Bla gjennom, last opp og last ned Vine-videoer fra Chrome med VineClient

For de som ikke kjenner til, er Vine en Twitter-eid mobilapp som lar deg fange, redigere og laste opp en seks sekunders videosløyfe, med eller uten lyd, og dele den på nettet med andre. Å mimre Twitters egen idé om mindre er mer, Vine er som videoekvivalenten til en tweet på 140 tegn. Tilbake i januar lanserte Twitter også Vine for Web for å la brukere få tilgang til kontoen sin fra PC-en, men web-dashbordet gjør det ikke mulig å laste opp videosløyfer direkte til Vine. Dette er grunnen til at denne funksjonsrike tredjeparts Chrome-utvidelsen merket VineClient er verdt å prøve. Ikke bare gir den deg tilgang til alle Vines funksjoner, men lar deg også laste opp videoklipp fra datamaskinen.

  Stopp automatisk avspilling i Chrome, Firefox, Opera, Safari og IE

VineClient kjører helt utenfor nettet, men krever overraskende en Chrome-utvidelse for formålet. Så hvis du bruker Firefox, Safari eller IE som din primære nettleser, er du uheldig. Det er enkelt å komme i gang; bare installer utvidelsen, klikk på VineClient-ikonet ved siden av URL-linjen, og logg deretter på Vine-kontoen din.

I likhet med Vine For Chrome, en lignende utvidelse jeg dekket tilbake i november 2013, fungerer ikke VineClient med Twitter-brukernavn og passord, så du må knytte en e-postadresse til Vine-kontoen din.

Etter å ha hoppet videre til hoveddashbordet, tar det ikke mye tid å sette seg inn i hvordan ting fungerer i VineClient. Den Pinterest-lignende designen er ganske enkel å navigere. Det er en hjem-knapp til høyre for den øverste linjen som gir tilgang til Vines Home, Explore, Profile og Activity-seksjoner samt alternativer for opplasting og avlogging.

  Hvordan velge og lukke flere Chrome- eller Firefox-faner samtidig

Ved å bruke knappene på toppen av hver Vine-video kan du like, kommentere, forbedre, dele og til og med laste dem ned. Vines lastes ned i MP4-format. I motsetning til Vines i mobilappen og de du finner innebygd på nettsider, begynner ikke de i VineClient å spille før du klikker på miniatyrbildene deres.

Resten av appen er akkurat slik du forventer at nettversjonen av Vine skal være. Du får alle de samme funksjonene spredt utover for enkel visning.

Når det gjelder opplastingsfunksjonen, lar den deg legge ut videofiler fra PC-en din som ikke er mer enn 5 MB store og 6,8 sekunder lange. Så godt som alle større videoformater støttes, som 3GP, MP4, WMV, MKV, MOB, for å nevne noen.

  Hvordan tillate eller blokkere popup-vinduer i Chrome

For å legge ut en ny video, klikk «Velg fil», legg til en bildetekst, velg en kanal og trykk «Start opplasting».

Når videoen er lastet opp til kontoen din, lar VineClient deg forhåndsvise videoen i en popup.

Du kan laste ned den gratis VineClient-appen fra Chrome Nettmarked via koblingen nedenfor.

Installer VineClient fra Chrome Nettmarked