Hvordan flytte Fortnite til en annen mappe, stasjon eller PC

Epics launcher lar deg bare flytte Fortnite ved å avinstallere og laste den ned på nytt. Slik flytter du Fortnite til en annen mappe eller kopierer den til en annen PC – uten 32 GB nedlasting.

Sikkerhetskopier Fortnite-mappen din

Først må du lage en sikkerhetskopi av Fortnite-mappen din. Fornite installerer til C: Program FilesEpic GamesFortnite som standard, så du vil sannsynligvis finne det der. Naviger til den mappen i et Utforsker-vindu.

Høyreklikk på «Fortnite»-mappen og velg «Kopier» for å kopiere den til utklippstavlen.

Lim inn en kopi av Fortnite-mappen på et annet sted. For eksempel, hvis du planlegger å flytte Fortnite fra C:-stasjonen til D:-stasjonen, vil du kanskje lime den inn på D:-stasjonen. Hvis du planlegger å flytte Fortnite fra en PC til en annen, lim inn Fortnite-mappen på en ekstern USB-stasjon.

  Slik gir du Fortnite V-Bucks

Ikke kopier Fortnite-mappen til ønsket plassering umiddelbart. Hvis du for eksempel vil installere Fortnite til D:Epic GamesFortnite, må du ikke kopiere mappen dit umiddelbart. Vurder i stedet å kopiere den til D:TemporaryFortnite for nå.

Vent til filkopieringsprosessen er fullført før du fortsetter.

Avinstaller Fortnite

Med din sikkerhetskopi av Fortnite-filene lagret trygt på et annet sted, kan du nå avinstallere Fortnite fra den opprinnelige plasseringen.

Dette trinnet er bare nødvendig hvis du vil fjerne Fortnite fra sin nåværende plassering – for eksempel hvis du vil flytte Fortnite til en annen stasjon på PC-en din. Hvis du bare vil kopiere Fortnites installasjonsfiler til en annen PC, kan du hoppe over dette trinnet.

For å avinstallere Fortnite fra PC-en din, åpne Epic Games Launcher-applikasjonen. Velg biblioteket ditt i venstre rute, klikk på innstillingshjulet på Fortnite-miniatyrbildet og velg «Avinstaller.»

Klikk «Avinstaller» for å bekrefte. Dette vil fjerne Fortnite-filene fra deres opprinnelige plassering.

Begynn å installere Fortnite til den nye plasseringen

Deretter starter du en normal Fortnite-installasjon. I Epic Games Launcher-applikasjonen velger du biblioteket ditt og klikker på «Installer»-knappen for Fortnite.

Hvis du flytter Fortnite til en ny PC, last ned og installer Epic Games Launcher, logg på med brukerkontoen din, og begynn deretter å installere Fortnite.

  Hvordan endre brukernavnet ditt på Fortnite

Velg ønsket installasjonssted og klikk «Installer». For eksempel, hvis du vil flytte Fortnite til D:Epic GamesFortnite, velg den plasseringen. Hvis du bare vil installere Fortnite til sin normale C:-stasjonsplassering på en ny PC, la standardalternativet være valgt.

Du må velge en tom mappe her. Hvis du prøver å peke starteren på en eksisterende Fortnite-mappe, vil du se en feilmelding.

Avbryt nedlastingen og lukk startprogrammet

Epic Games Launcher vil begynne å laste ned Fortnite. Vent til «Initialiseringsprosessen» er fullført. Når teksten «Installerer» vises, klikker du på «X» under Fortnite for å avbryte nedlastingen.

Lukk Epic Games Launcher-vinduet ved å klikke på «X» øverst til høyre i vinduet for å fortsette.

Flytt Fortnite-sikkerhetskopien din til den nye nedlastingsposisjonen

Du har nå en ny, stort sett tom Fortnite-mappe på det nye nedlastingsstedet. For eksempel, hvis du begynte å installere Fortnite til D:Epic GamesFortnite, har du en mappe der.

Flytt eller kopier Fortnite backup-mappen til den nye rotmappen. I dette eksemplet flyttet vi Fortnite backup-mappen til D:Epic Games. Innholdet i den gamle Fortnite-mappen smelter sammen med innholdet i den nye Fortnite-mappen.

  Slik endrer du Fortnite-navnet ditt

Hvis du får beskjed om at det finnes filer med samme navn, klikker du på «Erstatt filene i destinasjonen.» Dette vil overskrive de ufullstendige nedlastningsfilene med filene fra sikkerhetskopien.

Start startprogrammet på nytt og fortsett installasjonen

Du er nesten ferdig. Åpne Epic Games Launcher igjen og klikk på «Fortsett»-alternativet under Fortnite.

Epic Games Launcher vil skanne Fortnite-katalogen, innse at du allerede har filene og hoppe over å laste dem ned. Fremdriftslinjen for «Bekrefter» vil sakte øke ettersom Epic Games Launcher bekrefter at alle filene er på plass og ikke er ødelagte. Dette er ikke en nedlasting.

Hvis noen problemer blir funnet, vil statusen endres til «Laster ned», og startprogrammet vil laste ned erstatninger for eventuelle manglende, utdaterte eller ødelagte filer.

Fortnite vil nå bli installert på den nye plasseringen, klar til å spille.

Du kan beholde Fortnite-spillfilene dine sikkerhetskopiert på en ekstern USB-stasjon og bruke denne metoden for raskt å installere Fortnite på en ny PC uten stor nedlasting. Starteren må fortsatt laste ned oppdateringer som er utgitt siden du opprettet sikkerhetskopien, så det kan være lurt å oppdatere den ofte.