Pinecone får $100 millioner og AssemblyAI for talegjenkjenning

Hallo! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Pinecone samlet inn 100 millioner dollar for å fortsette å drive LLM-er

Pinecone er en avansert oppstart av datalagring og organisasjonsinfrastruktur som med suksess samlet inn $100 millioner i en serie B-finansieringsrunde ledet av Andreessen Horowitz og andre venturekapitalfirmaer, inkludert ICONIQ Growth, Menlo Ventures og Wing Venture Capital.

I følge blogginnlegget økte kapitalen som ble samlet inn i denne finansieringsrunden Pinecones markedsverdi til 750 millioner dollar.

Pinecone gir LLMs ingeniører den nødvendige infrastrukturen for å strømlinjeforme dataorganisasjonen slik at den effektivt kan søkes og hentes, noe som gjør den til en viktig og integrert del av AI-infrastrukturer.

  Det er enkelt å sjekke iPhone, iPad og MacBook batteritilstand med disse 7 verktøyene

Pinecones tjenester har blitt betydelig mer etterspurt på grunn av det økende behovet for sofistikerte kunstig intelligens-løsninger som OpenAIs ChatGPT og GPT-4, som er sterkt avhengig av store språkmodeller (LLM).

Pinecones tjenester er klarert av tusenvis av ingeniørteam som bygger AI-applikasjoner, og noen av de bemerkelsesverdige selskapene som bruker tjenestene deres er Shopify, Zapier, Expel, BambooHR, etc.

AssemblyAI er en avansert AI-modell for talegjenkjenning, høyttalerdeteksjon, oppsummering

AssemblyAI er en avansert AI-modell for talegjenkjenning, høyttalerdeteksjon, oppsummering og mer. Ved å bruke den nyeste AI-forskningen lager de produksjonsklare AI-modeller som kan transkribere og forstå tale i produktene dine.

  13 beste verktøy for å gjenopprette iPhone- og iPad-data- [Data Recovery]

Dens API gir avanserte AI-teknologier, inkludert Conformer-1-talegjenkjenningsmodellen trent på 650 000 timer med lyddata for menneskelignende ytelse på forskjellige datasett.

AssemblyAI drar fordel av banebrytende AI-teknologi som har blitt brukt til å lage vellykkede AI-modeller som DALL-E 2, GPT-3 og Googles LaMDA-modell for å utvikle state-of-the-art AI-modeller som spesialiserer seg på transkribering, forståelse og undersøke lyd- og videodata.

Ifølge bloggen har firmaet samlet inn 30 millioner dollar i en serie B-innsamlingsrunde ledet av den globale programvareinvestoren Insight Partners, noe som bringer det totale innsamlede midlene til litt over 65 millioner dollar.

AssemblyAIs API brukes av bedrifter av varierende skala, alt fra tusenvis av startups til etablerte Fortune 500-bedrifter som Spotify, DOW JONES, The WALL STREET JOURNAL, BBC, NBCUniversal, etc., for å drive sin daglige drift.

  Hvordan fikse "JavaScript Heap tom minnefeil"

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.