Slik finner du en tapt iPhone, iPad eller Apple Watch med Siri

Å feilplassere en iPhone, iPad eller Apple Watch kan være irriterende, spesielt hvis du er sikker på at den er her et sted, men bare ikke kan legge hendene på den. Hvis du har Finn min iPhone/iPad/Apple Watch aktiv, spør Siri om å finne den for deg.

Du er sannsynligvis allerede klar over at du kan finne en iPhone, iPad eller Apple Watch ved å bruke Finn min iPhone-appen, men det er en helt kulere, mer friksjonsfri måte å gjøre det på. Å be Siri om å «finne min iPhone» eller en annen enhet er en rask måte å gjøre akkurat det på, og Siri kan til og med starte en ping til den manglende enheten, noe som gjør det lettere for deg å finne den.

  5 beste Microsoft Teams-treningskurs for teamadministratorer

Ting blir enda bedre hvis du også eier en HomePod, fordi du kan be den om å gjøre alt akkurat som du ville gjort med alle andre Siri-toting-enheter. Det er noe magisk med å rope på en HomePod og få iPhone-en til å pinge som en gal bak sofaputen.

Slik finner du en tapt iPhone, iPad eller Apple Watch med Siri

For at noe av dette skal fungere, må du ha aktivert Finn min iPhone/iPad/Apple Watch under oppsettet. Forutsatt at du gjorde det, her er hvordan du finner noen av disse enhetene ved å bruke stemmen din, takket være Siri.

  (FIKSET) Google Meet-mikrofon fungerer ikke, "Av på grunn av størrelsen på samtalen"

For å få ballen til å rulle, påkalle Siri slik du vanligvis ville gjort, og deretter be den «Finn min x» og erstatte x med enheten du leter etter.

«Finn min Iphone.»
«Finn iPaden min.»
«Finn Apple Watch.»

Si

Hvis du har flere enheter, for eksempel to iPads, vil Siri be deg bekrefte hvilken du vil finne. Hvis du har flere familiemedlemmer, kan du til og med be Siri om å finne enheten deres også. Bare legg til navnet deres i forespørselen; «Finn Rachels iPhone» vil få Siri til å gjøre akkurat det.

Si

Når Siri har identifisert enheten du ønsker å finne, vil den spørre deg om du vil spille av en lyd fra den. Svar med et «Ja» for å starte ping.

  Hvordan forhindre at Hulu-feilkoden P-TS207 skjer

Når pingen har startet, vil enheten din begynne å lage en lyd. Dette vil fortsette til det avbrytes på selve enheten, eller til slutt blir tidsavbrutt.

Trykk på

Selvfølgelig, hvis du er sikker på at den tapte enheten er et sted i nærheten og du har satt Siri til å svare på en talekommando, kan du også prøve å snakke med henne direkte. Bare si noe som «Hei Siri, fortell meg en vits» så hun begynner å lage bråk.