– 9 beste repost-apper for Instagram for enkelt å dele det du liker –

Instagram repost-apper er mange, men hvorfor trenger du en?

Med totalt 4,25 milliarder totale besøk månedlig, er Instagram en av de 4 beste sosiale medieplattformene. Det er også den mest nedlastede appen i verden, ifølge Digital Trends-rapporten, Hootsuite. Den har nesten alle ønskelige funksjoner du kan tenke deg.

Den har imidlertid fortsatt ikke den opprinnelige funksjonen til å legge inn permanente innlegg på nytt. Det er derfor du trenger tredjeparts repost-apper for å videresende permanente innlegg fra andre brukere.

Instagram lar deg bare dele historier fra andre offentlige kontoer, og det også, i maksimalt 24 timer! Hvis du ønsker å videresende bilder, karuseller eller ruller, prøv disse appene nedenfor:

Repost for IG

Repost for IG er en av de mest populære repost-appene for Instagram. Det er fordi den har et brukervennlig grensesnitt og lar deg reposte fra alle kontoer – private eller offentlige.

Ikke bare det, men ved å bruke denne appen kan du arkivere og lagre videoer for Instagram. Tidligere merket som Regram, lar denne appen deg legge til et valgfritt overlegg og endre viktige attributter, inkludert posisjon og farge. Du kan også dele videoer på Instagram Direct.

Nå, hvordan reposter du med denne appen? Du kan enten klikke på repost-appen for å åpne Instagram eller finne innlegget manuelt og kopiere koblingen. Du kan deretter mate lenken til appen, eller den kopierer den automatisk fra utklippstavlen når du kommer tilbake til appgrensesnittet.

Trykk på glidebryteren og kopier teksten til innlegget, eller flytt rundt vannmerkets posisjon og endre fargen. Klikk på del, og det åpner Instagrams delingsforespørsel for å be deg om å fullføre deling.

Faktisk vil du få en annen tilleggsfunksjon: du får lov til å laste ned og lagre bildene dine for sikkerhetskopiering. Det hele er gratis å bruke.

Men hvis du velger den betalte varianten, vil du ikke se noen annonser og slipper å nevne dem i bildetekstene!

JaredCo

Jared Co lar deg legge ut bilder og videoer på nytt uten å legge til noe vannmerke! Det er 100 % gratis og lar deg lagre bilder og laste dem ned for oppbevaring også.

Mens kunder har hatt noen problemer på grunn av Instagrams nylige oppdateringer, er støtten fra Repost for Instagram – Jared Co ganske rask.

  15 beste appen for å lagre Instagram-videoer

De tilbyr raske løsninger og oppfordrer brukere til å kontakte dem via e-post hvis de har problemer.

Med støtten som er A-klasse, er appen ekstremt pålitelig for alle reposteringsbehov, spesielt uten vannmerker. Dessuten er det flott med bilder og gir deg en veldig rask behandlingstid!

Reposta

Reposta er perfekt for deg, hvis du leter etter en enkel repost-app. Det kommer ikke med mange attributter: bare de essensielle.

Brukere elsker Reposta. Det er fordi det er gratis og problemfritt. Fra det øyeblikket du starter appen, vil du se et trinn-for-trinn-sett med instruksjoner om hvordan du kopierer et Instagram-innleggs link og legger det ut på nytt via appen. Faktisk gir det deg en full forhåndsvisning av reposteringsprosessen.

Når det gjelder bildetekster, gir Reposta deg muligheten til å kopiere dem til utklippstavlen.

En av ulempene er imidlertid begrensede tilpasningsfunksjoner. Det lar deg ikke gjøre mye med det opprinnelige innlegget, bortsett fra å legge det på nytt manuelt.

Reposter for Story & Video

Med en kraftig repost-editor er Reposter for Story & Video en annen populær repost-app for Android-brukere.

Det som har holdt denne repost-appen for Instagram populær blant Instagram-brukere i over 9+ år siden starten, er dens fantastiske støtte. Faktisk kan du også holde deg oppdatert med reposter fra kjendiser og offentlige kontoer i feeden din.

Du får raske alternativer for å redigere den originale reposten: kopier bildetekster, flytt/fjern attribusjoner og forfatterskap. Du kan også beskjære det originale innlegget, legge til klistremerker og tekst samt tegne på det.

Du kan også dele reposter som har flere bilder. Hvis vi ser etter ulemper, er det ingen som sådan, bortsett fra annonse- og abonnementsmeldinger som dukker opp nå og da.

Repost – PRO

Repost – PRO er raskt, intuitivt og enkelt. Den lar deg bare legge ut bilder og videoer fra offentlige kontoer.

Du kan kopiere bilder, videoer og bildetekster for repost. Det er imidlertid en tegngrense som gjelder for tekst og bildetekster i gratisversjonen.

Gratisversjonen gir deg ikke utallige alternativer, men dens enkle prosesser hjelper deg å reposte uten problemer. Nye oppdateringer inkluderer lagring for sikkerhetskopiering. Det kan være en viss forsinkelse når du prøver å legge ut flere bilder eller lange videoer.

Hastighet og full funksjonalitet kan låses opp med den betalte varianten.

Repost: For innlegg, historier

Den mest nedlastede repost-appen for Instagram, Repost: For Posts, Stories lar deg også lage unike avatarer av deg eller vennene dine ved hjelp av AI.

Med 100+ maler for historier, kommer denne appen med mye ekstra funksjonalitet som lar deg forsterke din Instagram-tilstedeværelse.

  Slik tømmer du Instagram-buffer på Android og iOS

Faktisk foreslår den også de beste hashtaggene for profilen din, slik at du kan øke Instagram-tilstedeværelsen og antallet følgere.

Hvis du leter etter flere måter å skille seg ut på, kan du utforske denne appens kule tekst- og symbolkunst for bildetekstene dine. Dessuten har den også 300+ bildetekstmaler for å hjelpe deg med å komme i gang og gjøre inntrykk der ute.

Når du nå kommer til reposteringskrefter, kan du repostere fra private kontoer også. Det gir deg til og med muligheten til å reposte alle medier eller velge gjeldende bilde/video. Når det er sagt, har du lov til å legge ut flere mediealternativer enkelt.

Det er også funksjonaliteten der du kan lagre enten lyd- eller videokomponenten til en repost. Månedlige og årlige abonnementer er tilgjengelige for brukere som ønsker å utforske hele spekteret av funksjonaliteten.

InsTake – for Instagram

Designet spesielt for iPhone-brukere, InsTake – for Instagram er en repost-app som fungerer best for innlegg, historier og IGTV-videoer.

Selv om IGTV ble avviklet i fjor, kan du dele Instagram-hjul med InsTake.

Ikke bare det, det er veldig populært blant brukere for hvor enkelt grensesnittet det er å bruke. Mens vi legger ut på andre apper, får vi ofte problemer som langsom lasting, forsinkelser og feil for lengre videoer.

Du vil ikke møte det samme med denne appen, siden den gir deg muligheten til å laste ned bildet eller videoen du vil legge ut på nytt. Den starter nedlastingen for sikkerhetskopiering automatisk.

Du kan også gjøre alt det ovennevnte uten å logge på, noe som ikke er et alternativ tilgjengelig for noen få andre apper!

Reposter

Appens plattform er designet for iPad- og iPhone-enheter, og er magisk intuitiv. Reposter hjelper deg raskt og enkelt å legge ut et hvilket som helst bilde eller video etter eget valg.

Du kan reposte alle medier med Reposter, og det er et stort pluss! Enten vi snakker karusellinnlegg, hjul eller IGTV-videoer, lar appen deg legge ut alt på nytt. Det er ikke en funksjon som er tilgjengelig med lignende apper.

Lurer du på hvordan du bruker Reposteren? Åpne Instagram-appen, og finn innlegget eller rullen (bilde/video/karusell) du vil legge ut på nytt. Klikk på de tre prikkene og kopier innleggets lenke.

Når du kommer tilbake til Reposter-appen, gir du den noen sekunder, så vises det originale innlegget ditt. Utrolig intuitivt, som vi sa! Dessuten sier det seg selv at appen er annonsefri, så det er ingen irritasjon!

  8 beste Instagram-brukernavngeneratorer for bedriftseiere

Du kan enten abonnere på en månedlig plan eller en årlig plan. Du får tilgang til en gratis prøveperiode. Ved bekreftelse vil du bli belastet på iTunes-kontoen din. Faktisk kan du også ta et livstidsabonnement. Deres støtte er rask og rask, og de er virkelig en post unna!

Reels Repost Reshare Story

Som navnet sier, kan du reposte hva som helst med denne Reels Repost Reshare Story-appen på Apple Store! Dessuten er det veldig populært blant bedrifter og påvirkere som liker en profesjonell kant til historiene og hjulene de reposter.

Hvis du også leter etter et skarpt grensesnitt og banebrytende ytelse, bør du ta dette en tur! Du trenger ikke logge på for å få tilgang til det, du kan legge ut det originale innlegget på nytt som en rulle/video/innlegg (i flere formater), og du kan også planlegge repostene dine!

Det er det første vi har hørt fra noen av repost-appene: at de lar deg planlegge og publisere senere. Ikke bare det, hvis du er en mørk modus-elsker, kan du også velge det!

Du får også tilgang til en rekke avanserte funksjoner når du abonnerer på denne appen. Tekstgeneratoren vil hjelpe deg å skille deg ut med unike bildetekster og tekstbiter.

Ikke bare det, det vil lage relevante hashtags som lar deg utvide nettverket ditt. I tillegg vil bildetekstredigereren også gi deg mye tilpasning.

Repost ofte for å heve din personlige merkevare

Videredeling av Instagram-innlegg er en viktig måte å bygge din personlige merkevare på plattformen – det hjelper deg å skille deg ut. Når du velger en repost-app, er det fem spørsmål du bør stille deg selv.

  • Hva er typen funksjonalitet trenger du?
  • Hvor ofte vil du bruke appen?
  • Er det greit hvis det er en gratisversjon, som kan forårsake noen mindre forsinkelser?
  • Er du villig til å betale? Hvis ja, hva er funksjonene du leter etter?
  • Vil du ha en app som lar deg planlegge innlegg til senere?

Når du har besvart alle disse spørsmålene, blir det lettere å velge en app som fungerer best for deg. Hvis du måtte spørre oss, vil vi si å ha muligheten til å reposte fra alle typer kontoer (spesielt private) er en viktig avtale.

Men igjen, avhenger i stor grad av hvilke typer behov du vil ha og hvilke typer kontoer du vil samhandle med. Fortell oss hvilken app du ender opp med å bruke og hva du liker med dem!

Du kan også utforske noen Instagram-historieprodusenter og kule verktøy for å endre størrelsen på en video for Instagram TV, feeder og historier.