Hvordan kan jeg velge bort Mylife.com

MyLife.com samler inn personopplysninger om mennesker gjennom deres offentlige registre og viser dem frem på nettsiden deres. Informasjonen som mylife samler inn og viser frem inkluderer ditt fulle navn, nåværende og tidligere adresser, telefonnummer, e-postadresse, fotografier, alder, kjønn, slektninger av deg, pedagogiske detaljer, en minibiografi om deg, økonomiske poster, kriminelle poster og en personlig anmeldelsesseksjon som oppfordrer andre medlemmer til å vurdere hverandre på livet mitt. Siden MyLife.com er et amerikansk informasjonsmeglerselskap som ble grunnlagt av Jeffery Tinsley i 2002, har det informasjonen til nesten alle innbyggerne i USA. My Life hevder å gi offentlige bakgrunnsdata for over 325 millioner identiteter. Alle de offentlige sidene er fullt redigerbare uten gebyr. Noen mennesker bryr seg ikke om at deres personlige informasjon henger på et nettsted helt gratis, og alle kan få det enkelt, men for noen er det litt bekymringsfullt. Hvis du er bekymret for at dine personlige data blir avslørt på et nettsted, kan du fjerne det og for å gjøre det, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Denne artikkelen vil veilede deg i trinn om hvordan du fra mylife com kan velge bort din personlige informasjon, hvordan mylife omdømmerapporten blir tatt fra deg og om den er gratis, hvordan du fjerner informasjonen din fra MyLife com, og den vil hjelpe deg å vite hvorfor får jeg e-poster fra mylife com.

Hvordan kan jeg velge bort Mylife.com

Her har vi forklart hvordan du fjerner deg selv fra Mylife.com i detalj.

Hva er Mylife Reputation Report?

MyLife genererer en omdømmerapport som inkluderer all personlig informasjon om deg som de har samlet inn fra offentlige registre, og basert på din personlige informasjon og anmeldelser på profilen din, får profilen din en omdømmepoengsum. Jo mer omdømmepoeng på mylife, jo tryggere og mer pålitelig person er du i det virkelige liv, og et lavere omdømmeresultat resulterer i mer trøbbel og mindre tillit. Mylife omdømmerapport er generert basert på offentlige registre og anmeldelser, og noen rapporter kan være helt motsatt av hva du er i det virkelige liv.

Er MyLife com lovlig?

Nei, MyLife com er ikke helt lovlig. Basert på brukerens anmeldelser som har blitt lagt ut på forskjellige nettsteder, fant vi ut at MyLife com mesteparten av tiden ikke har vist dem informasjonen de leter etter, og hvis den viste, ble den funnet å være helt feil. Brukere postet også at livet mitt har belastet dem for å få mer informasjon, og når de først betalte den og fikk informasjonen, ble den funnet å være fullstendig falsk. MyLife com er ikke helt falsk i det hele tatt. Noen brukere finner riktig informasjon og registrering av en person de leter etter, og det har også hjulpet noen mennesker, men basert på anmeldelsene har MyLife com funnet å ha dårlige kundevurderinger og anmeldelser.

  Still deg selv disse spørsmålene før du setter opp et smarthjem

Er MyLife en datingside?

Nei, MyLife er ikke en datingside. Det er et nettsted som viser personlig informasjon til personer som bor i USA. MyLife samler inn personlig informasjon om en person basert på hans/hennes offentlige registre og sosiale nettsteder. MyLIfe er ikke en datingside, men det vil være nyttig for deg når du dater noen og vil vite om den personen eller si at du vil gjøre en bakgrunnssjekk av personen om han/hun er pålitelig eller ikke. Hvis du kjenner navnet, adressen eller annen informasjon til en person som bor i USA, kan du gå direkte til Mylife.com og registrere deg med en konto og søke med den tilgjengelige informasjonen, så får du alle detaljer om den personen, og for å få tilgang til mer informasjon må du betale et beløp nevnt på siden.

Er MyLife Report gratis?

Nei, myLife omdømmerapport er ikke helt gratis. Når du søker etter noen på MyLife vil det gi deg noe informasjon som navn, e-post og adresse gratis, og for å vite mer om personen må du betale et beløp som vil bli nevnt på siden. Etter at du har betalt beløpet, vil du kunne få tilgang til den fullstendige informasjonen om personen fra deres kriminelle poster til økonomiske poster, alt på ett sted som er mylife. Den gratis informasjonen som mylife viser en person varierer noen ganger hvis du fikk informasjonen til personen du leter etter, da trenger du ikke å betale for det, men hvis du ikke gjør det, må du.

Er MyLifes omdømmepoeng nøyaktig?

Nei, MyLifes omdømmepoeng er ikke nøyaktig basert på kundeanmeldelser. MyLife omdømmepoeng ligger mellom 1 og 5, og poengsummen genereres basert på dataene de har. Så det kan hende at for noen profiler er omdømmepoengsummen helt legitim, og for noen er det ikke det. Nesten 50 prosent av brukerne som bruker Mylife fant ut at informasjonen de fikk fra nettsiden er fullstendig falsk og basert på denne falske informasjonen genereres omdømmepoengsummen som vil være helt feil. Så du kan ikke stole på MyLifes omdømmepoengsum.

Hvorfor får jeg e-poster fra Mylife?

Her er noen grunner til hvorfor jeg får e-poster fra mylife:

  • Du har ikke valgt e-postalternativet mylife com for å slutte å motta e-poster.
  • Du har besøkt mylife på et tidspunkt og der har du registrert deg for å motta e-post fra mylife.com selv om du ikke har opprettet en konto.
  • Du har slettet mylife-kontoen din, men klarte ikke å velge bort e-poster.
  10 skyplattformer som tilbyr gratis nivå eller kreditt for praktisk opplevelse

Hvis du fortsatt mottar e-poster fra livet mitt, kan du kontakte dem. Dette er alle grunnene til hvorfor jeg får e-poster fra livet mitt.

Hvorfor nekter Mylife å fjerne informasjonen min?

Du har kontaktet mylife for å fjerne informasjonen din fra siden deres, men for det må du sende inn noen bevis på identiteten slik at mylife kan bekrefte at det er deg og slik at de kan fjerne dataene dine fra nettsiden deres. Hvis beviset du har gitt dem ikke samsvarer med dataene dine på nettstedet deres, vil de ikke kunne fjerne informasjonen din ettersom du ikke er personen som eier denne informasjonen. For å verifisere deg selv må du dele dem informasjonen som samsvarer med dataene deres.

Hvordan har MyLife min informasjon

MyLife samler alle personopplysningene til innbyggerne i USA gjennom deres offentlige registre og andre kilder. Dataene som mylife samler inn består av ditt navn, alder, kjønn, adresser, kontaktdetaljer, økonomiske poster og kriminelle poster. Denne informasjonen blir deretter ordnet og lagt ut på MyLife-nettstedet slik at brukerne deres kan søke etter personen og enkelt få personlig informasjon. I tillegg kan små og store bedrifter bruke mylife til å gjøre en bakgrunnssjekk av sine ansatte.

Hvordan får MyLife omdømmet ditt

Omdømmepoengsummen på MyLife blir generert basert på din personlige informasjon og registreringer de har om din og på anmeldelsene mottatt på profilen din. Omdømmepoengsummen ligger mellom 1 og 5. En profil som har en omdømmepoengsum på mindre enn 3 er funnet å være en mistenkelig og mindre pålitelig person, mens det ikke er noe problem for de som har en omdømmepoengsum på mer enn 3. Bare å dømme noen basert på deres omdømme score er ikke rettferdig du trenger å kjenne den personen i virkeligheten hvis de er til å stole på eller ikke.

Hvor mye koster en MyLife-rapport

MyLife-rapporten kan koste deg rundt $7,95, dette er et månedlig abonnementsbeløp. MyLife tilbyr noen gratis rapporter, men disse rapportene inneholder bare informasjonen du kanskje allerede vet, og for å få mer detaljert informasjon om personen du trenger for å kjøpe den månedlige abonnementsplanen. Du kan fullføre denne transaksjonen fra kreditt- eller debetkortet ditt som støttes på nettstedet.

Fremgangsmåte for å velge bort Mylife.com

For å vite hvordan jeg kan velge bort fra mylife com kan du følge disse metodene:

  11 digitale adopsjonsplattformer (DAP) for dine ansatte og kunder

Metode 1: Ringe MyLifes kundestøtte

1. Ring 1-888-704-1900 fra telefonenheten for å kontakte MyLifes kundestøtte.

2. Forklar lederen at du vil fjerne profilen din som er oppført på MyLife.com.

3. Lederen vil be deg om å bekrefte profilen din ved å be om navn, e-postadresse, alder, adresse, kontaktnummer og annen informasjon som er nødvendig for bekreftelse.

4. Når lederen har bekreftet og matchet profilen din i databasen deres.

5. Lederen vil fortsette med sletting eller fjerning av profilen din fra MyLife.

5. Om noen få dager, som kan være mellom 4-5 virkedager, vil profilen din bli fjernet fra mylife.com.

Metode 2: Sende en e-post til MyLife

1. Gå til nettleseren MyLife.com.

2. Klikk på søkefeltet og skriv inn navnet ditt.

3. Se etter profilen din oppført på nettstedet.

4. Klikk på profilen og kopier lenken fra adressefeltet.

5. Skriv en e-post til [email protected]

6. Skriv i e-posten som du ønsket fra mylife com, velge bort profilen din og legg ved lenken du har kopiert sammen med støtteinformasjonen for å bekrefte at det er din profil.

7. Send e-posten og om noen dager vil du motta en bekreftelses-e-post på at profilen din er fjernet fra Mylife.com.

Slik kan du fra mylife com velge bort profilen og dataene dine.

Slik fjerner du deg selv fra MyLife

For å fjerne deg selv fra MyLife kan du følge disse trinnene:

Merk: Sørg for å være klar med din personlige informasjon.

  • Ring 1-888-704-1900 fra telefonenheten for å kontakte MyLifes kundestøtte.
  • Forklar lederen at du vil fjerne profilen din som er oppført på MyLife.com.
  • Lederen vil be deg om å bekrefte profilen din ved å be om navn, e-post, alder, adresse, kontaktnummer og annen informasjon som er nødvendig for bekreftelse.
  • Når lederen har bekreftet og matchet profilen din på databasen deres.
  • Lederen vil fortsette med sletting eller fjerning av profilen din fra MyLife.
  • Om noen dager, som kan være mellom 4-5 virkedager, vil profilen din bli fjernet fra mylife.com.

Slik fjerner du deg selv fra MyLife.

Slik fjerner du informasjonen din fra MyLife

For å vite hvordan du fjerner informasjonen din fra MyLife, følg disse trinnene:

1. Gå til nettleseren MyLife.com.

2. Klikk på søkefeltet og skriv inn navnet ditt.

3. Se etter profilen din oppført på nettstedet.

4. Klikk på profilen og kopier lenken fra adressefeltet.

5. Skriv en e-post til [email protected]

6. Skriv i e-posten at du ønsket å fjerne informasjonen din fra mylife.com og legg ved lenken du har kopiert sammen med støtteinformasjonen for å bekrefte at det er din profil.

7. Send e-posten og om noen dager vil du motta en bekreftelses-e-post på at profilen din er fjernet fra Mylife.com.

Slik fjerner du informasjonen din fra Mylife ved å skrive en e-post til dem.

***

Vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg med å vite om mylife com-opt-out, hvordan mylife-omdømmerapporten blir tatt fra deg og om den er gratis, hvordan du fjerner informasjonen din fra MyLife, og hvorfor får jeg e-poster fra mylife com. Del gjerne din erfaring med å lese denne artikkelen, og i tilfelle spørsmål eller forslag angående det, vennligst slipp dem i kommentarfeltet nedenfor.