Disse Android Launchers vil forvandle Android-telefonen din

Android-startere er litt av en nisjekategori i mobilappsfæren, med mange brukere av Google OS som ikke en gang er klar over at de eksisterer.

De beste Android-lanseringene gir lite mer enn en måte å endre utseendet på startskjermen på, og de koster en krone et dusin. Noen funksjoner skiller imidlertid visse lansere fra sine jevnaldrende.

Hvis du har holdt deg oppdatert på de siste nyhetene på smarttelefoner, vil du sannsynligvis vite at Googles Android har gått forbi Apples iOS som det mest populære operativsystemet. Førstnevntes suksess ligger i dens enorme muligheter for personalisering og tilpasning og dens relativt åpne natur.

Det er mange Android-startere tilgjengelig i Google Play Store, men ikke alle er verdt å prøve. For å hjelpe deg med det, har vi listet opp noen av de beste Android-lanseringene for å endre utseendet og følelsen til telefonen din.

Hva er den beste Android-starteren?

Vel, alt avhenger av hva du leter etter. Noen mennesker foretrekker minimalisme, mens andre vil ha massevis av funksjoner. Det er mye du kan gjøre med en launcher, så å velge en er en personlig avgjørelse.

Hva skiller enkelte Android-startere fra sine jevnaldrende?

Den beste Android-starteren brukes til å tilpasse startskjermen til en enhet. Det er et program som gir brukerne et grafisk brukergrensesnitt der de kan organisere og administrere applikasjoner, widgets og andre elementer på telefonene sine.

Disse lanseringene kan gi telefonen din en total makeover uansett hvilken hud/versjon av Android du kjører. Noen av de beste funksjonene inkluderer å endre ikoner og temaer og legge til nye funksjoner som smarte mapper, søkeassistenter, etc.

Her er noen av de beste Android-lanseringene som vil forvandle telefonen din.

Poco Launcher 2.0

Poco Launcher er en minimalistisk og brukervennlig Android-lanseringsapp som hjelper deg med å holde deg oppdatert på oppgavene dine. Den erstatter aksjestarteren din, som er full av annonser og unødvendige funksjoner, med et rent og brukervennlig grensesnitt.

  Indekser alle interne lagringsfiler, OS inkludert [Android]

Det regnes som en av de beste Android-lanseringene som også inkluderer brukervennlige funksjoner som muligheten til å feste apper til startskjermen og app-skuffen og bevegelser i appen for å åpne de siste appene. Dessuten er den lett, rask, ren og holder seg til Googles originale retningslinjer for materialdesign.

Smart Launcher 6

Smart Launcher 6 er en av de mest intuitive, kraftige og raskeste Android-lanseringene. Den sorterer appene dine automatisk i kategorier og har en rask søkemotor som hjelper deg raskt å finne det du trenger.

Du kan enkelt aktivere favorittappene og kontaktene dine ved å bare sveipe på et ikon eller bruke søkefeltet. Den er fullt tilpassbar og lar deg definere mange bevegelser og snarveier for å utføre handlinger raskt.

AIO Launcher

AIO Launcher er en minimalistisk Android-startskjerm som gir rask tilgang til vær, varsler, meldinger og annen nyttig informasjon. Med den betalte oppgraderingen kan du inkludere dine sosiale kontoer, sjekke kryptovalutakurser og til og med ta opp og dele lyd.

Den lar deg se den viktigste informasjonen på et øyeblikk og kontrollere de mest brukte funksjonene raskt.

AIO Launcher viser denne informasjonen på hjemmesiden til telefonen din:

  • Vær – inkluderer gjeldende vær og værmeldingen for de neste ti dagene.
  • Varsler – standard Android-varsler.
  • Dialoger – dine messenger-samtaler.

Nova Launcher

Nova Launcher er en av de beste Android-lanseringsappene som ser ut, føles og fungerer som standard Android-grensesnitt. Den er svært tilpassbar, slik at du kan få den til å fungere akkurat slik du vil.

Du kan bruke egendefinerte bevegelser til å starte apper og handlinger og lage mapper i appskuffen. Det lar også brukere tilpasse skrivebordsrutenettet og bruke tilpassede ikoner.

Nova Launcher kan blåse nytt liv i den gamle enheten din med temaer, ikonpakker, bevegelseskontroller og mer. Hvis du ønsker å bytte ut den milde aksjestarteren for et tilpassbart alternativ, bør du prøve det.

Apex Launcher

Med Apex Launcher, kan du tilpasse telefonens grensesnitt og skape en personlig opplevelse. Den tilbyr gratis ikonpakker og temaer for Android-enheten din og muligheten til å omdefinere den stilige lanseringen og lage bevegelser som gir effektiv tilgang til appene dine.

  GRE Vocab Lock Lær et nytt ord hver gang du ser på telefonen [Android]

Tilpass låseskjermer med alternativer som mønstre eller passord, og mange flere funksjoner øker produktiviteten din. Disse inkluderer en applås som sikkert skjuler appene dine og verktøyfunksjoner som bevegelser for rask tilgang til funksjonene du trenger.

Total Launcher

Total launcher er en av de beste Android-lanseringene som er tilgjengelige på markedet. Den lar deg tilpasse enhetens startskjerm fullt ut, og gir deg full kontroll over hvordan enheten ser ut og føles.

Selvfølgelig er den fortsatt rask, lett og enkel å bruke, noe som gjør den til den perfekte lanseringen for enhver Android-enhet.

Niagara Launcher

Leter du etter den beste Android-starteren som rydder opp startskjermen din og er superenkel å bruke? Se ikke lenger enn Niagara Launcher. Den har en adaptiv liste som kan justeres til dine behov, et bølgealfabet for effektiv appnavigering og innebygde varsler slik at du kan svare på meldinger rett fra startskjermen.

Starteren er også annonsefri, lett og lynrask, noe som gjør den perfekt for de som ønsker en ryddig og fokusert startskjerm med funksjoner som en adaptiv liste, innebygde varsler og et bølgealfabet. Du vil kunne navigere på telefonen raskt og effektivt – uansett hvor stor skjermen din er.

Action Launcher

Action Launcher er den perfekte blandingen av raske, jevne og standard Android-startere. Den kommer også med Material You-stil fargeutvinning fra tapetet ditt (eller velg ditt eget!) pluss alle tilpasningene og tidsbesparende innovasjonene du kan tenke deg.

Noen av de fremtredende funksjonene inkluderer et raskt tema for Material You-stil på startskjermen for å matche bakgrunnsbildet ditt, en fullstendig tilpassbar søkeboks og widgetstabler som lar deg sveipe gjennom flere widgets uten rot.

Gresstol 2

Leter du etter en launcher som pakker inn flere funksjoner på en gang? Se ikke lenger enn Gresstol 2. Denne Android-starteren kommer med utmerkede funksjoner som skuffkategorier, integrasjon med Android Recents og kontekstuelle data i At a Glance.

  Numix er en materialdesignkalkulator med avanserte trigfunksjoner [Android]

Med støtte for adaptive ikoner og et fleksibelt skrivebord, dokkingstasjon og skuff kan du tilpasse opplevelsen til dine behov. Og hvis det ikke er nok, har Lawnchair 2 også automatisk mørk modus, varslingspunkter og integrasjon med Google-feed og hjemmemater.

Indistractable Launcher

De Indistractable launcher er den perfekte løsningen for alle som ønsker å rydde opp på startskjermen og fokusere på det som er viktig. Med et minimalistisk design og personlige alternativer, kan du tilpasse launcheren til å passe dine behov og holde distraksjoner til et minimum.

Automatisk veksling mellom lyse og mørke temaer basert på tid på døgnet er en fin måte å spare batteri på, og den raske tilgangen til klokken og kalenderen gjør det enkelt å holde seg på toppen av timeplanen. Dessuten er den innebygde oppgavefunksjonen perfekt for å holde styr på gjøremålslisten din, og alternativene for å skjule og gi nytt navn til apper lar deg tilpasse enheten enda mer.

Launcher iOS 15

Med utgivelsen av Launcher iOS 15, Android har aldri sett så bra ut. Du kan organisere appene dine i et appbibliotek, som på den ekte iPhone. Se appbiblioteker i mørk modus eller lys modus, velg en stilmappe for å tilpasse mappene dine og få værmeldinger for kommende dager med en ny widget.

Dessuten kan du også tilpasse varslingswidgeten for appene dine og slå den på i innstillingene for å se uleste meldinger. Appbiblioteker er en ny måte å organisere appene dine på; du drar og slipper en app for å opprette en mappe. Det er også en mørk modus og stilmappe, som kan tilpasses.

Konklusjon

Android-brukere er bortskjemte med valg når de tilpasser smarttelefonene sine, men en av de mest populære modusene er telefonstarteren for startskjermen. Disse lanseringene tilpasser hjemmeopplevelsen din ved å plassere snarveier og widgets på hovedskjermen. De kan til og med legge til nye temamotorer eller lage egendefinerte knapper for å starte apper raskere.

Noen Android-startere tilbyr deg mer enn bare tilpasning for å få Android-telefonen din til å se kul ut. Vi har listet opp de beste Android-lanseringene som er verdt å prøve.

Hvis du skifter fra en iPhone til en Android-telefon, er det her hvordan du kan overføre kontaktene dine.