14 beste AI- og maskinlæringspodcaster for å holde deg oppdatert

Nye og avanserte teknologier dukker opp i markedet daglig, selv mens vi snakker. Og en av de mest kritiske drivkreftene bak den teknologiske revolusjonen er kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML).

63 % av organisasjonene planla å opprettholde eller øke sine AI- og ML-utgifter i 2023, og den globale markedsstørrelsen for ML-plattformer forventes å overstige 3136 milliarder dollar innen 2028, og vokse med en CAGR på 33,6 %.

Derfor, enten du er en bedriftsprofesjonell eller en student som er interessert i å lære mer om disse toppteknologiene for å kickstarte karrieren din, er det viktig å holde deg oppdatert med de siste AI- og ML-trendene.

Podcaster er en praktisk og sømløs måte å holde seg oppdatert med de siste trendene, innsiktene, nyhetene og kontinuerlige endringer på dette feltet i utvikling.

Podcastindustrien har vokst enormt, først og fremst på grunn av sin høye bekvemmelighet og lett tilgjengelighet. En annen stor fordel med podcasten som medium er dens multi-tasking-evne, som lar deg lytte til favorittpodcast-episodene dine mens du er på farten, enten du trener, gjør daglige gjøremål eller pendler.

Disse fordelene rapporterer at podcastindustrien vil være verdt 4 milliarder dollar innen 2024.

Denne artikkelen utforsker noen av de mest lyttede til AI- og ML-podcastene.

Så hvis du ønsker å redusere læringstiden og innsatsen, her er de beste AI- og ML-podcastene for å prøve å slukke læringstørsten din.

Dataskeptiker

Data Skeptic ble lansert i 2014 og arrangert av Kyle Polich, og er en av de mest populære og eldste podcastene for kunstig intelligens og maskinlæring som hjelper lyttere å forstå inn- og utsiden av denne datadrevne verdenen.

Verten holder intervjuer og detaljerte diskusjoner med sine gjester og AI-eksperter hver fredag ​​om emner rundt big data, maskinlæring, statistikk, datavitenskap og kunstig intelligens.

Med hundrevis av episoder siden den første lanseringen og millioner av nedlastinger, er Data Skeptic allment anerkjent som en av de mest autoritative kildene om AI, ML, datavitenskap og lignende emner.

Podcasten går i forskjellige sesonger, og hver utforsker spesifikke emner som kunstig intelligens, Natural Language Processing, Ad-Tech og mer. Verten intervjuer og snakker med bransjefolk og aktive forskere relatert til sesongens tema for å trekke ut og dele dyp og verdifull innsikt.

Du kan få tilgang til og lytte til plattformen på Google Play, Spotify og Apple Podcast gratis.

TWIML AI-podcasten

TWIML AI Podcast, tidligere kjent som This Week in Machine Learning and Artificial Intelligence, arrangeres av Sam Charrington, en ettertraktet foredragsholder, bransjeanalytiker, kommentator og tankeleder.

Podcasten har som mål å gjøre AI og ML mer tilgjengelig for publikum og forbedre livene deres ved å intervjue de beste AI-forskerne, innovatørene og utøverne.

Foruten AI og ML, dekker podcasten andre kritiske teknologier, inkludert Natural Language Processing, Deep Learning, Computer Science, Neurale Networks, Analytics og Data Science.

Du kan lytte til podcast-episodene basert på forskjellige emner, serier eller spillelister som du enten kan se på deres offisielle nettside eller på plattformer som Spotify, RSS, Apple Podcast, YouTube, Podcast Addict, Castbox og Pocket Casts.

  Hvordan lage og bruke Memoji og Animoji på en iPhone

Podcasten har over 7 millioner nedlastinger og tilbyr andre viktige tilbud, for eksempel arrangementer og konferanser, netttreff og studiegrupper, og utdanningsressurser.

Læringsmaskiner 101

Learning Machines 101 er en AI- og ML-basert podcast som tar sikte på å gi tilgjengelig informasjon relatert til hvordan maskiner og enheter bruker AI- og ML-algoritmer.

Disse maskinene som vi bruker i hverdagen vår i dag kan inkludere banksvindel og spam-deteksjon, stemmegjenkjenningssystemer og chatbots som tilbyr smarte og relevante kjøpsforslag.

Det gjør det lettere å forstå den komplekse og fascinerende verden av kunstig intelligens ved å undersøke følgende:

  • Arbeidet med disse AI-baserte enhetene og systemene.
  • Opprinnelsen til disse AI-baserte systemene.
  • Måter for å gjøre disse systemene mer menneskelignende.
  • Måter å gjøre disse systemene mye smartere på.

Verten, Richard M. Golden, forklarer de grunnleggende konseptene for AI og underholdende fungerende AI-baserte enheter gjennom denne podcasten. Du kan lytte til den på Apple, Google, iTunes og Stitcher.

The Talking Machines

Verten er Neil Lawrence og Katherine Gorman, The Talking Machines er en podcast som åpner dører til verden av maskinlæring ved å bringe innsiktsfulle og klare samtaler og intervjuer med eksperter på området.

Hver torsdag setter vertene seg ned med bransjeeksperter for å forstå hva som er nytt i bransjen, den siste trenden og nyheter knyttet til maskinlæring, og få verdifulle svar på spørsmålene dine.

Du kan lytte til de siste episodene på Apple Podcast, Spotify, Stitcher eller Art19.

Datavitenskap hjemme

Amethix Technologys produkt, Data Science at Home, er en podcast om kunstig intelligens, maskinlæring og algoritmer.

Showet har vært arrangert av Dr. Francesco Gadaleta siden 2015, som har en Ph.D. i virtualiseringsbaserte sikkerhetsmottiltak i programvarekjøringssystemer fra Universitetet i Leuven.

Dr. Gadaleta er vertskap for Data Science at Home-podcasten på solo-episoder og intervjuer også noen av de beste bransjeekspertene og innflytelsesrike skikkelsene innen AI og ML.

Podcasten er kjent og rangert blant de beste datavitenskapelige podcastene, og får sponsorer fra flere industriledere.

Hjerne inspirert

The Brain Inspired podcast dykker dypt ned i kunstig intelligens og nevrovitenskap som jobber sammen.

Paul Middlebrooks er vertskap for podcasten, en forsker og nevroforsker selv for å utforske dybden av AI og nevrovitenskap og hvordan nevrovitenskapsmenn bruker AI-verktøy for å forstå hvordan den menneskelige hjernen fungerer.

Verten snakker med de beste hodene i bransjen for å lære om de nyeste teoriene om AI og hjerner, banebrytende forskning og hva som førte ekspertene til dette feltet av AI og nevrovitenskap.

Paul utforsker videre følgende spørsmål gjennom podcasten:

  • Hvordan er ML forskjellig fra dyretenkning?
  • Viktigheten og nivået av forståelse av hjernen for å utvikle god AI.
  • Kan AI hjelpe oss å forstå hjernens funksjon og hvordan den fungerer?

Dermed er den hjerneinspirerte podcasten perfekt for alle som er nevroforsker, en AI-profesjonell eller noen som er interessert i å lære om forholdet mellom de to og hvordan de jobber sammen.

Lex Fridman Podcast

Ved MIT er Lex Fridman en forsker innen kunstig intelligens, maskinlæring og interaksjon mellom mennesker og roboter og er vert for Lex Fridman-podcasten.

  Slik lader du iPhone med den nye MacBook Pro

Han gjennomfører flere bransjeekspertintervjuer og samtaler rundt naturen til intelligens, bevissthet, makt og kjærlighet. Denne podcasten har som mål å gi et nytt perspektiv på AI, AGI, robotikk, datavitenskap, nevrovitenskap, dyp læring, psykologi, filosofi, kognitiv vitenskap, matematikk, fysikk og mer.

Noen av de beste industrielle og populære navnene verten, Lex Fridman, har intervjuet på podcasten inkluderer Elon Musk, Joe Rogan, Mark Zuckerberg, Dan Carlin og Sam Harris.
Du kan lytte til Lex Fridman-podcasten på Spotify, Apple Podcasts og RSS-feed.

The Radical AI Podcast

Radical AI-podcasten er en podcast som lager profesjonelle, engasjerende, tilgjengelige og engasjerende episoder innen kunstig intelligens-etikk.

Podcast-vertene, Dylan Doyle-Burke og Jessie «Jess» Smith, intervjuer radikale mennesker for å fremme radikale ideer rundt AI-etikk gjennom engasjerende, tilgjengelige og samarbeidende podcastintervjuer.

Den utforsker fremtiden til AI-etikk, og representerer forskjellige radikale historier, ideer og stemmer for samfunn og enkeltpersoner som designer, bruker og engasjerer seg i den stadig utviklende AI-teknologien.

Så anta at du ønsker å få mer innsikt i å forstå AI-etikk og de radikale ideene, historiene og hendelsene knyttet til den. Da er Radical AI-podcasten perfekt for å lytte til på Spotify, iTunes, Apple Podcasts og iHeart Studios.

AI-podcasten

En mangeårig journalist, Noah Kravitz, er vertskap for AI-podcasten som utforsker virkningen av kunstig intelligens på dagens dag og alder, ett podcast-intervju om gangen.

Noah intervjuer eksperter på tvers av ulike sektorer, som dyrelivsbiologer, astrofysikere, programvareingeniører, oppstartsgründere og dataforskere, for å forstå hvordan AI blir brukt i deres respektive sektorer.

Dermed bringer verten inn nye historier som setter lys på den utbredte bruken av AI annenhver uke gjennom denne podcasten.

AI-podcasten har fått nesten 3,4 millioner lyttinger, og du kan høre den på Spotify, Apple Podcasts, iTunes, Stitcher, PodBean, Pod Bay, Amazon Music, Google Play Music og mange andre plattformer.

Du kan også finne podcast-sammendragene av showets siste episoder på nettstedets Show Notes-seksjon.

AI i Business Podcast

Hvis du er en bedriftsleder eller en yrkesaktiv person som ønsker å lære mulighetene for å integrere kunstig intelligens i virksomheten din, er AI i Business Podcast det riktige valget.

Denne podcasten er først og fremst for bedriftsledere med en ikke-teknisk bakgrunn, og lar dem finne AI-muligheter og tilpasse de avanserte AI-algoritmene med en strategi for å levere maksimal avkastning på investeringen (RoI).

Podcast-verten og administrerende direktør for Emerj Artificial Intelligence Research, Daniel Faggella, intervjuer de øverste AI-lederne, dataforskerne, operasjonslederne, dataansvarlige og medgründerne hver uke fra Fortune 500-selskaper og unicorn-startups.

Disse intervjuene hjelper bedriftsledere med å forstå beste praksis for AI og avdekke trender og brukstilfeller, noe som muliggjør praktisk AI-adopsjon på tvers av virksomhetene deres.

Daniel har vært vertskap for noen topp AI-bedriftsledere fra selskaper som Facebook, DeepMind, Nuance og IBM. Podcasten er tilgjengelig på iTunes, Apple Podcasts, Stitcher og SoundCloud.

Data Crunch Podcast

Data Crunch Podcast bringer de siste nyhetene og samtalene rundt kunstig intelligens, big data, maskinlæring og analyser, og holder deg oppdatert med de siste AI-trendene.

  10 beste Dungeon Crawler-spill å begi seg ut på et actionfylt oppdrag

Vertene, Colin West, Van Ginkel og Remi Gould, dataeksperter fra Missing Link Technologies deler sin innsikt, analyse, ekspertise, observasjoner og erfaringer som dataforskere og analytikere.

De intervjuer også de beste AI-lederne i bransjen for å forstå og fremheve ulike aspekter ved AI og ML, for eksempel Quantum Machine Learning, Earth Intelligence og dataanalyse.

Showet dekker også emner som datastrategi i utdanningssektoren, strømlinjeforming av byggeprosessen med AI og bruk av AI for å gjøre utviklere mer effektive.

Dermed bringer denne svært verdifulle AI-podcasten intellektuelle samtaler om AI inn i hverdagen. Du kan lytte til Data Crunch-podcasten på Spotify.

AI Med AI, en CNA-podcast

Andy Ilachinski og David Broyles er vertskap for AI med AI-podcast, og utforsker de siste gjennombruddene og autonomien med kunstig intelligens, sammen med deres militære implikasjoner.

Denne podcasten er et produkt av CNAs flere andre podcaster. CNA er en non-profit og uavhengig forsknings- og analyseorganisasjon dedikert til landets sikkerhet og sikkerhet.

Det er en av de unike podcastene og er ikke lett tilgjengelig på medieplattformer. Du kan imidlertid lytte til podcastene direkte på nettsiden deres.

Forrige uke i AI

Last Week in AI er en kunstig intelligens-basert podcast av Skynet Today som bringer ukentlige AI-diskusjoner og sammendrag om den avanserte utviklingen innen AI, robotikk, dyp læring og mer.

Podcast-episodene fokuserer først og fremst på de siste AI-nyhetene og hvordan AI-, NLP- og ML-systemer og -løsninger endrer dagens miljø.

Så hvis du er en som elsker å holde deg på toppen av AI-trendene og konsumere alle de siste nyhetene som kan forstyrre verden, er Last Week in AI-podcasten for deg.

Du kan lytte til den på Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts eller PodBean-appen.

Gjøre data enkle

Making Data Simple er vert for AI Martin, IBMs VP of Data and AI Development.

Podcasten har som mål å tilby den siste tenkningen om kunstig intelligens, big data og dens implikasjoner for bedriften fra flere eksperter fra flere bransjeeksperter.

Verten snakker med og intervjuer de beste ekspertene i bransjen, med mål om å gjøre forståelsen av AI og dens løsninger på tvers av bransjer så sømløs som mulig.

Det er en av de topprangerte programmene på Apple Podcasts, rangert med 4,3 av 5. Så igjen, dette er en av de ideelle podcastene hvis du vil lære om de siste AI-trendene og løsningene som brukes av enkeltpersoner, bedrifter og eksperter over hele verden.

Siste ord

AI, Machine Learning, NLP, datavitenskap og chatboter er noen av de nyeste buzzwords i bransjen, og automatiserer flere forretningsoperasjoner og forstyrrer måten vi jobber på. Det er ingen stopp når det kommer til AI-implementering, siden AI-markedet forventes å vokse med 120 % hvert år ved 38,1 % CAGR mellom 2022 og 2030.

Og hvis du er en AI-ekspert, en AI-entusiast eller noen som er interessert i å lære mer, er podcaster den beste måten å dykke dypere og lære om de siste AI-trendene.

I denne artikkelen diskuterte vi noen av de beste kunstig intelligens- og ML-podcastene som gir innsikt i topptrendene, nyheter, implementering av AI i flere sektorer og mer, med innsikt fra de beste AI-ekspertene og forskerne.

Så sørg for at du sjekker ut disse AI-podcastene for å utvide AI-horisonten og kunnskapen din og få innsikt i de heteste AI-nyhetene og oppdateringene.

Deretter kan du sjekke ut podcastverktøy for å komme i gang med podcasting.