Slik bruker du Instant Hotspot på iPhone, iPad eller Mac

Hvis du har en iPhone eller iPad med mobiltilkobling, kan du dele Internett-tilkoblingen med hvilken som helst av de andre Apple-enhetene dine uten å måtte hoppe gjennom bøyler. Det er en lite kjent funksjon, og vi er i ferd med å blåse deg opp.

Alle vet allerede alt om Personal Hotspot, en funksjon som lar en enhet dele en iPhone eller mobil iPads internettforbindelse med hvilken som helst enhet – akkurat som tjoring i gamle dager. Selv om det er ganske praktisk, er det ikke like bra som funksjonen vi snakker om i dag: Instant Hotspot. Takket være Instant Hotspot kan du koble til iPhone eller mobil-iPad som om det var en hvilken som helst annen Wi-Fi-tilkobling, og du trenger ikke engang å slå på Personal Hotspot for å gjøre det.

Hva trenger du

Det er noen forutsetninger for å bruke Instant Hotspot:

  Hvordan sette opp en smart garasje

Din iPhone eller mobil-iPad må aktiveres og kobles til et mobilabonnement som støtter tethering. De fleste gjør det, men hvis du opplever problemer, kan dette være den skyldige. Du må kanskje også betale for dette som en egen tjeneste, avhengig av operatør og plan.
Hver involvert enhet må ha Bluetooth og Wi-Fi aktivert.
Alle enheter må logges på iCloud med samme Apple-ID.

Forutsatt at alt som det skal være, er du klar. Det kreves null konfigurasjon fra din side, og i motsetning til populær tro trenger du ikke engang å ha Personal Hotspot aktiv på iPhone eller mobil iPad for å få dette til å fungere. Begge enhetene trenger bare å oppfylle kravene vi skissert ovenfor, og være nær nok sammen til å kommunisere.

  De mest verdifulle selskapene i verden

Tillat en iPad å dele Internett-tilkoblingen til en iPhone eller mobil iPad

Før vi setter i gang, sørg for at Bluetooth og Wi-Fi er aktivert på begge enhetene – dette er den delen som slår folk opp, så det er verdt å sjekke før du går videre.

Når det er tatt hånd om, åpner du Innstillinger-appen og trykker på «W-Fi»-alternativet. Deretter trykker du på navnet på enheten du vil koble til. Når det gjelder skjermbildet vårt, kobler vi til «Olivers iPhone.»

Når du trykker på iPhone eller iPad, opprettes en tilkobling, og din iPad vil ha trådløs, umiddelbar tilgang til Internett.

  App Eater avinstallerer flere apper; Gjør dem enkle å filtrere gjennom

Tillat en Mac å dele Internett-tilkoblingen til en iPhone eller mobil iPad

Igjen, Personal Hotspot trenger ikke å være aktivert når du kobler en Mac til en iPhone eller mobil iPad. For å opprette tilkoblingen, klikk på Wi-Fi-ikonet i menylinjen og klikk deretter på navnet på enheten du ønsker å dele internettforbindelsen til. Vi bruker «Olivers iPhone» i skjermbildet vårt.

Når du trykker på iPhone eller iPad, vil en tilkobling opprettes, og iPaden din er klar til å gå.