9 Best Path of Titans hosting-servere for spennende eventyr

Path of Titans er et spennende videospill hvor du kan utforske den forhistoriske verden med vennene dine og fordype deg i dinosaurenes tidsalder.

I dette eventyrlige spillet som foregår i en eldgammel verden, styrer dinosaurene økosystemet. Det krever at du overlever farlige hendelser og mange katastrofer.

Men hvis du velger å være vert for spillet, vil spillingen din bli påvirket når det gjelder ytelse, funksjonalitet, funksjoner, nettverksstabilitet og andre slike problemer.

Derfor er det fornuftig å bruke en pålitelig Path of Titans-vertsserver for å spille spillet hvis du vil oppleve god spilling.

Spillserverne vil sikre en jevn spillopplevelse uten forsinkelser, feil og uønskede forstyrrelser.

La oss forstå Path of Titans mer, dets gameplay og de beste Path of Titans-vertsserverne for å nyte spillet i timevis.

Hva er Path of Titans?

Path of Titans er et massivt multiplayer online (MMO) overlevelsesvideospill basert på en forhistorisk verden hvor du vil ta på deg rollen som dinosaurer. I dette spillet vil spilleren bli utsatt for forskjellige scenarier og eventyr med venner og må fullføre mange overlevelsesoppgaver.

Siden den er basert på Unreal Engine 5 vil du få et realistisk miljø med mange detaljer og objekter. I begynnelsen kan du velge mellom 30 dinosaurarter. Vær forsiktig med valget ditt, siden hver dinosaur har en annen spillestil. Du vil kontrollere dinosauren din fra et tredjepersonsperspektiv som vil gi deg et bredt syn på miljøet du er nedsenket i.

Foruten dinosaurer, kan du kontrollere andre forhistoriske dyr som er en viktig del av verden. Sammen med vennene dine vil du være involvert i ulike naturbegivenheter, laug, eventyr og oppdrag, alt mens du unngår døden og går gjennom forskjellige miljøer.

Ettersom du vil rollespille favorittskapningen din i ulike oppdrag, vil du få erfaringspoeng som vil hjelpe dinosaurene dine å vokse. Mens du spiller med vennene dine, kan du kontrollere miljøet og få mat og trofeer. Veksten av dinosauren din vil også tillate spillet å utvikle seg i tillegg til oppdrag og hendelser.

Videre kan du lage fester med vennene dine, og hver fest tilbyr opptil 10 spilleautomater. Imidlertid kan høyt modne dinosaurer ta opptil 5 plasser i en fest. Enten du har Microsoft Windows, MacOS, PS5 eller Xbox Series X, kan dette multiplattformspillet spilles på de mest populære plattformene.

Hvorfor trenger du en spillvertsserver?

Når du hengir deg til Path of Titans og rollespiller din favorittdinosaur, vil du og vennene dine selvsagt forvente jevnt spill. Dette er hva du kan forvente av en dedikert vertsserver.

Nedenfor er årsakene til at du trenger en spill-hosting-server for å spille Path of Titans.

#1. Imponerende forsinkelsesfri ytelse

En av de viktigste grunnene til at mange Path of Titans-entusiaster velger å være vertskap for servere er på grunn av den forsinkelsesfrie ytelsen den tilbyr. En pålitelig vertsserver vil hjelpe deg å utforske den forhistoriske verdenen og nyte det virkelige miljøet uten å møte noen problemer.

#2. Testet og pålitelig system

Mange vertstjenester som tilbyr dedikerte servere stresstester serverne sine slik at spillet ikke krasjer mens du er på en intens søken. Serverne vedlikeholdes også på en slik måte at de alltid er tilgjengelige, og det også med lav ping.

  Hvordan bli utestengt fra Tinder

Viktigere, disse serverne kommer også med backup-generatorer og lagringsalternativer, slik at hvis det er strømbrudd eller serverkrasj, mister du ikke lagret spill, konfigurasjoner og data.

#3. Tilpassbar server

Du vil få mange tilpasningsmuligheter mens du spiller Path of Titans på en dedikert server. Ikke bare ville du være i stand til å definere spillereglene, men også administrere spillernes tillatelser.

Du kan velge maskinvaren du ønsker for serveren din slik at du alltid har en optimal spillopplevelse, enten du spiller alene eller sammen med vennene dine.

#4. Trygt og sikkert

Topp hosting-servere er beskyttet av sikkerhetsprotokoller, DDoS-beskyttelse og andre sikkerhetsfunksjoner. Disse sikkerhetstiltakene beskytter serveren mot ondsinnede brukere, spesielt DDoS-angrep.

#5. Dedikert kundestøtte

Å velge det beste spillvertstjenestespillet gir deg 24/7 kundeservice fra organisasjonen. Enten du har problemer med å gjøre justeringer i sporet eller står overfor etterslep, vil dedikert kundestøtte alltid være der for å hjelpe deg på alle måter.

Minimum serverkrav

Når du velger en spillserver for Path of Titans, sørg for at den har spesifikasjonene nedenfor:

  • Siste AMD Ryzen eller Intel-prosessor med minimum 4 kjerner og 3,6 GHz klokkehastighet
  • 8 GB eller 16 GB DDR4 RAM, avhengig av spillersporet
  • Siste Windows operativsystem og server
  • 100 GB lagringsplass og foretrukket SSD-lagring
  • Minimum 100 Mbps konstant båndbredde
  • 10 Gbps minimum DDoS-beskyttelse
  • 18 timers minimum serveroppetid
  • Støtte for verkstedmodus og rask installasjon av plugins
  • Komplett kundestøtte hele dagen
  • Integrert spillpanel for serverkonfigurasjon

Nå er det på tide å introdusere deg til de beste Path of Titans-vertsserverne slik at du kan være trygg på service av høy kvalitet.

Nitrado

Nitrado er utvilsomt en av de beste Path of Titans-vertsserverne du kan bruke for å ha høyhastighets spilløkter med vennene dine. Teamet deres forstår kravet til avanserte MMO-overlevelsesspill, og det er derfor de har innlemmet feilsikker servermaskinvare som vil sikre en optimal spillopplevelse.

Mange foretrekker denne vertstjenesten fordi den gir deg muligheten til fleksibel kjøretid og oppgradering eller nedgradering av serveren for å møte dine behov. Takket være dens pålitelige sikkerhetskopieringsrutine og korteste Internett-ruter, kan du utforske miljøet med lav ping uten å bekymre deg for å miste de lagrede spillene.

Nitrado servertilgang vil ikke være begrenset til bare deg; du kan dele tilgang med vennene dine, som kan hjelpe deg med å administrere serveren når det er nødvendig. Enten du treffer en ulempe eller står overfor et ping-problem, vil den døgnåpne kundestøtten alltid være der for å hjelpe deg gjennom chat eller e-post.

PingPerfect

Du vil være i ærefrykt for spillopplevelsen når du begynner å spille Path of Titans på den dedikerte serveren til PingPerfect. Det er en svært populær vertstjeneste som er kjent for å tilby høyspesifisert bedriftsmaskinvare slik at du kan spille jevnt i spillets rike økosystem.

Det er enorme mengder objekter og AI-skapninger i miljøet, men du vil neppe møte noe FPS-fall når du spiller. Siden datasentrene er lokalisert i mange byer over hele verden, sikrer vertstjenesten at hver spiller nyter lavping-spill.

  10 hjemmetreningsutstyr for å gjøre deg fra sofapotet til treningsentusiast

Sammen med serveren behandler teamet deg med gratis webhotell og full tilgang til FTP og filleserprotokoll som spiller en avgjørende rolle for å forbedre brukeropplevelsen. Du kan være trygg på at du alltid vil beholde de lagrede spillene dine mens du bruker denne tjenesten, og æren går til det svært effektive interne sikkerhetskopieringssystemet.

Overlevelsesservere

Fra umiddelbar serveroppsett og full FTP-tilgang til fullstendig sikkerhet og ultrarask lagring, vil du få mange funksjoner når du går for Survival Servers. Det er en førsteklasses vertstjeneste for Path of Titans, som gir deg de høyeste enkelttrådsprosessorene og NVMe SSD-stasjonene. Dette lar deg kontrollere dinosaurene dine i den åpne verden med letthet.

Survival Servers gjør det enkelt å spille dette MMO-overlevelsesspillet med vennene dine, siden datasentrene er spredt over hele kloden. Den tilpassede interne kontrollen gir deg full tilgang til serveren, hvor du kan kontrollere antall spillere og plassering og endre innstillingene.

Hvis du bestemmer deg for å introdusere mods eller plugins i spillet for å krydre spillopplevelsen din, kan du enkelt gjøre det uten problemer. Du finner dette vertstjenestealternativet i lanseringen av Alderon Games, som gjør tilgjengeligheten mye enklere.

ServerBlend

Hvis du ser etter en fan-favoritt vertsserver for å spille Path of Titans, prøv ServerBlend. Siden lanseringen av spillet har denne vertstjenesten med suksess tilbudt servere til tusenvis av spillere over hele verden.

Hovedårsaken bak deres enorme popularitet er bruken av topp-end Xeon-prosessorer med ECC RAM og NVMe SSD-er for alle serverne, sammen med komplett DDoS-beskyttelse. Du vil finne mange andre Path of Titans-spillere som bruker denne tjenesten og elsker det brukervennlige TCAdmin-kontrollpanelet, kombinert med et automatisk oppdateringsalternativ.

Å spille på ServerBlends server er helt morsomt fordi de er basert på et toppnettverk som sikrer lav ping hele veien. Hvis du bestemmer deg for å velge en hosting-utleietjeneste, må du enten velge deres Premium-plan eller Standard-planen. Begge planene tilbyr samme ytelse, men det er noen tilleggstjenester du vil få med Premium-planen.

4NetPlayers

Når det gjelder å få den beste Path of Titans-vertstjenesten, er 4NetPlayers et navn som er mye anbefalt av de fleste Path of Titan-fans.

Få mer kraft og kontroll i spillingen din, og vær sikker på at du vil ha den nyeste servermaskinvaren med en rask CPU og umiddelbar oppsetttjeneste. Med en forbedret DDoS-beskyttelsesfunksjon, vil vertstjenestene sikre at du aldri blir avbrutt av ondsinnede brukere mens du utforsker den ukjente verdenen med dinosauren din.

Takket være det intuitive grensesnittet kan du og vennene dine enkelt administrere serveren selv når du ikke har noen tidligere erfaring.

4NetPlayers tilbyr tre planer; – Starter ($5,44/månedlig), Profesjonell (($7,68/månedlig) og Premium ($14,80/månedlig). Hver plan har sine egne fordeler og antall funksjoner, i tillegg til at spillersporet øker når du går for høyere planer.

GTXGaming

GTXGaming er en av de unike vertstjenestene som tilbyr Path of Titans-serverne dine som er kompatible med alle plattformer, inkludert PC, Xbox, PS5, PS4 og Nintendo Switch. Serverne er konfigurert på en slik måte at de fungerer automatisk på alle plattformer når du bestemmer deg for å gå på et gruppeoppdrag med vennene dine i spillet.

Som alle topp vertstjenester, bruker GTXGaming også dyre maskinvareoppsett som Intel i9-prosessorer kombinert med avanserte RAM-er. Dette sørger for at du ikke finner noe etterslep mens du spiller. For å støtte en slik jevn spilling med lav ping, har leietjenesten også beholdt sin datasentertilstedeværelse over hele verden.

  9 beste iPhone-stativ for praktisk multitasking

En av de flotte tingene du vil få fra denne tjenesten er alternativet for ekstern sikkerhetskopiering, der de lagrede mappene og APIene lagres i en ekstern sikkerhetskopimaskin hver gang du starter serveren på nytt. Mange brukere av Path of Titans har hyllet denne tjenestens DDoS-beskyttelsesprotokoller fordi de bruker DDoS-beskyttelse på bedriftsnivå.

1GServerHost

Når du legger ut på et oppdrag med vennene dine i Path of Titans, trenger du åpenbart en spillserver med høy ytelse, fleksibel og sikker. 1GServerHost tilbyr deg alle disse og mer.

1GServerHosts dedikerte spillserver er basert på bedriftsmaskinvare, noe som sikrer at du får oppslukende spilling med vennene dine. Du vil bli lastet med topptjenester som øyeblikkelig serveroppsett, DDoS-beskyttelse og komplett sikkerhetskopieringstjeneste.

Med over 9 globale lokasjoner og automatiske oppdateringer, ville ingen av spillerne bli plaget av problemer med høy ping. Vertstjenesten gir deg også et tilpasset kontrollpanel og ubegrensede spilleautomater for å muliggjøre den beste spillopplevelsen.

For å få alle disse, må du bare betale en månedlig leieavgift på $5. Men hvis du ikke er fornøyd med tjenesten etter å ha brukt serveren, kan du be om full refusjon innen 72 timer.

LAV.MS

LOW.MS er en serververtstjeneste på toppnivå som har tilbudt høyytelsesservere for mange populære flerspillerspill, inkludert Path of Titans. Med 11 serverplasseringer spredt over hele kloden, sikrer denne vertstjenesten lav ping.

Når du spiller et maskinvareintensivt spill som Path of Titans med vennene dine på en dedikert server, må du ha en avansert konfigurasjon for å ha sømløs spilling. For å oppfylle dette kriteriet har LOW.MS konfigurert alle sine servere med 5,3 GHz high-end prosessorkraft, DDR4 RAM-er og NVMe SSD-er.

Den månedlige leieplanen starter fra $15,06 med en tilgjengelighet på 10 plasser, og leieprisen øker etter hvert som du øker plasser. Når du velger det månedlige abonnementet, vil LOW.MS umiddelbart sette opp serveren for deg slik at du kan begynne å spille spillet så snart som mulig.

Fragnet

Listen over beste Path of Titans-vertsservere vil være ufullstendig uten tillegg av Fragnet-vertstjeneste. Det er en mye populær tjeneste som fokuserer på den jevne opplevelsen til spillere, og dette er grunnen til at de har servere støttet av kraftig maskinvare sammen med et brukervennlig kontrollpanel.

Det som skiller denne tjenesten fra andre er tilstedeværelsen av servere på over 21 steder over hele verden. Som et resultat vil alle vennene dine som spiller Path of Titans få spille spillet uten nedetid, forsinkelser og ping-problemer. Du vil få alle de vanlige funksjonene til en spillserver, men til en overkommelig pris.

For denne vertstjenesten vil du få tre planer – Anodontosaurus, Albertaceratops og Daspletosaurus. Hovedforskjellen mellom disse planene er maskinvarestøtten og spesifikke funksjoner, så du kan velge dem avhengig av måten du spiller Path of Titans på.

Siste ord

Når du har den beste dedikerte vertsserveren for Path of Titans, kan du oppleve spill med høy ytelse. Dette vil etterlate deg i ærefrykt for tjenesten du får, og du vil aldri angre på kjøpet.

Den beste vertstjenesten vil tilby deg verdifulle funksjoner, ytelse og sikkerhet, sammen med avansert kundestøtte. Velg derfor en Path of Titans-spillvertsserver basert på dine preferanser, funksjoner og budsjett.

Deretter kan du sjekke ut de beste jaktspillene for å oppleve spenningen ved en jakt.