Slik fornyer du din magicJack-konto

magicJack er en Voice over Internet Protocol (VoIP)-leverandør som gir tilgang til å ringe og motta anrop i USA og Canada på internettforbindelsen din. Du kan helt avlaste deg selv fra å betale ekstra telefonregninger til telefonselskapet ditt. Dessuten trenger du ikke å endre mobilnummeret ditt mens du velger magicJack-enheten. Den er rimelig, pålitelig og bærbar samtidig, noe som gjør den til den beste VoIP-leverandøren i bransjen. Bruker du magicJack telefontjenester en stund, men vet ikke hvordan du fornyer magicJack-kontoen din? Vi har deg! Les denne artikkelen til slutten for å lære hvordan du oppretter en ny magicJack-konto og hva det koster å fornye magicJack. Du vil også lære hvordan du fornyer ditt magicJack-telefonnummer.

Slik fornyer du din magicJack-konto

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som viser hvordan du fornyer magicJack-kontoen din på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

Er magicJack fortsatt i virksomhet?

Ja, magicJack er fortsatt i virksomhet.

Kan du bruke magicJack uten Internett?

Nei, du kan ikke bruke magicJack uten internett. magicJack er en VoIP-leverandør der «jeg» står for internett. Så du kan bare nyte magicJack-tjenester når du har en levedyktig internettforbindelse eller stabil Wi-Fi der du befinner deg.

Hvordan oppretter du en ny magicJack-konto?

Du kan enkelt opprette en ny magicJack-konto når du har en magicJack-enhet. Alt du blir bedt om å gjøre er å aktivere det sendte SIM-kortet som følger med magicJack-enheten. Følg trinnene nedenfor for å aktivere SIM-kortet ditt.

1. Velg størrelsen på SIM-kortet i henhold til din magicJack-enhet.

2. Sett inn SIM-skuffen med gullsiden plassert nedover.

3. Lukk SIM-skuffen og ring 611 fra enhetens talltastatur.

Merk: Når SIM-kortet er aktivert, kan du kjøpe abonnementet du ønsker.

4. Gå deretter til Planer-siden for å kjøpe planen du ønsker.

5. Velg ønsket plan.

6. Skriv inn postnummeret til området ditt.

7. Tast inn IMEI-nummeret for telefonen (*#06#) på talltastaturet på magicJack-enheten.

8. Klikk på Ja når du blir spurt om du har magicJack Wireless SIM med deg.

9. Skriv inn SIM-nummeret ditt (19-sifret nummer trykt på den nedre delen av SIM-kortet) på enheten.

Merk: Nå kan du enten velge et gratis nummer eller du kan portere ditt eksisterende nummer. Besøk magicJack Porting å vite mer om dette.

10. Sjekk ut når du har valgt telefonnummeret ditt.

Kontoen din vil nå bli opprettet, og du kan nyte magicJack-tjenester til ditt hjerte! Du kan logge på den nyopprettede magicJack-kontoen din ved å skrive inn magicJack trådløst nummer eller e-post-ID og konto-pin eller passord. Du kan også endre passordet ditt ved å klikke på Glemt passord hvis du har glemt det.

Hvordan sjekker du magicJack-kontoen din?

Du kan sjekke magicJack-kontoen din ved å finne din magicJack-konto-ID eller logge på magicJack-kontoen din.

1. LOGG PÅ din magicJack-konto portal.

2. Klikk på Konto-fanen for å se kontodetaljene.

Fortsett å lese for å lære hvordan du fornyer magicJack-kontoen din.

Hvor mye er magicJack månedlig?

magicJack gir ikke en månedlig plan. Men du kan velge riktig plan blant de tilgjengelige årlige planene for deg selv i henhold til antall linjer du trenger fra magicJack VoIP-planer side.

  • 1 års plan: $43

  • 2-års plan: $79

  • 3-års plan: $109

Hvordan fornyer du magicJack-telefonnummeret ditt?

Du kan bare fornye magicJack-telefonnummeret ditt når det er et premium-telefonnummer.

Merk: Hvis du har et amerikansk gratis telefonnummer, blir det automatisk fornyet på samme dato sammen med fornyelsen av magicJack-enhetsabonnementet.

Et premiumnummer krever en årlig avgift. Det faller under forskjellige navn:

  • Vanity premium-nummer: Det er en spesifikt forespurt kombinasjon av tall, hvor årsavgiften er $10 per år med tillegg av gjeldende skatter og avgifter.

  • Tilpasset premiumnummer: Det velges fra en liste over tilgjengelige numre, hvor årsavgiften er $3 per år med tillegg av gjeldende skatter og avgifter.

  • Kanadisk premiumnummer: Alle kanadiske nummer betraktes som premiumnummer, den årlige avgiften er $10 per år med tillegg av gjeldende skatter og avgifter.

Merknad 1: Fornyelsesdatoen for premiumnummeret ditt kan variere med nevnte dato for fornyelse av enhetsabonnementet. Finn ut hvordan du enkelt kan fornye magicJack-telefonnummeret ditt.

Merknad 2: Hvis fornyelsesdatoen din nærmer seg, vil du se et varsel som varsler deg om å fornye magicJack-telefonnummeret ditt.

1. LOGG INN på magicJack-kontoen din fra magicJack Logg inn side.

2. Klikk på Konto-fanen.

3. Under Enhetsstatus-kolonnen klikker du på Klikk for å aktivere på nytt.

4. Velg deretter ønsket plan og klikk på Legg til i handlevogn.

Merk: Du vil nå se at fornyelsesbeløpet for ett år allerede er lagt til handlekurven din.

5. Når du har fullført utsjekkingsprosessen ved å betale fornyelsesbeløpet, vil du kunne fornye magicJack-telefonnummeret ditt.

Hvordan fornye magicJack-kontoen din?

Nå som du vet hvordan du oppretter en ny magicJack-konto, la oss se på hvordan du kan fornye magicJack-kontoen din ved å følge en av de tre metodene som er oppført nedenfor.

Metode 1: Slå på automatisk fornyelsestjeneste

magicJack gir deg også et alternativ for automatisk fornyelse hvor du automatisk kan fornye ditt magicJack-kontoabonnement når det avsluttes på forfallsdatoen ved å bruke et aktivt kort som er lagret i filen. En e-postmelding vil bli sendt tretti dager før abonnementsfornyelsen som en påminnelse om gjeldende sats for fornyelse. En bekreftelses-e-post vil bli sendt når fornyelsen er behandlet.

Følg trinnene nedenfor for å starte funksjonen for automatisk fornyelse.

1. LOGG PÅ din magicJack-konto.

2. Hold markøren over Konto-fanen og klikk på Autoforny.

3. Slå på bryteren for de ønskede abonnementene du vil fornye hvert år automatisk.

4. Velg Fortsett ved automatisk fornyelse.

Merknad 1: Du må oppdatere faktureringsinformasjonen hvis du ikke har et aktivt kredittkort registrert.

Merknad 2: Du må ha et aktivt og gyldig kredittkort lagret for å fornye magicJack-kontoen din automatisk. Hvis betalingen mislykkes, avsluttes tjenesten. For å velge bort automatisk fornyelse må du ringe kundestøtte på 1-844-866-2442 i USA eller Canada eller 1-561-594-9925 utenfor USA eller Canada. Automatisk fornyelse kan også slås av.

Metode 2: Bruk Rapid Renew-funksjonen

Med Rapid Renew kan du fornye ditt magicJack-kontoabonnement uten å logge på kontoen din. Følg trinnene nevnt nedenfor for å vite hvordan du raskt kan fornye magicJack-kontoen din.

1. Gå til magicJack nettsted.

2. Klikk på LOGG PÅ.

3. Skriv inn ditt magicJack-telefonnummer og klikk på FORNY NÅ.

4. Velg ønsket fornyelsesplan og klikk på Fortsett faktureringsnota.

Merk: Se gjennom ditt aktive telefonnummer, primære e-postadresse og fornyelsesdata.

5. Oppgi kreditt-/debetkortlegitimasjonen din og klikk på Gjennomgå bestillingen for å bekrefte bestillingen.

6. Se gjennom magicJack-abonnentavtalen, merk av i avmerkingsboksen for å bekrefte gjennomgangen, og klikk på FULLFØR BESTILLING.

Merk: Fornyelse av enhetsabonnement er forskjellig fra fornyelse av premiumnummerabonnement. Begge kan ha separate forfallsdatoer. Hvis du har et premium-telefonnummer, vil du fornye det separat ved å logge på magicJack-kontoen din.

Hvor mye koster det å fornye magicJack?

Fornyelsesplanene til magicJack er som vist nedenfor:

  • 1 års plan: $43

  • 2-års plan: $79

  • 3-års plan: $109

For å oppgradere til toveisabonnementet, vil en engangsavgift på 10 USD påløpe for toveistjenestevalgene. Det er hvor mye det koster å fornye magicJack-kontoen.

Hvordan gjenoppretter du magicJack-kontoen din?

Etter å ha lært hvordan du fornyer magicJack-kontoen din, la oss se på hvordan du kan gjenopprette kontoen din ved å logge på magicJack-kontoen din ved å legge inn kontolegitimasjonen din. Hvis du ikke husker magicJack konto-ID eller passord, kan du finne dem ved å følge trinnene nevnt nedenfor.

Alternativ I: Logg på med legitimasjon

For å finne din magicJack-konto-ID, gå til magicJack kontoportal og LOGG PÅ kontoen din.

Alternativ II: Tilbakestill passord

Det er også superenkelt å tilbakestille passordet til magicJack-kontoen din hvis du har mistet oversikten over det.

1. Gå til magicJack konto LOGG IN portal.

2. Klikk på Glemt passord.

3. Skriv inn e-postadressen din og klikk på SEND TILBAKESTILLKODE.

4. Skriv inn tilbakestillingskoden som ble sendt til den valgte magicJack-e-postadressen for å tilbakestille passordet.

På denne måten kan du gjenopprette magicJack-kontoen din ved å legge inn det nye passordet.

Hva er bedre enn magicJack?

magicJack har uten tvil gitt kostnadseffektive planer, men har falt noe i kundetilfredshet og støtte. Derfor gir vi deg en liste over fem apper som er bedre enn magicJack som VoIP-tjeneste.

1. Tastatur

Et av de mest foretrukne alternativene bedre enn magicJack er Tastatur. Det er en enhetlig kommunikasjonsplattform som inkluderer de fleste av engasjementene som magicJack tilbyr, som ubegrensede oppringninger, viderekobling, blokkering av samtaler, samtale venter, talepost og mye mer.

  • Dialpad har mange flere spennende alternativer som konferansesamtaler, videokonferanser og direktemeldinger ledsaget av SMS/MMS-meldinger.
  • Du kan til og med velge anrops-ID som gjør sikkerhetsproblemene dine supertramme og sikre siden nummeret ditt forblir i trygge hender.
  • Som magicJack kan du også portere numre i Dialpad.
  • Dialpads innebygde AI hjelper deg å ha sanntidstranskripsjoner som et oppsummering etter samtale som automatisk sendes til alle som har deltatt på konferansesamtalen/videosamtalen.
  • Du kan også benytte deg av samtaleopptak når og når du vil ha dem. Du kan slå samtaleopptaket på eller av i henhold til bekvemmelighet mens du deltar i en samtale.
  • I motsetning til magicJack, skjemmer Dialpad deg også bort med en auto-attendant, en oppgradert funksjon der du har en virtuell resepsjonist til å koble samtalen.

Du kan sjekke ut Dialpad og se hvor overlegen den får deg til å føle deg sammenlignet med magicJack når du tar den selvguidede omvisningen på nettstedet/appen.

2. OpenPhone

Den nest beste VoIP-leverandøren som er bedre enn magicJack er OpenPhone. Bortsett fra å tilby grunnleggende funksjoner som teammeldinger, ubegrensede oppringninger, SMS og MMS i USA og Canada, har den også flere andre funksjoner som du ikke lett får under magicJack.

  • Det gir en auto-attendant (IVR), som er inkludert i standardplanen.
  • Den forsyner deg effektivt med transkripsjoner av talepost.
  • Du kan også ta opp samtalen med krystallklar kvalitet.
  • OpenPhone gir deg friheten til å angi åpningstidene dine og ikke forstyrr-modus.
  • Du får også dedikert kundestøtte under OpenPhone akkompagnert av viktige integrasjoner med e-post, Slack og Zapier.
  • Du kan portere nummeret ditt fra magicJack direkte ved å sende inn forespørselen, og OpenPhone vil sørge for at du får glede av alle tilgjengelige tjenester. Du kan også registrere deg og ta den gratis prøveversjonen for å oppleve de siste oppdateringene fra OpenPhone.

OpenPhone har tre abonnementsvalg.

  • Standardplanen starter på $10 per måned, og gir deg fordelen av lave priser for internasjonale samtaler.
  • Premium-planen starter på $20 per måned, og gir deg et bredt spekter av erfaring. Bortsett fra standardplanfordelene, vil du også kunne overføre samtaler, få tilgang til samtaleanalyse med HubSpot CRM-integrasjoner og flere slike eksklusive fordeler.
  • Enterprise-planen inkluderer tilpassede priser spesielt tilpasset ditt bruk. Det er et forbrukerspesifikt oppsett som utelukkende tilbys av OpenPhone for å passe dine VoIP-behov.

Merk: Ingen forhåndsbetalte kreditter kreves.

Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du fornyer din magicJack-konto.

3. Ooma

Ooma tilbyr gratis ringetjenester til USA, Canada og Mexico. En internettforbindelse, en smarttelefon eller en VoIP-aktivert enhet, og du er i gang.

  • En standardplan under Ooma tilbyr ubegrenset SMS i USA og Canada, en automatisk telefonist og viderekobling. Imidlertid er det en funksjon som er spesielt tilgjengelig på Ooma sammenlignet med magicJack.
  • Ooma gir deg overhead personsøking å skryte av så vel som videokonferanser.
  • Det gir deg også fordelen med samtaleopptak, taleposttranskripsjoner og ubegrenset SMS i Canada og USA
  • Med Ooma kan du også lage din tilpassede hilsen-voiceover for innkommende anrop og designe en meny som leder oppringerne til de riktige agentene.
  • I motsetning til magicJack lar Ooma deg koble til ulike smarthusenheter for å øke brukervennligheten og sikkerheten.

Ooma har to typer abonnementer for daglige brukere.

  • Ooma Office som utgjør $19,99 per bruker i en måned.

  • Ooma Pro tilbyr et abonnement til $24,95 per bruker i en måned.

4. Vonage

Det fjerde valget på listen over bedre apper enn magicJack er Vonage. Det har vært i virksomhet siden 2001 og tilbyr i likhet med Ooma gratis samtaler til USA, Canada og Mexico, og gratis SMS kun til USA og Canada. Når du oppgraderer appen, vil du få tilgang til disse fantastiske funksjonene levert av Vonage.

  • Du kan få en automatisk sentralbord til å koble samtalene dine og svare på alle spørsmålene dine.
  • Vonage unner seg selv med CRM-integrasjoner.
  • Du kan også ta opp samtalen.

Vonage har tre gjeldende abonnementer.

  • For normal bruk har du en mobil som koster deg $19,99 per linje per måned.
  • Du kan også velge Premium som vil koste deg $29,99 per linje per måned og gir deg tilgang til auto-attendant og CRM-integrasjoner.
  • Det avanserte abonnementet er $39,99 per linje per måned som lar deg ta opp samtaler (15 timer) og transkripsjoner av talepost.

Merk: Vonage kan trekke ut et høyere budsjett fra deg! Hold deg oppdatert om tilleggskostnadene etter at du abonnerer, selv med den avanserte planen.

5. Google Voice

Google stemme er mye brukt av alle for personlige samtaler.

  • Når du oppgraderer til en grunnleggende betalt Google Voice fra Google Workspace, kan du få tilgang til transkripsjoner av taleposter og dedikert kundestøtte, og du kan også bruke ikke forstyrr-modus.
  • Google Workspace-abonnementet starter på $6 per bruker for hver måned, som også gir deg Google Voice.

Google Workspace har tre planer som gir deg tre valg for Google Voice.

  • Startplanen starter på $10 per bruker hver måned. Dette er begrenset til 10 brukere i USA.
  • Standardplanen starter på $20 per bruker per måned og låser opp ubegrenset antall brukere, automottaker og bordtelefonstøtte.
  • Premier-planen koster $30 per bruker per måned, som låser opp avanserte rapporteringsfunksjoner og støtte for internasjonale brukere.

Nå er spørsmålet hvorfor Google Voice er på nummer fem. Dette er på grunn av de begrensede fordelene som begrenser aktiviteten i USA.

Merk: Gratis oppringing til Canada kan kun tillates når du ringer fra USA. Det er ikke gratis å sende en tekstmelding til Canada uansett hvor du bor.

***

Vi håper at denne veiledningen om hvordan du fornyer din magicJack-konto og oppretter en ny magicJack-konto var nyttig. Nå som du har lest ferdig, håper vi at du kan opprette en ny magicJack-konto og samtidig fornye magicJack-telefonnummeret ditt. Vi har også svart på dine tvil om hva det koster å fornye magicJack. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang!

  Forbedre rekrutteringsprosessen din med talentkartlegging [5 Templates]