10 beste sjakkapper for Android å spille med venner

Vi er alle kjent med spillet sjakk siden det er et av de eldste brettspillene som fortsatt er i bruk i dag. La oss gjenopplive spillet ved å spille det på noen av de beste sjakkappene på Android-telefonene dine.

Du kan spille avslappende spill med venner eller bli med i et konkurrerende sjakkfellesskap. Sjakk er tiltalende fordi det er både enkelt og vanskelig å mestre. År etter oppstart kan du fortsatt lære nye ting om dette spillet. Vanligvis spilles sjakk av to motstandere på sjakkbrettet.

Imidlertid er en smarttelefons bekvemmelighet vanskelig å matche. Smarttelefoner har gjort det enklere å spille sjakk og lar brukere spille uten motstandere. Her i denne artikkelen vil vi se hvordan det å spille sjakk kan være en kilde til underholdning og fordeler. Videre vil vi også gå gjennom noen verdige nettplattformer for å nyte problemfri sjakkspilling.

Brettspill er ekstremt morsomme, er det ikke?

Å spille brettspill er veldig spennende. Brettspill er en inngangsport til en verden av veldefinert sosial interaksjon med regler og skikker som styrer det og er fullstendig forklart. For mange av oss lindrer dette byrden av sosial interaksjon ved å la oss være sammen med andre mens vi engasjerer oss i hverdagslige aktiviteter.

Videre blir navigering i den sosiale dynamikken endret av rollene vi spiller ved bordet, som alle er objektorienterte. Dessuten utløser det å spille brettspill frigjøring av lykkehormoner. Disse lykkelige hormonene gjør en person munter og medfølende.

Det nye nivået for å takle gåter vil holde spillerne engasjert gjennom hele spillet. Mange ser på å spille brettspill som en progressiv måte å fordrive tiden på. Til slutt presser brettspill sinnet vårt til å tenke mer og får oss til å fokusere på hverdagen også.

Et av de eldste brettspillene: Sjakk

Mennesker har spilt sjakk i over 1400 år. Sjakk er blant de mest populære spillene, med kulturell og intellektuell betydning som få andre aktiviteter kan matche.

Men har du noen gang lurt på hvor sjakken kom fra? Opprinnelsen til det som nå er kjent som sjakk kan spores tilbake til India på det sjette århundre. Forgjengeren, kalt «Chaturanga», ble spilt på et 8×8 rutenett og inneholdt brikker som ligner på moderne sjakk.

Spillets mål kan også ha vært litt annerledes: ifølge noen beretninger fra Chaturanga kan en spiller vinne ved å fjerne alle motstanderens brikker bortsett fra kongen. Ved det 10. eller 11. århundre hadde reglene for Chaturanga spredt seg til Persia, hvor det ble kjent som «Chatrang», og det er her de tidligste registrerte sjakkpartiene finnes.

Spillet spredte seg fra Persia til den arabiske verden. Det tok seg også til Kina, Japan og noen deler av Sørøst-Asia, hvor det utviklet seg til de relaterte spillene «Xiangqi og Shogi», også kjent som kinesisk og japansk sjakk.

Fordeler med å spille sjakk

Vi er alle enige om at dette sjakkspillet har dyp kjærlighet over hele verden. Utvilsomt innebærer spillet en intens intellektuell utfordring for å heve sinnets helse. Imidlertid regner vi sjakk blant spillene knyttet til intelligens og hjernesliping.

  Fiks Google Play-feilkode 495 på Android

Enten du allerede elsker sjakk eller er nybegynner, vil det å spille sjakk alltid treffe deg med sine nye fordeler. Her fremhever vi noen fordeler som kan motivere deg til å holde deg konsekvent i din sjakk-reise.

  • Rise IQ – Å spille sjakk fokuserer på å tenke med sinnet. I tillegg engasjerer det å spille sjakk både logiske og kreative deler av sinnet. Et sjakkspill presser tankeøvelsen, som sofistikerer IQ-nivået til det menneskelige sinnet.
  • Forbedrer problemløsningsferdigheter – Å spille sjakk ligner mye på å løse gåter. En sjakkkamp er som et stort brettpuslespill du må takle for å vinne.
  • Forbedrer kognitive ferdigheter – Dette inkluderer forbedring av konsentrasjon, beslutningstaking, logisk og kreativ tenkning og mange flere.
  • Økt selvtillit – Det hjelper en å realisere sin egenverdi ved å øke selvtilliten.
  • Forbedre sportsåndskvalitet – Sammen med økende mental styrke, forbedrer det å spille sjakk også sportsåndskvaliteten, og øker rettferdigheten mens du spiller.
  • Forbedre konsentrasjonsevnen – Konsentrasjon og riktig fokus er de to aspektene ved å vinne sjakkspillet. Å følge nøye med på hver minste detalj i dette spillet er et must. Et fokusert parti sjakk kan forbedre konsentrasjonsevnen din i stor grad.

Til slutt, sammen med disse enorme fordelene, kan det å spille sjakk slappe av tankene dine ytterligere. Kom i gang i dag for å høste alle disse fordelene. Imidlertid er smarttelefoner en mer tilgjengelig kilde for å spille sjakk når som helst og hvor som helst. Du kan lære hvordan du spiller sjakk ved å laste ned en sjakkapplikasjon.

Sjakk er fortsatt et av de mest grunnleggende og spennende smarttelefonspillene. Spillet krever ikke en avansert smarttelefon fordi det kan kjøres på nesten hvilken som helst smarttelefon uten å ta for mye plass.

Videre, hvis du fortsatt trenger avklaring om valg av sjakkapplikasjoner for nedlasting, her er en liste over alternativer blant de mange versjonene som er tilgjengelige i Play Store. Vi har listet opp disse applikasjonene med tanke på kravene dine.

Sjakk – spill og lær

Sjakk – Spill og lær lar deg spille sjakk gratis med vennene dine. Ved å bruke denne applikasjonen kan brukere kommunisere med nye venner mens de spiller. Du kan imidlertid delta i online turneringer med tusenvis av andre spillere. Du kan spille spill i sanntid i 1 minutt eller opptil 30 minutter. Spill daglig korrespondanse sjakk på timeplanen din for lavtrykksspill.

Videre lærer Chess-applikasjonen umodne spillere reglene for sjakk. Sjakktimer er tilgjengelig i appen, der nybegynnere kan begynne sin sjakk-reise. Hundrevis av mesterlagde sjakktimer, videoer og interaktive opplæringsprogrammer med tips og anbefalinger finnes i appen. Du kan lære alle sjakkreglene og strategiene i en trinn-for-trinn leksjonsplan.

Sjakk – AI Factory

Chess by AI Factory er et av Androids beste gratis sjakkspill. I årevis har den rangert først blant de 600+ sjakkappene som er tilgjengelige på nettet. Veiledning er tilgjengelig, noe som gjør den ideell for å utvikle sjakkstrategi og forbedre sjakkferdighetene. Det er helt gratis!

Videre lar denne Chess-applikasjonen deg spille mot forskjellige AI-drevne sjakkroboter, hver med sine styrker og svakheter. Dessuten kan du bytte mellom uformelle og profesjonelle moduser i henhold til nivået ditt. Spillere kan se fremgangen deres i sine separate ledertavler. Sjakkapplikasjonen lar deg spille enten med venner eller fremmede.

  Tilpassbar kalender som følger arbeidsuken din [Android]

lichess – Gratis sjakk

lichess Chess-appen er designet for sjakkelskere; det er åpen kildekode og gratis å bruke. Over 150 000 unike brukere spiller per dag, og dette tallet øker raskt og slår tidligere rekorder. Du kan finne, følge og utfordre spillere og se spillstatistikken din. Du kan øve på å bli mer flytende ved å løse de tilgjengelige sjakkoppgavene.

Du kan opprette en konto, men hvis du ikke er opptatt av å spore spillene dine og finne andre spillere på ditt nivå, er det ikke nødvendig å logge på.

Bare fyr opp et nytt spill, prøv noen gåter, eller se en sjakkstreamer spille mens du lytter til techno og chatter med spillerne i kommentarfeltet. Viktigst av alt, den beste delen av sjakk er tilgjengeligheten på 80 språk.

Sjakk på nett

Chess Online lar brukere konkurrere og samhandle med sjakkspillere tilgjengelig over hele verden. Inkludert amatører, profesjonelle spillere og barn, Chess Online er best egnet for alle. Imidlertid er mer enn 1 600 000 registrerte spillere tilgjengelige for å konkurrere med. I tillegg til å spille kan du også spore ytelsen din.

Du kan få tilgang til kontoen din fra ulike plattformer, inkludert nettlesere og Android-mobiler. Chess Online støtter flere språk for enkelheten for spillerne deres.

Det viktigste er at man kan spille sjakk med en sterk datamaskin offline i opptil 20 nivåer. Spillets feilforebyggende funksjon hjelper deg å unngå å gjenta den samme feilen ved å fremheve dem for deg.

Chess Clash

Chess Clash er et av de beste Miniclip.com-sjakkspillene. Dette spillet vil sette dine logiske ferdigheter på prøve. Det primære målet for å vinne er å fange motstanderens brikker og sjakkmatt deres konge. Imidlertid lar Chess Clash brukere samhandle og konkurrere med ekte spillere over hele verden.

Chess Clash lar brukere invitere venner til en kamp. Du kan chatte og utveksle gaver med andre spillere. I tillegg er to sjakk-spillemoduser tilgjengelige, «Classic Chess»-modus og «Quick Chess»-modus. Alle kan spille spillet og lære nye taktikker live med ekte motstandere over hele verden.

Sammen med et betydelig antall spennende funksjoner kan du også glede deg over å delta i spennende arrangementer. Den støtter også offline spill med datamaskiner. Mens de går opp, vil spillere møte mer eventyrlige muligheter og belønninger.

Sjakktid

Chess Time er et globalt nettsamfunn for korrespondansespillere. Som navnet avslører, er Chess Time-appen for sjakkspilling et flerspillernettspill. Du kan finne spillere fra USA, Storbritannia og Tyskland, eller til og med invitere vennen din til å konkurrere.

Videre kan du chatte med motstanderne dine i spillet, og legge dem til som venner, for å spille videre med dem. Ved å bare legge til spillere som venner, kan du enkelt invitere dem til en ny kamp. Og et varslingsbasert system vil varsle deg hver gang for å gjøre et trekk mens du spiller.

Chess 4 Casual

Chess 4 Casual sjakkspill er ideelt for nybegynnere som ønsker å lære å spille sjakk på smarttelefonen eller nettbrettet. Den lar deg spille spill alene, konkurrere mot algoritmen for kunstig intelligens, eller med venner og familie. Imidlertid er flere vanskelighetsnivåer fra lett til vanskelig tilgjengelig, noe som gjør sjakkspill eventyrlig og spennende.

  ShortPaste forkorter alle nettadresser fra utklippstavlen når du limer dem inn [Android]

Videre vil algoritmen ta nok tid på høyeste nivå til å gjøre det best mulige trekket. Nybegynnere står fritt til å sette opp nivået i henhold til deres styrker. Du kan velge favorittbrettet ditt fra begynnelsen av spillet.

Chess 4 Casual-funksjoner inkluderer 1- og 2-spillers modus, registrerte sporytelsesrapporter og høydepunkter fra neste mulige trekk du kan gjøre hvis du ser ut til å stå fast i spillet. Dette gjør at spillet skiller seg ut.

Sjakkkamp

Chess Battle sjakk er et fantastisk flerspillerspill der du kan spille live og daglige kamper for å mestre trekkene dine. Imidlertid venter mange utrolige utfordringer i dette sjakkspillet. Ved å samle oppgavepoeng og ved å øve med de daglige gåtene kan du få mange belønninger. Chess Battle tillater spillere å spille live sjakk med spillere over hele verden.

Videre holder daglige tilsvarende kamper spillerne engasjert og gjør konkurransen morsom. Chess Battle lar spillere spille mot den berømte Stockfish-motoren offline med flere vanskeligheter. Spillere kan velge iøynefallende visuelle skinn for sjakkbrikkene sine.

Nybegynnere kan lære å spille sjakk, mens spillere på avansert nivå kan forbedre taklingsferdighetene sine. Du kan få dette spillet gratis på Android-enhetene dine.

Sjakk Minis

Her vil du møte et annet gratis multiplayer online sjakkspill Chess Minis. Dette sjakkspillet har et brukervennlig grensesnitt med animerte 3D-bilder og mange funksjoner. Chess Minis, 3D er gratis uten annonser. Alt er tilgjengelig på en enkelt applikasjon, fra læringsåpninger, sluttspillstrategi og taktikk til å løse gåter.

Videre vil Chess Minis gi deg en plattform for å løse 500+ håndlagde gåter. Gratis veiledning er tilgjengelig for å heve sjakkspillenivået ditt. Disse håndlagde gåtene vil også skjerpe din mentale evne til å takle alle problemer i ditt daglige liv.

Ved å spille i alle tilgjengelige moduser kan du dessuten tjene en belønningskriste og låse opp premium sjakksett og mange flere tilgjengelige gjenstander. Det viktigste er at du kan danne eksklusive klubber med vennene dine og bli med i lag. Chess Minis» nye oppdatering inkluderer feriegaver til alle.

Spill sjakk på RedHotPawn

Spill sjakk på RedHotPawn er en sjakkspilleapplikasjon vi har valgt for anbefaling. Best å foretrekke for de spillerne som vil ha nok tid til å gjøre sitt neste trekk. Imidlertid anser folk denne som en treg applikasjon for å spille sjakk, men den er fortsatt utmerket for sjakkspillere på avansert nivå.

Videre kan du enkelt benytte deg av denne applikasjonen fra Play Store. Alle dine bevegelser blir sporet og registrert. Appens nye oppdatering muliggjør uendelig rulling for topplister, stiger, turneringer og klaner med en åpen-invitasjonsfunksjon.

Konklusjon

I et nøtteskall har smarttelefoner gjort alt tilgjengelighet enklere. Folk kan lære nye ting når som helst. En mengde tilgjengelige applikasjoner kan hjelpe deg med å starte din sjakk-reise.

Vi har nevnt de beste sjakkapplikasjonene som er tilgjengelige for Android-brukere. Du kan velge hvilken som helst app nevnt ovenfor eller bli med i et offline fellesskap. Å spille sjakk påvirker også vårt daglige liv ved å heve våre evner til å tenke og forstå mer. Til slutt, for å bli mer innovativ og skjerpe din mentale og fysiologiske evne, må du lære og prøve å spille dette fantastiske tankeforsterkerspillet.

Du kan også utforske noen beste spillopptaksprogramvare for å fange gameplay.