nødvendige informasjonen ved å bruke deres søkbare arkiv. Og siden tiden sannsynligvis er det viktigste, lar Slack deg velge de samtalene som er de viktigste og åpne de andre senere.

Du kan enten samle alle medlemmene dine for en gruppechat eller snakke med dem individuelt i separate rom. Det er massevis av flere funksjoner som vil hjelpe deg enormt i virksomheten din.

Du kan også utforske disse alternative Slack-løsningene.

Flokk

Flokk tar samarbeidet et hakk høyere ved å introdusere videosamtaler. Det er mye mer enn bare meldinger med teammedlemmer, og du kan tilpasse hver kanal til forskjellige formål. Her er noen andre bemerkelsesverdige funksjoner:

  • Skjermdeling
  • Søk enkelt etter filer, lenker og andre ting.
  • Produktivitetsverktøy som notatdeling, påminnelser og avstemninger
  • Integrer med over 50 tredjepartsapper som Asana, Google Drive og Todoist

Flock er klarert av selskaper som Sodexo, Namecheap og McDonalds.

Det viktigste

Samarbeid hovedsakelig gjennom meldinger, Det viktigste er fleksibel, gratis og åpen kildekode. Det legger mye vekt på god sikkerhet og personvern, så når du sømløst bygger arbeidsflyter for samarbeid, er det ingenting du trenger å bekymre deg for når det gjelder databeskyttelse.

Du kan integrere Mattermost med massevis av tredjepartsapper og også DevOps-verktøy som Git og bots.

Siden dette er et åpen kildekode-verktøy, må du være vert for det. Jeg tror å distribuere det gjennom Kamatera er den beste løsningen, hovedsakelig fordi deres skytjenester er teknologisk avanserte og støttet av eksperter på supportlinjen som er ivrige etter å sette opp ting for deg.

🎧 Nettmøte/teammøte

Zoho-møte

Flott for å gjennomføre samtaler og trene teammedlemmene dine, Zoho-møte lar deg holde video- og lydkonferanser når som helst og hvor som helst. Du kan til og med bli med på møter og webinarer mens du er på farten ved å bruke mobilappen deres.

Det er et glimrende verktøy for å bringe de ansatte sammen, diskutere ideer og planlegge neste store trekk. Du kan levere presentasjoner, ta opp økter og laste ned viktige rapporter.

Du kan komme i gang helt gratis, og bruker verktøyet umiddelbart.

Microsoft Teams

Med et godt grep om personvern og sikkerhet, Microsoft Teams er forpliktet til å gi en god samarbeidsopplevelse. Du kan gjennomføre lyd-, video- og nettkonferanser med en gruppestørrelse på opptil 10 000. Eller enda bedre, du kan være vert for et mega live-arrangement mens du holder deg innendørs.

Dette verktøyet lar deg få tilgang til, dele og redigere ulike dokumenter, inkludert Google Dokumenter, PowerPoint og Excel. Hvis du foretrekker å chatte, kan du også gjøre det, enten med hele teamet ditt eller en-til-en.

Zoom

Du har sikkert hørt om dette verktøyet før fordi det er ganske populært. Zoom lar deg holde møter, treningsøkter og webinarer.

I tillegg kan du bygge konferanserom, foreta telefonsamtaler og også chatte med medlemmene dine. Det er et tak på 1000 videodeltakere, men du kan ha 10 000 seere, noe som sikkert hjelper.

Det er rangert høyt på nettsteder som TrustRadius, G2 Crowd og Gartner Peer Insights. Gjennomførbarheten er bare utrolig. Den er konstruert og optimalisert for å fungere feilfritt, og på toppen av det er den enkel å bruke.

Alternativt kan du vurdere å bruke Jitsi for videochat, som er en selvhostet løsning og et perfekt alternativ til Zoom.

Konklusjon

Å jobbe hjemmefra er ikke så lett som alle gjør det til. Men med bruken av løsningen ovenfor, kommer du garantert til å miste mye byrde fra skuldrene dine og potensielt oppnå mer enn noen gang før. 🙂