Slik installerer du GCam på ikke-Google Pixel-telefoner

I dag er mobiler ikke bare enheter for å ringe familien din eller sende tekstmeldinger til kjæresten din. Tjenestene den tilbyr er hinsides menneskelig fantasi.

Kameraet er en av de kritiske aspektene når du kjøper en hvilken som helst smarttelefon. Kameraet er ikke begrenset til noen influencer på grunn av dets flerbruksbruk. Den kan brukes til å sende bilder av deilig mat på en restaurant for å få vennene dine til å spytte, eller av en YouTuber for å ta opp videoene deres.

Mens vi snakker om mobilfotografering, dukker det bare opp to navn: Apple for enhver iOS-bruker eller Googles Pixel-kamera for enhver Android-entusiast.

I følge en undersøkelse holdt i 2021 klarte ikke Google å fange engang 5 % smarttelefonmarked i ethvert land i verden. Til tross for et så flott kamera og andre spesifikasjoner, bare på grunn av dominansen til forskjellige merker og dårlig prisklasse er årsakene til denne statistikken.

GCam vs. Stock Camera

Er G-Cams bedre enn alle smarttelefoners standardkamera? Dette er et interessant spørsmål, og svaret er et stort «ja»! GCam gjør en god totaljobb i eksponering, klarhet, skarphet, bokeh-effekt og den mest bemerkelsesverdige funksjonen, «Nattmodus». Nattmodus for et hvilket som helst GCam er bare magisk sammenlignet med et hvilket som helst lagerkamera bare på grunn av Googles programvare som forbedrer det tilgjengelige lyset selv i de mørkeste tilstandene.

  Shotgun Farmers Låse opp koder: Løs inn nå

Den nåværende Android-smarttelefonselskapets markedsandel er som følger: Samsung leder løpet med 37 %, Xiaomi med bare 11,2 % av markedsandelen, og så kommer de små aktørene som Huawei, Oppo og Vivo.

Disse topp 5 selskapene bruker sin egen lager-ROM over Android, og det gir de også lagerkameraet sitt. De fleste budsjettsmarttelefoner kommer med lignende kameramaskinvare, men hvordan algoritmene til ethvert lagerkamera fungerer bedre enn de andre er hoveddifferensiatoren.

Ingen av dem kan slå Googles programvarealgoritme, noe som gjør den til den beste. Den triste delen er at den ikke kan installeres direkte fra Google Playstore på noen smarttelefon bortsett fra de som kjører på lager Android-ROM. Ikke bekymre deg, for etter å ha lest denne artikkelen vil du kunne installere GCam på Android-smarttelefonen din.

Installere GCam i hvilken som helst Android-smarttelefon

Takk til det store fellesskapet av Android-brukere og utviklere som er der for Android-brukere ved å promotere og lage tilpassede ROM-er og tilpassede GCam MOD APK-er. Etter å ha installert tilpassede ROM-er, kan enhver kameraentusiast bruke de nyeste Pixels førsteklasses kamerafunksjoner.

For å installere GCam på smarttelefonen, gå gjennom denne trinnvise prosedyren. Dette vil hjelpe deg å gjøre det mulig å installere og nyte alle premium-funksjonene til GCam.

Sjekker Camera2 API-funksjonen

Den første og eneste forutsetningen for å laste ned GCam er at smarttelefonen din skal støtte Camera2 API-funksjonen. Når denne forutsetningen er oppfylt, kan du gå videre til de neste trinnene for å installere GCam. Så la oss sjekke om telefonen din er kompatibel eller ikke.

  Hvordan flytte spillfiler til en annen Xbox One

Her må du sjekke om smarttelefonen din har denne funksjonen eller ikke. Nedenfor er den enkle metoden for å sjekke om Camera2 API er aktivert eller ikke i smarttelefonen din:

Trinn 1: Åpne Google Play Store og gå til Camera2 API-sonde utviklet av March Media Lab.

Trinn 2: Installer applikasjonen ovenfor og åpne den. Her finner du en del av Camera 2 API. Gå gjennom maskinvarestøttenivået der borte. Du finner fem forskjellige støttenivåer: Legacy, External, Limited, Full og Level 3. Så du vil finne et av disse støttenivåene med en grønn hake, som betyr at enheten din har det støttenivået.

Nedenfor er den fullstendige beskrivelsen av alle støttenivåene:

Eldre: Disse enhetene støttes ikke av Camera2 API-funksjonen.

Begrenset: Disse enhetene støtter bare noen få Camera2 API-funksjoner.

Eksternt: Dette er enheter som ligner på begrensede enheter med noen unntak fra de begrensede enhetene. Det kan for eksempel hende at sensor- eller linseinformasjonen til disse Android-enhetene ikke blir rapportert eller har mindre stabile bildefrekvenser sammenlignet med det begrensede nivået. Dette nivået brukes for eksterne kameraer som USB-webkameraer.

Full: Disse enhetene støtter alle de betydelige egenskapene til Camera2 API.

Nivå 3: Disse enhetene støtter alle funksjonene til Camera2 API, YUV-reprosessering og RAW-bildefangst.

Så hvis du finner ut at enheten din har aktivert Camera2 API-modulen, fortsett. Hvis ikke, så har du dessverre bare ett alternativ: å bruke kameraapplikasjonen din.

Laste ned og installere GCam Mod

Trinn 1: Besøk denne nettstedet.

Trinn 2: Klikk på den nyeste eller best passende versjonen for smarttelefonen din. For eksempel skal vi gå med den nyeste her, Google Camera 8. x (Android 10.0+)

  14 beste journaliseringsapper for å oppsummere dagen din

Trinn 3: Etter det vil neste side vise alle tilgjengelige MOD-er utviklet av forskjellige utviklere. Hvis du har noe personlig valg, gå for det, ellers vil et tilfeldig valg også fungere.

Trinn 4: Alle de eldre og nåværende versjonene, sammen med annen informasjon og instruksjoner, vil bli åpnet. Klikk på den aktuelle .apk-lenken. Etter å ha klikket på noen, vil en pop-up komme opp med alternativene Avbryt og OK. Klikk OK slik at nedlastingen starter.

Trinn 5: Installer den nedlastede APK-en ved å klikke på INSTALL-knappen og deretter klikke på åpne for å starte GCam Mod-apk. Du må tillate appen å ta bilder, spille inn video, enhetens plassering, lyd og lagringstillatelser.

Trinn 6: Ferdig! Du er flink til å klikke på de fantastiske bildene dine med det helt nye GCam installert i en ikke-pikselenhet.

Nøkkelfunksjoner til G-Cam

  • Automatisk DND-modus under videoopptak
  • Redesignet konfigurasjonsgrensesnitt 24FPS video
  • Eksponeringskontroll for å justere fotolysstyrke og HDR
  • Implementert astrofotografering av bilder med lite lys
  • Få hyppige ansikter for å hjelpe deg å ta toppbilder
  • Trykk og hold nede snarveien i utløserknappen for å ta et toppbilde
  • Video, Timelaps og sakte filmopptak
  • AR/Lekeplass-klistremerker

Konklusjon

Så der er du! Etter å ha gitt et par minutter og litt innsats, kan du nå klikke ved å bruke GCam på Android-enheten din som kjører på en hvilken som helst Stock ROM. Denne oppgraderingen av applikasjonen fra Stock til GCam vil bringe et paradigmeskifte i bildene dine.

Du kan nå se på noen av de beste antivirusappene for Android-telefoner.