10 beste Oculus-spill for en uforglemmelig spillopplevelse

Ta spillopplevelsen et nivå over med Oculus Quest VR-headsettet mens du spiller disse uforglemmelige Oculus-spillene.

Hva er Oculus Quest?

I 2019 kunngjorde Oculus Oculus Quest, en frittstående virtual reality-spillplattform. Den har sporing på innsiden og ut, noe som eliminerer behovet for eksterne sensorer. Det muliggjør en virkelig oppslukende VR-opplevelse uavhengig av en PC eller spillkonsoll. Mer enn 200 spill og interaktive aktiviteter er tilgjengelig på plattformen.

Facebook Technologies laget et enslig hodeplagg for virtuell virkelighet kalt Oculus Quest. Den var tilgjengelig i mai 2019 og fungerte som Oculus Gos erstatning. Seks grader av frihetsovervåking er tilgjengelig i The Quest, som lar brukere gå fritt i en virtuell verden uten å være bundet til en PC eller konsoll.

Quest kommer med to Touch-kontrollere som gir brukerne en følelse av hendene sine i VR-opplevelser og muliggjør realistiske håndinteraksjoner. Den støtter også et bredt utvalg av VR-programvare, inkludert kjente spill som Beat Sabre og Superhot VR.

For å få tilgang til PC VR-opplevelser og moro, kan Quest kobles til en datamaskin via en passende USB-kabel. Oculus Quest tilbyr en brukervennlig og engasjerende VR-opplevelse uten å kreve ekstra maskinvare.

Spillopplevelse gjennom Oculus Quest

Oculus Quest tilbyr en virkelig oppslukende og usammenhengende opplevelse, som løfter spillspenningen til et helt annet nivå. Spillere kan bevege seg rundt på et fysisk sted og samhandle med den virtuelle verden med kroppene sine, takket være Oculus Quest, som legger til en grad av autentisitet som tidligere var umulig.

Verktøyet sporer spillerens bevegelser ved hjelp av sofistikerte sensorer og kameraer. Dette lar dem utforske og engasjere seg aktivt i spillverdenen.

Fra intense førstepersons skytespill til kontemplative puslespill, Oculus Quest gir en rekke opplevelser som utnytter headsettets muligheter. Enheten har også et livlig og dynamisk nettsamfunn der brukere kan samhandle og delta i multiplayer virtual reality-spill.

Oculus Quest leverer en genuint transformerende spillopplevelse ulikt noe annet på markedet. Med sitt banebrytende utstyr og et massivt bibliotek med spill og opplevelser, er det et behov for alle som ønsker å fremme spillingen sin. Det er mange VR-spill som kommer på markedet.

Nå har du en ganske god idé om Oculus Quest. Så la oss hoppe direkte til listen over de beste Oculus-spillene. Du kan nyte alle disse spillene med Oculus VR-headsettene dine.

Resident Evil 4

Et populært overlevelsesskrekkspill, Resident Evil 4, har blitt tilpasset Oculus Quest virtual reality-systemet. Spillet tilbyr en helt fengslende opplevelse som fordyper spillere i handling. Så du får oppdage det fullstendig remastrede Resident Evil 4-universet i virtuell virkelighet.

Å utforske et avsidesliggende spansk samfunn fylt med fiendtlige syke innbyggere og andre monstre er en del av spillingen. Spilleren antar karakteren til Leon S. Kennedy, som må bruke ulike verktøy og strategier for å leve og finne ut årsaken til utbruddet.

  Hvordan flytte spillfiler til en annen Xbox One

Resident Evil 4s VR-tilpasning for Oculus Quest bruker headsettets banebrytende teknologier for å levere en intenst oppslukende opplevelse.

På grunn av Quests bevegelseskontroller kan spillere samhandle med spillverdenen mer naturlig og kan se seg rundt i omgivelsene for å virkelig absorbere spillets stemning. Den spennende Resident Evil 4 VR-opplevelsen på Oculus Quest vil holde spillerne på kanten av setene.

Vader Immortal: Episode 1

På Oculus Quest kan du få tilgang til det helt realistiske virtuelle virkelighetseventyret Vader Immortal: Episode 1. Det er et Star Wars førstepersonseventyrspill. Spillerne tar på seg karakteren til en smugler som blir dratt inn i en konflikt med selveste Darth Vader.

Med praktfull grafikk og et lydspor som fordyper spillere i Star Wars-universet, byr spillet på en veldig oppslukende opplevelse.

Takket være spillets enkle spilling, kan spillere bruke Oculus Quest-kontrollerne til å navigere i området, bruke kraften og bruke en lyssabel. For å komme videre må spillerne løse interaktive gåter og utfordringer som presenteres i spillet.

Med en flott historie og enda bedre grafikk, gir dette spillet akkurat alle Star Wars-elskere det de trenger. En ny og engasjerende tilnærming til å oppleve Star Wars-universet, Vader Immortal: Episode 1, er en morsom og spennende virtuell virkelighetsopplevelse.

Fans av serien og de som setter pris på oppslukende VR-spill bør sjekke det ut. Få den og opplev den nå på Oculus Quest.

BONELAB

Det fysikkbaserte puslespillet BONELAB ble laget av det uavhengige spillstudioet VRGEN. Spillere utfører eksperimenter som skjelettlabassistenter for å lære mer om bein. På grunn av de realistiske interaksjonene som er muliggjort av spillets fysikkmotor, er opplevelsen mer oppslukende.

Du spiller rollen som en utstøtt som unnslipper skjebnen etter å ha mottatt en dødsdom og finner en vei til et hemmelig forskningsanlegg under. Det vil være mange komplekse eksperimenter og funn. De realistiske fysikksystemene i Boneworks har blitt fullstendig forbedret og polert.

Engasjer spillets verden konsekvent og selvsikkert. Du kan også bekjempe fiendtlige engasjementer ved å bruke hele arsenalet av avstands-, kamp- og eksotiske fysikkvåpen til din disposisjon.

Du kan gå gjennom spillet med hvilket som helst utseende du velger og den fysiske statistikken som følger med på grunn av den tilpassede avatarimporten. Spillet inneholder en rekke utfordrende gåter som krever at spillerne bruker fantasien og problemløsningsevnene for å komme videre.

Oculus Quest-plattformen gjør den tilgjengelig, og gir brukerne en realistisk virtuell virkelighetsopplevelse.

The Walking Dead: Saints & Sinners

I videospillet The Walking Dead: Saints and Sinners må spillerne navigere i restene av New Orleans mens de avverger zombier og andre overlevende i et post-apokalyptisk miljø. Spillets intrikate grafikk og nøyaktige fysikk er ment å gjøre det oppslukende.

Spillere kan velge å spille som en helgen eller en synder. Beslutningene deres vil ha innvirkning på hvordan spillet blir.

Et håndverkssystem er inkludert i spillet som gjør det mulig for spillere å lage sine verktøy og våpen for å hjelpe dem med å overleve i den fiendtlige verden. Spillet har også en dag- og nattsyklus, med unike vanskeligheter og farer til hver tid på dagen.

  Slik sletter du en enhet fra Finn min

På grunn av muligheten til å bevege seg rundt og kommunisere med spillverdenen, tilbyr det å spille dette spillet på Oculus Quest et enda mer interaktivt miljø.

Med Quests trådløse funksjoner er det enkelt å bevege seg uten å bekymre deg for å bli viklet inn i kabler. The Walking Dead, en gripende VR-tittel på Oculus Quest-plattformen, gir en særegen og oppslukende opplevelse.

Star Wars: Tales from Galaxy’s Edge

Du spiller en droide-reparasjonsarbeider som jobber nær Outer Rim i Star Wars: Tales from Galaxy’s Edge, et action-eventyrspill. Spillets fantastiske grafikk og autentiske gameplay lar spillere oppleve Star Wars-universet på en helt ny måte.

Spillet har mange mål og plottlinjer, og kjente og splitter nye karakterer introduseres på forskjellige punkter. Sammen med puslespill- og kampelementer tilbyr spillet et utvalg verktøy og våpen som spillere kan bruke. På planeten Batuu skjer møtet nær Black Spire Outpost.

Spillets grafikk og lyd er av høyeste kaliber. På toppen av det, gjør VR-teknologi det mulig for spillere å oppleve Star Wars-universet til fulle.

Totalt sett er Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge virkelig et flott tillegg til Oculus Quest-katalogen og gir fans av franchisen og VR-entusiaster en fantastisk opplevelse.

Blade & Sorcery: Nomad

Blade & Sorcery: Nomad er et grafisk imponerende spill som fungerer effektivt på Oculus Quest når det gjelder ytelse.

Det er en banebrytende middelaldersk fantasy-sandkasse som legger vekt på nærkamper, avstandskamper og magiske kamper samtidig som den bruker en helt original, fysikkbasert interaksjons- og kampmotor.

Blader kan brukes til å stikke hull i myke materialer eller avlede magi, og spillet ble hovedsakelig laget for virtuell virkelighet. Presise treffbokser kontrollerer kollisjoner, ting har tyngde og følger fysikkens regler, og dyr har hele kropper og tilstedeværelse.

Siden spillets kamp er fysikkbasert og realistisk, må spillerne bruke handlinger og strategier fra hverdagen for å slå og forsvare seg selv. Spillere kan også bruke forskjellige verktøy og evner til å designe kampscenarioene sine i spillets sandkassemodus.

Totalt sett er det en overbevisende og oppslukende VR-opplevelse som gir en utfordrende kampopplevelse på Oculus Quest.

Videre

Onward er et populært strategisk skytespill for flere spillere. Det gir en naturtro kampopplevelse i virtuell virkelighet. I Onward påtar spillerne rollen som soldater og kjemper mot andre spillere i hektiske brannkamper.

Spillet har flere moduser, inkludert team deathmatch, oppdragstyper med mål osv. Spillere kan velge mellom ulike våpen, gjenstander og vedlegg for å tilpasse belastningen.

Spillets førsteklasses grafikk og lydeffekter gir spillingen en høy følelse av realisme. For å imøtekomme ulike spillestiler, tilbyr spillet også en rekke bevegelsesmoduser, som jevn bevegelse, teleportering og armsvinging.

Dessuten vil overlevelses- og kampferdighetene dine bli testet maksimalt når du deltar i blodige infanterikamper over ulike settinger og kampscenarier, med plattformer som støttes på kryss og tvers.

Avslutningsvis er Onward en viktig tittel for alle som søker en overbevisende og oppslukende VR-spillopplevelse. Oculus Quest-plattformen, som leverer en jevn og komplett VR-opplevelse, har den til salgs.

  Administrer bedriftsøkonomien med Novo Checking Account

I Expect You To Die 2

Schell Games skapte virtual reality-puslespillet «I Expect You to Die 2». Spillerne påtar seg rollen som spioner i spillet. De må bruke sine problemløsningsevner for å fullføre oppgaver og unnslippe vanskelige omstendigheter.

Takket være Oculus Quests realistiske funksjoner, kan spillere samhandle med miljøet sitt og endre ting i spillverdenen. Spillet gir en førsteklasses VR-opplevelse med morsomt spill, utfordrende gåter og imponerende bilder.

Spillets humor og plot gjør det til en hyggelig og underholdende opplevelse. Inkluderingen av ekstra verktøy og mekanismer gir også spilldybden.

Spillet er tilgjengelig på Oculus Quest og tilbyr en særegen opplevelse for brukere å jobbe gjennom en rekke problemer og hindringer mens de er nedsenket i en spion-tema-setting. Puslespillfanatikere og de som ønsker en intens VR-opplevelse på Oculus Quest bør spille dette spillet.

Gorn

En latterlig brutal VR-gladiatorsimulator har tittelen GORN. GORN-krigere kan fantasifullt utføre sine mest grufulle gladiatorfantasier i virtuell virkelighet på grunn av en unik, fullstendig fysikkdrevet kampmotor. Den overdrevne volden og elendigheten i spillet lar spillere halshugge, baske og partere fiendene sine på flere måter.

På grunn av det fysikkbaserte kampsystemet i spillet, kan spillere være ganske kreative i å eliminere fiendene sine, og gi hver kamp en annerledes og givende opplevelse. Spillere kan plukke opp og kaste gjenstander fra miljøet og bruke en rekke våpen, for eksempel sverd, maces og til og med bare hendene.

I det mest grufulle og grufulle VR-ansiktsknusende videospillet som noen gang er laget av mennesker, er de eneste begrensningene for kaoset din kreativitet og moral.

VR-opplevelsen til GORN er underholdende og overbevisende, og den passer godt til Oculus Quest-plattformen. Det er et fantastisk spill for individer som liker intens og morsom spilling på grunn av dens fysikkbaserte kamp og overdreven brutalitet.

Inn i radiusen

Førstepersons overlevelsesskrekkspillet Into the Radius er satt i et postapokalyptisk univers. Du oppdager deg selv isolert fra den naturlige verden midt i et deprimert område. Det eneste som er igjen er våpnene og vettet. Spilleren overtar stillingen som en spesialagent som har fått betrodd å se inn i den mystiske Radius, hjemmet til farlige anomalier og rovdyr.

Spillet har et unikt inventarsystem. Ved å lete etter dem lar det spillere administrere ressurser som mat, vann og ammunisjon. Med fokus på utforskning og overlevelse, er spillets humørfylte setting ment å fremkalle en følelse av spenning og angst.

Takket være Oculus Quests VR-teknologi kan spillere føle at de er i Into the Radius-verdenen, noe som forbedrer spillets oppslukende opplevelse.

Det er en virtuell virkelighetsopplevelse som er tilgjengelig på Oculus Quest og er laget for å tilby en oppslukende opplevelse. Fans av survival horror videospill vil synes spillet er spennende. Oculus Quest-utgaven er en fantastisk måte å spille virtual reality-spill på.

Konklusjon

Oculus Quest-plattformen tilbyr en veldig oppslukende og overbevisende spillopplevelse. Plattformens ubegrensede mobilitet og uovertrufne fordypning er muliggjort av dens trådløse og ubundne design. Enten du spiller rolige utforskningsspill eller actionfylte skytespill, sørger Quests førsteklasses grafikk og flytende spill for en sømløs spillopplevelse.

Med ulike spill og aktiviteter å velge mellom, er Oculus Quest et vakkert valg for rekreasjons- og seriøse spillere på grunn av dets enkle oppsett og intuitive kontroller.

Du kan også sjekke ut noen av de beste PlayStation VR-spillene.